Android - nainen vai Mekano - Kerttu?

Se on kuulkaas semmonen juttu että minä hommaan ChihiraAico:n, hääp on sellainen android – nainen jonka Toshiban ukkelit ovat suuressa viisaudessaan suunnitelleet ja rakentaneet. Hieno nainen kaikenpuolin ja koska hän osaa 15 kasvojen, 4 ruumiin ja 24 käsivarsien elettä niin se riittää näin alkuvaiheessa koska mä uskon että päivityksiä tulee sen verran taajaan jotta tämän vuoden loppuun mennessä lapanen heiluu ja lantio keikkuu jopa siinä määrin että hänen kanssaan voip käydä tansseissa tai sitten hän pieksee turpaan, riippuu hyvin pitkälti siitä millä päällä tekoäly sattuu olemaan. Ailahteleva tekoäly on muuten viime vuosien suurimpia saavutuksia ja tätyy nostaa hattua tutkijoille sillä he ovat pystyneet mallintamaan normi kottaraisen mielenliikkeet melko tarkasti ja se on temppu joka on vaatinut kärsivällisyyttä, useita ruhjeita ja uhkarohkeaa oleskelua ilmaa viuhtovien kätösten välittömässä läheisyydessä.

Women is God's most confusing creature

Kuulin tästä tapauksesta jo muutama kuukausi sitten ja tuumasin että oisko mahdollista rakentaa ihan omin käsin vastaanvanlainen doris joten kävin ostamassa yhden mallinuken ja muita tarvikkeita. Projekti jonka työnimeksi tuli Kerttu, vaati toteutuakseen aika paljon tavaraa ja koska mulla ei ole varaa pieniin elektroniikkakomponentteihin, niin mä jouduin korvaamaan aika paljon toimintoja mekaanisilla ratkaisuilla joista painavin oli päältäajettavan ruohonleikkurin moottori. Tämä oiva nelitahti kun pyörittää kaikkia mekano – Kertun raajoja sekä hänen sievää peppuansa joka ei kylläkään ollut ensimmäisen koeajon jälkeen mikään sievä koska täytyihän se pakari jonnekin laittaa ja takavaltimon seutu oli lunnollinen valinta. Tosin mä jouduin laittamaan Kertun verhoiluna olevan leningin helmaan paksua kettinkiä ettei hänen peppunsa ois vilkkunut koko ajan sillä Kerttu kävi välillä erittäin suurilla kierroksilla ja pukkas sauhua aivan hemmetisti.
Mun täytyy joskus kertoa Kertusta enemmän mutta projekti on vielä tässä vaiheessa niin alkutekijöissään (Kerttu perkele otti ja juoksi seinää päin) ettei isompaa raportoitavaa ole.

Tavanomaisella kierroksellani Netin Suurissa Syövereissä törmäsin Piitaan joka on taiteilija ja koska taitelijat on hienoa porukkaa, niin linkitin muutaman teikäläisen osoitteen ajatellen että josko tapahtuisi vaikka ajatustenvaihtoa tms. Kävin katsastamassa Piitun töitä DevianArt:in puolella joita hän on tehnyt ja täytyy sanoa että lahjakas tyyppi joten käykääs kahtomassa.
Nyt olisi ohjelmassa lääkäriin hoippuminen jota varjostaa se tosiasia ettei mulla ole rahaa niihin mahdollisesti saataviin lääkkeisiin mutta enköhän mä jotain keksi koska mun pitäisi hakea samalla ne panacoladat ja pari muutakin raksulajikketta. Nuo pari muuta ihan sen takia että saisin hillittyä takanluukkujen takaa ilmiintyvän Kekkosen ja muun kämpässä viuhtovan orkesterin kuriin. Mitäs muuta...niin, koska meillä kaikilla on olemassa sivuosoitteita joita ei jostain syystä löydy, niin Helploggerilla on tähän hyvä ratkaisu elikkäs koodinpätkä joka ohjaa sivua etsiskelevän automaattisesti koti/aloitussivulle (sivun voi itse määrittää niin halutessaan) joten kenenkään ei tarvitse jäädä katselemaan sitä typerää 404 – ilmoitusta mikä ottaa päähän ja on perin turhauttavaa. Hyvä juttu ja tästä isot kiitokset Helpploggerille. Ohjeet ovat yksinkertaiset ja löytyvät linkin takaa.

Vahva lääkitys pitää lääkärin loitolla

Nyt en ehdi enempää koska mun on lähdettävä mutta onhan tässä vielä päivää jäljellä lekurireissun jälkeenkin joten jotain saattaa ilmiintyä.

Hyvää torstaita kaikille ja muistakaa olla ihmisiksi.

Ps. Oli muuten 340. postaus!


2 kommenttia :

 1. Ritva N9.58

  No,no eihän nyt naista voi korvata millään tekonaisella.
  Ollaan me kuule sellaisia pelejä ettei mitään rajaa rakkaudessa eikä vihassa ja se on sitten hyvä juttu teille miehille.
  On ne nähty nämä pumpattavat tapaukset.

  Hyvää lääkärireissua ja innovaatioita budjetti pulaan.

  VastaaPoista
 2. Ei voi mutta Mekano - Kertusta saan uskollisen sisäkön joka osaa karatea, kaikkia tunnettuja kieliä ja siihen voi ohjelmoida jokaisen ruokareseptin mitä maailmasta löytyy. Istutin meinaten sen pääkoppaan vanhan Commodore 64:n ja jo nyt reseptivarasto on melkoinen. Lisää saan mahtumaan jahka ostan ulkoisen kovalevyn ja sitäpaitsi Kertussa on se hyvä puoli ettei se kitise turhista.


  Lääkärireissu meni aivan kämmeneen mutta siitä lisää huomenna.

  VastaaPoista

Käynnistäsi kiitollinen ja kommentistasi olisin suorastaan riemuissani!
(kommenttien valvonnan takia ne näkyvät vasta hyväksymisen jälkeen ja tämä saattaa kestää jonkin aikaa)

Kiitokset tekijöille:

 • Blogger archive page > Life is so full of tae!
 • Google Friend Connect Button > NetOops blog
 • Add Related Post Widget To Blogger (linkwithin) > My Blogger Tricks
 • Contact Form > Tw!st Blogger
 • Simple Search > Blogger Buster
 • How to display linkwithin related posts only in post pages > My Blogger Desk
 • How to Remove Subscribe to Atom links from your Blogger Blog > Superwebtricks
 • How to remove quick edit and wrench icons on Blogger > Blogger Plugins