Sfera's loghai - päivä joka määrittää tulevaisuutesi

Sfera's loghai

Muistutus kaikille siitä että tänään on maailmankaikkeudessa Vedenjakajan päivä* joka on samalla Oortin Neljättä piiriä asuttavien Deregnelialaisten virallinen S'feras loghai. Tänä päivänä maailmankaikkeus ei pelkästään pyöri puolella nopeudella, vaan tänä päivänä määrittyy monenkin kosmisessa äärettömyydessä elävän olennon tulevaisuus koska S'freras tarkoittaa jakajaa ja loghai taasen tärkeää joten tänä päivänä tehtävät valinnat ovat tärkeitä sillä niillä on kauaskantoiset vaikutukset.
* Perustuu Deregnelialaisten outoihin laskutoimituksiin (lähinnä jako-) numerosarjasta 02122014.

Google's Official blog: Santa's Village


Google/ Official Blog:issa on hilpeää juttua Joulupukin kylästä ja joulun odotuksesta. Tekstissä olevat linkit kertovat kaiken oleellisen ja johdattavat teidät hyvin mielenkiintoiseen paikkaan joka on kuten kaikki sivistyneen maailman kansat tietävät, se suomalaisten oma juttu ja tiettävästi ainoa asia mitä Arkadianmäen typerät poliitikot eivät pysty myymään ulkomaille lähinnä siitä syystä että kansantarut eivät ole pörssikelpoisia. Tuo on siis virallinen kanta koska kylmä totuushan on se että niin Joulupukki, Batman, Nils Holgersson, Nukku-Matti ja monet muut ovat todellisia henkilöitä ja mm. heidän verotietonsa löytyvät Orvontonin viranomaisten (Urantia) ylläpitämästä lehdestä Valkopartainen läski ja muut hallusinaatiot 2014. Valitettavasti ihan joka ismo ja iita ei pääse lukemaan tuota lehteä koskan sen selaaminen edellyttää Kolmannen trakkauksen mesolaatiopyörähdystä ja tämä haasteellinen testi tehdään vain silloin kun AT338/776choronos ilmestyy Dertianuksen taivaankannelle ja se tapahtuu todella harvoin. Lucky me, pääsin suorittamaan testin ollessani Bestovjeskajan paimenpäiväkodissa ja really lucky me, pääsin testistä jopa läpi vaikka siinä piti mm. tunnistaa mitä eroa on Hanna-Tädin piparkakulla ja vuosimallia 1963 olevan Moskvitsh Eliten pölykapselilla. Oikea vastaus on muuten nada.

Itämainen tunnelma


Toissaöisen savustusoperaation tuuletus/pesuvaihe on nyt siinä tilassa että tämä vaatimaton kanikoppimme jota myös vuokra-asunnoksi kutsutaan, on saavuttanut ”Norjalainen, konkurssiin kolme vuotta sitten mennyt kalanjalostamo joka on ollut 10 vuotta tyhjillään” - hajutason ja tämän sangen pimpaisemaisen savun, pesuaineiden ja eilen hysteerisesti polttamieni hajukynttilöiden tuoksu on saanut aikaan reaktion joka parisuhdepuolella tunnetaan nimellä Hiljaiset Viikot. Juu, eipä olla Valkyrian kanssa paljon keskusteltu ja nyt pelkäänkin että rakas vaimoni on regressoitunut luolanaisen tasolle sillä hänen artikulointinsa on pelkkää murahtelua ja vieläpä vihaista sellaista. Hän saattaa olla myös jonkin demonin riivama koska se hänen silmiensä muljauttelu on jotenkin luonnottaman näköistä ja minusta jotenkin tuntuu että jopa ilman lämpötila hänen kehonsa ympärillä on vähintään kolmekymmentä astetta alhaisempi kuin muualla huoneistossa. Anteeksi, tarkoitin että lähes joka kolkassa tätä meidän jumalatonta kartanoa (n. 50m2 + pesutilat). Taidan käydä erään katolisen papin tykönä töistä tullessani ja kysyä häneltä tulisiko hän suorittamaan jonkinasteisen ekoristin vai mikä se lontoonkielinen karkotussana nyt sitten olikaan mutta näin suomeksihan kyse on belsebuubin lähdättämisestä. Tästä tuli mieleeni että ennen kaikki oli paremmin: oli ruumiinpesijää, oli lapsen lähdättäjää (tuo ammattikunta on muuten siirtynyt ravikentille ja he hoitavat lämminveristen tasoitusajojen lähdöt, toim.epähuom.) ja oli suoneniskijää. Nyt ei ole kuin työttömiä.

Oriental Smell
Taiteilijan näkemys olohuoneemme atmosfääristä


Nyt minun on kuitenkin riennettävä ja siksipä haluan toivottaa teille kaikille oikein hyvää joulukuun alkua ja vielä parempaa tiistaita.

Ps. Pitäkää peukkuja että mun aamulääkkeet alkaisivat toimimaan aika helvetin nopeasti etten mä joudu taas tuolla tien päässä arpomaan että mille kaistalle tässä nyt oikein kääntyisi kun niitä on näkökenttä väärällään, virallisestihan täältä paskajankosta ei lähde kuin yksi ura poispäin ja toinen on se joka taasen johtaa tänne rytömothefukkerisielujen hautausmaalle.

Oortin Neljäs Piiri
Oortin Neljäs Piiri

Pss. Muistakaa rakastaa vaimojanne Hiljaisista Viikoista huolimatta sillä johan sitä Isossa Kirjassakin (Anttilan Katalogi) sanotaan että: ”Anna heille anteeksi heidän karjahtelunsa sillä he eivät ymmärrä ihan kaikkia lämmitykseen liittyviä lapsuksia tahi muita kämmejä".


8 kommenttia :

 1. Sinäkö olet tutustunut Urantiaan? Aikoinaan eräs asiakas kääntyi Urantiaan ja ihan mielenkiinnosta sitten tutkailin kys. lahkon perusopusta. Jäi kääntymäti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan sattumalta erään asian tiimoilta ja sen mitä sitä tutkin, niin aikas erikoinen tuntuu olevan. Tosin tutkimukseni jäi melko pintapuoliseksi enkä oikein päässyt jyvälle koko jutusta.

   Poista
 2. Ei, ei nyt on mun vapaapäivä ja kokos-vaniljapulla päivä.Ei mikään muu päivä sovi pirtaan.

  Vaimon paras hellyttäjä on lämmin sauna ja kunnon hieronta päälle. Ei me naiset olla mitään ydinfysikkaa.

  Lääkkeille kunnon vastinetta.Turhaan niitä syö jos ei ala tossu oikealla tavalla vipattaa.

  Kaiken kaunista päivää sinulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näillä selkosilla vaimot eivät helly eivätkä lepy noin helposti vaan hellan savuttaminen kestää kuukausia ja vaatii useita uhrilahjoja ennenkuin elämä taas asettuu uomaansa.

   Poista
 3. Yksi tuttuni oli aikanaan raahannut Urantia-kirjan kreikanlomalleen ja yritti kai ihan vakavissaan löytää sieltä elämälleen suuntia. No ei tainnut kirjasta onnea löytyä mutta muuten hän sai elämänsä hyvään malliin. Onneksi on reipas naisihminen ja putoaa aina jaloilleen.

  Mitä tulee Hiljaisiin viikkoihin, nyt olisi syytä pitää suu soukalla ja yrittää suorittaa hiljaista kotipalvelusta ihan kiltisti. Savustaminen voidaan tulkita vaimon lähdettämisyritykseksi eikä sitä näin joulun alla hyvällä katsota.

  Toivottavasti pillerit potkivat päivän käyntiin ja pitivät kivut ynnä muut elämää haittaavat vitsaukset loitolla. Kepeitä polkuja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Urantia oli kuten Puskikselle sanoin, todella erikoinen ja se teksti ol jotain sellaista mitä minäkään - runsaiden hallusinaatioiden raiskaama mies - en oikein ymmärtänyt. Kaikkea sitä maa päällään kantaakin.

   Pillereistä ei mitään tehoa mutta ehkäpä Valkyria on leppynyt toukokuuhun mennessä. Mikäli oikein hyvä tuuri käy.
   Kevyet olkoot myös sinun polkusi <3

   Poista
 4. Hengittäisin nyt vaan sisälle päin ja antaisin Valkyyrian vetää happea rauhassa. Kyllä Hiljaiset viikot jossain vaiheessa alkavat kyllästyttää ja elo muuttuu taas vakaammaksi, ehkä jopa entistä viriilimmäksi =). Olet nyt vaan kiltisti siellä, jotta aika parantaa savumyrkytysahtaumat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Osuit asian ytimeen sillä tuota juuri teen, liikun kuin varjo ja sulaudun seinätapetteihin joten ehkäpä se siitä pikkuhiljaa..
   Mitä taasen kiltteyteen tulee, niin minähän olen aina kiltti. Minen voi sille mitään että mua ei ymmärretä ja siksi näitä pikku konflikteja ilmiintyy aina silloin tällöin :D

   Poista

Käynnistäsi kiitollinen ja kommentistasi olisin suorastaan riemuissani!
(kommenttien valvonnan takia ne näkyvät vasta hyväksymisen jälkeen ja tämä saattaa kestää jonkin aikaa)

Kiitokset tekijöille:

 • Blogger archive page > Life is so full of tae!
 • Google Friend Connect Button > NetOops blog
 • Add Related Post Widget To Blogger (linkwithin) > My Blogger Tricks
 • Contact Form > Tw!st Blogger
 • Simple Search > Blogger Buster
 • How to display linkwithin related posts only in post pages > My Blogger Desk
 • How to Remove Subscribe to Atom links from your Blogger Blog > Superwebtricks
 • How to remove quick edit and wrench icons on Blogger > Blogger Plugins