Kinsu - tuo tappava läskin ja cocoan yhdistelmä!

Nonni. Nyt loppus sitten tämä veivaaminen ja siitä on tällä kertaa kiittäminen BlogsTipsNTricks'iä ja Chandeep J:tä sekä Kolakube:n Alex Mangini:a tästä varsin käytännöllisestä ja hyvästä mallista. Voin nimittäin vakuuttaa että olen nyt niin täynnä Netin Syövereissä kahlaamista sen toissailtana sattuneen virushässäkän jälkeen ettei minulla ole pienintäkään halua tehdä mitään muutoksia mihinkään suuntaan. Syy miksi vaihdoin näin nopeasti on se että tämä palvelee paremmin niitä tarkoitusperiä/asioita joita meikäläisen olisi pitänyt hoitaa jo ajat sitten ja vihjasinkin tästä tänään Puskikselle joka varmasti ymmärtää mistä on kyse ja muille sanottakoon vinkiksi että aiheeseen liittyvä sivu on lisätty yläosan palkkiin missä muutkin sivut ovat.
Niin, ja muuten tarkistin ihan varmuuden vuoksi tämän Sucurilla ja parilla muullakin ennen käyttöönottoa joten senkin asian pitäisi olla selvä.

Muuten tämä päivä on ollut enemmän ja vähemmän hanurista järjettömien päänsärkyjen takia joita on tietysti buustannut tämä kohta 24h kestänyt näyttöön tuijottelu ja ankara vitutus. Toivonpa vaan että päänsärky hellittää nyt kun asiat on saatu järjestykseen. Valonpilkahduksia tähän kapiseen elämääni ovat tuoneet Tšekkiläiset, Yhdysvaltalaiset, Venäläiset, Saksalaiset ja Irlantilaiset jotka ovat jostain syystä ryhtyneet visiteeraamaan oikein urakalla mikä on tietysti mukava asia joten kiitokset kaikille teille, samoin kuin tämän meid'n rytökylän juopoille jotka tarjoavat ihan mieletöntä viihdettä varsinkin näin joulunaikaan kun temppuvettä on enemmän liikkeellä. Iltalenkillä tuossa klo 20.00 aikoihin nauroin niin perkeleesti kun kuuntelin erään litrahuulen ankaraa taistelua pikkuväkeä vastaan, hänellä kun on tapana pitää ikkunansa tuuletusluukku (kova tupakkimies) sepposen selällään ja vielä kun tällä tislevesien ystävällä on vallan saatanan kova ääni, niin ei kenellekään hänen asuntonsa ohikulkevalle tuottanut vaikeuksia kuulla niitä sangen värikkäitä tappouhkauksia joita hän kohdisti ensin karvalakkiinsa ja hetkeä myöhemmin tappolistalle joutui hänen lompakkonsa ja se on asia mitä minä ihmettelen. Toisaalta, voihan olla kyseessä se että lompuukissa oli ns. nahat vastakkain eli no money ja tästä suivantuneena ukko päätti surmata tuon nahasta valmistetun läpykkänsä. Sanottakoon vielä että hän erittäin mukava ja harmiton mies jonka kanssa olen takavuosina juonut pääni täyteen useammankin kerran mutta hänen juomishistoriansa on sen verran pitkä ettei pää toimi enää niinkuin sen pitäisi. Selvin päin kyllä mutta ei tarvita paljoakaan viinaa niin nurkissa alkaa vilistämään jos jonkilaista menninkäistä ja hampailla varustettua leivänpaahdinta.

Uotilan lapset
Yhdysvaltoihin paenneita Uotilan lapsia

Huomisen päivän ajattelin pitää taukoa kaikesta koska muutamien päivien kuluttua alkaa Vuohen vuosi ja se ei tule olemaan mikään kovin helppo meille Käärmeille. Vuosi 2015 on muutenkin merkittävä sillä Venus, Jupiter ja Merkurius tulevat muodostamaan konjuktion lokakuussa (triangel) ja se tietää tavallista rajumpaa kyytiä koko vuodelle. Katsokaapa vaan niin jo alkuvuodesta alkaa tapahtumaan koska Beledoksen Kolmannen Rajan mukaan vuosi 2015 tulee olemaan T'galin vuosi (vrt. Amor) joten kehotan kaikkia päivittämään niin kiekuvat rukkasensa kuin g(k)ondoolilla seilaavat domininsakin, sitä kun ei tiedä millä kohtaa ja missä alkaa panet Sirkka – Liisan leivinuuniin menemään pitkoa sellaisella vauhdilla että heikompaa hirvittää. Tämä on nähty niin monta kertaa, viimeksi 2013 kun nuo kolme planeetta tekivät saman tempun ja se oli vuosi jolloin Uotilan lasten pääluku ei kasvanut pelkästään yhdellä, vaan peräti kolmella postimiehen näköisellä vesselillä ja heidän ulkonäkönsä oli aihe jost Uotilassa keskusteltiin pitkään ja hartaasti. Kolmosista kun tuli tummia, hieman kiharatukkaisia tenavia kun taas Isä Uotila on nimensä mukainen sekoitus K. Uotia ja teletappien Laalaa:ta eli pelkkää Uotilaa koko mies.

Uotilan mutsi
...ja toistaiseksi tuntemattomassa osoitteessa majaileva Uotilan lapsosten mutsi

Joo, Uotilan lapsista pelkän kinkun ja suklaan nauttimisesta aiheutuneeseen ja peristaltiikkaa riivaavaan kombinaatiotuotokseen nimeltä Kinsu. Kinsu on kinkun ja suklaan muodostama suolistokaasu joka vetää vahvuudeltaan vertoja niin sinappikaasulle kuin muillekin tunnetuille taistelukaasuille ja tämän sain kokea aivan henkilökohtaisesti tänään kun kävin kolauttamassa savet Svedbergiläiseen tuossa jokunen tunti sitten. Ei sillä että Kinsun veret korvista lennättävä, räikkämäinen ääni olisi ollut haitaksi tai että olisin joutunut tuonelan porteille mutta pelästyin aivan helvetisti kun sekä vessapaperirulla että lavuaarin vieressä roikkuva froteepyyhe roihahtivat tuleen ja palaa rätisivät sinisellä elmonliekillä. Elmonliekithän ovat kuten me kaikki tiedämme Virvatuliin verrattava yliluonnollinen ilmiö joten minulla kävi mielessäni ajatus että pitäisiköhän soittaa pappi pelipaikalle mutta jätin tekemättä tämän requestin sillä en tohtinut häiritä hänen joulurauhaansa. Tapauksen johdosta päätin kuitenkin siirtyä pelkästään kasvisruokiin joita aion syödä aina tuonne helmikuun 12. päivään asti ja jos haluatte tietää syyn tähän, niin silloin alkaa ihan järjetön maidon sekä kerman kittaaminen koska minun täytyy valmistaa elimistöni tulevia Pääsiäisen ajan mämmisessioita varten. Mikäli ei ole ruuansulatuskanava ja erityisesti sen alkupäässä oleva lutku elikkäs kurkkutorvi hyvin voideltu, niin on takuuvarmaa että se mustaakin mustempi ihmekitti jää nieluun ja se oli sitten siinä. Henni pois niinkuin eräs Sodankylässä asusteleva timpurikaverini tapasi sanoa.

deadly gas
Niin...se on todella töpäkkä tuoksu

Mutta nyt taidan alkaa aamukahvin keitolle koska kello on jo niin paljon (03.35) ettei enää kannata mennä heittelehtimään halpissängylle sillä Aljohin tuntien se herättäisi kuitenkin tuota hätää. Itseasiassa mä ihmettelen miksi tuo neljällä jalalla liikkuva jätemylly vielä nukkuu, normaalisti se alkaa näihin aikoihin ne omituiset aamurituaalinsa joista lisää sitten joskus.
Lyhyesti sanottuna:
Oikein hyvää ja aurinkoista lauantaita!  Muistakaa olla ihmisiksi.13 kommenttia :

 1. Kiitos samoin! On hienoa, kun on ihan tavallinen perjantai :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänään onkin lauantai! Argh. Näissä päivissä menee sekaisin.....mutta kiitos vinkistä, mun täytyy muuttaa toi perjantai :)

   Poista
  2. Se oli tiiäkkö ihan tahaton vinkki; mie olin ihan perjantaissa! Ja puolilta päivin, kun tulin kauppakassien kans kotiin, tuntui ihan maanantailta...

   Poista
  3. :D
   No en kyllä ihmettele koska tälläiset lähes viikon kestävät juhlapyhät pitäisi lailla kieltää. Ei riitä että menee päivissäkin sekaisin sillä myös vuorokausirytmi on ihan perseellään. Muutamat tunnin mittaiset päikkärit keskellä päivää ja koko yö menee valvoessa. Nytkin väsyttää aivan hemmetisti mutta ei saa nukutuksi.

   Poista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Minä kävin niin aikaisin kaupassa tänään, että oli hiljaista kuin haudantaina. Taitaa kumminkin se lauantai olla. Luulisin:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taitaa olla muutenkin tavanomaista hiljaisempi joulu koska mitään mullistavaa ei ole tapahtunut täällä sivistyksen kehdossa eikä sen paremmin maailmallakaan. Hyvä niin koska Joulu on yleensä synkkää aikaa kun ihmiset sekoilevat ja jostain kumman syystä näilläkin selkosilla on vietetty todella hiljaista viikkoa. Olisko ihmisillä pelimerkit niin loppu vai mistä johtunee?

   Poista
  2. Ne on kaikki menneet Lahteen:
   http://www.iltalehti.fi/uutiset/2014122718954860_uu.shtml

   Poista
 4. Jumalaisee....ihmiset ovat seonneet lopullisesti!

  VastaaPoista
 5. Kiitos tuosta kiinalaisen horoskoopin linkkaamisesta. Hevosille on luvassa sitä sun tätä mutta jos pikkuisen tasaisempaa kyytiä saisin toivoa niin sitä sitten, kiitos.

  Minä olen sekaisin kuin seinäkello näistä viikonpäivistä. En millään meinannut eilen uskoa, että on perjantai. Ja tänään on ollut ihan hönö olo kun on lauantai eikä ole normaaleja lauantain rutiineja. Paitsi sauna jonne en viimeaikoina ylisaunoneena jaksa nyt persettäni hinata.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä mittään kiittämistä. Mä yhdyn tuohon sun toiveeseen koska sulla on ollut melkoista menoa tämä kulunut vuosi kaikkine hässäkköineen ja havereineen.
   Samma här, näiden pitkien pyhien aikana menee se loppukin ja vähäinen unirytmi perseelleen valvottujen öiden muodossa eikä siinä sitten muuta tarvitakaan. Lisäksi se saa aikaan sen että väsyttää koko ajan ja jotenkin tuntuu ettei oiekin jaksaisi mitään ja siksipä sitä onkin ens viikon alusta potkittava itteensä perseelle jotta uusi vuosi lähtee kunnolla käyntiin.

   Poista
  2. Eihän se sunkaan vuotesi tasaisinta kyytiä ole ollut, unirytmistäsi puhumattakaan. Jotta sinniä ja sisua vaan sinnekin, vielä se päivä paistaa sinnekin minne ei yleensä, eli meidän peräselkosen asukeille :D

   Poista
  3. Kiitos kiitos - kyllä täällä(kin) koitetaan sinnitellä :D

   Poista

Käynnistäsi kiitollinen ja kommentistasi olisin suorastaan riemuissani!
(kommenttien valvonnan takia ne näkyvät vasta hyväksymisen jälkeen ja tämä saattaa kestää jonkin aikaa)

Kiitokset tekijöille:

 • Blogger archive page > Life is so full of tae!
 • Google Friend Connect Button > NetOops blog
 • Add Related Post Widget To Blogger (linkwithin) > My Blogger Tricks
 • Contact Form > Tw!st Blogger
 • Simple Search > Blogger Buster
 • How to display linkwithin related posts only in post pages > My Blogger Desk
 • How to Remove Subscribe to Atom links from your Blogger Blog > Superwebtricks
 • How to remove quick edit and wrench icons on Blogger > Blogger Plugins