Lumin FV ja pari kelpo riviä

Ikiaikaista viisautta jaetaan n. klo 18.00 maissa jolloin saan tämän tomumajani kotiutettua ja silloin tulen mm. esittelemään teille todella helpon ja vähäkoodisen (muutama lyhyt rivi) linkkilistan jonka avulla voitte laittaa vaikkapa lukemanne blogit omalle sivulleen. Ehdin testaamaan sitä hieman tänä aamuna tuolla labran puolella (joka on tällä hetkellä ns. private - tilassa) ja hyvinhän tuo toimi. Nyt on vaan sen verran kiire ettei tässä ehdi paljoa jaarittelemaan mutta sen verran eilisestä että nyt on passit haettu Turkin reissua varten ja saatoin syyllistyä suunnattomiin metsähakkuisiin opetellessani Lumin File Viewer 'in käyttöä. Printtasin nimittäin A4:sia yhden sademetsän verran kun en millään tajunnut että miten pdf – tiedostona olevasta dokumentista saa irroitettua/erotettua kuvan jotta sen saa suurennettua ja printattua. Tyhmä minä mutta noin 3500 tulosteen jälkeen opin ja hyvä niin, koska se on aika helvetin hyvä juttu varsinkin silloin kun on kyseessä rakennuspiirustukset jossa mitat ovat präntättynä todella pienellä.

O - ou.....

Kyseinen manooverihän on nimeltään ”ota tilannekuva” jonka jälkeen käytetään mukautettua suurennosta ja kun hyvältä näyttää niin sitten vaan printtaillaan. Kunhan muistaa sen ettei prosenttien asettamisen jälkeen paina ”enteriä” - jolloin kuva tulostuu välittömästi – vaan klikkaa oikealla suurennettavan kuvan/kohdan päällä niin pääsee näkemään tapahtuvat muutokset ja vasta sitten (mikäli kuva/kohta on halutun kaltainen) klikataan ”tulosta”. Uskon että tämä on selvää kauraa 99%:lle ihmisistä mutta laitoinpahan nyt tuon jos jollakulla on sama ongelma (IQ < - 100%).

Hyvää tiistaita teille kaikille ja olkaapa ihmisiksi koska tonttuja ja muuta pikkuväkeä on liikkeellä ja nehän kantelevat Santasen Clasulle heti jos näkevät teidän harrastavan uhkapelejä, haureutta tahi muita laittomuuksia ja nehän ovat kuten me kaikki tiedämme, Herra Savupiipun elikkäs Hou – hou – miehen mustalla listalla.4 kommenttia :

 1. Hirnakka15.24

  Ai että on pikkuväkeä liikkeellä? Minä näen pikku-ukkoja harva se päivä ja joidenkin kanssa olen ihan puheväleissäkin mutta eläinkunnalle jään toiseksi, aina. Kateuksissani katselin tänäänkin, miten meidän kissat ovat oikeita pikku-ukkomagneetteja. Kumpikin katti kuulee selkeästi 'ääniä' ja saa käskyjä 'ylhäältä'. Siitä seurauksena hillittömiä hepuleita ja outoja akrobaattisia temppuja. Kaikkia painovoiman lakeja ja säädöksiä uhmaten ja rikkoen ne riehuivat kuin hyperaktiiviset oravat. Ei jarruja ei järkeä.

  Ja onnea vaan passihommaan, se on nykyisin niin helppoa ja kätevää. Kaikkein kuumottavimmat hetket koin passeja haettaessa. Sitä kun sattui ärrälle jono ja joku ravivetopäivä. Meidän takana pari äijänkörmyä huokaili pateettisesti kun passilaatikko aukeaa aikaviiveellä ja heillä oli varmat voittorivit näpeissä, eivät tainneet ehtiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä muistan kans kuinka meidän katti sai omituisia kohtauksia; saattoi seistä kaikessa rauhassa paikoillaan ja hetken päästä hyppäsi ilmaan "nelitassuhypyllä" minkä jälkeen se paineli ympäri kämppää hetken aikaa kuin viitapiru ja mitä äänien kuulemiseen tulee, niin se kissa otti yhteyttä omiin lentäjiinsä lähes joka päivä.

   Passihommelit ovat todella helppoja tänä päivänä mutta tuo sun tilantees on kyllä ollut sellainen jota en välttämättä haluaisi kokea :D

   Poista
 2. Pikkuväestä nyt en niin tiedä mutta isoaväkeä kyllä liikkuu.

  Niin kuin eilen Herra Majuri. Uuh,mikä ryhti,hymy ja tuoksu.Kapiainen joka saa naisen jalat hyytelöksi.
  Tai tämän päivän abc-keikka. Kun syö kolmen miehen katseiden ristitulessa niin vaatii aikamoista tahtoa, ainakin minulta.
  No onko tämä kuitenkin sitä haureuden harjottamista. Noup, ei minusta.

  Hyvää tulevaa Turkin matkaa. Siellä on nyt tuttava pariskuntani lomailemassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vai ne onkapiaiset jotka saavat sun hormoonit hyrrämään mutta mitä tuohon miesten tuijotteluun tulee, niin sun olisi pitänyt tiedustella että mitä herroilla on mielessä ja katsoa että onko nillä pokkaa vastata niinkuin ajattelevat.

   Kiitos kiitos mutta Turkkiin lähdetään vasta helmikuussa joten vielä menee hetki ennenkuin pääsemme reissuun.

   Poista

Käynnistäsi kiitollinen ja kommentistasi olisin suorastaan riemuissani!
(kommenttien valvonnan takia ne näkyvät vasta hyväksymisen jälkeen ja tämä saattaa kestää jonkin aikaa)

Kiitokset tekijöille:

 • Blogger archive page > Life is so full of tae!
 • Google Friend Connect Button > NetOops blog
 • Add Related Post Widget To Blogger (linkwithin) > My Blogger Tricks
 • Contact Form > Tw!st Blogger
 • Simple Search > Blogger Buster
 • How to display linkwithin related posts only in post pages > My Blogger Desk
 • How to Remove Subscribe to Atom links from your Blogger Blog > Superwebtricks
 • How to remove quick edit and wrench icons on Blogger > Blogger Plugins