PaimenNews / DEFCON 5

Tämän ihmisen todelliseen luonteeseen keskittyvän tekstin on tuottanut PaimenNews'in Tyhjä pää eikä täällä mitään tapahdu – tuotanto jonka tehtävänä on tukea varsinaisen toimituksen käsittämättömiä, todellisesta maailmasta irrallaan olevia ja vaikeaselkoisia postauksia niissä tilanteissa kun varsinainen toimitus ottaa yhteyttä omiin lentäjiinsä ja on täysin kykenemätön sisällön tuottamiseen. Alla oleva Horoskooppimerkit lääkärissä on lainattu suoraan tähtikartta.com'in sivustolta ja TPETMT suosittelee myös samaisella sivustolla olevien, hieman erilaisten horoskooppien kuten Horoskooppimerkit töissä ja Lintuhoroskoopin lukemista sillä ne kertovat millaisia te todellisuudessa olette. TPETMT:n tuotantoryhmä lähtee nyt pintakäsittelytöihin. Luonnollisesti vasten tahtoaan, ilman motivaatiota ja ns. fallos frontaalilohkossa joten nämä kaikki seikat takaavat sen että päivästä tulee todella pitkä. TPETMT toivottaa teille kuitenkin tavanomaista oudompaa, normeista vapaata lauantaita ja haluaa varoittaa liikenteessä olevista pipperinpaistajista ja muista vitun joulufanaatikoista joiden esiintymistiheys on saavuttanut DEFCON 5 – tason. Be careful out there.

Stupid
Black Friday?


OINAS astelee sisään lääkärin vastaanotolle varmoin askelin, ripeästi ja tehokkaasti. Jo ennenkuin lääkäri kerkeää suutansa avaamaan kysyy oinas ponnekkaasti, ”Sanokaa suoraan, paljon minulla on elinaikaa”. Oinas on hyvin omatoiminen potilas, hän tahtoo ehdottomasti ottaa itse omat verinäytteensä, tutkia oman virtsanäytteensä ja määrätä omat lääkkeensä. Kipua tämä potilas ei tunne, vaan verinäytekin otetaan syvältä ja ronskisti, laastareista hän kieltäytyy, ne ovat nynnyille.


HÄRKÄ on vastaanottohuoneessa jo ajoissa sillä hänestä on mukavaa istua nojatuolissa aikakausilehtiä lukien. Kun lääkäri kutsuu härän sisään, alkaa pienet hikikarpalot nousta otsalle, häntä hieman jännittää. Lääkärin pyytäessä härkää nousemaan tutkimuspöydälle makaamaan on härkä hyvillään, hän pääsee vaakaasentoon. Lääkärin painellessa härän muhkeaa vatsaa on härkä jo unten mailla ja huoneessa soi mahtava kuorsaus. Tätä potilasta ei sitten saakkaan ulos vastaanotolta vähään aikaan.

KAKSONEN on harvoin sairas. Hän menee usein vain ja ainoastaan lääkärintarkastukseen ja reseptien uusimiseen. Kaksonen flirttaa lääkärille ja riisuu kaikki vaatteensa vaikka lääkäri kehoitti vain nostamaan paidanhelmaa. Hän myös rakastaa saada leikkiä stetoskoopilla ja kakkanäyteputkiloilla. Lopuksi kaksonen tahtoo aina esittää omia kysymyksiään lääkärille, ”miksi veri on punaista”, ”mistä ilmavaivat johtuvat”, ”miksi ihminen näkee unia”…

Job
Niinpä.

RAPU on huolissaan terveydestään usein, ja käy siksi jatkuvasti lääkärissä. -Olihan hänen mummonsa tädillä sentään parkisonin tauti ja isosedällä oli vatsakatarri vuonna -65. Rapu ujostelee vaatteiden riisumista ja virtsanäytteen antamista, pissapurkin rapu kuljettaa salaa hiipien labraan, kuinka noloa pissata purkkiin! Rapu on myös niitä potilaita jotka puhuvat kyllästymiseen asti kaikkien tuntemiensa ihmisten sairauksista, hän ei unohda myöskään kertoa äitinsä ikävästä peräpukamavaivasta.

LEIJONA menee lääkäriin sillä asenteella ettei hänessä voi mitään vikaa olla. Hänhän on loistavassa kunnossa. Leijona yleensä käykin lääkärissä vain ja ainoastaan siksi että pääsee tuulettamaan ja hurraamaan omia loistavia veriarvojaan, ”Jihuuu, hemoglobiini 169, senkka 5!!!!” Leijona on sitä mieltä että ainoastaan köyhät ja surkeat sairastavat. Verinäytettä antaessaan leijona pyytää hoitsulta puhelinnumeron ja iskee silmää maireasti.

NEITSYT on käynyt ennen lääkärin tapaamista kolme kertaa suihkussa ja huolestuu vielä vastaanotto huoneessakin että onko hän nyt varmasti tarpeeksi siisti lääkäriä tapaamaan. Neitsyt on terve kuin pukki, hänhän noudattaa orjallisesti lääkäriin määräämää ruokavaliota. Labrassa neitsyt ojentaa hoitajalle omat verinäytteenotto piikkinsä, eihän hän voi mitä tahansa piikkejä antaa työntää ihonsa alle, omat piikit hän on itse desinfioinut.

VAAKA on hyvin kuuliainen potilas. Hän vastaa kysymyksiin asiallisesti. Lääkärin asusta vaa’alla on kuitenkin oma mielipiteensä: kuule herra tohtori,oletteko koskaan harkinnut tuon valkoisen takin vaihtoa vaaleansiniseen, sopisi silmiinne ihanasti”. Vastaanottohuoneen akvaario kiinnostaa häntä eniten, aina ennen lääkärin tapaamista vaaka kertoo kaikki kaupungin juorut akvaariokaloille, sillä hehän kuuntelevat!

SKORPIONI on epäluuloinen potilas. Siksi hän käy lääkärissä harvoin. Hän on varma että hänen verinäytteestään kloonataan ihmisiä ja että hänen ihonsa alle on salaa istutettu mikrosiru, muuten piikillä töyhiminen on skorpionin mielestä nautinnollista. Skorpionilla on virtsanäytettä varten mukana pullollinen kaverin virtsaa jottei edellisen illan dopingit näy näytteessä.

JOUSIMIES tulee lääkäriin aina matkoilta palattuaan ja aina hänellä on jonkinmoinen salmonella tai muu pöpö suolistossa. Lääkärin kehoituksesta huolimatta hän ei koskaan kieltäydy maistelemasta eksoottisia herkkuja. Joskus lääkäri on jopa epäillyt jousimiehen haalivan tahallaan itselleen tauteja -saadakseen lisää jännitystä elämään.

KAURIS on varma että kuolee minä hetkenä hyvänsä. Masentunut sarvipää mässäilee itsesäälillään ja pyytää lääkäriä ottamaan kaikki mahdolliset kokeet. Jopa kauriin sydänkäyräkin menee alamaissa. Lääkärin kertoessa että kaikki on hyvin kauris saattaa hymähtää ja todeta ”täytyy siis kai taas peruttaa sen ruumisarkun tilaus”.

VESIMIES tietää yleensä jo itsekkin mikä häntä vaivaa. Hän nimittäin tuntee kaikki sairaudet lääkärikirjan perusteella. Vesimies onkin niitä potilaita jotka mielellään tutkivat ensin itseään kotilaboratoriossaan ja sen jälkeen menevät lääkäriin -kurkkuunsa juuttuneen tähystysputken kanssa.

KALAT on hermostunut potilas. Hän itkee tirauttaa pari kyyneltä ja kauhistuu kuullessaan että joutuu luovuttamaan tipan verta. Hän itkee hieman lisää kuullessaan painoindeksinsä ja Niagaran putous on valmis viimeistään näöntarkastuksen kohdalla. Lääkäri usein määrääkin kaloille mielialalääkityksen ja rauhoittavia.


10 kommenttia :

 1. Olen jälleen kerran härän ja kaksosen sekoitus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noissa on aika hauskoja juttuja :)

   Poista
 2. Jiippii,nyt kuvaus osui ja upposi.
  Ei Leijona valita muualla kuin peiton alla ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep. Meitä leijonia ei vaivaa mikään ja ihan ajankulukseni minäkin niitä valituspostauksia teen :D

   Poista
 3. Pieleen meni. En ole ikinä itkenyt lääkärissä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä uskon tuon koska se taitaa olla niin että ne tutkimukset ovat kaikkea muuta kuin itkuntäyteisiä.... ;D

   Poista
 4. Joo.. edelleen Kaksonen ja Vaaka. Työpaikkahorrorskooppikin osui samoihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Akvaariokaloja ja lekurin takin värin analysoimista?
   Voi Puskis sentään :D

   Poista
  2. mmhhmm... tosin hammaslääkärissä mä analysoin jotain ihan muuta kuin takin väriä...

   Poista
  3. Niin. Kivusta ja tuskasta piittaamatta hän katseli nuorta hammaslääkäriä ja hänen silmänsä ahnehtivat ... :D

   Poista

Käynnistäsi kiitollinen ja kommentistasi olisin suorastaan riemuissani!
(kommenttien valvonnan takia ne näkyvät vasta hyväksymisen jälkeen ja tämä saattaa kestää jonkin aikaa)

Kiitokset tekijöille:

 • Blogger archive page > Life is so full of tae!
 • Google Friend Connect Button > NetOops blog
 • Add Related Post Widget To Blogger (linkwithin) > My Blogger Tricks
 • Contact Form > Tw!st Blogger
 • Simple Search > Blogger Buster
 • How to display linkwithin related posts only in post pages > My Blogger Desk
 • How to Remove Subscribe to Atom links from your Blogger Blog > Superwebtricks
 • How to remove quick edit and wrench icons on Blogger > Blogger Plugins