< - Quickedit F62.8 - >

Kirottu lumimyrsky taukosi vasta hetki sitten ja samalla saatiin sähkötkin takaisin. Ne olivat jo aamuyöstä poikki pariin otteeseen mutta menivät lopullisesti aamupäivällä ja voidaankin pitää ihmeenä etteivät katkenneet jo yöllä sillä keli oli melkoinen mistä todisteena tämän aamun kahteen kertaan tehdyt lumityöt.
Antibiootit sain ja samalla juteltiin lääkärin kanssa terveydenhuollon nykyisestä tilanteesta joka on vähintäänkin kummallinen. Hän nimittäin kertoi esimerkin viime viikolta jossa hänen vastaanotolle oli tullut asiakas joka oli sairastellut jo pitkään ja olipa ollut sairaalahoidossakin tautinsa vuoksi mutta kotiutettu koska ei ollut tarvinnut sairaalan mukaan akuuttia hoitamista. No, kaksi päivää kotona ja kun kivut olivat kohoneet sietämättömälle tasolle, niin hän oli päättänyt hakeutua vastaanotolle missä tämä lääkäri totesi tilanteen vakavaksi ja soitti 112:seen saadakseen ambulanssin kuljetusta varten. Vaan kuinkas kävikään, hätäkeskus oli ryhtynyt tenttaamaan lääkäri ja kysellyt moneen kertaan että ”onko se potilas nyt niin sairas että tarvitsee ambulanssikyydin koska sillä suunnalla olevia ambulansseja on hankala saada niin kauas”. Vasta kun lääkäri oli ärähtänyt että eiköhän hän lääkärinä tiedä milloin potilas tarvitsee ambulanssia, oli hätäkeskus välittänyt pyynnön ja jonkin ajan kuluttua potilasta vietiin – suoraan leikkaukseen. Että semmosta. Ehdotukseni onkin että terveydenhuolto jakaa yhdessä valtiovallan kanssa käsiaseet patruunoineen jokaiselle kansalaiselle kitumisen välttämiseksi.

Kuva kaiverretusta kyltistä jossa teksti W14
Puusta pudonneiden hotelli


Sain keskusairaalasta postia jossa oli selvitys Kelaa varten (se tavanomainen taistelu sp – rahasta kun eivät taaskaan olleet lukeneet anomusta ja luulivat että haen sitä viime vuoden puolelta asti vaikka heillä on varsin hyvin tiedossa että vietin koko viime vuoden Kelan ”Hei, sä olet sitten terve tämän vuoden” - karenssivuotta) ja selvityksen mukana oli ne viisi vanhaa diagnoosia sekä uutena QD 43.12 Aivan helvetin rumat sukat. Tiedä sitten miten Kela suhtautuu tuohon viimeiseen mutta onpa ICD10 – koodeissa/luokituksessa koodi joka on W14 ja tarkoittaa puusta pudonnutta. Jos ette usko asiaa, niin sen voitte tarkistaa täältä ja samalla voitte katsoa (syntymäaikanne perusteella) mistä puusta te olette pudonnut aikoinaan tänne maan päälle. Itse olen näköjään tippunut Sypressistä.

Koska mun on mentävä tekemään vielä meidän hallille lumityöt, niin en praataa tällä kertaa enempää mutta niille joita kiinnostaa, niin seuraavien linkkien takaa löytyy ohjeita...

Aivan turhan navingointipalkin (Navbar) poistamiseen:

sekä...
niiin sanottujen quickedit – symbolien (kynä/vasarat) poistamiseen jotka vaikuttavat sivun latautumisnopeuteen ja jotka eri nopeustestit kuten Gtmetrix luokittelevat kuviksi.
Ohjeet täältä:

Nyt ei muuta kuin hyvää tiistaita ja eiköhän tässä vielä palata astialle jahka olen saanut aurattua lumesta sen helvetin läänin hallin edustan.


Muistakaa olla ihmisiksi.

Kiitokset tekijöille:

  • Blogger archive page > Life is so full of tae!
  • Google Friend Connect Button > NetOops blog
  • Add Related Post Widget To Blogger (linkwithin) > My Blogger Tricks
  • Contact Form > Tw!st Blogger
  • Simple Search > Blogger Buster
  • How to display linkwithin related posts only in post pages > My Blogger Desk
  • How to Remove Subscribe to Atom links from your Blogger Blog > Superwebtricks
  • How to remove quick edit and wrench icons on Blogger > Blogger Plugins