Hiljaisten Salien ensimmäinen (eBook) osa on valmis!
hs1

Nonni. Nyt on sitten Hiljaisten Salien  (kirjailija: Puskis) ensimmäinen äänikirja valmis, tarkemmin sanottuna 1. luvusta lähdetään ja koitan saada tämän päivän ja huomisen aikana tehtyä kaikki tällä hetkellä valmiina olevat (8+1!) luvut kuunneltavaan muotoon. Kyseinen luku on kuunneltavissa oikeassa sivupalkissa olevan linkin kautta tai siirtymällä Radio Jurtan sivulle (yläpalkin sivuvalikko) jossa kyseinen luku on listalla viidentenä, järkkään ne myöhemmin kronologiseen järjestykseen. Katsokaas kun meikäläisellä on ollut melkoisia vaikeuksia tämän äänitysstudioni (=olohuone) kanssa tai paremminkin taustaäänien takia koska mä en voi ajaa Valkyriaa enkä Aljohia taivasalle aina siksi aikaa kun luen näitä tekstejä. Elämän kun piti mennä jo alkusyksystä eri lailla jolloin mulla olisi ollut ns. hiljaista aikaa mutta systeemit muuttuivat ja näin ei käynyt joten näillä mennään mitä nyt on. Suurimpana syynä kuitenkin oma saamattomuuteni koska mä olisin voinut jo aikoja sitten tehdä niinkuin mä huomenna teen eli mä vuokrasin ”hiljaisen huoneen” missä mä voin tehdä/äänittää ilman pelkoa taustamelusta (mitä nyt väliin saattaa kuulua alakerrasta minut synnyttäneen naisen ääni: ”Joisitko sä kahvia tai jotain ja mitä sä siellä oikein teet kun on niin hiljaista? Niin, ja kenen kanssa sä puhut ja aiheuttaako ne sun kamas tulipalon tai viekö ne paljon sähköä? * Huokaus *).

hindenburg

Nyt kuultava ja ensimmäinen on tehty kahdella eri ohjelmalla joista varsinainen äänitys on tehty Audacityn (ilmainen) ohjelmalla ja varsinainen editointi ja julkaisu Hindenburg Jounalistilla (ostettu). Syitä en käy nyt selostamaan koska ne eivät ketään kiinnosta mutta sanottakoon että tiettyjen teknisten ominaisuuksien ja meikäläisen taitamattomuuden takia, minä kun en ole mikään pro näissä hommissa. Sen sijaan mies joka tietää kaiken äänestä ja äänenlaadusta on Partapapan höpinöiden Timba joka on tehnyt näitä äänityshommia elääkseen (kaiken muiden juttujen lisäksi). Kyseinen 1. Luku sisältää muutaman pikku pikku kämmin mutta toivon armeliaisuutta koska tein tätä vessapaperista tehdyt tupot nenässä ja lievässä kuumeessa (muutama lukuvirhe). Tulen tekemään koosteen eli oman sivun Hiljaisille Saleille sillä tuo nyt sivulla oleva linkki on sellainen että se katkeaa (no ihme!) kun sivulta poistuu mutta kuten jo sanoinkin, niin yläpalkissa olevan ”Radio Jurtan” - sivulta pääsee suoraan SoundCloudin puolelle joten kuuntelu mahdollisuuksia kyllä löytyy. Niin, ja sitä mukaa kun näitä eBook – versioita ilmestyy, niin ne vanhat ja taustamusiikin sisältävät podcastit poistuvat ettei homma mene turhan sekaiseksi.

audacity

Tässä kaikki tällä erää, Valkyrian tauti on sen verran paha että hääp on viettänyt koko päivän sängyssä eikä tämä omakaan ole mikään hyvä joten ajattelin ottaa hyvinkin rauhallisesti tämän loppuillan.
Muistakaa olla ihmisiksi!

8 kommenttia :

 1. Mä taidan jatkaa hiljaiseloani.. kiitos vain muru vaivannäöstä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mikäs nyt on kun ei postauksiakaan ole tullut pitkään aikaan. Sairaus, masennuskausi vai jotain muuta?

   Poista
 2. Valkyyrialle pikaista paranemista, toivottavasti taudin laatu ei ole vakava ja toipuminen on ripeää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, mä kerron sille terveiset mutta aika sitkeessä tauti tuntuu olevan koska kaks viikkoa on potenut ja meinaa hullu mennä tänään vielä töihinkin vaikkei eilen päässyt nousemaan punkan pohjalta ylös.

   Poista
 3. Pohjan Akka0.05

  Aivan pakko välittää sulle vinkkinä (Partapapan blogista löysin) http://henriikkaronkkonen.blogspot.fi/
  Siinä vois olla blogisti sun maun mukaan. Kato hitossa ne suosituimmat kirjoitukset :D Älä syö/juo mitään siinä samalla.

  Vanha räähkä täältä kaukaa toivottaa Hyvää UuttaVuotta Paimenelle paimennettavineen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :D
   Kävin katsomassa, luin muutaman jutun ja rakastuin heti koska siinä on nainen jolla on asennetta isolla A:lla!
   Hittolainen sentään, tuollaisia ei ole kuin yksi miljoonassa...

   Hyvää Uutta Vuotta myös sinulle! <3

   Poista
 4. Mä sain tänään wordpressiltä raportin tästä vuodesta ja sen mukaan mun blogiin on eniten tultu täältä, silloin kun ei ole tultu suoraan tai hakukoneesta, vaan noin niin kuin referrerin kautta. Että kai tässä pitäs niin kun joku kunnianosoitus asiasta antaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hittolainen!
   Se on katsos Marra niin että kansa rakastaa sua enkä ihmettele koska sun tekstis kattaa kaikki elämän osa-alueet: on hepan harjakokoelmaa, yöllisiä ateriapostauksia ja teurastuskuvia - jos ei noi pidä mielenkiintoa yllä niin ei sitten mikään!
   Enkä muuten tarkoittanut että sä olisit joku yösyöppö vaan koitan tässä ruoka-addiktina vihjata että niistä makeista jälkkäreistä otettuja valokuvia ei ehkä kannattais laittaa jakoon ainakaan puolenyön aikoihin - ne perkeleet kun ajaa jääkaapille :D

   Poista

Käynnistäsi kiitollinen ja kommentistasi olisin suorastaan riemuissani!
(kommenttien valvonnan takia ne näkyvät vasta hyväksymisen jälkeen ja tämä saattaa kestää jonkin aikaa)

Kiitokset tekijöille:

 • Blogger archive page > Life is so full of tae!
 • Google Friend Connect Button > NetOops blog
 • Add Related Post Widget To Blogger (linkwithin) > My Blogger Tricks
 • Contact Form > Tw!st Blogger
 • Simple Search > Blogger Buster
 • How to display linkwithin related posts only in post pages > My Blogger Desk
 • How to Remove Subscribe to Atom links from your Blogger Blog > Superwebtricks
 • How to remove quick edit and wrench icons on Blogger > Blogger Plugins