98 pers'kärpästä (ja varsinkin epistolan loppupuolella)

Mikäli haluat tietää montako perskärpästä teikäläistä seuraa, niin se käy kätevästi – kiitos Taloussanomien – klikkaamalla itsesi tänne Digitoday'n sivulle ja edelleen siellä olevaa your online choices linkkiä. Hyvät ja helpot ohjeet siitä kuinka voit hallinnoida omien hanuripörriäistesi lentoa ja nyt kun tässä asialinjalle lähdettiin, niin jatkoa seuraa sellaisen asian tiimoilta jonka suhteen suurin osa internetin käyttäjistä ei pidä mitään väliä (erään tutkimuksen mukaan yli 80%).
Kyseessä ovat salasanat noin yleisesti ja varsinkin sellaiset jotka ovat taltioituna erilaisiin salasanoja hallinnoiviin palvelimiin joihin niiden käyttäjät uskovat täysin sokeasti joten jos käytät sellaisia palveluita kuin Password Save tai KeePass niin nyt kannattaa olla tarkkana sillä kyseessä on uusi variantti The Citadel – haittaohjelmasta.
Asiasta lisää :

Muistakaa että mikään ei ole varmaa, ei edes uusien älypuhelimien hienot sormenjälkitunnisteet jotka kuuluvat ns. biometrisiin tunnisteisiin yhdessä silmänpohja- tai kasvotunnisteiden kanssa sillä näistäkin ”ehdottomista” tunnisteista luodaan hash-salakirjoitettu merkkijono aivan samaan tapaan kuin salasanoistakin joten systeemi itsessään on yhtä haavoittuvainen kuin tavalliset salasanatkin. Asiasta lisää täällä.

Nyt kun viralliset huohotukset on saatu hoidettua, niin pari sanaa mieliaiheestani eli elämästä täällä Jumalan hylkäämällä paratiisikorvessa missä kaikki on helpompaa. Otetaanpa esimerkiksi ulkoilu. Uskallanpa väittää että tämä rytöhelvetti on ainoa paikka maailmassa jossa voi luistella kesät talvet ilman että tarvitsee mennä sitä varten erikseen tehdylle kentälle, olkoon se sitten ulkokenttä tahi hallissa oleva sillä täällä paratiisiliejupaskakorvessa se käy ihan normi kulkuväylällä joka tunnetaan myös nimellä tie. Talvella Ihana LuontoÄiti jäädyttää tiet tappavan liukkaiksi ja samaan syssyyn myös sen talvikunnossapidosta vastaavan heinäkengän soraläjän joten näin saamme urheilla henkemme ja varsinkin luustomme kaupalla koko pitkän ja aivan vitun pimeän talven kulkiessamme tuota mainiota uraa. Hupi ei lopu edes kesällä koska täällä sataa joka helvetin päivä ja kiitos mottipäisen, monta kertaa kesässä tapahtuvan lanauksen, paskauran pinta ei ole pelkästään liejuinen vaan sen pintaa peittää ihme savilima jonka kitkakerroin on 0,00000001 ja joka tarttuu kenkien pohjiin sen verran hanakasti että jo muutaman askeleen jälkeen kiinalaisten pikku kätösten valmistamat sandaalit painavat about 8 kiloa ja eteneminen savilimaladulla muuttuu entistäkin haasteellisemmaksi.


Toinen asia millä meitä paskatrue -antijoukkoliikenne-motherfukkulanietkauppa – islandilla asuvia on siunattu, on aivan käsittämättömän upea ilmastollinen ihme joka tiedemiesten piireissä tunnetaan no need to shave nosehair:ina. Tämä itsestään saatanasta oleva paskankäryn ja vaakatasossa tulevan veden kombinaatio pitää huolen siitä ettei meillä ahdistusmutalammikkolaisilla ole lainkaan värekarvoja sen paremmin klyyvarin sisäpinnoilla kuin keuhkoissakaan koska lehmänpaskan, siankusen ja erilaisten kanalajätteiden käryt kertakaikkiaan ovat sen sen verran stydit että ne polttavat kaiken tieltään, jopa halpatuotantoa olevat piilolinssit ja siksipä täällä näkeekin usein johtavien silmälasivalmistajien testiryhmiä pikku pakettiautoillaan heidän testatessaan uusimpia linssimateriaaleja.
Shitstorm -89, uhri oli ulkoiluttamassa koiraansa ja altistui ihanille tuulille vain 15 min. ajan mutta....shit happens

Ilmiö on aiheuttanut myös harhaluuloja satunnaisille ja pääasiallisesti navigaattorivirheen takia eksyneille turisteille jotka ovat päätyneet tänne Ei perkele mikä-mikä-vittu-tää-paikka-on – maahamme. He näet ovat luulleet lähes jokaisen torpan pihassa jököttävien pöytäsirkkeleiden takia tätä paskahaasioaitausta ahkeraksi käsityöläiskyläksi mutta eihän se pidä paikkaansa. Syy miksi lähes jokaisen pirtin pihalla seisoo pöytäsirkkeli, on hyvin yksinkertainen: monet Kärsimysryteikön taloista on tehnyt joko täysin piittaamaton urakoitsija tai sitten ahnas, rakennusalasta mitään tietämätön ja talvisin urakkahintoja alas polkeva maajussin perkele ja näinpä näitä meidän helvetin pikku mökkejämme saa remontoida lähes päivittäin. Mutta me olemme siunattuja! Meidän ei tarvitse välittää sirklauksen aiheuttamasta puunpölystä koska paskanhuuruiset boforit puhaltavat kitkerää käryä neniimme polttaen nenäkarvat huisin vittuun, joten pöly ei jää aiheuttamaan tukoksia nokkaan ja voimme hengittää kaikki tuumaa pienemmät lastut ilman että meidän tarvitsisi välillä pyyhkiä nenäämme. Toinen ja vieläkin merkittävämpi etu on se, että se aivan saatanallinen herohelvetinshitinkäry ei saa vesiä valumaan silmistä, vaan suorastaan lennättää vedet silmistä jopa siinä määrin että sillä suihkulla voi pestä vaikkapa pienimpää korimallia olevan auton tahi vuokrakoppinsa ikkunat. Ei siis ole pelkoa että silmiin – joista valuu paskankäryn sulattamaa piilolinssimassaa – joutuisi purua tahi isompia partikkeleita. Halleluja!

Paikallisen pöytäsirkkelöijän silmä, ulkoilman vaikutus 3 min. ja piilari ihan morjes.


Olen niin onnellinen siitä että olen ollut entisessä elämässäni alkoholisti joka on pitänyt huolen siitä että en varmasti pääse täältä pois, kiitos melko ryhtevien velkojen ja muiden saatanan sanktioiden sillä minä en voisi kuvitella asuvani paikassa jossa voisin hengittää raikasta ilmaa tai kävellä tiellä jonka pinta ei tarttuisi kenkiin, puhumattakaan siitä etten voisi maata talvella kylki ja kallo murtuneena kun tie olisi asiallisesti hiekoitettu. Ei helvetti sentään, se olisi aivan liian helppoa sillä elämässä pitää olla haasteita kuten nytkin kun joudun pakarat jäykkinä jännittämään riittääkö koneeni akku tämän tekstin julkaisuun sillä eikä täältä ”hei vaan, meille ei tule isosta maailmasta kuin yksi vitun piuha” - landiasta taas katkennut sähköt tai itseasiassa se tapahtui jo kaksi tuntia sitten. Wuhuu! Päreet ja puukot esiin, on iltapuhteiden aika vaikka kello on vähän vajaa yhdeksän aamulla.

Niin, ja mitä tulee Blogspheren viimeaikaisiin kiistoihin jotka koskevat kitinään, valitukseen ja ahdistukseen keskittyviä tekstejä, niin tä'moon just sellainen itkuvirsi (khihihh...)


Ole sä oike hauska torstai teille kaiki ja muista soojata salasana ja hyppi paska koska se piristä su päivä!

6 kommenttia :

 1. Häh, kuka siitä aiheesta jaksaa jauhaa? En muutenkaan tajua, miksi pitää lukea juttuja, jotka harmittaa. Mutta olenkin suvaitsematon.

  Täytyy olla tyytyväinen, että voi kävellä täällä, missä paskoo vain hevoset ja koirat, ja niistäkin vain toinen laji keskelle kulkuväylää, eikä sekään ole liukasta sorttia. Eikä edes pahanhajuista. Ja lämpimään vuodenaikaan niistä kasvaa kivat kauranversot, ellei linnut ehdi hajottaa pökäleitä ja syödä niitä siemeniä. Olenkin miettinyt, miten evoluutiossa on voinut kehittyä noin huonosti ruokansa hyötykäyttävä iso kasvinsyöjäeläin. Mutta se on naakkojen ja harakoitten onni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla meni tuo ensimmäinen rivi ohi kuin Vaasan kone mutta mulla menee niin paljon muutakin....

   Joo, eipä ne lehmät tai mitkään muutkaan täällä tielle pasko ja se on hyvä se koska latu on päin vittua olevan kunnossapidon takia niin huonossa jamassa ettei se kestäisi yhtään ylimääräistä kuormaa.

   Poista
 2. Onhan täällä niitä, jotka tietää aina kaiken paremmin. Asiasta mitään tietämättäkään.
  Ajatteles nyt paimen, miten hienoa, ettei sun tartte ollenkaan edes ostaa sellasia nilkkapainoja, vaan saat nekin painot automaattisesti kengänpohjiis! Ei tarvitse myöskään tilata miljoonan maksavaa Selätintä, kun liukkaus laittaa sut keikuttamaan ja tasapainoilemaan samalla tavalla. Ymmärtääkseni nenäliinojakaan ei tarvita, saatika silmätippoja. Hirveän kätevää!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin kait vaikka mulle ei nyt ihan auennut keitä sä noilla paremmin tietävillä tarkoitit. Vähän sama juttu kuin Sannan kanssa kun en tajunnut ensimmäistä riviä joten se voi olla että mun aivoni on lakanneet tykkänään pelaamasta. No, se oli odotettavissa...
   Nuo on kieltämättä hyviä puolia mutta liukastelu (todellista) ei tee oikein hyvää selälle ja onhan se hyvä että röörit pysyy auki mutta limakalvojen palaminen on taasen huono asia.

   Poista
 3. Sen verran tuosta alussa mainitsemastasi Talousanomien jutusta, että noin pystyy estämään siis vain ne, jotka kohdentavat mainoksia evästeiden pohjalta. Muita satunnaisia mainoksia tulee edelleen. Ja noihin "salasanavarastoihin". Ei hyvää päivää, älkää nyt vaan käyttäkö niitä jos haluatte pitää salasananne niin sanotusti salaisina.
  Liisan liukkaat ja Kaisan kaljamat ovat nyt vähän huonosti alkaneet, meillä on vain tuo isompi kylätie liukas, mutta eiköhän se pian pakasta sen verran, että pääsee taas ojanpohjiin kulkemaan lenkillä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep ja niinhän asiaa käsittelevässä artikkelissa sanottiinkin, samoin se ettei listauksessa näyt kuin avoimesti (rehellisesti?) toimivat trahot.
   No sinä tiedät missä nämä ladut voivat olla ja just nyt on se tilanne kun kiinteä aines on lanattu ojiin ja jäljellä on savinen hiesu - se on todella liukasta kamaa.
   Katselin ilmatieteen pitkää ennustetta ja lauantain vastaisena yönä alkaa pakkaskausi joka kestää (pitäisi kestää) kymmenen päivää. Luotettavuusskaalauksessa ei ollut yhtään plussan puolella joten toivotaan että se pysyy pikku pakkasen puolella, siellä oli parhaimmillaan -10 lukemiakin.

   Poista

Käynnistäsi kiitollinen ja kommentistasi olisin suorastaan riemuissani!
(kommenttien valvonnan takia ne näkyvät vasta hyväksymisen jälkeen ja tämä saattaa kestää jonkin aikaa)

Kiitokset tekijöille:

 • Blogger archive page > Life is so full of tae!
 • Google Friend Connect Button > NetOops blog
 • Add Related Post Widget To Blogger (linkwithin) > My Blogger Tricks
 • Contact Form > Tw!st Blogger
 • Simple Search > Blogger Buster
 • How to display linkwithin related posts only in post pages > My Blogger Desk
 • How to Remove Subscribe to Atom links from your Blogger Blog > Superwebtricks
 • How to remove quick edit and wrench icons on Blogger > Blogger Plugins