Metsureita! Gorgoja! Emmietiiä Vatsoneita!

Rukouksiini on vastattu! Vihdoinkin me perämetsien perkeleet ja korpikylien einarit voimme kulkea maailmalla leuka pystyssä ilman pelkoa siitä että meidän flanellipaitoja katsotaan kieroon tai että saamme kuulla sarkahousuistamme ylenpalttista vittuilua sillä metsuriseksuaalisuus on päivän sana. Tai se mikään päivän sana ole vaan se jää pysyväismuodiksi jahka kaikki peräkamarien tumputtajat ja muut takahikiällä majaansa pitävät mottitopit pääsevät valloittamaan maailmaa ja näyttämään suurelle yleisölle minkälaisista ristisiitoksista meidät oikein on tehty. Todella hieno asia jonka kunniaksi minäkin silitin jokapäiväisen Husgvarna kostyymini, tuon uskollisen ultimate – kevlar – never blood out – asusteeni joka on niin mukava että se päällä tulee toisinaan nukuttuakin. Halleluja!

Minoon ihan samaa mieltä!

Seuraava asia koskeekin sitten naisia ja koska nämä viisaat sanani ilmiintyvät näin aamutuimaan, voidaankin uutinen kertoa kehotemuodossa eli nyt kipin kapin paskahuusiin niistämään nenä ja kurlaamaan nielu koska seksikkään äänen omaavat naiset ovat myös seksikkäitä eivätkä mitään Holopaisen torpan seinästä repäistyjä Gorgoja, Euryaleja tai Stheinoja. Tästä on oikein tehty tutkimuskin ja vastaavanlainen on menossa muuten täällä tundrallakin ja siinä otetaan aimo harppaus eteenpäin jahka lähettävä taho saa ne venäjänkieliset riiminsä kuunneltavaan muotoon. Jos asiaa puhutaan niin naisen äänellä on hyvin suuri merkitys koska homma toimii vähän samaan tapaan kuin japanilainen sanonta jossa kehotetaan kuiskaamaan mikäli haluaa saada äänensä kuuluviin. Jos nainen omistaa seksikkään äänen, hänen ei tarvitse edes olla silmin havaittavissa herättääkseen miespuolisten kiinnostuksen ja se on paljon se ja muutenkin - pehmeällä, matalasointisella äänellä lausutuilla sanoilla on suorastaan hypnoottinen vaikutus ja tästä oivana esimerkkinä nuoruusvuosien juhannukset ja paikkana Sysmä. Elettiin 80 – luvun alkupuoliskoa ja tuli vaihe jossa me vietimme jätkäporukalla kolme perättäistä kesää Sysmän leirintäalueella – syitä en kerro – ja tämän leirintäalueen läheisyydessä oli Kesoilin huoltamo jonka yhteydessä perinteinen keskikaljabaari. Täällä nimenomaisessa paikassa vietti aikaansa myös punatukkainen tyttö jolle Jumala oli suonut sellaiset äänijänteet jollaiset olivat varmasti niillä seireeneillä jotka houkuttelivat Odysseuksenkin ajamaan paattinsa siihen helvetin kiveliöön. Oi taivas, olisittepa kuulleet kun tämä likka lauloi, aivan omaksi ja muiden iloksi sillä siihen aikaan ei vielä tunnettu kansankunnan suurinta vitsausta nimeltä Karaoke joka sallii jos jonkinlaisten mulliturpien pilata toisten ravintolailta. Kuulun tähän joukkoon, joskaan en laula sillä lauluääneni kuulostaa siltä kuin lehmää vedettäisiin suosta ja voin vakuuttaa ettei se ole mitään miellyttävää kuunneltavaa. Se on jopa niin karmea että Itse Taivaan Isäkin on sanonut jotta mitäs jos sinä Outo pitäisit sen turpasi kiinni mutta tämä punatukkainen tyttö, siinä oli sellainen tapaus että tuskinpa sellaista enää koskaan tulen kohtaamaan. Vastakohtana näille jumalaisen pehmeille äänille on kimeä nasaaliääni joka valitettavasti kuuluu 99%:n varmuudella naiselle jolla on astetta enemmän pölyjä ylähyllyllä hänen itsensä sitä tiedostamatta ja niinpä tälläinen yksilö jakaa estoitta tietoa varsinkin omasta elämästään mutta hyvin paljon myös ns. ”todellista faktaa” jolla ei ole näkyvän maailman eikä nykyhetken kanssa mitään tekemistä. Olen kohdannut näitä naaraita useammankin ja ne ovat olleet veret tärykalvoista lennättäviä kokemuksia ja näistä kohtaamisista johtuen minulla on kyseenalainen kunnia kantaa kummassakin korvassani venäläismallista kuulolaitetta á 300gr/kappale.

Ja katso: Hänen leninkinsä liikkui virrassa viattomana mutta ah, niin petollisena

Naisista lisää koska tekstin alussa käsiteltiin metroseksuaalisuutta niin puhutaanpa nyt vähän naisten muodista ja tämä on hyvin läheinen aihe minulle sillä joka aamuisiin traditioihini kuuluu lukea ensin maskuliinisen puolen vaatimat digiuutiset ja heti perään feminiinisen puoleni vaatima muotikatsaus ja nimenomaan naisten muodin saralta. Olen nimittäin yrittänyt ommella vanhoista, myrkynvihreistä verhoista itselleni kroppaa myötäilevää leninkiä mutta siitä ei tule hevon vittua koska minen tajua miten ompelukonetta käsitellään, esim. versio nro 1:seen meni alulankaa kahdeksatta rullaa ja nykyään tämä ykkösleninkini kalastaa läheisen järven syvyyksissä ja voin muuten tässä kohtaa paukutella henkseleitäni koska kaupasta ei noin hyvää verkkoa saa. Itse leninki näet lilluu sangen harmittoman näköisenä järven pinnalla mutta se helvetillinen alulankasyherö vaeltaa syvyyksissä meduusan lonkeroiden tavoin ja nappaa kuolettavaan syleilyynsä niin hauet, kuhat, kiisket kuin viime vuonna hukkuneet pilkkijätkin ja tästä syystä sen veneeseen nostaminen on hyvin raskasta hommaa.

Mutta palataanpa asiaan eli naisten muotiin ja Selena Gomezin tyyliin josta voitte napata parhaat palat täältä. Selena ja monet muutkin julkisuuden nuoret ja miksei vähän vanhemmatkin naiset ovat varsin näyttävästi esillä myös eräällä toisella sivustolla jota  hurskaana ja siveänä miehenä en linkitä mutta nimen voin kyllä kertoa ja se on celebjihad ja kyseessä on sivusto jonne en suosittele kenenkään siirtyvän enkä erityisesti yhdenkään Harri Putter – fanin koska siellä mm. nuori naisloitsijan alku nimeltä Emmietiiä Vatson rynkyttää taikasauvaa tavalla joka ei varmasti ole Tylypahkan standardien mukaista toimintaa ja hänen Aksapanimainen elehdintä tulee todennäköisesti aiheuttamaan jonkinasteista psyykevinoumaa. No miksikö sitten mainitsin koko asiasta? No katsokaas kun minua on aina ihmetyttänyt ammattikuvaajien sanonta ”Nyt tuli hyvä räpsy” ja olen lähes koko aikuisikäni metsästänyt vastausta tähän kysymykseen ja kuinka ollakaan, vastaus löytyi juuri tuolta sivustolta. Minä olen kuullut näiden helvetin venäläisten kuulolaitteideni takia väärin sillä se sanonta kuuluukin ”Nyt tuli hyvä räpsä” ja tällähän ammatikuvaajat viittaavat siihen tiettyyn osaan kehosta josta käytetään myös nimitystä räysä, reuhake, beaver, doom's day triangle ja hei vaan, sinne se mun omaisuuteni katosi. Nyt on siis vuosikymmeniä jatkunut etsintäni loppunut ja voin rauhassa keskittyä näiden lampaitteni paimentamiseen mikä on hyvä juttu sillä pääluku kasvoi männä viikolla kolmesadalla ja nyt noita perkeleen villasukka-aihioita vilistää pitkin tundraa alun toista tuhatta yksilöä. Repikää siitä.

Ei..tiedättekö...ne on...argh.

Sitten asia asiaa: olen tässä viime aikoina huomannut että nämä tekstini sisältävät luokattoman paljon kirjoitusvirheitä mikä on todistus siitä että lukihäiriöni käy pahemmaksi mutta myös siitä että tämä näköni on romahtanut totaalisesti. Lähden tästä kohta isolle kylälle ja aion ostaa itselleni sellaiset halpislasit jostain koska minulla ei ole tällä hetkellä yksinkertaisesti varaa mennä silmälääkäriin/hankkia silmälaseja mutta tämä näkökyvyn heikkeneminen on sitä luokkaa että se tuottaa vaikeuksia arkielämässäkin ja siksipä tälle ongelmalle on pikaisesti tehtävä jotain. Pahoitteluni kuitenkin kirjoitusvirheistä joita jää vaikka koitan oikolukea usempaankin otteeseen nämä ikiaikaiset viisauteni ennen niiden julkaisemista. Virheiden osalta voin sanoa että sen mitä silmä ei näe, niin lukihäiriö huijaa ja virheet jää. Näin se vaan menee ja se on ikävä juttu.


Teille sen sijaan oikein mukavaa tiistaita – muistakaa olla ihmisiksi.12 kommenttia :

 1. Joku muka-tutkimus myös kertoi, että matalalla äänellä puhuvia naisia pidetään älykkäämpinä kuin korkealla äänellä puhuvia.

  *lähtee tästä värkkäämään äänitiedostoa*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep. Olen lukenut tuon tutkimuksen ja tuo testi on tieteellisesti vahvistettu.
   Meni hieman myöhään tämä Jurtalle tulo kun kummilikka on meillä hoidossa ja piti laittaa tämä pöytäkone turvavyöhykkeelle. Nyt likka nukahti joten aukesi tämä mahdollisuus :D

   *odottaa mielenkiinnolla minkälaista värähtelyä on luvassa*

   Poista
 2. Sen kesoiltytön hiusten värillähän ei ollut mitään osaa eikä arpaa sun kuolaamiseesi? Vai voiko MItenkään olla mahdollista, että nähtyäsi tyllerön kuontalon, alkoi äänensä kuulostaa enkeleiden laululta?? Tuli vaan mieleen......

  Toi metsuriseksuaaliosasto mun pitääkin heti tarkastaa (lehdestä!). Mä luulen, että sieltä löytyisi Kaikki, mitä mun "kriteerit" vaatii.. ;)

  Ps. Mähän olen nimenomaa KIELTÄNYT laittamasta mun pusuhuulieni kuvia tänne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ollakseni rehellinen niin hiusten väri ei vaikuttanut asiaan mitenkään koska hänen lauluäänensä oli oikeesti aivan mieletön, ihan samaan tapaan kuin tytön kasvot, rinnat ja peppukin ;D (no ei, kyllä se oli se pelkkä ääni)

   Iltasanomissa oli aika paljon niitä metsurikuvia mutta kyllä täytyy sanoa että ne julperot ovat vielä kesäpoikia kun metsureista puhutaan - puhtaat kasvot ja täysin sileät vaatteet eikä edes verta tai arpia missään!

   No sallinet nyt tämän kerran että laitoin noi sun huulesi koska ne nyt vaan ovat niin saatanan seksikkäät ettei mitään rajaa ja tämän pidemmälle mun ei parane ajatella tai...nonni. Mä myöhästyin.

   Poista
 3. Muutama asia. Ensinnäkin, koska niitä sun lampaita teurastetaan? Otan taas tänäkin vuonna yhden kokonaisen lampaan. Nyt on tuolla kolmennessa pakastimessa tilaa, kun se Marran possun kinkku ei tullutkaan, harmi.
  Toinen juttu koskee seksikkäitä ääniä. Ennen kuin olin edes nähnyt miestäni, puhuin hänen kanssaan usein puhelimessa työasioita. Se ääni, se oli, ja on seksikäs. Itsellänikin on matala ääni. Ja koska olen työurani varrella pitänyt lukuisia koulutuksia, olen kuullut monesti, että tällainen ääni vakuuttaa enemmän kuin kimeä ja korkea piipitys. Muistan kyllä kuinka lukiolaispojat matikan tunnilla hiljenivät kun rykäisin. :D :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lampaiden joukkoteurastus ajoittuu lähemmäs joulua ja tapahtuu varmaan Veribakkanaalien päivänä jonka tarkka ajankohta on vielä auki mutta alustavasti on suunniteltu että se olisi 20. joulukuuta.
   Silloin tulee poikkeuseläkkeet tilille ja saadaan ostettua patruunoita.

   Mun täytyy sitten tehdä tikusta asiaa ja soittaa sulle :D

   Poista
 4. Mut eikös sulta puutu parta? (Puhumattakaan muista karvoista..)

  Mä voisin hyvin kähistä jossain nyt, ääni lähti (taas).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nyt on ollut pari päivää kiirettä ja jonkinmoinen sänki koristaa leukaperiä mutta muutenhan sitä mennään karvattomana kuten sanoit ja siksipä jouduinkin tekemään yhdestä lampaantaljasta tekoparran. Ei oikein toimi vaikka mä värjäsin sen mustaksi koska nyt mä näytän senegalilaiselta joulupukilta.

   Sympatiat ja tsempit, koitahan hakea päivä tai kaksi sairastlomaa koska muuten kurkkukipusi vaivaa sua turhan pitkään.

   Poista
  2. Pukki tai Paimen, onko sillä paljoakaan väliä? :)

   Poista
  3. Ei kai sillä mitään väliä ole :D

   Poista
 5. Kyllä olen kanssasi täysin samaa mieltä.
  Äänellä on suuri merkitys. Kova kailottava ääni on jotain kamalaa, se särkee sielun ja pysäyttää sydämen.
  Kun sinun ääni on jotain kaunista ja mieheni ja minä myös saatiiin pehmeä ja matala ääni niin siitä kiitos tuonne yläkertaan. Myös jälkikasvumme peri pehmeät äänet.
  Olen joskus ajatellut kun minua on kehuttu persikka ihoksi tai sametti ihoksi, onko sillä jokin yhteys ääneen. Hmm. Vakosametti iho.

  Ja sekin vielä kun olen kiireinen niin olisi kovin mukavaa välillä kuunnella nämä teksitit äänikirjeenä.Siinä samalla kun kuuntelee, voisi ommella tai neuloa. Kun tuolta anopin verkkokopista löytyi puolivalmis lasten maastopuku ja valmiiksi leikattu sängyn päiväpeite niin niitä tehdessä olis ollut rentouttavaa kuunnella samalla ääntäsi.


  Lukihäiriö, niin tuttua.
  Rivit hyppiii ja sanat vaihtaa paikkaa. En todellakaan huomaa virheitä kun tuotan niitä ihan itsekkin lukiessani.
  Niin ja lukihäiriö ei ole vain pahaa. Kun kerran tänä kesänä asiakaani (mies) valitteli omaa lukohäiriötään, niin sanoin sille että tämä lukihäiriö tekee sinusta todella vastustamattoman.
  Oli suloista katsoa kun miehen mitta nousi monta senttiä. Pienillä sanoilla on suuri merkitys.

  Lampaasi saa viilettää ihan rauhassa tundralla. En syö, en pysty. Pala jää kurkuun. Lammas on liian hellyttävä eläin tullla syödyksi.
  Syön enää kalaa ja sekin taitaa saada pian uida rauhassa lammikossaa. Mikä minuun on tullut ????

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ääni, samoin kuin äly ja huumorintaju ovat monta kertaa tärkemäpi kuin ne perinteiset lärvi, perse ja tissit koska en voi kuvitella eläväni nasaalisoundisen, isorintaisen kaunottaren kanssa joll ei ole kaikki mullat samassa ruukussa. Siihen ei riitä edes mun lääkkeet vaikka niitä menee nykyisellään sen verran että niillä pystyisi lamauttamaan keskivertokokoisen suomalaisen kaupungin.

   Blogitekstejä ei tulla koskaan kuulemaan äänimuotoisena koska siinä on liian iso työ kun kaikki pitää olla myös kirjallisessa muodossa ja sitäpaitsi mulla alkaa Hiljasiten Salien loppurutistus kun mä lupasin ne ennen joulua ja siellä on yksi uusi jaksokin joten hommaa riittää. Varsinkin äänitysajankohtien kanssa tulee pikku probleema kun ilmeni ettei mulla olekaan niitä hiljaisia hetkiä (eukko pois kotoa) niin paljon kuin tässä loppukesästä annettiin ymmärtää mutta eiköhän tästä jotenkin selvitä.


   Lammas väärin tehtynä on itsestään saatanasta mutta oikein valmistettuna se on hemmetin hyvää.

   Poista

Käynnistäsi kiitollinen ja kommentistasi olisin suorastaan riemuissani!
(kommenttien valvonnan takia ne näkyvät vasta hyväksymisen jälkeen ja tämä saattaa kestää jonkin aikaa)

Kiitokset tekijöille:

 • Blogger archive page > Life is so full of tae!
 • Google Friend Connect Button > NetOops blog
 • Add Related Post Widget To Blogger (linkwithin) > My Blogger Tricks
 • Contact Form > Tw!st Blogger
 • Simple Search > Blogger Buster
 • How to display linkwithin related posts only in post pages > My Blogger Desk
 • How to Remove Subscribe to Atom links from your Blogger Blog > Superwebtricks
 • How to remove quick edit and wrench icons on Blogger > Blogger Plugins