Jiminy Cricket'it vs. Suvaitsemattomat

Minä näin eilen jotain sellaista mitä mun ei olisi pitänyt missään nimessä nähdä sillä.....no, mä olen suvaisevainen mutta tietyt asiat saavat mut pohtimaan mitä tapahtuisi jos kaksi maailmaa kohtaisivat, vähän samaan tapaan kuin Hiljaisissa Saleissa ja mitä siitä sitten lopulta seuraisi. Seuraavan tutkielman joka on täysin fiktiivinen, lähtölaukauksena toimi tv:ssä esitettävä sarja Muodin Huipulle All Stars ja tässä ohjelmassahan joukko varsin taitavia sekä lupaavia vaatesuunnittelijoita kilpailee luonnollisesti siitä kuka heistä on paras. Silmiinpistävää ei ole niinkään se että näistä retongin venyttäjistä noin puolet on miehiä vaan se, että suunnittelijoiden vaatehenkareina toimivia malleja meikkaavat / ehostavat pääosin miehet. Okei, onhan tässä joukossa naisiakin mutta aika helvetin iso joukko on näitä pikkurilli pystyssä kulkeva Tonyja ja Aleksandroja eikä siinä mitään koska jos ihminen tykkää työstään ja on hyvä siinä niin kulkekoon fööni kädessään jos se tuntuu olevan se oma juttu. Mutta. Täällä ankarien olosuhteiden Tundralla ja ikuisen selvitymiskamppailun luvatussa maassa mä en voinut olla pohtimatta mitä tapahtuisi jos tämä sifonkikaulaisten piipertäjien joukko siirrettäisiin tänne ankeuttajien keskelle tekemään (miehisestä näkökulmasta katsottuna) perinteisempää ammattia joka tässä mun tutkielmassani on kirvesmiehen ammatti koska se nyt sattuu olemaan mun ammattini ja näin ollen mun on helpompi kuvata näitä tapahtumia. Paikkana on erään kauniin järven niemi jossa työskentelee kaksi erillistä rakennusporukkaa, niemen kärjessä perinteisempää miesmallia edustava timpuriporukka ja sitten hieman lähempänä mannerta tämä ns. Papilijotti – Penojen muodostama föönin hinkkaajien ryhmä. Tutkielma ei ole tuomitseva, vaan pohtii perinteisemmän ajattelumallin suhtaumista uuteen ja erilaiseen näkökulmaan ja on esitetty päiväkirjana jota pitää jälkimmäisen aatesuunnan edustaja nimeltään Pauli.

Me tultiin työmaalle ja ai kauheeta millaista ryteikköä se oli, rantaan menevä polku oli kapea ja se kulki sellaisen hyttysiä ja muita itikoita täynnä olevan pusikon läpi ja mä ajattelin että tostako meidän täytyy kulkea joka aamu ja ilta pesulle?!
Työmaalle oli tuotu kaikki tavarat mutta tyhmät autokuskit oli jättänyt ne sikin sokin ja ne oli peitetty tosi ruman värisillä pressuilla jotka ei mun eikä muunkaan porukan mielestä sopinut yhtään siihen maisemaan ja niinpä me lähetettiin Kallu läheisessä kylässä sijaitsevaan rautakauppaan mistä se osti sellaiset vihreät pressut niiden oranssien tilalle. Ne oli vanhat kun oli niin järkyn värisiä että Sakella puhkesi migreeni ja Samu joutui keittämään sille rauhoittavaa kamomillateetä että se ees vähän rauhottui. Lisää järkytystä seurasi kun viereiseltä työmaalta huudettiin että mikäs vitun tyttölyseo sinne rantapusikkoon lennähti? Me ei välitetty niistä koska ne viereisen työmaan miehet on hirmu brutaalin näköistä joukkoa jotka ei todellakaan syö terveellisesti eikä varmasti käytä mitään rasvoja vaikka ne rasvat on ihan must tälläisessä erämaassa.

Tää on ihan kauheeta, kädet täys tikkuja vaikkei me olla vielä edes kunnolla aloitettu, mitä nyt vähän saatu anturalaudoitusta tehtyä mutta ne laudat on niin painavia ja aurinko paahtaa tosi kuumasti niin meidän pakko pitää breikkejä että me saadaan levättyä ja siinä samalla me sit autetaan toinen toisiamme aurinkorasvan kans. Toi toinen porukka on tullut muutamaa päivää aikaisemmin ja niillä on jo seiniä pystyssä mutta ne tekeekin tosi pitkää päivää ja mä tajuu miten ne jaksaa koska ne grillaa niitä epäterveellisiä makkaroita joka ilta ja kiskoo kaljaa siinä samalla. Se yks niistä jonka nimi on Topi, käyttäytyi tosi rumasti aamulla kun me poikien kanssa aloitettiin päiväämme aamun joogaharjoituksella. Se tuli niiden työmaan laitaan ja katseli meitä aikansa ja huusi sitten oman työmaansa miehille että tulkaa jätkät auttamaan, piiperot on syöny pilaantunutta tyrnimarjamössöä aamupalaksi ja nyt ne kouristelee koko orkesteri. Pauli, joka on meidän porukan nuorin, ei voinut hillitä itseään vaan huusi takaisin että sä olet tyhmä ja se oli virhe. Tää iso mies tuli meidän tykö ja otti Paulia nilkoista kiinni ja alkoi pyörittämään sitä ympyrää vaikka ympärillä oli pelkkiä nokkospuskia! Se varmasti näki että Paulin päähän tuli tosi ilkeen näköisiä pallukoita mutta se vaan huusi että siinä on sulle vähän yrttihoitoa saatanan tyllihame ja kun se lopulta päästi Paulista irti, niin Pauli lensi muutaman metrin päässä olevaan kusiaispesään ja sitten sen naama vasta olikin kauhean näköinen. Onneks niiden pomo, sellainen vanhempi mies, huusi että tulehan Topi pois likkoja kiusaamasta tai saat käsilaukusta päähäs. Mitähän se sillä tarkoitti koska ei meillä ole käsilaukkuja...paitsi jos se luuli noita meidän ihonhoitopussukoita käsilaukuiks? Voisiko se olla niin tyhmä?

Tää on kurja työmaa. Vettä on tullut kolme päivää peräkkäin ja me ollaan tapeltu noitten pressujen kanssa koko ajan ja mun täytyy tunnustaa että mun käy kateeksi tota toista porukkaa koska ne ovat saaneet katon päälle ja tekevät sisätöitä sateelta suojassa. Niin, ja niillä on kaks isoa asuntovaunua eikä meillä ole kuin teltat mutta Kauneus ja Meikkaus – lehdessä oli artikkeli jonka mukaan iho pysyy parempana tuulettuvassa tilassa ja tämä on se syy miksi me päädyttiin näihin telttoihin. Siinä mielessä nää teltat on huonoja kun eilen illalla noilla toisen työmaan miehillä oli jonkinlaiset juhlat ja keskellä yötä me herättiin hirveeseen rääkäisyyn. Yks niistä oli tullut meidän leiriin ja ilmeisesti ruvennut kuselle mutta sitten se oli kaatunut sen teltan päälle jossa Samu ja Pauli nukkuvat ja sen lisäksi että Samuun sattui, tää äijä onnistui kaatumaan siten että se rojahti suoraan Samun yörasvatuubien päälle ja voi sentään, Samun tosi kallis Oil of Ula-asema Ultra Moisturising Keep My Skin Alive 2000 – tuubi puristui ihan tyhjäksi ja mikä pahinta, se tyhjeni makuupussin sisälle koska tuo uusi ja ihgu voidehan on sellainen että se on pidettävä lämpimänä ja siksi Samu pitää sitä makuupussinsa sisällä vaikka me ollaan sanottu sille että se on ihan hassu. No, tää äijä oli niin sekaisin että noustuaan ylös se lähti hoipertelemaan rantaan josta kuuluikin sitten molskahdus mutta ei me menty katsomaan hukkuiko se koska meidän piti lohduttaa Samua. Voi kun tää työmaa loppuis jo!
Stay weird kehotus


Näin. Maailma on kylmä paikka ja suvaitsemattomuutta täynnä mutta muistutan että tämä oli täysin fiktiivinen tutkielma eikä edusta Outo Paimen – konsernin mielipidettä Samu – Sirkoista.
Mitäs muuta...niin, ennakkotietojen mukaan uuden Windows 10:n (jahka se nyt ilmiintyy) saa ilmaiseksi mikäli oikein ymmärsin ja toinen asia on se että jo jonkin aikaa on saatavilla ollut Yandex'in uusin päivitys (14.12.2125.10034 (9c4aec5) ) ja kenellä ei vielä Yandex'ia ole, niin sen saa ladattua täältä. Huomattavasti parempi versio Chromesta kuin Chrome itse sillä ainakin meikäläistä ärsytti suunnattomasti Chromen uudet ”ominaisuudet” joissa käyttäjältä kysytään haluaisiko hän mahdollisesti jakaa tiedostonsa pappansa tai peräti koko suvun kanssa ja uskalikoille on mahdollisuus jakaa kaikki tietonsa joka jessuksen ihmiselle mitä tämä hikinen maapallo päällään kantaa. Sitäpaitsi Yandex on nopeampi, parempi ja sutjakkaampi käyttää. Tämä on siis henkilökohtainen mielipiteeni joten sitä en voi kiistää sillä minusta on sangen typerää väitellä itseni kanssa.
Sitten vielä sellainen asia että jos käytätte Webmasters Tools 'ia ja teillä sattuu sivustoasetusten  kansainvälinen kohdistaminen – valikossa olemaan valittuna jokin kohdemaa niin klikatkaa se helvetin äkkiä pois. Sanon tämä tavallisen käyttäjän näkökulmasta koska kaupalliset jutut ovat sitten taas ihan eri asia mutta kun eilen tutkailin hieman asiaa niin poistettuani tämän kohdistamisen, hakutuloksissa tapahtui selkeä muutos parempaan.

Ookke, päivän ohjelmassa on valojen testausta sekä hitsaamista mutta eiköhän se siitä varsinkin kun hommat pääsee tekemään sisätiloissa eikä taivasalla sillä täällä on pakkasta about -13 astetta. Täksi aamuksi luvattua lumisadetta ei tullut mutta eilen illalla saatiin vajaa kymmenen senttiä lisää joten eiköhän se piisaa.
Hyvää perjantaita ja alkavaa viikonloppua kaikille. Muistakaa olla ihmisiksi.


30 kommenttia :

 1. Seuraavaksi sitten kuvitteellinen päiväkirja "Kirvesmiehen päivä kampaajana"? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saatanpa sellaisen tehdäkin koska mun femiininen puoleni on erittäin vahva joten mitä sitä peittelemään :)

   Poista
 2. Anonyymi12.30

  Molemmissa on hyvät puolensa; omoinfonfööninhinkkaajissa ja heteroArnoldSchwarzeneggerhommathoitaatyökalupakkitankkitäyteenpersuissa siis yksilöllisyys. Ja niin ne tuubit tyhjenee :D Ovat nuo kuin yö ja päivä - laittaa nappiksia jalkaan nopeaa lähtöspurttia assosioiden sekä rutistaa ouvonlaistapaimenentapaista lämpöisesti sylissään.

  hernenenässä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä on molemmissa omat hyvät puolensa eikä kukaan ole täydellinen eikä näin ollen kukaan voi olla toisen tuomari. Se on asia joka kaikkien tulisi muistaa - myös minun - eikä tämä teksti ollut tarkoitettu loukkaukseksi ketään kohtaan, kunhan vain esitin yhden aspekti tähän asiaan.

   Poista
 3. Anonyymi13.04

  No vuihan orhi nuit siun savottojas,että ossoo osua nuaruhermonythimeen ja justiinsa siihen. Se on tuo tyrni semmoinen herkku et suut sua sillä makiaks ja se pistää kovast kiumurtamaan .....koitappa siekin härmänmettäläisjuippikovvoohommootukkilaiskloppi. Mut koville se ottoopi tuo savotta. Loputon on olluna urrakka.

  omoinfo :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tyrnimarjat sekä - mehut ovat muuten hyvää ja itseasiassa niitä tulee syötyä/juotua joka kesä sillä tässä meidän tundralla sattuu olemaan tila joka on keskittynyt nimenomaan tyrnituotteisiin.
   Toisin sanoen mä olen tyrnimarjamössömies :D

   Poista
 4. Tarinan opetus: Heteromiehet osaavat olla ilkeitä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totuus on että heteromiehet ovat kaikista ilkeimpiä ja ajatusmaailmaltaan takapajuisimpia mitä maa päällään kantaa ;D
   Oikeesti.

   Poista
 5. Hyvin pääsit homokampaajan pään sisään ;)

  Tuli tuosta mieleeni, että kysyin kerran yhdeltä tutulta ampparikuskilta tietääkö se omasta ammattikunnastaan homoseksuaaleja ja hän sanoi, että 20 vuoden aikana vastaan on tullut kolme ja palomiehissä kaksi. Selkeästi siis valitsevat kuitenkin ammatin jostain muualta kuin tällaisista perinteisistä miesten ammattikunnista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No siitä pään sisään pääsemisestä en tiedä mitään mutta eipä kait seksuaalinen suuntaus koreeloi ammatin kanssa niin paljon mitä luullaan. Siitäkin ennakkoluulosta/stereotypiasta on tullut eräänlainen ad populum.

   Poista
 6. Näinhän se on, että näillä kahdella miesrodulla on eroa kuin yöllä ja päivällä...mielenkiintoinen päiväkirjaote :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa rotua mutta suuntavilkut eri suuntiin tai jotain sinnepäin mutta hyvä niin, eihän tästä mitään tulisi jos kaikki ihmiset olisivat samanlaisia.

   Poista
 7. Nyt on paree olla hiljaa, ettei vahingossa tule sanottua mitä ajattelee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mulla on Rantis pieni aavistus mutta toivon että uskot kun sanon etten tehnyt tätä rienausmielessä koska kannatan suvaitsevaisuutta sillä tavalla että mulle on aivan sama mitä muut tekevät niin kauan kun se ei kosketa mun elämääni. Erilaisuus on hyve ja kuten jo Motoristin mutsillekin sanoin, ei tästä maailmasta tulisi mitään jos kaikki olisvat samanlaisia.

   Tesktistä voi saada väärän kuvan koska nämä mun juttuni ovat yleensäkin vähän turhan provosoivia mutta se on mun paha tapani josta en pääse eroon.

   Poista
 8. Hiljaa ja hissukseen miekin lähen tässä taka vasemmalle.
  Huomiseen uusin ajatuksin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä täällä saa mielipiteensä saa ilmaista koska se on jokaisen oikeus.

   Poista
 9. Anonyymi17.41

  Mutta hauskaahan tuo oli, varsinkin telttaretki-hetki ja saahan sitä huumoria olla ja sopivasti oli sekä symboliikkaa ja ihovoidetta ja kaikkea. Armeijassa nämä junaheijarit ja takapuskuri-tom-of-finlandit vasta hauskasti panevat parastaan putipuhtaissa sotisopissaan. Miehet keskenään, hauskan pulskeat jullit. Noh noh, kokee päiviräsäset ja päättää keittää teetä, joskin hekottelee estoitta. Hauskaa oli.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, koitin vaan eläytyä tunnelmaan sillä jos totta puhutaan niin parhaimpiin ystäviini kuuluu kolme homoseksuaalia joista kaksi on parisuhteessa (luonnollisesti B-rappu) ja yksi sinkkuna ja tämä mitä kirjoitin, on silkkaa pyhäkoulukamaa verrattuna siihen miten he rienaavat heteroja ja jopa lepakoita. Suomalaiset ovat turhan varovaisia näiden "erityisryhmien" kanssa sillä suomalaisten mielestä kaikkia poikkeavia - oli sitten kyseessä seksuaalinen suuntaus tai vamma - pitäisi kohdella silkkihansikkain vaikka julmimmat heitot kuulin viime talvena reumaliiton kuntoutuskeskuksessa. He (reumakuntoutujat) eivät olleet antaneet taudin lannistaa itseään vaan ottivat asiat huumorilla , olkoonkin että se oli hyvin hirtehistä mutta kumminkin. "Terve" suomalainen kun sairastuu johonkin nuhakuumeeseen tms., niin se on maailmanloppuun verrattava tilanne koska me "terveet" emme ole osanneet suhteuttaa asioita. Viimeisen viisauden minulle kertoi eräs em. paikassa hoidettavana ollut henkilö.

   Poista
 10. Anonyymi19.02

  Niin-niin b-rappulaiset ovat hyvin huumorintäyttämiä ja viisaita, päiviräsäset ja soinintimonaatunkaimat ovat kovin kuivakkaita kun eivät osaa ottaa erilaisuutta suvaiten tai panna asioita hauskasti huumorilla. Suvaitsevuus on kaiken a-o-ä ja ö laitetaan vielä b-x ja vaikka w. Tuntemani homoparit nauttivat elämästään ja toisistaan, ei heitä harmita, että kumpaisellakin on samat guggenhaimenit pöksyissään, päinvastoin. Ja tässä sopiva kevennys tähän tuomionpäivänduuman keskuuteen.

  https://www.youtube.com/watch?x-yt-cl=84503534&x-yt-ts=1421914688&feature=player_detailpage&v=-jpxxRp2naY

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri tälllä tapaa maailma menee koska nykyinen maailmankatsomus on kaikkialla perin tuomitseva, jokainen asia nähdään mustavalkoisena ja jos olet toisessa leirissä, olet toisten mielestä typerä ihminen ja taas päinvastoin.

   Kiitos linkistä :D
   Nämä ovat klassikkoja vaikka nykyään nämäkin ovat joutuneet kireämielisten mustalle listalle siksi että kohteena ovat vähemmistöryhmät. Siis samojen kireämielisten joiden mielestä on oikeutettua tehdä parodiaa vaikkapa poliitikoista koska yleinen ja hyväksyvä mielipide on lähtöarvoisesti se että poliitikot ovat typeriä kusipäitä. Tosin mun on myönnettävä että mä ajattelen poliitikoista juuri tuolla tapaa :P

   Poista
 11. BUAHHAHHAAAA AAH HAAAA!!!!
  Sun syy!!!!! Tais lirahtaa nauraessa pikkasen.

  Viikon parhaat naurut sain tätä lukiessa. Ja mitenkään en pilkkaa ketään enkä ole mikään kammoinen. Laajaan ystäväpiiriini kuuluu monen sorttista haluajaa. Mutta kun toi teksti vaan oli niin mainio!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No helvetti sentään, ei kai jokaista asiaa tarvitse esittää ilkeys sydämessä eikä veren maku suussa ja niinkus tuolla aiemmin on ollut puhetta, niin nämä tyypit jotka kuuluvat joko sateenkaariheimoon tai muihin vähemmistöihin, ovat niitä rankimpia rienaajia :D

   Poista
 12. Hauskasti kirjoitettu!!!! Täälläkin naurettiin. Thank you!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ollos hyvä - elämää ei saa ottaa liian vakavasti!

   Poista
 13. PohjanAkka21.38

  Yksissä bileissä oli kerran niin julmettua homohuumoria, hirvitti kuunnellakin vaikka nauratti aivan sairaasti. Isossa seurueessa minä olin ainoa nainen ja mieheni ainoa heterouros. Helppo päätellä muun seurueen koostumus. Niin että ne vasta osaakin homohuumorin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Pohjan Akka erityisesti sen tähden että sä todistit sen etten valehdellut kun sanoin Jali Jarruvaunujen osaavan nauraa itselleen ja tuo asia että se huumori ei todellakaan ole sieltä kevyimmästä päästä, osoittaa sen että ko. väki ei ole pelkästään älykästä (piilovittuilusta on tehty taidetta jossa kuvakieltä on toisinaan vaikea seurata/ymmärtää), vaan he ovat myös älyttömän hauskaa porukkaa.

   Poista
 14. Anonyymi5.09

  Piilovittuilu kyllä ymmärretään ja ne hämähäkit ja muu pissipäisyys hanhia myöten, mutta se sydän on vain niin armoton.

  hobitti a la kastiton

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olet oikeassa.
   Pikku piruilu tulee ihmisluonnosta mutta jos tosissaan rienataan niin se tulee suoraan sydämestä.

   Poista
 15. Anonyymi5.13

  ps. jatkakaamme valkaisua kuningatar

  kruunu

  VastaaPoista

Käynnistäsi kiitollinen ja kommentistasi olisin suorastaan riemuissani!
(kommenttien valvonnan takia ne näkyvät vasta hyväksymisen jälkeen ja tämä saattaa kestää jonkin aikaa)

Kiitokset tekijöille:

 • Blogger archive page > Life is so full of tae!
 • Google Friend Connect Button > NetOops blog
 • Add Related Post Widget To Blogger (linkwithin) > My Blogger Tricks
 • Contact Form > Tw!st Blogger
 • Simple Search > Blogger Buster
 • How to display linkwithin related posts only in post pages > My Blogger Desk
 • How to Remove Subscribe to Atom links from your Blogger Blog > Superwebtricks
 • How to remove quick edit and wrench icons on Blogger > Blogger Plugins