Hirnakka

Päivä alkaa vauhdikkaasti, hetki sitten telttani ovivaate kahati ja sisään ryntäsi Yourgas Kebbekealainen jota me muut paimenet leikillisesti kutsumme Sunpieruksi ja näin että tuo pakastettua taatelia muistuttava ihmisraunio oli selvästi hädissään. Tiedän ettei itäisellä sektorilla paimentaminen ole helppoa eikä Yourgas normaalisti pienistä pelästy mutta nyt paimenen kutaleella olivat sukat aivan sekaisin ja hän suorastaan vapisi joten kysyin Suntuhnulta että mistä oikein on kyse? Hän ei sanonut mitään vaan ojensi Kuolleen meren Kääröjä muistuttavan kätensä ja antoi minulle sangen kauniilla käsialalla kirjoitetun haasteen jonka allekirjoittajana näytti olevan Hirnakka, tuo itäisillä mailla linnakettaan pitävä ja sivistyneen maailman pelkäämä kansojen villitsijä.

warrior - hirbakka, tuo kansoja alistava soruti
Taiteilija näkemys Hirnakasta (veikkaanpa että on aika kohdillaan)

Pari sanaa Hirnakasta niille jotka häntä eivät tunne:

Ei ole tarkkaa selvitystä siitä onko Hirnakka tästä maailmasta vai kuuluuko hän ns. Puolijumalien klaaniin, sillä hänen sisäinen energiatasonsa (mitattu mm. Commonwealth of Nations'in toimesta) edustaa virtamäärää jolla voisi pitää vaikkapa Inarinjärven +36 asteisena läpi vuoden tai paistaa makkarat 0,0000000000002 sekunnissa jokaiselle Helsinki International Horse Show'n katsomossa istuvalle henkilölle. Jumalallisella virtamäärällä on kuitenkin kääntöpuolensa ja niinpä Hirnakan paikkaamisessa käytettävien kipsien materiaalina olevaa kalsiumsulfaattidihydraattia menee n. 14800 kg/vuosi eli noin kolme kertaa enemmän kuin mitä läänintaiteilijat käyttävät hikisissä pikku pajoissaan. Puhumattakaan sideharsomäärästä joka riittäisi 48 kertaa maasta kuuhuun ja vielä pari kertaa Jyväskylän ympäri. Näistä vastakohdista johtuen on käyty keskustelua siitä että onko Hirnakka mahdollisesti ns. HalfGoddis vaiko normi nainen eikä asiasta ole päästy vieläkään yksimielisyyteen vaikka asiaa pohditaan eri uskonnollisissa, poliittisissa ja jopa NFHR:n vallattomiksi riehaantuvissa kokouksissa. Mutta. Jo maailman alusta lähtien on ollut olemassa Paimenten Vanhimmat – joihin myös minä kuulun – ja tällä, kaiken olevaisen ja tietämisen arvoisten juttujen Neuvostolla on kunnia tietää totuus - joskin me olemme sopineet Karman, Itse Iäisyyden, Korkeimpien voimien ja IAEA:n kanssa ettei sitä tietoa levitellä ympäriinsä koska aika monella on pakka muutenkin sekaisin joten Hirnakan ihmeelliset ominaisuudet pysykööt iäti piilossa normi kuolevaisilta (ja osalta kipsin tuottajista).

Luin Yourgasin ojentaman haasteen jossa Hirnakka sangen seikkaperäisesti rienasi ei pelkästään grafologisia taitojani, vaan sulki minulta jälleen yhden oven noin niinkus ammatin vaihtoa ajatellen. No, kukapa sitä lämpimässä toimistohuoneessa tutkisi ihmisten käsialanäytteitä kun vaihtoehtona on rakentaa taloja milloin -40 asteen pakkasessa, milloin vaakatasossa tulevassa räntäsateessa. Ei ole sen ihanampaa tunnetta kuin kiinni jäätyvät silmät, nenästä roikkuvat kirkkaat purot jotka ovat niinikään jäätyneet kauniiseen numero yhdentoista muotoon. Jos laulattaa, niin ei tarvitse muuta kuin ojentaa umpijäässä olevat etu – ja keskisormi ja napauttaa ne reittä vasten niin kas, tämä luontoäidin oma äänirauta tuottaa heleän ylä -C:n josta se katkeroitunut sävelkulku lähtee kuin itsestään. Mutta palataanpa asiaan. Hirnakka haastoi jokaisen meistä antamaan käsialanäytteen johon minä kuuliaisena paimenena nyt vastaan. Varoituksena sanottakoon kuitenkin että kyseinen käsialanäyte on annettu ennen aamulääkitystä joten se ei kerro kirjoittajansa stabiilista mielenlaadusta vaan edustaa sillä hetkellä ja vallalla olevaa, Takan luukuista tunkevien Kekkosten passikuvien ja Nils Holgerssonien täyttämää tajuntaa mutta kertoohan sekin jo jotain. Jos ei muusta niin saatte aavistuksen omaisen häivähdyksen pimeästä puolestani joten olkaapa hyvä:

käsialanäyte

Summa summarum:
Minäkin rakastan sinua Hirnakka ja lupaan että tästä lähtien, katsellessani blogisi hämmästyttäviä Lightbox – välähdyksiä, käyttää kansainvälisiä OMG! mikä .img! tai Jessus mutta onpas komea .jpg! - ilmaisuja sen enempää kuvia analysoimatta (tähän kohtaa sydämiä med lukuisa joukko erilaisia hymiöitä).
Oikeesti, kiitos haasteesta ja toivottavasti pääsit - kuten teillä siellä itäisellä sektorilla sanotaan - mieles piehen (vai menikö se mieles piähän?)

Rakkaudellamy signature

Ps. Jos haluatte oman signeerauksenne, niin sen se käy kätevästi täällä


20 kommenttia :

 1. Hogatha12.03

  Huomenia!
  Täällä olen jo ottanut tuijotuskisan oravan kanssa ja melkein voittanut. Eli voitonriemuinen aamu.
  Kyllä ihmisten käsialoista vaan yllättävän paljon näkee. Ja ne jotka niistä jotain tietävät, saavat selville syvimmätkin salaisuudet.

  VastaaPoista
 2. Oravat ovat sitkeitä pirulaisia joten ne eivät ole kovin helposti voitettavissa. Kaiken lisäksi ne ovat stanan röyhkeitä mutta onneksi niitä ei tässä pihapiirissä näy.


  Kaipa käsialasta jotain pystyy tulkitsemaankin mutta meikäläiselle ei ole sellaista lahjaa suotu.

  VastaaPoista
 3. Hirnakka14.42

  Parahin Paimen,
  Ilmoitan olevani tyytyväinen suorittamaasi tehtävään ja samoin ilmoitan olevani imarreltu esipuheesta koskien allekirjoittaneen ominaisuuksia. Totuus on siellä jossakin ja totisesti se on tarua ihmeellisempää.
  Sulkeudun suosioonne,
  Hirnakka

  VastaaPoista
 4. *Polvistuu, pyyhkii hikeä otsaltaan ja kiittää*

  VastaaPoista
 5. Jessus sentään noita sun uniasi! :D
  Voisin kyllä tulkita viime yönä näkemääsi omien hallusinaatioitteni pohjalta mutta on parempi etten tee sitä.
  Tulkinta näet vaatii töitä ja töilläni on paha taipumus tulla uniin jotka ovat jo nyt sen verran levottomia että on parempi jos niitä ei ruoki millään tavoin.

  VastaaPoista
 6. Onpas harvinaisen selkeä ja luettava käsiala noin miehen käsialaksi! Saanut nääs oikoa semmosiakin harakanvarpaita joskus... "EI NE POSTISSA MTN HIEROGLYFEJÄ LUE!!!"

  VastaaPoista
 7. Hirnakka20.46

  Arvostan eritysesti isoja alkukirjaimia. Se osoittaa viitseliäisyyttä. Hyvät ja selkeät ovat kyllä kirjaimetkin.

  VastaaPoista
 8. Marra1.47

  Uskomatonta, mikä käsiala. Ihan tätä kommentoidakseni oli pakko vaivautua kirjautumaan "väärälle" puolelle. Mutta siis, munhan täytyy miettiä koko sun persoona uudestaan, kun sulla on noin hyvä käsiala. Lisäksi tuo Lindorffin kirjeen takapuoli oli jotenkin sympaattinen juttu. Semmosta se elämä välillä on...

  VastaaPoista
 9. Motoristin Mutsi10.49

  Varjelkoon: olen aivan vihertynyt. Onpa siisti ja selkeä käsiala! Jos tuohon pääsisi, niin ei ehkä asiakkailta tarvitsisi enää kuulla kysymystä: "Mitä tässä lukee?"...

  VastaaPoista
 10. No kiitosta vaan mutta ei nyt sentään niin selkeää ole. Hellan päällä kirjoittelin :)

  VastaaPoista
 11. No hei ihan oikeesti, ei tuo nyt mitenkään erityinen ole sillä se on mun ja Valkyrian välisten "pikaviestien" käsialaa joissa toiselle jätetään toisen poissaollessa tieto jostain jutusta, esim. koira on hieman kuralla tms.

  VastaaPoista
 12. Kiki19.26

  Sulla on kyllä tosi selkeä ja kaunis käsiala. Nyt meni osallistumisen rima aika korkealle. Voisin kyllä laittaa Lindorffin kirjeen :D

  VastaaPoista
 13. Ei se nyt mikään selkeä ole mutta osallistu ihmeessä haasteeseen!
  Mä niin haluaisin nähdä että joku muukin kirjoittaa Lindorffin takuseen....sitten mä en tuntis itteeni niin poikkeavaksi :D

  VastaaPoista
 14. Pohjan Akka23.10

  Ei ole blogia, mutta olis vara lyödä paremmaksi ulosottomiehen maksukehoituksen takapuolelle... tai kaksikin niitä on. Että Lindorffin kanssa menee vielä mukavasti, usko pois vain :D

  Rattoisaa alkavaa vuotta - ja paranemisia!

  VastaaPoista
 15. :D :D
  Vai että paremmaksi meinaat laittaa! No hemmetti, minäpä annan sun tehdä postauksen niin päästään tähtäilemään teikäläisenkin ulosottokuitin takuset ja käsialat!


  Olin viimeksi eilen yhteydessä voutiin ja se huusi kuin oikohöylä kun Lindorff oli saanut jollekin vuodelta kivi ja keppi peräisin olevalle karhuamiselle lainvoiman ja olivat sittten lykänneet sen voudille. Just kun aloin olen paremalla puolella niin paskaa sataa niskaan, meikäläiselle kun rapsahtaa aina laakista himppa isomman kokoisia summia ;D

  VastaaPoista
 16. Pohjan Akka0.25

  Kiitos, skppaan tarjouksen. Ajattelin vain lohtuna tarjota vähän paremmat kirjoitusalustat :D Päin vittua menee, mutta yrittäjyydestähän pääseen joko kuolemalla tai konkurssilla. Katotaan kumpi korjaa ensin! Vielä firman omaisuuden myynti kattaa velat, mutta ei enää kauan.  Taidan lähteä sittarin tai siwan kassalle oikeisiin töihin! Vielä on pieni oljenkorsi, joka voi pelastaa, mutta niitä uutisia odotellessa puristuu huokaus jos toinenkin. Odottavan aika ON pirun pitkä.


  Niin että leuka rintaan ja kohti seuraavia ulosottoja tai perimisiä. Meinasin kirjoittaa perintöjä... hups. Eniveis toivotan valoja risukasoihin. Kyllähän se viimeinen nuotio vähän lämmittää. Viimeistään krematoriossa.

  VastaaPoista
 17. No höh, Ei kait asiat nyt noin huonossa jamassa ole? Tai ainakin toivon niin koska en haluaisi sun joutuvan murehtimaan moisia, olkoonkin ettei kait tässä kaiken yrittäjyyden tappavassa maassa voi olla murehtimatta kun valtiovalta pitää huolen siitä että vastoinkäymisiä piisaa ja uusia keksitään koko ajan mutta silti, jaksamista rakas Pohjan Akka - toteutukoon oljenkortesi ja muuttukoot polkusi kevyemmiksi! <3

  VastaaPoista
 18. puskissa11.01

  Sanna, yleisesti lapsi unessa tarkoittaa sun sisäistä lastasi. Ihon väristä en sano mitään enkä muista asioista. Ehkä rehtori saa sun sisäisen lapsen raivon partaalle?

  VastaaPoista
 19. Sanna13.26

  Mmmh... mie olin siinä unessa ikäänkuin ihastunut siihen reksiin... mikäs siinä, komea poika, on vain ihan liian nuori ja sitäpaitsi väärän sorttinen mulle... Lapsia siellä ei ollu, ja se nukkekin oli lähinnä tappajanukke Chuckyn oloinen :)

  VastaaPoista

Käynnistäsi kiitollinen ja kommentistasi olisin suorastaan riemuissani!
(kommenttien valvonnan takia ne näkyvät vasta hyväksymisen jälkeen ja tämä saattaa kestää jonkin aikaa)

Kiitokset tekijöille:

 • Blogger archive page > Life is so full of tae!
 • Google Friend Connect Button > NetOops blog
 • Add Related Post Widget To Blogger (linkwithin) > My Blogger Tricks
 • Contact Form > Tw!st Blogger
 • Simple Search > Blogger Buster
 • How to display linkwithin related posts only in post pages > My Blogger Desk
 • How to Remove Subscribe to Atom links from your Blogger Blog > Superwebtricks
 • How to remove quick edit and wrench icons on Blogger > Blogger Plugins