Uuden Jorkin Aika ja sen liikkuvat giftit!

Tänään olen viihdyttänyt itseäni tänä aamuna noin tunnin verran tuijottamalla 2014 Holiday Gift Guidea joka löytyy americcalaisesta paikallislehdestä nimeltä The New York Times (älkää tehkö mitään koska ne kuvat alkavat liikkumaan itsestään!). Voi sentään mitkä värit ja efektit! Jaa vähän hienosti tehty ja siksipä mun oli katsottava se yhä uudestaan ja uudestaan, enkä mä voinut sille mitään että mä aloin kikattamaan ääneen koska mä jouduin jonkinlaiseen joulutranssiin ja mä laitoin soimaan täysillä Katri – Helenan joululaulut jotka mulla on vinyyliversiona. Katri meinaa kuulostaa ihan puolalaisen kiinteistövälittäjän pahasti alkoholisoituneelta mieheltä kun painaa sormella levyn reunaan jolloin levyn kierrosnopeus on about 15 – 19 kierrosta minuutissa.

Tuo NYTimes (Uuden Jorkin Ajat) on hyvä läpyskä ja mä olen iloinen että eri firmat laittavat mainoksiaan noihin paikallislehtiin koska muutenhan niitä ei olisi ja ihmiset jäisivät vaille tietoa oman kylän tapahtumista ja tulevaisuuden suunnitelmista. Sen mitä olen ymmärtänyt niin tämä New York on melko iso kyläyhteisö ja aktiviteeteista päätellen siellä on myös hyvin organisoitu kylätoimikunta koska tapahtumia näyttää olevan joka lähtöön. New York vaikuttaa niin mukavalta paikalta että mä taidan soittaa sinne ja kysyä kunnanjohtajalta onko heillä tarjolla yhtään vapaita vuokrakämppiä, luonnollisesti palveluiden läheltä mutta kuiteskin siten että pääsisin juoksuttamaan Aljohia vapaana. Jos en väärin muista niin jossain esitteessä oli maininta jostain Keskuspuistosta mutta mä en ole varma saako sinne viedä koiria tai oliko asian tiimoilta edes mitään informaatiota.

Siinä New Yorkin lähellä on käsittääkseni myös sellainen kyläpahanen kuin California vai oliko se Kalifornia kun noin lontoonkieliset sanat on niin vaikeita mutta enivei, Simpukka kertoi hauskan jutun kaveristaan joka oli vienyt karjalanpiirakoita – suomalainen kun kerran oli – paikalliseen synnytysvalmennukseen ja nämä....voi sentään....Kalifornialaiset olivat luulleet niitä pimpaimiksi! Voitteko kuvitella?!! Eihän nyt jumalauta kukaan piirakkataikinan päälle mene istumaan mutta tässä nämä kulttuurierot tulevat esiin enkä mänyt tiedä että onko oikeutettua arvostella karjalanpiirakoita jos kerran omat sirvakat näyttävät sellaisilta kuin NYTimes'n NYC - osion Noshwalks food tour'issa esitelty käntty. Mikä saatana se sekin on? Siinä se vasta pimpain on ja vieläpä sellainen jonka molemmissa päissä on Killon torin varikset jotka on väännetty solmuun! Toi Killon torivarikset ei ole sen ihmenippelin oikea nimi mutta kun mä en osaa kirjoittaa sitä, se oli joku liitoroskis tai ainakin vähän sinnepäin mutta se nyt on sivuseikka. Minä ristin tuon kuvassa näkyvän sirvakan mällisilmäpullaksi ja se riittäköön tästä aiheesta.

Mä en viitsi lukea kovin paljoa täkäläisiä lehtiä koska niiden uutistarjonta on niin ankeaa jos sitä vertaa esimerkiksi mun toiseen suosikkiin joka on Kansainvälisen Heraldin TohtoriPulla (International Herald Tribune). Se on kans hyvä lehti ja jos mä nyt mainitsisin vielä yhden suosikeistani niin Kitisevää Ääntä (Citizens' Voice) kannattaa seurata koska siinä on mielenkiintoisia artikkeleita.
Näissä täällä tundralla ilmestyvissä paikallislehdissähän on nyt tapeetilla se uus laki joka sallii geneettisten virheiden avioliitot mikä on mielestä ihan ok vaikka todellisuudessahan systeemi on evoluution vastainen ja siksi päin vittua, ihan noin kirjaimellisesti koska se nyt ei vaan pelaa tämä ihmiskunnan säilyminen tuolla tapaa. Asiaa voidaan hehkuttaa ja ylistää vaikka kuinka koska suvaitsevaisuus on päivän sana eikä minullakaan ole mitään sitä vastaan mitä ihmiset tekevät mutta mieleeni nousee väkisin yksi kysymys ja se on se että kun tällä porukalla on ilmennyt aina sitä adoptiohalukkuutta niin tullaanko nyt siihen tilanteeseen missä nämä kaksi vähemmistöä käyvät keskenään vaihtokauppaa siittiöistä ja munasoluista? Ihan noin vaan hypoteettisesti koska lisääntyminen/lapsien saanti on heidän ongelmansa, ei heteroiden.

Love
Näin on.

Tälläistä tälle aamulle, mun pitää lähteä maailmalle mutta oikein hyvää sunnuntaita kaikille ja muistakaa olla ihmisiksi.

8 kommenttia :

 1. Tuota lopussa mainitsemaasi vaihtokauppaa on käyty maailman sivu - myös heteroiden keskuudessa. Muuten en viitsi tuota kommentoida, sen verran rumasti onnistuit asiasta kirjoittamaan.

  VastaaPoista
 2. Tässä vanhassa romussa pätki niin kauheasti lahjavideo, etten jaksanut odottaa, millon se mun paketti avataan... Ja mitä lisääntymisseikkoihin tulee, niin sehän on hoitunut tähänkin saakka, miksei hoituisi tästä eteenpäinkin. Ei sitä ennenkään ole laeilla säädelty, paitsi aborttilailla. Ja jos ihmiskunnalla joku ongelma on, niin se on liikakansoitus.

  VastaaPoista
 3. Ei hitto vieköön voi katsoa tuollaista värin välkkymistä. oli se vaikka kuinka makeeta.
  Pää migreeniä täynnä eli silleen.

  Mitä avioliittolakiin tulee ,mielestäni se on tasaarvon riemuvoitto.
  Kaikki me ollaan ihmisiä ja saman Luojan luomia.

  VastaaPoista
 4. Minähän en mitään amerikalaisten hapatuksia katsele. Mutta tuo Nykki on pikkukylä näihin meidän citeihin verrattuna :D

  Oletan tuon viimeisen kappaleen olevan vitsi. Tosin ontuva ja helvetin huono sellainen.

  VastaaPoista
 5. Tavoistani poiketen vastaan teille kaikille yhteisesti koska näin se on helpompaa:

  Minulla ei ole mitään uutta avioliittolakia vastaan eikä myöskään seksuualivähemmistöinä tällä hetkellä olevia homoja ja lesboja. Toisekseen, esitin asiaa evoluution kannalta pohtivan mielipiteeni ehkä turhan provosoivasti koska ajattelin asiaa ehdottoman "leirissä" pysymisen kannalta.
  Suurin syy miksi otin koko asian esiin on se, että meikäläistä vituttaa yli kaiken kun tälläisistä asioista tehdään elämää suurempia asioita jotka jakavat kansan kahtia kun se perimmäinen, yksilön valinnan vapauteen perustuva oikeus on ollut olemassa kaiken aikaa. Tiedän ja ymmärrän toki että asia erittäin tärkeä heille jota päätös koskettaa ja hyvä että päätös oli myönteinen koska näin luterilaisen kirkon jäsenenä voin sanoa että kirkkoa sanan varsinaisessa merkityksessä ei ole. Se on pystyyn kuollut laitos jota pidetään pystyssä ja kunnioitetaan sen takia koska se on aina ollut olemassa ja edustaa ihmistä suurempaa voimaa mutta jonka varjolla tänä päivänä tehdään politiikkaa uskonnon ollessa täysin toisarvoinen seikka joten minun mielestäni ei toisen ihmisen elämä toisen ihmisen kanssa kuulu sen paremmin politiikoille kuin kirkollekaan.

  Palatkoon kirkko juurilleen ja ryhtyköön toimimaan niinkuin sen kuulukin toimia ja keskittykööt politiikot hoitamaan todellisia ongelmia jotka täällä helvetin Suomessa tuntuvat kasautuvan vuosi vuodelta henkilöiden takia jotka eivät ole tehtäviensä tasalla, eivät edes isompana, päätöksiä tekevänä tahona.
  Niin, ja lakatkoot kansalaiset kiihkoilemasta asioista jotka eivät heille kuulu millään muotoa, sillä se oma pätemisen ja oman äänen kuuluviin saamisen tarve näiden heille kuulumattomien asioiden kohdalla osoittaa pelkkää turhamaisuutta ja julkisen hyväksynnän hakemista.
  Suomessa on lukuisa joukko todellisia ongelmia jotka saavat olla niinkuin ne ovat koska niitä ei ole nostettu sen paremmin poliittisten kuin uskonnollisten syiden takia esiin eivätkä ne siis ole (kiihkoilijoiden mielestä) julkisen vaahtoamisen arvoisia.

  Siitä en kuitenkaan anna periksi etteikö seksuaalivähemmistöt ole ihmiskunnan säilymisen kannalta geneettinen virhe . Se on tosiasia jota kukaan ei voi kiistää koska on turha tulla mussuttamaan esim. keinohedelmöityksestä sillä mistään ei löytynyt todisteita siitä että kyseinen tekniikka ja sen vaatimat tietämys sekä laitteet olisivat olleet käytössä n. 30 000 vuotta sitten kun neandertalinihminen kuoli ja alkoi ns. nykyihmisen aikakausi. Puhumattakaan evoluution varhaisemmasta vaiheesta.

  VastaaPoista
 6. Jaahas, täällähän on ollut pulinaa... Vaikeiden asioiden äärellä :)

  Mainittakoon, että ymmärrän myös biologisen pointin asiaan, vaikka sitä ei varmaan ääneen saisi sanoakaan. Ja kyllä, ystäväpiiriini kuuluu myös myös mm. naispari, enkä ole heille sanomassa, että soo soo... Mutta mielestäni asioita voi tarkastella monelta kantilta ilman, että pitäisi aina hermostua :) Tietysti on hyvä miettiä missä tilanteessa mitäkin ajatuksiaan tuo ilmi, mutta kuitenkin, ei sellainenkaan vetele, ettei voi miettiä vaikkapa evoluutiobiologiaa ollenkaan.

  Kuten esimerkiksi itse olen miettinyt sitä, että kuinka hyvää tekee ihmisrodulle se, että yhä sairaampia ja sairaampia ihmisiä saadaan pidettyä hengissä (jotka ennen olisivat kuolleet jo kenties lapsena) ja kaiken lisäksi nämä sairaat saadaan vielä lisääntymään keskenään lähtökohdasta, että ovat itse hyvin sairaita, mutta nykyajan konnankoukuilla pärjäävät ns. normaalielämässä ja lisäksi eivät vaikka olisi pystyneet lisääntymään luonnollisesti, mutta hoidoilla sitten sekin vielä onnistuu. Niin mitä tämä tekee pitkässä juoksussa ihmiskunnan geeniperimälle, kun pohja on huomattavasti heikompaa ja sairaampaa kuin ennen, jolloin hyvin sairaat eivät kyenneet lisääntymään? No, ehkä tämä ei haittaa, kun lääketiedekin jatkuvasti kehittyy, niin ehkä puutteilla ihmisen geeniperimässä ei ole väliä. Ja niin, tämä oli ihan tällainen hypoteettinen ajatus, enkä ole puuttumassa kenenkään oikeuksiin elää ja lisääntyä ja ihmisarvon kannalta on oikein, että kaikkia tuetaan niin elämässä kuin lisääntymisessä, mutta silti aina joskus mietin teoreettisella tasolla, että luonto tuskin olisi tarkoittanut, että kaikki ihmiset väen vängällä lisääntyvät. Vaikka olikin hyvin poliittisesti epäkorrekti lauselma... Mutta täytyy sitä nyt ihmisen saada ajatella asioita. Jokaiselta kantilta. Vaikka ratkaisevaksi lopuksi jäisikin ihmisarvo ja kunkin yksilön tunteet ja niiden loukkaamattomuus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin no tuo viittaukseni biologiseen puoleen oli sen tähden että pitäisi muistaa ne biologiset tosiasiat koska evoluutio ei ole tarkoittanut meitä sen paremmin kuin suurinta osaa elävistä olennoista kaksineuvoisiksi, vaan systeemi on rakentunut uros/naaras - akselin ympärille joka on tarjonnut sen parhaan parhaan pohjan/mallin joka on lajien säilymisen kannalta se tärkein juttu.

   Painavampana syynä tähän vaatimattomaan kannanottooni oli kuitenkin se että meikäläistä ärsyttää todella helvetin paljon tälläiset tekopyhyyden ylistysjuhlat jossa sekä päättäjät ja tavan kansa osoittamaan suurta empatiaa ja avaraa katsantomalliansa jota todellisuudessa ei ole. Tosiasia nimittäin on se että jos nyt ei oteta lukuun näitä kahta vähemmistöryhmää, niin ketään ei todellisuudessa kiinnosta hevon vittua koko avioliittolaki koska sillä ei ole vaikutusta yhdenkään tavan kansalaisen elämään eikä varsinkaan varallisuuteen joka on kaikille enemmän kuin pyhä asia.
   Avioliittolaissa ei ollut kyse päättäjien hyvästä tahdosta eikä sallivasta asenteesta vaan puhtaasti poliittisen uran turvaamisesta ja mitä kirkkoon tulee, niin sen oli annettava siimaa aiempien joukkoeroamisien takia siitäkin huolimatta että se tiesi kusevansa omille kintuilleen koska se tiesi vanhoillisten lähtevän. Vanhoillisilla tarkoitan niitä kirkon kannalta tärkeää ja kirkossa käyvää väestönosaa, meille tekopyhille kansalaisellahan kirkko on pelkkä kaste -, konfirmaatio-, hää ja hautajaisautomaatti jolta ostamme nuo pakolliset palvelut koska niin on aina ollut ja niin on aina oleva - ihan samaan tapaan kuin kaikki muutkin "perusasiat" tässä elämässä.
   VAnoilliset eivät kuitenkaan tule toimeen ilman jumalaa joten esim. helluntalaiset saivat heti yli 5000 uutta jäsentä ja kaiketi se loppuorkesterikin löysi omat leirinsä, en ole ottanut asiasta selvää koska se ei kiinnosta missä ja miten ihmiset koittavat paikata huonoa omaatuntoansa. Jäljelle jääneet ja kirkkoon vielä kuuluvat kun pääsevät tekemään sen tuota hätää sillä pian on joulu ja se pärstän sekä uskonnollisen statuksen päivittäminen käy joulukirkossa todella vaivattomasti.

   Poista
  2. Kirkon ruotiminen sikseen, se nyt on vaan sellainen juttu että ennen kirkko oli valtio ja sanoi mitä tehdään mutta nyt sen arvovalta on murentunut (met olemme pakanoita) ja se joutuu tekemään myönnytyksiä joita se ei haluaisi ja tämähän sopii päättäjille joilla on oiva tilaisuus päästä näyttämään sinisilmäiselle, tasapäiselle kansalle kuinka hienoja, sivistyneitä ja avarakatseisia ihmisiä he ovat. Not. Nämä vähemmistöryhmät nyt sattuivat olemaan helvetin hyvä tilaisuus päästä poliitikkojen pätemään, samoin kuin suurimmalle osaa kansaa. Onhan kyseessä asia jonka avulla voi tuoda esiin sen oma erinomaisuutensa ja hyväntahtoisuutensa tässä asiassa joka on ns. turvallinen aihe koska se on liian etäinen. Ihan siksi että on aivan eri asia messuta asioista jotka ovat valtakunnallisella tasolla kuin esim. se että menisi lehdessä arvostelemaan tai jopa tuomitsemaan naapurissa asuvaa, väkivaltaisuuteen taipuvaa kusipäätä koska on mahdollisuus että se perkele lukee kyseisen arvostelun ja tulee oven taakse. Suomalaiseen luonteeseen kun kuuluu piiloutua nimimerkin taakse paljon vähäpätöisimmissäkin asioissa.
   Itse tunnen henkilökohtaisesti kummastakin leiristä porukkaa ja ihan ok ihmisiä ovat joten ei mulla ole henkilökohtaisesti heitä vastaan yhtään mitään. Vituttaa vaan tämä suomalaisille tyypillinen paatoksellisuus jossa lietsotaan se oma itsensä niin suuren raivon valtaan ettei enää nähdä tosiasioita ja totisesti haluan nähdä milllaisia kannanottoja tulee kun ensimmäisen kerran julkisuudessa puidaan tilannetta jossa adoptiojonossa lapsettomuudesta kärsivän heteroparin edelle kiilaa jomman kumman vähemmistöryhmän pari. Kumpi pareista on enemmän oikeutettu saamaan lapsen tilanteessa jossa kummallakin parilla on tarjota muksulle yhtä hyvät lähtökohdat? Siinäpä sitä on kiiihkoilijoille mietittävää koska näitä tulee tapahtumaan, usko pois. Samoin kuin sitä että menee kolmesta neljään sukupolvea ennenkuin vähemmistöryhmiin kuuluvien parien lapset eivät tule koulusta turpa veressä koska siinä missä suomalainen aikuinen on julma, niin hänen lapsensa on vieläkin julmempi ja siksipä koulukiusaaminen tulee saamaan aivan uuden ulottovuuden. Suomalaisella kun menee lähemmäs sata vuotta ennenkuin se oppii hyväksymään.

   Minen aio sitten tästä aiheesta enempää veivata eikä tämä Marra koskenut sua vaan ihan noin yleisesti. Nytkin jouduin jumalauta laittamaan kahteen kommenttiin kun ei yhteen mahtunut. Sen siitä saa kun sortuu paatoksellisuuteen.

   Poista

Käynnistäsi kiitollinen ja kommentistasi olisin suorastaan riemuissani!
(kommenttien valvonnan takia ne näkyvät vasta hyväksymisen jälkeen ja tämä saattaa kestää jonkin aikaa)

Kiitokset tekijöille:

 • Blogger archive page > Life is so full of tae!
 • Google Friend Connect Button > NetOops blog
 • Add Related Post Widget To Blogger (linkwithin) > My Blogger Tricks
 • Contact Form > Tw!st Blogger
 • Simple Search > Blogger Buster
 • How to display linkwithin related posts only in post pages > My Blogger Desk
 • How to Remove Subscribe to Atom links from your Blogger Blog > Superwebtricks
 • How to remove quick edit and wrench icons on Blogger > Blogger Plugins