AD 2014: Waikeina ja Wiimeisten Witsausten Aikoina...

Hou hou ja niin edelleen, elimistö petti torstai-iltana sen verran perusteellisesti että aika on mennyt sängyn pohjalla viruessa. Joko minä alan käymään vanhaksi tai sitten nämä nykyiset flunssat ovat jotenkin ärempiä koska en ole ollut näin huonossa kunnossa tämän kapisen elämäni aikana ja siihen on sentään mahtunut muutaman vuosikymmen jonka aikana tomumajani sai kärsiä temppuveden aiheuttamista jälkitiloista jotka eivät varsinkaan loppupuolella olleet mitään ”voi että kun mun päätä särkee ja oksettaa” - olotiloja, vaan ihan rehellisiä vieroitusoireita kouristuksineen ja ihme kramppeineen. Omituisinta oli nielun turpoaminen umpeen jonka takia hapenotto vaikeutui siinä määrin että jouduin käymään ensiavussa missä sain pari piikkiä, jotain raksuja ja kehotuksen soitella jos ei henki kulje. Hyvät oli kuitenkin tropit koska kurkkutorvi palautui ennalleen ilmavirtauksen osalta, muuten tuo onneton rööri rytäjää niin että kitapurjeet lepattaa suusta mäjellä eikä köhimisestä tunnu tulevan loppua millään. Paitsi yhdellä konstilla ja siksipä mä lähetänkin tässä yhteydessä lämpimät jouluterveiset BAT:lle koska North State on se joka lamauttaa kaiken esikoululaisia pienemmän ja niinpä yhden arkunnaulan kiskominen tuo noin puolen tunnin hengähdystauon tähän yskimiseen. Tiedän että yskimisestä, nortista ja hengähdystauosta ei saisi puhua samassa lauseessa mutta tässä tapauksessa juttu nyt kuitenkin menee näin.

Todella paskamainen olo joka ei tunnu laantuvan ja syy miksi naputtelen tätä nyt on se että Valkyrialla on ollut tosi rankka viikonloppu (töitä) takanaan enkä mä viitsi pitää sitä tämän yskimisen ja alituisen niistämisen takia hereillä. Uskon että nämä nykyiset flunssat ovat muuallakin yhtä rajuja mutta täällä tundralla tämä nyt riehuva tauti kaataa väkeä sairasvuoteelle pitkiksi ajoiksi ja tänään sain todella kurjan soiton kun yhtiökumppanin poika soitti että isäukko oli joutunut tiputukseen. Vanhempi mies, rapia kuuskymppinen joka muuten on suht hyvässä kuosissa mutta on taistellut tämän helvetin flunssan kanssa viimeiset kolme viikkoa. Toivottavasti äijä tokenee sillä hääp on hyvä mies ja mikään ei ole niin vittumaista kuin maata joulun pyhät sairaalassa. Olen  meinaten  viettänyt yhden joulun  kyseisessä laitoksessa ja tunnelma oli yhtä ankea kuin jouluna -94 jolloin mä ompelin pääni mattoon etten olis lähtenyt ryyppäämään. Sen kuitenkin olen huomannut elämäni aikana että vaikka se nesteiden nauttiminen -siis ihan alkoholittomien – on tärkeää flunssaa sairastaessa , niin syöminen on ihan yhtä tärkeää ellei tärkeämpääkin sillä yleiskunto ja sitä kautta vastutuskyky laskee todella nopeasti jos ei nauti ravintoa riittävästi. Yhtä tuskaahan se on kun kurkku on aivan helvetin kipeä eikä se ruoka maistu miltään mutta ei auta, sitä ruokaa on tungettava vaikka väkisin koska muuten käy niin että sitä menee todella huonoon jamaan.

come
(khihihih...)

Ja tästä päästäänkin naisiin jotka ovat ihan parasta mitä maa päällään kantaa. Oikeesti, vaikka naisilla on tapana vinkua ihme asioista eikä niiden mielen liikkeistä ota ****llakaan selvää, niin Waikeina ja Wiimeisten Witsausten Aikoina näistä...hmmm....hämäriä ajatuksia tarjoavista elämänmuodoista löytyy sekä Jeanne d'Arc:ia, Äiti Teresaa ja turkkilaista kuulantyöntäjää eikä mikään normaalissa elämässä vaikuttava ”Hei, mä en todellakaan nyt ehdi/jaksa” - Witsaus ole heille liian suuri! Mystistä, eikö totta? Ei riitä että he tekevät normaalit päivärutiinit vaan he intoutuvat leipomaan joulutorttuja, tekevät joulusiivousta, keittävät riisipuuroa med rusinasoppa, rakentavat 1200 neliöisen pienteollisuushallin ja ja juoksevat viime vuosikymmeneltä rästiin jääneet Likkojen Lenkit putkeen koska mitäpä sitä nyt lenkkareita yhden rundin jälkeen pois heittämään, loput yhdeksänkymmentä kilsaa kun menee siinä samalla. Jos joku nyt luulee että minä rienaan Valkyriaa tai muita naisia niin väärässä ovat koska totuus on se että ilman Valkyriaa mä olisin jos en nyt kuollut, niin ainakin helvetin paljon huonommassa kunnossa koska hän on se joka on pitänyt firmaa pystyssä. Ei, mä vaan ihmettelen näitä Widdumaisten Wastusten aikaansaamia muutoksia mutta ihmettelen hyvin kiitollisena ja osoitan kiitokseni kaikille naisille koska mä uskon että tämä on yleismaailmallinen ilmiö.

Nyt painun takas vaakatasoon mutta palajan vaeltelemaan Blogspheren aavikoille vielä aamupäivän aikana ja joo, jouluhärpäkkeet Santasen Clasua myöten lähtevät viimeistään torstai aamuna. Pitää sitä olla hieman joulua vallankin nyt kun tämä joulu näyttää menevän vieläkin pitkäveteisemmäksi tämän hemmetin flunssan takia.

stunts
Tämä on ollut Paimenten mottona jo vuodesta 1368 jollon Erhegaios Kogoldealainen tulla rätkähti down by the laituri (Sikstuksen temppelin kattotyömaa, if you know what i mean..)

Hyvää maanantaita ja alkavaa (vajaata) työviikkoa – olkaa ihmisiksi älkääkä leipoko ketään turpaan Ostoshelveteissä kiertäessänne. Alakerrassa on muutenkin tungosta.


22 kommenttia :

 1. Täällähän kajahtaa heti tullessa komeasti joulun kellot! Pukkikin istuu alareunassa hämmästyneenä...
  Paranemista toivottelen, lepo tekee nyt sinulle hyvää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tulin laittaneeksi kun aattton ei ole kuin pari päivää ja kiitoksia, täytyy ottaa suht rauhallisesti koska ei tämä ole vielä ohi. Kävin Aljohin kanssa kokeilemassa hetli sitten että miltä tuntuu olla ulkona ja vaikka keli on nollassa niin mä palelin/palelen aivan hemmetisti. Taitaa olla parempi kun pysyy pirtillä tämän päivän.

   Poista
  2. Pistä peitto päälle ja lepäile, se on paarsta nyt. Ettei tule tauti pahemmaksi.
   Tuon kohta juustotortun...

   Poista
  3. Nii sitä pitäisi mutta sä tiedät nämä ennen joulua tehtävät jouluostokset...pakko lähteä maalikyliin mutta onneksi Valkyria o hoitanut hommat niin ettei reissussa mene kauaa.
   Älä puhu juustotortusta! :D

   Poista
 2. Mä en kuule mitään - onkohan mulla menny kuulo?

  Vaan eipä tuo haittaa. Tulin toivottelemaan parempaa oloa pusujen kera. (Ei, mä en pelkää tautia.) Tulkoon terve jooulu ja makuaisti takaisin myös!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos tarkoitit noita kelloja niin ne soi niin hiljaisella ettei niitä välttämättä kuule :D

   Kiitos toivotuksista ja pusuista, hyvää hengähdystaukoa sulle ja onnellista, tervettä sekä rauhaisaa joulua teidän pesueelle.

   Poista
 3. Ei kuulu kellot ja pukki on tuttavallisen levoton.

  Nyt taas taitaa olla tämä flunssa sitkeää laatua. Ainakin mitä olen kuullut.

  Itse olen koettanut torjua mokomaa pakurinkääpäjauheella ja kuusenkerkkäsiirapilla.
  Poissa on pysynyt ja saakin olla. En jaksasi enää sitä tämän kahden viikon migreeni putken jälkeen.
  Toki nyt on polvi hyvässä kunnossa kortisonipiikin jälkeen.

  Leivottu on ja paistettu. Vieraita tullut ja lähtenyt ja tulee.
  Uunissa paistumassa nyt suklaa-taatelikakku ja se on kiitos vanhusten hoitokohdin henkilökunnalle.Tekevät arvokasta ja raskasta työtä.
  Jaksavat silti aina hymyillä ♥

  Paranemista sinulle ja voimaa jaksaa Joulun aika kipeänä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja Oikein Hyvää sekä Rauhallista Joulua sinulle <3
   Muista ottaa levon kannalta (koska sulla toi leipominen lähtee lapasesta niin helposti :D ) !

   Poista
  2. Lapasesta tai vaikka kintaasta on lähtenyt jo vuosia sitten.Ei haittaa :D
   Tule nyt sieltä yskimästä syömään just uunista otettuja karjalanpiirakoita.Kuumia on mutta puhalletaan niin ei polta.
   Leppoisaa Joulun odotusta.

   Poista
  3. :D
   Ai hittolainen kun saisikin just valmistuneita karjalanpiirakoita!
   Minulla on ollut kunnia nauttia erään Joensuussa asustelevan naisen (silloinen anoppini) tekemiä karjalanpiirakoita ja voin sanoa etten ole sen jälkeen saanut mistään yhtä hyviä. Enkä myöskään ennen. Oli ne sen verran suunmukaista tavaraa...

   Poista
 4. Vähänkö on siistit nuo kellot! Ja pukki bailaa edelleen iloisena...toivottavasti menu jurtallakin muuttuu iloiseksi tuota pikaa. Paranemisia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos ja Oikein hyvää Joulua! <3
   Kävin toivottelemassa tätä samaista pyhää myös sun blogin puolellakin ja koska on yleisesti tunnettua että mä en osaa esittää asioitani, niin saattaa olla että ihmisillä on vääränlainen käsitys siitä kuka on sun jälkeläinen on ja kuka taasen ei :D

   Poista
 5. Kiitos toivotuksista ja oikein lämpöiset ♥toivotukset takaisinkin! Paranemisia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   *Kumartaa ja suutelee neidon kättä*

   Poista
  2. Ei pussailla mun tyttöjä! Muita neitoja täällä ei oo... niistäkin toinen on ollu kohta kaks vuotta varattu eräälle komealle ja fiksulle nuorelle miehelle...
   Me ajettiin 35 kilsan päästä tejän tundralta mennen tullen :) vai olikohan se 34...

   Poista
  3. No sinuahan mä tässä suutelen koska sä olet neito - halusitpa tai et :D

   No oilisit ilmotellut niin oisin laittanut kahvit tulelle ja tarjonnut sirvakkaa. Tosin tämä flunssa on sen verran nopeasti tarttuvaa lajia ettei sitä kovin mielellään kehenkään tartuta mutta silti, olisi kyllä ollut mukava nähdä teikäläinen ja teikäläisen ukko. Niin ja muu pesue jos sattuvat olemaan matkassa mukana.

   Poista
 6. Entäs jos on töissä ostoshelvetissä, niin saako puolustaa itseään med teräase, kun meillä käy puukolla varustautunut dyykkari ja on varoiteltu, ettei sen kanssa sais mennä yhtäaikaa roskiskatokseen, kun se voi käyttää sitä puukkoa. Sanoi vartijat ja virkavalta. Mutta kun minä olen vähän sitä mieltä, että minun työntekoa ei kuulkaas mitkään puukkodyykkajat saa estää. Että jos minä menen pahvia paalaamaan, niin minähän menen.

  Ja siis meikäläisellä ei ole mitään sitä vastaan, jos joku köyhä dyykkaa itselleen ruokaa, mutta tuo on sikäli hankala tapaus, että sillä on porttari kyseiseen ostoskeskukseen ja roskakatokseen on viritelty lisälukkoja, mutta aina se sinne murtautuu. Ja ei mitään jos söisi siististi, mutta sotkee käydessään koko paikan ja kaikenmaailman kaalinpäitä on katos pitkin poikin. Niitä saa sitten siellä käydessään työntekijät siivoilla. Ja tosiaan nyt siitä on polliisi varoittanut, että sillä on se puukko. Mutta mulla kyllä kiehahtaa, jos mun pitää alkaa varoa jotain dyykkaria, näin on näreet. No ehkä siks mut tänään läheteettinkin pahvia paalaamaan, kun edellistä paalaajaa vähän arvelutti olla sen häiskän kanssa siellä katoksessa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Veikkaanpa että kun dyykkari ottaa sun kanssa ensimmäisen kerran yhteen,niinhääp vaihtaa maisemaa ja varoittaa myös veljiään naisesta joka vähintäänkin vaarallinen. Minä nimittäin tiedän ettei naisia parane mennä häirihemään silloin he tekvät työtä tai siinä käyp heikosti :D

   (jostain syystä mun mieleeni syöksähti ne sun possunteurastuskuvat :P )

   Poista
 7. Nice new design.
  Merry Christmas.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you and Happy Holidays!

   Poista
 8. Luulin aamusella tulleeni väärään blogiin, kun oli nuo joulun kellot nurkissa.

  Toivottavasti olet jo paranemaan päin, että jaksat vetää jouluruokia eikä Valkyrian tarvitse yksin (Aljohin avustuksella) tuhota niitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei kun pitäähän sitä vähän olla joulua eli nämä noin kolme päivää, tämä aika kun menee niin hemmetin nopeasti.
   Nyt pitäisi lähteä paraneminenkin edistymään kun sain tänään uusia ja äreämpiä troppeja. Pihalle en ole kuitenkaan vielä uskaltanut mennä koska mä palelen vaikka säädin patterit siten että sisälämpötila on +24 (ja Valkyria kiehuu raivosta...)

   Poista

Käynnistäsi kiitollinen ja kommentistasi olisin suorastaan riemuissani!
(kommenttien valvonnan takia ne näkyvät vasta hyväksymisen jälkeen ja tämä saattaa kestää jonkin aikaa)

Kiitokset tekijöille:

 • Blogger archive page > Life is so full of tae!
 • Google Friend Connect Button > NetOops blog
 • Add Related Post Widget To Blogger (linkwithin) > My Blogger Tricks
 • Contact Form > Tw!st Blogger
 • Simple Search > Blogger Buster
 • How to display linkwithin related posts only in post pages > My Blogger Desk
 • How to Remove Subscribe to Atom links from your Blogger Blog > Superwebtricks
 • How to remove quick edit and wrench icons on Blogger > Blogger Plugins