Mittasin just rakkauteni

Nonni. Mä katselin nuorempana paimenena yhtä noista Rytöperän likoista, olkoonkin että ne kaikki on mua 38 vuotta vanhempia mutta ihan soivia pelejä ne on ja siksi mä päätinkin mitata rakkautta mun ja Ellun välillä, ihan vaan nähdäkseni mitä siitä ois tullut jos oltais aikanaan lyöty hynttyyt yhteen ja muutettu samaan jurttaan.
Ei jessus mitä tuloksia: het alkuun käy selväksi että kiville mentiin koska kotielämä olis kummankin kannalta katsoen lämminhenkistä mikä taasen on mahdotonta naisten kanssa ja tämä väite perustuu kokemuksiini tuosta mun Valkyriasta, siitä on toisinaan lämminhenkisyys kaukana – voitais paremminkin puhua helvetin tulista tai wiimeisten aikojen pätsistä.

Toinen juttu on seksi. Testin tulokset antaa ymmärtää että mä olisin ottanut Ellun vaan hiplattavaksi enkä sitten myöhemmässäkään vaiheessa olis älynnyt kammeta selkään ja tämähän ei pidä paikkaansa sillä täällä tundralla pitää pielustella (en kehdannut laittaa sitä rumaa nuhuhhuhhei -sanaa) ihan jo sen takia ettei jäädy kuoliaaksi. Toisin sanoen hikipäässä hiihdellään jos tälläinen kuvaus sallitaan tälle kohtaa.


Koska alla oleva testin tulos on suht pitkä, on parempi etten mä jatka tämän enempää mutta suosittelen että käytte tekemässä testin ja tulette sitten kertomaan tulokset mulle niin katsotaan menikö teillä paremmin kohdilleen.
Kaikille oikein hyvää tiistaita – muistakaa olla ihmisiksi


Tunneharmoniaa kuvaavaksi tekijäksi olen valinnut lähinnä Kuun aspektit. Aspektit voivat olla palkitsevia tai haasteellisia. Alla on karkea yleistys tunteiden merkityksessä juuri tässä parisuhteessa sinun kannaltasi katsottuna.

Tulkinta sinulle Elisa kun kumppaninasi on Outo
Sinulla riittää lämpimiä ja turvallisuutta tuottavia tunteita kumppaniasi kohtaan. Haluat olla häntä lähellä ja saat varmasti hänet tuntemaan olonsa turvalliseksi seurassasi. Kotielämään on näillä eväillä saavutettavissa lämmin ja ymmärtävä yhteishenki ainakin sinun kannaltasi katsottuna.
Tunnetason harmonia on välillänne kohtalaisen tasapainoisessa suhteessa ja elämänne heilahtelee kinastelusta hellyyteen sopivantuntuisessa rytmissä. Koska teiltä löytyy kaikki eväät keskinäiseen hellyyteen ja sen päivittäiseen ilmaisuun, tunnette molemmat jotain puuttuvan, elleivät hellyys ja välittäminen ilmene päivittäisessä kanssakäymisessä. Erimielisyydet konkretisoituvat liian helposti sulkeutumisena ja puhumattomuutena, joka on aivan liian helppo hukuttaa omaan tekemiseen ja kiireeseen. Ajan puute on tämän suhteen suurimpia kompastuskiviä. Siihen on niin helppo vedota, kun ei halua muuttaa jotakin osaa omassa käyttäytymisessä. Tällainen suhde latistuu helposti pelkäksi rutiiniksi, ellei esimerkiksi seksuaalisella tasolla löydy riittävästi särmää jatkuvan muutoksen ylläpitämiseksi.Keskinäistä seksuaalisuutta kuvaavat tekijät ovat kaksiteräinen miekka, sillä seksuaalisuuden kasvaessa myös tunnetason haasteet kasvavat vastaavassa suhteessa. Voimakas seksuaalisuus on usein vakava haaste harmonian säilymiselle arkielämässä.

Tulkinta sinulle Elisa kun kumppaninasi on Outo
Kiintymyksesi perustuu enemmän tunnetasolle kuin seksuaaliseen vetovoimaan. Ensi huuman jälkeen seksuaalinen lataus on vaarassa hiipua kokonaan, ellet ole valmis päivittäin koskettamaan ja hellimään kumppaniasi.

Suhteenne perustuu pääosin muille tekijöille kuin seksuaaliselle vetovoimalle. Tästä syystä jompikumpi tai molemmat saattavat ajoittain kokea elävänsä puutteessa. Seksuaalisen jännitteen ollessa vähäinen, asettuu elämä helposti liian vakiintuneisiin uomiin. Varokaa unohtamasta hellää koskettamista ja yhteisiä sänkyyn meno aikoja. Seksuaalista jännitettä kuvaavien tekijöiden puute saattaa johtaa myös suorituspaineisiin, jolloin seksuaalinen kanssakäyminen muuttuu ensin rutiininomaiseksi ja aikataulutetuksi tapahtumaksi. Myöhemmässä vaiheessa haluttomuus ja ehkä jopa kyvyttömyys on seurausta luonnollisen rytmin hukkumisesta. Tällaisessa tilanteessa on palattava alkuasetelmiin ja ratkaistava täysin selvästi, että molemmat varmasti haluavat edelleen elää tässä suhteessa. Sen jälkeen on sovittava myös siitä, että seksille jää riittävästi aikaa, vaikka siinä ei halailua pidemmälle mentäisikään. 
Kommunikaatiota kuvaaviksi tekijöiksi olen laskenut lähinnä Merkuriuksen aspektit, jotka kuvaavat tiedon kulkua sinun ja kumppanisi välillä. Myös Merkuriuksella voi olla sekä haasteellisia että palkitsevia aspekteja.


Tulkinta sinulle Elisa kun kumppaninasi on Outo
Koet keskinäisen ymmärryksenne ja ajatusten juoksun positiivisena asiana suhteessanne. Arvostat kumppanisi mielipiteitä ja osaat kuunnella hänen mielipiteitään. Näillä eväillä kannattaa jutella epäselvyydet kuntoon aina välittömästi, kun niitä ilmenee.
Teillä on hyvät edellytykset ymmärtää toisianne ja toistenne puhetta silloin kun elämä muuten on oikeilla raiteilla, eikä stressi paina kumpaakaan kohtuuttomasti. Ette välttämättä tarvitse sanoja viestien välittämiseen ja yhteistyö sujuu yllättävän hienosti. Pystytte löytämään yhteisen idean ja sävelen helposti sellaisiin asioihin, jotka aidosti kiinnostavat teitä molempia. Haasteet nousevat esiin heti kun jommankumman henkinen tasapaino pettää ja pitäisi ymmärtää myös toisen tekemiä virheitä. Tiedostamattomana tämä häiriömahdollisuus tulee nakertamaan suhteen perustuksia ehkä hyvinkin tehokkaasti. Tiedostaessanne tämän ongelman, voitte tehdä lujan molemminpuolisen päätöksen keskustella mieltä painavasta asiasta niin kauan, että se on varmasti molempien osalta loppuun käsitelty. Pienen harjoittelun jälkeen se tulee sujumaan oikein hienosti ja helposti.


Ura- ja työkuvioita olen valinnut kartoittamaan Auringon, Marsin, Jupiterin ja Saturnuksen keskinäiset aspektit. Nämäkin voivat olla palkitsevia tai haasteellisia.


Tulkinta sinulle Outo kun kumppaninasi on Elisa 

Yhteisen yrityksen perustaminen ei ehkä ole helpoin tapa pitää yllä tämän suhteen romanttista laatua. Keskinäiset erimielisyydet rasittavat erityisesti sinun etenemissuunnitelmiasi ikävällä tavalla. Et pääse toteuttamaan omaa luovuuttasi, ellet pidä häntä riittävän etäällä omista projekteistasi.

Tulkinta sinulle Elisa kun kumppaninasi on Outo
Koet kumppanisi lähes ihanteelliseksi tueksi omille urasuunnitelmillesi ja sinun on helppo jakaa näkemyksiäsi hänen kanssaan. Saatat kokea nimenomaan tämän ominaisuuden yhdeksi tärkeimmistä syistä rakentaa yhteistä tulevaisuutta. Kannattaa kuitenkin varoa tukeutumasta häneen liian paljon. Se voi herättää ahdistavia tuntemuksia.

Teillä on aspekteissanne enemmän yhteistyökuvioita puoltavia tekijöitä, kuin sitä hankaloittavia. Mikään ei silti ole ihan selvää yhteistä uraa suunnitellessanne. Homma saattaa kaatua juuri niihin pieniin erimielisyyksiin, joita jompikumpi ei ole valmis käsittelemään tai ottamaan huomioon, toisen pyynnöistä huolimatta. Aluksi kaikki näyttää yleensä oikein lupaavalta, mutta näkemyserot nousevat esiin rutiinien myötä. Molempien tulee tietoisesti pitää huolta siitä, että tekemisessä säilyy mielekkyys vielä vuosienkin kuluttua. Tällaisella aspektipainotuksella pystyy rakentamaan toimivan ja menestyvän yhteisen yrityskuvion, jos molemmat osaavat pitää
riittävän lujasti kiinni omista arvoistaan ja näkemyksistään riitelyyn sortumatta.Ei hyvää päivää...

11 kommenttia :

 1. Ei hitto, mie en Astroon lähe, kun se Seppo siellä tykittää sähköposteilla muutenkin ihan liikaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D
   Olisit nyt vaan käynyt testaamassa kuinka ne kemiat menee.

   Poista
 2. Mie sain Rakkausmittarista melkein samat löpinät kuin sinäkin Outo Paimen. PAH! Jotakin persoonallisempaa olisin odottanut - - -

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nämähän on näitä diipadaapaa - mittareita ja niiden uskottavuus on samaa luokkaa kuin horoskooppien, tarottien ja muiden vastaavien "yksilöllisten" ennustusten.

   Poista
 3. Pielustella...ihana ilmaisu, johon ei ole törmännyt vuosikymmeniin! Näitä ilmaisuja toivoisi itsensäkin muistavan

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eikö olekin?
   Toinen kaunis termi on paaksata joka sekin on mielestäni paljon parempi kuin nämä perisuomalaiset versiot.

   Poista
 4. Ja mä luin otsikon että Missasin just rakkauteni... mikä lie freudilainen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt ei kuule missailla mitään eikä varsinkaan kun pikkujoulukausi lähestyy!
   Lähinnä mä huolissani sikäläisistä miehistä koska he eivät näköjään ymmärrä mitään. Se on meinaten semmonen juttu että jos tilanne ois toinen, niin me kaksi kipitettäisiin parasta aikaa sitä pitkää käytävää pitkin joka johtaa sen ison taulun alla huseeraavan batmanin tykö ;)

   Poista
  2. Sä oot paimen ihana!

   Osansa varmaan on myös sillä, että mä olen ihan hurjan ronkelia sorttia. Mutta totta on, että joku vika näissä täkäläisissä on (onkohan juomavedessä jotain pielessä?) kun tuolla ovella ei vieläkään ole sitä jonoa!

   Poista
  3. Totta mä tarkoitin mitä sanoin koska sä olet....hmmm (seuraa sarja adjektiiveja joita en halua paljastaa "suurelle yleisölle") joten kais tiät....vielä kun mä saisin kuulla sitä venäjää niin olisin tosi onnellinen.

   Oli se teidän kylän miehiä riivaava vika vesijohtovedessä tai hengitysilman laadussa niin se on mielestäni epidemia - tasoa ja siksipä suosittelen laajempia, varsin villissä luonnetilassa tehtyjä tutkimusretkiä ajatuksella "onneks muksut on hoidossa niin ei ole kiire himaan".

   Kyllä mä tulen sut sitten hakemaan vaikka vähän kauempaakin :D

   Poista
 5. Ja mäkun olin kuvitellut suhteen toimivan ;-) Astro kertoi, että ihan metsään mennään ja ollaan kylmiä ja kovia...

  Teen heti uuden testin ja rukkailen päivämääriä, kunnes saan mieleiseni tuloksen. Mähän en luovuta ;-)

  VastaaPoista

Käynnistäsi kiitollinen ja kommentistasi olisin suorastaan riemuissani!
(kommenttien valvonnan takia ne näkyvät vasta hyväksymisen jälkeen ja tämä saattaa kestää jonkin aikaa)

Kiitokset tekijöille:

 • Blogger archive page > Life is so full of tae!
 • Google Friend Connect Button > NetOops blog
 • Add Related Post Widget To Blogger (linkwithin) > My Blogger Tricks
 • Contact Form > Tw!st Blogger
 • Simple Search > Blogger Buster
 • How to display linkwithin related posts only in post pages > My Blogger Desk
 • How to Remove Subscribe to Atom links from your Blogger Blog > Superwebtricks
 • How to remove quick edit and wrench icons on Blogger > Blogger Plugins