18 - 39 vuotias? Läskiä leuan alla? Älä huoli, sä olet tech - neck

Ne jotka tekivät läskeihin liittyvän uudenvuoden lupauksen ja aloittivat laihduttamisen niin voivat lopettaa sen saman tien, teillä ei ole mitään sellaista ongelmaa joka liittyisi syömiseen vaan te olette some – addikteja ja teillä on yksinkertaisesti perkeleellisiin mittoihin kasvanut tech – neck eli teknokaula. Tiedän mistä puhun koska ei ole kuin muutama päivä kun täkäläinen kuorma – autoilija kysyi että paljonko mahtaisin veloittaa kaulanahastani koska hänelle oli vittuiltu katsastuskonttorilla siitä ettei kuskin puolen lokarissa ole lainkaan roiskeläppää ja kuravelli suattaapi lentää jalkäkäytävällä teppaavien ihmisten päälle (no ei täällä mitään jalkakäytäviä ole, mullin paskan koristelemia tienpientareita ne on).
Sanoin veropetosten kyllästämälle runkefäärdille että minen myy kaulanahkaani sillä se on testamentattu sukulaispojalle joka on aika haka nahkatöissä ja hääp on luvannut väkästellä siitä tädilleen pienen käsilaukun ja mahdollisesti myös siron lompuukin koska nahkaa riittää vaikka Uotilan lapsille. Hieman tuo sukulaispojan arvio kaulanahkani runsaudesta kyllä kirpaisi mutta minkäs sitä totuudelle mahtaa.

Toden totta, tech – neck on aikamme Wiimeisistä Witsauksista suurin mutta minulle se on myös helpotus koska minulla on tähän asti ollut varsin noloja kokemuksia teknokaulojen synnyttämän äänen takia. Katsokaas kun nämä iphone – läskit, jos tälläinen leikkimielinen ilmaisu sallitaan, pitävät tuulessa jaa vähän ärsyttävää ääntä ja niinpä minä olen usein heittäytynyt maahan ja huutanut ”Lehtokurpat tuloo!” koska nämä saatanan tabletteihinsa tuijottelijat (enkä nyt tarkoita meitä Ei Toivottuja nuoria jotka tuijottelemme dosetteihimme hyvinkin tiiviisti) ja heidän leuanaluslihansa (vrt. välisellainen) saavat aikaan tämän lehtokurppaparvea muistuttavan pärinän. Tutkimusten mukaan teknokaula syntyy jos ihminen tuijottelee eli vilasee tablettia, kännykkäänsä tahi tietokonettaan 150 kertaa päivässä ja jos tuo määrä kasvaa sanotaan nyt vaikkapa tuonne kolmensadan katselukerran nurkille, niin on suuri vaara että myös väliliha alkaa rypyttymään ja me kaikkihan tiedämme mitä siitä seuraa; hiestymiä, meininkimatoja ja kalsareitten kuminauhat syövyttävää käryä joten mistään pienestä ongelmasta tässä ei ole kyse. Päinvastoin, voidaankin sanoa että muut Wiimeisten Aikojen Witsaukset kuten heinäsirkkaparvet, normi tulikivet ja sen hemmetin tulen sataminen, erilaiset rutot ja vakuutuusyhtiöitä konkurssiin vievät tulvat ovat aikas pientä verrattuna näihin helvetin esikartanoiden Witsauksiin jotka siis alkavat teknokaulasta ja sekundäärivaiheessa etenevät v – läskin rypyttymiseen notta mun on sanottava että lopettakaa se alaspäin tuijottelu ja ostakaa Paimen Product' sin kehittämä NeckHealth 2015 joka on suunniteltu pitämään iphone/tabletti ja Avotakan keskiaukeama yläviistossa ja näin sillä on tech – neck'iä ehkäisevä vaikutus. Asia joka on muuten Liiminkiläisesti testattu. Kotioloihin Paimen Product 's on kehittänyt Suck my Ceiling – systems' in jolla läppäri/pöytäkone voidaan kiinnittää kattoon. Lisävarusteena tähän pakettiin tulee +12 taitoilla olevat Synsamit jotta käyttäjä näkee näytöllä olevan tekstin ja todella hieno, hiilikuidusta valmistettu teleskooppimallinen mato – ongen vapa jolla taasen voi tökkiä näppäimistön eri näppäimiä sekä pökkiä hiirtä joka killuu katossa pikku magneettilevynsä avulla.

Ai niin. Lisätietoa tech – neck 'istä löytyy täältä.

Summa summarum:
Kinkut pois pakkasesta ja eikun syömään, nyt ovat suklaat ja muut makeat mässyt tarjouksessa ja pikaruokaketjut ovat keksineet taas uusia nimiä sille samalle paskalle mitä niissä on tähänkin asti myyty joten kilauta kavereillesi ja tilaa ryhmärullatuoli niin pääsette höyryävien lihapatojen ja uskomattomien makujen maailmaan. Metalliset henkilövaa'at voi viedä romumetallin keräyspisteeseen ja vastaavat muoviset voi leipoa naapurin kasvihuoneesta sisään. Jessus että mä olen hyvällä tuulella koska nämä asiat menee taas ihan päinvastoin kuin on suunniteltu joten se voi olla parempi etten sano enää yhtään mitään.
Kaikille kuitenkin oikein hyvää (mikä päivä nyt on?) ja muistakaa olla ihmisiksi.

Niin ja syökää, ruuassa ei ole mitään vikaa vaan kaikki on bittinikkareiden syytä.

Kuva takaraivosta jonka niskapoimuun on aseteltu savuke
Repikää siitä

14 kommenttia :

 1. Sanna12.19

  On torstai. Täytyy olla, koska eilen olin joogassa ja se on keskiviikkoisin.

  VastaaPoista
 2. Kyllä se torstai on tänään. Ja mulla on jo kiire tilitoimistoon ja autopesulaan... ja tässä vaan roikun :)

  VastaaPoista
 3. Marjaana17.49

  Ja mä oon iltavuorossa joka torstai - täytyy siis olla torstai ;-)

  VastaaPoista
 4. Motoristin Mutsi18.40

  Onneks en ole tuon ikäinen, vaan voin olla ihan vapaasti lihava. Tai tukeva. Tai jotain muuta jonkinlaiseen ylipainoon ja vääränlaiseen ruokavalioon viittaavaa. On meinaan helpottavaa. Työkaveri muuten bongas tänään uuden sovelluksen. Kyseinen ohjelma tarkkailee syömisiä ja liikkumisia - ja solvaa käyttäjää, jos ei tavoitteet täyty. Solvauksien kuulemiselta voi välttyä, kun maksaa ohjelman tekijälle, taisi olla muodollinen 0,25 eur/kerta. Huippuna oli se, että tarvittaessa solvaukset laajenevat someen, joten kaikki 1001 facekaveriakin saa lukea, kuinka laiska ja kunnoton tyyppi on kyseessä...

  VastaaPoista
 5. Ritva N19.36

  Minäkin ohittanut jo tuo iän eli hyvin on pullat uunissa.
  Tosin onhan se hyvä kun on omasta takaa uusiutuva luonnonvara,.Nahka kun venyy uudelleen jos sen ottaa muuhun käyttöön.
  Arvaas muuten tää muija tuli just hiihtolenkiltä.
  Tuo kuvan ukko,voi jesus kun on läskinen niska.Sanon Yök.

  VastaaPoista
 6. Nahkaparka on kovilla tässä elämässä mutta kuten sanoit, sen hyviä puolia on sen uusiutuminen mutta kyllä ne ökyrikkaat joiden naama on vedetty takaa rusetille ovat niin järkyyö katseltavaa että toista en tiedä. Miksi ihminen ei voi suostua siihen että ikää tulee ja päällyskumi kuluu?

  VastaaPoista
 7. Sinä mikään tukeva ole, se on vaan teillä naisilla semmoinen ikuisuusjuttu jota te vatvotte hamaan hautaan asti ;D


  Pirullisen hyvä sovellus ja nimenomaan noiden maksujen takia eikä tuo ole ollenkaan hullumpia idea että kaverit somessa saa tietää jos liha ei liiku. Oikeesti, tuossa on jo motivoivaa vaikutusta!

  VastaaPoista
 8. Tänään on tosiaan torstai, kuulin sen hetki sitten kun tulin himaan :)

  VastaaPoista
 9. Älä nyt vielä pese kun rapakelit on tulossa! Lupas meinaten nollakelejä ja plussan puolella olevaa pitkäksi aikaa eteenpäin :)

  VastaaPoista
 10. Joo, torstaita eletään mutta mä olin aamulla hiukan sekaisin kun löin pääni yhteen kaapin kulmaan sellaisella vauhdilla että verta tuli n. 15 min.
  Ennen kolautusta ehdin jo hurrata että tänään tulee helpompi päivä päänsärkyjen suhteen mutta eipä siitä sitten tullutkaan.

  VastaaPoista
 11. puskissa22.52

  Törkytorstai? Ainakin kuva on aika kaamea :)

  VastaaPoista
 12. Birgitta19.25

  Se oli torstai -eilen. Ja tänään on perjantai -koko päivän ;-)
  Onneksi ikä painaa eikä ikänäköisenä näe enää mitään turhuuksia... Piti kyllä laittaa lukulasit silmille jotta tajusin tuon nahkakermitin olemuksen, heh heh.

  VastaaPoista
 13. Joo, eilen oli kalenteri pikkusen sekaisin kun tuli kolautettua tämä kovia kokenut kalloni sängyn päädyssä olevan hyllyn kulmaan :D
  Nahkakermitillä on melkoinen niska ja lupaankin tässä että jos joskus käy niin että mä päästän itseni tuohon kuntoon niin mut saa viedä saunan taakse ja lopettaa.

  VastaaPoista

Käynnistäsi kiitollinen ja kommentistasi olisin suorastaan riemuissani!
(kommenttien valvonnan takia ne näkyvät vasta hyväksymisen jälkeen ja tämä saattaa kestää jonkin aikaa)

Kiitokset tekijöille:

 • Blogger archive page > Life is so full of tae!
 • Google Friend Connect Button > NetOops blog
 • Add Related Post Widget To Blogger (linkwithin) > My Blogger Tricks
 • Contact Form > Tw!st Blogger
 • Simple Search > Blogger Buster
 • How to display linkwithin related posts only in post pages > My Blogger Desk
 • How to Remove Subscribe to Atom links from your Blogger Blog > Superwebtricks
 • How to remove quick edit and wrench icons on Blogger > Blogger Plugins