Syyrialainen työrekisteriote


Elämä tyhmänä ja paljon pilvisella kelillä (vrt.dark) töitä tehneenä on toisinaan aika vaikeaa. Sairaala tarvitsisi mun työrekisteriotteen mutta eipä mulla ole sellaista toimittaa koska sitä ei yksinkertaisesti ole. Kävin Kevan, Eläkevarman, Turvan, Tämä on Jämptin, Securitaksen, Joukahaisen, Ilmarisen, Vetehisen ja vieläpä Paineilmarisen sivustoilla kyselemässä mutta kaikissa paikoissa tarjottiin ei oota. Työeläkeotetta olisi kyllä ollut tarjolla mutta sitäkin vasta huhtikuussa jos mä muutun sähköiseksi ja se nyt on viimeinen asia mitä haluan kun on noita muitakin sairauksia ihan riittämiin ja siks toisekseen huhtikuu voip olla liian myöhään koska kutsu kuntoutuspoliklinikalle voi tulla milloin vaan (takarajaksi ilmoitettu 11.5). Vitutti niin paljon että kävin hakemassa parkkipaikalla seisovasta Syyrialaisesta rekisteriotteen, skannasin ja muuttelin hieman tietoja eli merkin ja mallin kohdalle laitoin Outo Paimen ja käyttöönottovuodeksi oman syntymäaikani. Niin ja etuakselin 1380 kg:n painoa selitin sillä että meillä on ollut kioski kiinni jonkin aikaa ja tänän takkei ilmajousituksen pussit ovat laahanneet maata suht pitkän aikaa, itseasiassa viime huhtikuusta lähtien joten repikää siitä.

Balding
Tottapa tämäkin.

Mikäli lähettämäni rekisteriote ei kelpaa niin sitten sairaala joutuu tulemaan toimeen ilman sitä koska minä olen veivannut näitten lippusten ja lappusten kanssa ihan tarpeeksi viime vuosina. Näissä saatanan dokumentteja saisi tulla yksi lisää, nimeltään ”Ei muutosta viimeisen viidenkymmenen vuoden aikana ja that's it”. Sillä olisi helppo tiedottaa että ne aiemmat, vanhan systeemin vaatimat 157789 erilaista propuskaa ja B-lausuntoa erilaisine liitteineen pitävät yhä kutinsa koska Kela on jumala ja Voutiparvi toimittaa enkelikuoron virkaa. Mitä taasen työhistoriaan tulee, niin sitä kannattaa kysellä Apollo -lentoihin osallistuneilta miehistöiltä, muilta kuutamoon vihkiytyneiltä tahoilta tahi sitten lukea ne vuonna kivi ja keppi lähetetyt arkhiivet.

Muuten täällä tundralla eletään kärsimättömiä aikoja koska parin päivän päästä loppuu rahahuolet. Tarkemmin sanottuna perjantaista kolme viikkoa eteenpäin sillä se karenssi ottaa sen verran mutta kait sitä muutaman viikon jaksaa odotella kun tässä on tämä eletty puolikas vuosisatakin kulunut pelkässä odottelussa; pienenä lapsena sitä joutui venaamaan että joku tule kaivamaan esiin lumipenkasta johon ilkeämielinen aurakuski tuuppasi joka kerta jos sattui näkemään, sitten vähän vanhempana sitä odotti sitä yhtä juttua tapahtuvaksi ja aikuisikä on mennyt vaimoa odotellessa milloin kampaajalta ja milloin jostakin muualta ja nyt kun nämä lopputekstit ovat alkaneet pyörimään, niin sitä on saanut venata valtiojohtoisten instanssien päätöksiä. Vaan eipä tartte enää kolmen viikon päästä kun 58 000 000 helähtää tilille, sitten sitä voi ottaa ei missään nimessä pröystäillen vaan rennosti erakoitumalla. Laitan nimittäin tämän nykyisin asuttamani kanikopin oven hiljaa perässäni kiinni ja sen jälkeen meikäläisestä ei kuule kukaan eikä pahemmin näekään koska kerran kuussa tekemäni muonatäydennys ei tule koskaan tapahtumaan kahta kertaa peräkkäin samasta paikasta.
Täydellinen loppuelämä jos se toteutuisi mutta kun ei, viime perjantain saldo oli neljässä rivissä EJ-pottia ja kahdessa jokerissa yksi ainoa osuma joten pelaan todennäköisyylaskelmia vastaan koska ei noin surkeaa riviä ole edes mahdollista pelata mutta meikäläiseltäpä se onnistuu eikä tartte edes kovin paljon yrittää.

 
My friend
Muistakaa tämä


Ei mulla muuta.

2 kommenttia :

 1. Tästä mä en nyt pidä Yhtään! En papereiden puuttumisesta, en odottelusta, en painavista pusseista, en kiinninnäisestä kioskista, en huonosta rivistä, en tyhjästä tilistä. Enkä varsinakaan siitä armottomasta vitutuksesta, joka ruudun läpi nyt huokuu...
  Voimia, rakas Paimen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos, kyllä täällä pärjätään vaikken mä tätä hemmetin byrkratiaa aina jaksakaan.

   Poista

Käynnistäsi kiitollinen ja kommentistasi olisin suorastaan riemuissani!
(kommenttien valvonnan takia ne näkyvät vasta hyväksymisen jälkeen ja tämä saattaa kestää jonkin aikaa)

Kiitokset tekijöille:

 • Blogger archive page > Life is so full of tae!
 • Google Friend Connect Button > NetOops blog
 • Add Related Post Widget To Blogger (linkwithin) > My Blogger Tricks
 • Contact Form > Tw!st Blogger
 • Simple Search > Blogger Buster
 • How to display linkwithin related posts only in post pages > My Blogger Desk
 • How to Remove Subscribe to Atom links from your Blogger Blog > Superwebtricks
 • How to remove quick edit and wrench icons on Blogger > Blogger Plugins