Ontegroitu heavy duty - vaatetus aka uhri on keski-ikäinen mies

Vuohen vuoteen valmistautuminen alkaa tänään ja se tarkoittaa sitä että mun on nostettava tämä tonninen perseeni ylös tästä sohvalta. Räkätauti ja helvetilliset päänsäryt vaivaavat edelleen mutta mä en anna niiden häiritä koska ainakin tuohon ensimmäiseen löytyy helppo parannuskeino jonka mä löysin lääkäri/terveyssivustoja selaillessani. Konsti menee näin: puetaan runsaasti vaatteita ja huolehditaan erityisesti pään suojaamisesta sillä parantava rituaali suoritetaan ulkotiloissa ja se on näillä -48 asteen pakkasilla melko kylmä touhua. Ookke, kun heavy duty vaatetus on ei integroitu vaan ontegroitu (koska ne vaatteet on päällä), niin hypätään ajoneuvoon jalähdetään ajamaan pitkin maakuntaa niin kauan kunnes löytyy ihan sairaan pitkä suora. Rituaalin tehneenä suosittelen pienlentokoneille tarkoitettua varalaskeutumispaikkaa tahi vastaavaa, keskelle ajorataa väkästeltyä tasankoa. Pysäytätte ajoneuvonne suoran toiseen päähän, veivaatte kuskinpuoleisen sivuikkunan auki (oletus että olette itse ruorissa) ja alatte kiihdyttämään sen mikä kieseistä lähtee ja kun vauhtia on about 200, 230 kilometriä tunnissa, niin tungette päänne sivuikkunasta ulos siten että taitatte niskaanne taaksepäin niin paljon jotta sieraimet sojottavat suoraan menosuuntaan päin.

Ei mene kauaa kun vitullinen ilmavirta alkaa työntämään räkää nenästänne kohden kurkkutorvea ja sitä kautta vatsalaukkuun mistä se poistuu globaalisti tunnetun hätäkakan muodossa joten muistakaa ottaa Serlaa (teksti sisältään tuotesijoittelua) tahi muuta vastaava arsewiperiä mukaanne tai paluumatkalla teitä vaivaavat todella ikävät, rectumin välittömään läheisyyteen ilmiintyvät kakkelbergin marjat joiden poistamiseen vaaditaan niin hypokloriittia, kodin putkimiestä kuin tuhannen kyyneleen virtaakin elikkäs jokea tai riveriä niinkuin lontoota puhuvat ihmiset sanovat. Toimenpide on tuskallinen sillä isonenäisillä kuten minulla (joo, se klyyvarin koko ei todellakaan korreloi kikkelin koon kanssa) käy helposti niin että nenäruston etupuolella oleva löysä nahka rullaantuu nenän päälle ja voin kertoa että se ei ole pelkästään törkeän näköistä vaan se tekee myös aivan saatanan kipeää. Lisämausteena ja eräänlaisena piristyksenä tähän kivuliaaseen hoitometodiin suosittelen itsekin käyttämääni konstia mikä kaikessa yksinkertaisuudessa tarkoittaa pienten, meikkauksessa käytettävien peilien teippaamista frontaalilohkon etuosaan. Niiden kautta on tosi jänskää katsella helvetillistä vauhtia lähestyvää metsän reunaa / ajoradan mutkaa siinä samalla kun pohtii että paljonkohan sitä ektoplasmaa on vielä jäljellä. Hauska lisä ja peilien kiinnittämiseen suosittelen joko Hesus-tapea tai pikaliimaa. Jälkimmäisen konstin lisäsin itse koska sitä ei ollut alkuperäisessä, ”Kyllä Eki tietää miksi sulla on karvoja ukkovarpaiden välissä” - sivuston ohjeessa josta mie tämän ihgun terpparikikan kävin nappaamassa. Todelliset hurjapäät voivat räkätuuletuksen ja peileistä tähtäilyn aikana harrastaa joogaa ja asennoksi suosittelen Tuo se naamas tänne – yogasta tuttua Uhri on keski-ikäinen mies – asanaa ihan sen takia että ensivasteporukoilla on helpompaa saada survottua teidät ambulanssiin jos sattuu joku kämmi tuon ektoplasman lähdätyksen aikana.

Sitten (ja jälleen) pari sanaa vieraista kielistä elikkäs lontoosta koska mä tarttisin teidän apuanne. Katsokaas kun mulla on tapana kuunnella joululauluja 24/7, siis läpi vuoden koska mulla on musta vyö masokismissa ja yhden laulun kohdalla mua vaivaa sellainen kohta missä ne laulaa jotenkin näin ♪ ”hanging around, christmas tree..”♪ joten olisin kysynyt että onko tämä joululaulu kenties jonkun epätoivoisen ihmisen tai psykopaatin tekemä koska mä en voi muuten ymmärtää miksi pitää hirttää ittensä ja ilmeisesti koko perheensä (around) joulukuuseen? Sitä ei sitten mitään helpompaa tapaa ole...meinaten jos täytyy olla niin typerä että jojottaa ittensä und pesueensa?
Toinen asia mikä jonniin verran ottaa päähän on googlen kääntäjä. Mulla oli katsokaas viime yönä yks pulma ja mä jouduin turvautumaan ulkomaalaisen (intia) koodaajan apuun mutta koska minen osaa intiaa eikä hääp suomea, niin keskustelua yritettiin käydä lontooks ja siinä kävi sitten näin:

Ongelmani koski erään koodin pätkän sisällyttämistä blogini html-koodiin ja niinpä minä sitten ajattelin että kirjoitan kysymykseni suomeksi, käännän googlen translatorilla ja pukkaan menemään tämän gurun sähköpostiin ja näin tapahtuikin. Kysymykseni meni suomenkielellä näin:

potato

Kopioin koodinpätkän ohjeittesi mukaan ja onnistuin liittäämään sen oikeaan kohtaan mutta jostain syystä tallentaminen ei onnistu sillä blogger herjaa ettei <div> voi sisältyä <head>-osioon. Mitä teen”?

Mutta mitä pimpainta! Sain hyvin pian vastauksen johon tämä tietokoneguru oli laittanut liitteeksi tuolla aivan perkeleen mainiolla käännösaparaatilla tehdyn tekstin pätkän jota en ollut kiimassani elikkäs kiireissäni eli lähettäessäni ehtinyt tarkastella sen enempää ja käännösteksti puolestaan oli järkyttävää luettavaa:

I copied code short such as you said but after that my potatoes goes mad and bite my left shoulder several aka multiple times and that, my friend, was extremely painful and now i am in dough. Can i use cookie?”

Perkele että hävettää. Kaiken kukkuraksi tämä koodauksen ihmelapsi oli laittanut viestin loppuun että on parempi jos en kysele häneltä enää yhtään mitään – siis never – koska hääp on ottanut semmoisen kannan ettei hän hengaile pilviveikkojen tai ränniin vetäjien kanssa. Nuo pilviveikot minä vielä ymmärrän mutta miten sadevesijärjestelmiä asentavat miehet liittyvät huumeiden käyttöön? Minen ymmärrä mutta kaikista pahinta on se että mä tulin täysin väärinymmärretyksi ja sain vieläpä C10H15N – leiman otsaani mikä ei olleskaan kiva juttu koska minä en käytä huumeita. Enkä ole koskaan käyttänyt joten tehdään se asia selväksi tässä ja nyt. Päässä kyllä jyrisee mutta se on taas mun ja terveydenhuollon välinen juttu se.

translate


Loppuun kuitenkin hyviä uutisia jotka niin ikään liittyvät koodaamiseen ja haluaisin nyt kiittää miestä nimeltä Mohammad Ishtiag joka on mies joka pitää mm. sellaista sivustoa kuin My Blogger Tricks. Kävin meinaten nappaamassa Related Post – jutun joka on paranneltu versio LinkWithin:in systeemistä. Paranneltu elikkäs kustomoitu siten että linkit eivät näy etusivulla, vaan jokaisen postauksen lopuksi ja tämä on esim. meikäläiselle aivan ehdoton juttu koska muuten tämä mun homepage olisi täynnä pelkkää LinkWitihiniä ja siitähän taas ei tulisi mitään. Joten suuret kiitokset niin Mohammedille kuin kaikille muillekin koodaajille joiden tekemiä juttuja käytän tässä blogissa ja linkit näihin meikäläisen käyttämiin juttuihin (kuten olette varmaan huomanneetkin) löytyvät etusivun alaosasta, vasemmasta reunasta otsakkeella ”kiitokset tekijöille”.

Sitten vielä loppujen loppuun sellainen juttu että sitten kun oranssin värisiä linkkejä alkaa ilmestymään oikealla olevaan sivupalkkiin, niin vihdoinkin tapahtuu jotain....

Oikein hyvää sunnuntaita kaikille! Muistakaa olla ihmisksi ja varokaa käännettyjä perunoita. Oikeesti, ne on hirmu väkivaltaisia.

Ps. Oli muuten 330. postaus eli kohta on Half Beast - juhlat käsillä!
16 kommenttia :

 1. Käännettyjä perunoita... voiskin tehdä uuniperunoita pitkästä aikaa...
  Tuo räkäkonsti on varmaan hyvä, mutta suht lyhytaikainen ilo, kun sitä ektoplasmaa tulee koko ajan lisää... saa ajella eestaas pitkin päivää. Eikö siihen tarkoitukseen olis jotain tehokasta puhallinta? Lehtipuhallin + suppilo sieltä keittiön kaapista? Siihen tarttis kyllä jo kaverin osuttaan sitä lehtipuhallinta siihen suppiloon, jonka ohuempi pää olis itellä sieraimessa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Unniperunat ovat muuten sellaisia joista en kovin paljon pidä mutta toki syön jos niitä on tarjolla. En tiedä mistä moinen johtuu koska muuten kaikki perunaruokien eri versiot menee hyvällä ruokahalulla.

   Tottapa tuo että räkää tulee koko ajan lisää ja tämä puhallin idea kuulostaa ihan hyvältä, mietin vain että kokonaisuuteen täytyisi jotenkin integroida potta rään lopullista poistoa varten. Toinen vaihtoehto on se että lehtipuhaltimen sijaan käytetään voimakastehoista kompressoria joka kertakaikkiaan puhaltaa niin menneiden, nykyisten kuin tulevien vuoskymmenten ektoplasmat laakista pois. Limakalvot todennäköisesti menevät uusiksi mutta se on toissijainen haitta sillä elimistö korjaa itsensä varsin nopeasti. Tehdään niin että minä patentoin tuon räkäpuhaltimen ja pannaan voitot puoliksi?

   Poista
  2. Patentoidaan samalla käänteinen versio voimakkaasta teollisuusimurista ja kaksihaaraisesta suppilosta, ikäänkuin pro-versio siitä vauvojen niistäjästä. Sitten ei tarvi pottaakaan, riittää vesitiivis pölypussi imurissa. Jaa mutta onhan niitä nykyisin ihan pölypussittomiakin imureita, mutta saattaa mennä sitten moottori uusiksi. Ja nenän sisukset. Aivotkin saattaa tulla aito egyptiläiseen tapaan nenästä ulos, mutta se tuskin arkielämässä niin haittaa.

   Poista
  3. Sä olet paras!
   Ihan mielettömän hyvä idea ja toi aivojuttu on muuten ihan totta - kukapa niitä täällä tarvitsee kun kaikki tarjoillaan mahdollisimman valmiina.

   Poista
 2. Näinhän se on, että head-osioon ei voi sisällyttää div-alueita. Ne kuuluvat sinne bodyn puolelle. Muuten divit on oiekin kivoja.
  Mutta toi autolla itsensä kiduttaminen ei kuulu mun masokistisiin taipumuksiini. Vain kylmä vesi ja hanget, U know :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilmeisesti niin, tuo nimittäin olis mulle uusi asia mutta oppia ikä kaikki.
   Meidän täytyisi tehdä Rantis joskus niin että tulet tänne meille ja asetut sohvalle, samaan tapaan kuin psykiatrin vastaanotolla ja kerrot mulle kaikki salaisuutesi ja pikku paheesi. Mä lupaan etten kerro kenellekään :D

   Poista
 3. Tälle kylmähiselle tuo konsti kuulostaa kidutukselta! Mutta makunsa ja konstinsa kullakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samanlainen kylmän vihaaja ja palelija minäkin olen mutta äärimmäiset taudit vaativat äärimmäisiä keinoja ja siksipä sitä on uhrauduttava vaikkei se mukavaa olekaan.

   Poista
 4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 5. Yes you can use the cookie. In Finnish it's called 'pipari'. Ask your wife to give you some.

  (piti poistaa eka kommentti kun piparista tuli piper ja sehän ei nyt sovi tähän ollenkaan)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mutta Hirnakka!
   Ja vielä näin Joulun aikaan...oh dear....mutta jos tarkemmin ajatellaan niin olisihan se piper tavallaan sopinut kun ajatellaan pelkkää instrumenttia sillä noin kuvaannollisessa mielessä pipari kuvastaa räpsän julkisivua ja huilu taasen sisäosaa. Olen nimittäin elämäni aikana - vaikka näin pienen oboen omistajana mulla ei varaa rienata kenenkään instrumenttia - nähnyt ja toisinaan jopa soitellut jos jonkinlaista tötteröä, pahin taisi muistaakseni olla Jyväskylän kovassa talvessa armon vuonna 1988 sillä silloin kohdalleni sattui sellainen alppitorvi ettei minulle jäänyt muuta vaihtoehtoa kuin perääntyä tilanteesta. Instrumentin omistaja hieman ihmetteli reaktiotani ja kun kerroin syyn, hän myös löi minua useita kertoja suoraan kasvoihin. Sanoin näet hänelle ettei minulla ole lupa soittaa noin isossa orkesterissa ja vallankin noin kiharapäisen kapellimestarin johdolla ja toisekseen, en tiedä miten miniatyristinen oboe ja ihan miälettömän kokoinen alppitorvi synkataan yhteen.

   Poista
  2. Yksi musiikkimaailman kirjoitttamattomia sääntöjä on, eikä suott: Ei pidä alppitorven ja tinapillin koskaan kohtaaman!

   Poista
  3. Kiitos että kerroit tuon koska nyt mä sain vahvistuksen siitä etten mä tehnyt virhearviota silloin aikoinaan :D

   Poista
 6. ööh, tuota parempaa oloa sinne ja mää nyt vaan tulin pussaamaan sua tällekin puolelle *muiskis*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oh shit, mä en olekaan käynyt aikoihin toisella puolen!

   Poista

Käynnistäsi kiitollinen ja kommentistasi olisin suorastaan riemuissani!
(kommenttien valvonnan takia ne näkyvät vasta hyväksymisen jälkeen ja tämä saattaa kestää jonkin aikaa)

Kiitokset tekijöille:

 • Blogger archive page > Life is so full of tae!
 • Google Friend Connect Button > NetOops blog
 • Add Related Post Widget To Blogger (linkwithin) > My Blogger Tricks
 • Contact Form > Tw!st Blogger
 • Simple Search > Blogger Buster
 • How to display linkwithin related posts only in post pages > My Blogger Desk
 • How to Remove Subscribe to Atom links from your Blogger Blog > Superwebtricks
 • How to remove quick edit and wrench icons on Blogger > Blogger Plugins