Tutkimus: Blogistin koira on paheellisin

Olen kirjoittanut tästä aiheesta kerran aiemminkin mutta nyt kun tämä varsin mielenkiintoinen testi on toistettu ja tullaan toistamaan uudelleen siinä esiintyneen ja varsin yllättävän muuttujan takia, niin päätin tehdä kirjoittaa tästä sillä uuden kokeen osallistujat tullaan valitsemaan vielä tämän vuoden puolella joten kuka tietää vaikka juuri teidän postilaatikkoon kolahtaisi kutsukirje ja pääsisitte matkustamaan yhteen euroopan mielenkiintoisimmista tutkimuskeskuksista.
Nyt kuitenkin itse asiaan.

Tutkijat ovat selvittäneet mitä yhtäläisyyksiä on koiranomistajien ja heidän koiriensa välillä ja tähän EU:n Animal Research Centerin 28.09.2014 tekemään tutkimukseen valittiin kolme henkilöä ja tutkimuksen tarkoituksena oli saada mahdollisimman erilainen sekä laaja – alainen psykologinen kuva ja niin testiin valittiin arkkitehti, matemaatikko ja blogisti. Testipaikkana toimi iso halli jonka keskelle tutkijat tekivät korkean kasan erilaisista luista ja rustoista (200 kpl) minkä jälkeen halliin päästettiin koirat yksi kerrallaan ja tulokset olivat kerrassaan hämmästyttävät:

Ensimmäisenä vuorossa oli matemaatikon koira joka hetken aikaa luita haisteltuaan ryhtyi järjestelemään niitä ja lopulta hallin lattiaa peittivät millilleen samankokoiset, tasasivuiset neliöt jotka puolestaan muodostivat ison neliön jonka reunat olivat niin ikään millilleen yhtä etäällä hallin seinistä. Uskomatonta, eikö totta ja tästä tutkijat päättelivät että matemaatikkojen koirat seuraavat omistajiensa työtä tarkemmin kuin tähän uskottu. Huomattava osa tämän päivän matemaatikoista kun työskentelee kotoa käsin.Tutkijat kasasivat luut jälleen hallin keskelle täsmälleen samanlaiseen kasaan jotta lähtötilanne olisi sama kuin matemaatikon koiralla ja tämän jälkeen halliin päästettiin arkkitehdin koira ja jos tutkijat olivat hämmästyneitä matemaatikon koiran käyttäytymisestä, niin nyt he pääsivät todistamaan jotain sellaista mikä ylittää ihmisen käsityskyvyn: arkkitehdin koira asteli halliin hyvin hitaasti ja katseli luukasaa ikään kuin arvioiden, kierteli  haistellen sitä noin kahdenkymmenen minuutin ajan kunnes aloitti siirtelemään luita isoimmasta pienempään ja kolmen tunnin uurastuksen jälkeen tutkijat huomasivat tuijottavansa täydellistä, luista kasattua kopiota Notre -Dame de la Plaix:ista, tuosta mahtavasta kirkosta joka on päässyt jopa Guinnesin ennätysten kirjaan ja on yksi maailman kauneimmista rakennuksista.


Blogistin koira


Toivuttuaan järkytyksestä tutkijat kasasivat luut uudelleen alkuasetelmaan ja halliin piti päästää blogistin koira mutta koiraa ei näkynyt missään. Aikaa kului ja tutkijat alkoivat hermostumaan koska kokeen onnistuminen edellytti nimenomaan kolmea koiraa sillä he olivat päättäneet valita korrelaatiokäytöksen analysointiin Rupprecht – Greightonin käyrää jossa kolmas muuttuja on ns. todistava tekijä.
Viimein, noin puolentoista tunnin odottelun jälkeen blogistin koira tallusteli hallin etuosassa olevaan odotusaulaan, naida rytyytti sekä matemaatikon ja arkkitehdin koiraa, käveli hallissa olevan luukasan luokse, söi itsensä ähkyyn päästäen lopuksi erittäin vulgäärejä röyhtäyksiä sekä pääosin suolistokaasun poistumisesta johtuvia ääniä ja asettui nukkumaan jäljelle jääneiden luiden (178 kpl) viereen.


Tutkimusraportin loppuosa on julistettu salaiseksi ja näin ollen myös itse testitulos mutta ehkäpä nämä julkisuuteen päässeet tulokset kertovat jotain ihmisten luonteesta koska tutkimusta johtaneen Aaron Hessmayerin mukaan koira on omistajansa sielun peili ja kuvastaa isäntänsä/emäntänsä joka päiväistä käyttäytymistä sekä ajattelutapaa hyvinkin tarkasti. Loppupäätelmänä voimmekin todeta että blogistit poikkeavat hyvin paljon muista ihmisistä ja ovat tutkijoiden sanoja lainatakseni – paljon lähempänä elämää ja sitä kuinka se tulisi elää – koska tunnettu tosiasiahan on että fanaattisimpien blogistien/bloggaajien joukosta löytyy erittäin paljon matemaatikkoja ja arkkitehtejä joten varsinkin ne blogistit jotka kärsivät alemmuudentunnosta, voivat nyt iloita sillä metafyysikkojen tunteman kolmannen lain mukaan meissä kaikissa asuu pieni, matemaattiselta osaamiseltaan huipputasoa oleva arkkitehti. Ihmeellistä, eikö totta ja ehkäpä tämän tutkimuksen tulokset saavat teidät arvioimaan uudelleen sen vastaankävelevän koiran ulkoiluttajan ja pohtimaan sitä että mahtaako hän olla matemaatikko, arkkitehti vai pitääkö hän kenties blogia...


23 kommenttia :

 1. Marjaana9.15

  Blogistin koiralle terveinen ;-)

  VastaaPoista
 2. Hekla Myrskyrintama12.36

  Blogistin koira? No onneksi meiltä ei sellaista löydy. Ei löydy kuin blogistikoira ;)

  VastaaPoista
 3. Hirnakka13.03

  Tämän blogistin koirat mässäilevät nykyisin hevosenjauhelihalla (ei omasta tallista) ja jo nyt pelkään, että lihan loputtua pakastimesta ne koiraraukat kuolevat kuppiensä ääreen kun niin hyvällä herkulle pääsivät. Ei kelpaa enää tavalliset lihapallerot ensinkään. Hitto kun pitääkin kulinaristiksi opettaa nuokin ryökäleet.
  Plätkikselle terkut. Ja paljon luita.

  VastaaPoista
 4. Sanna13.32

  Tämän blogistin koirista toinen on tyhmä räyhä ja toinen viksu mutta arka. Kumpi mahtanee olla se matemaatikko...

  VastaaPoista
 5. Mitäkähän blogistin kissa olisi tehnyt tuossa tilanteessa: nainut toki koiria, mutta palauttanut luut ja vaatinut äänekkäästi raksuja kuormallisen, jonka jälkeen syönyt riittävästi, kussut ja paskinut niiden päälle laatien tarmokkaat pinot jälkeensä. Sen jälkeen se olisi alkanut järjestää tutkijoiden päätä vadille vaatien eläinkokeiden lopettamista (samoin kuin tutkijoidenkin...)?! :o

  VastaaPoista
 6. Kiitos, täytyy kertoa terveiset Aljohille :D

  VastaaPoista
 7. Avantouimarin koira

  VastaaPoista
 8. No niinpä! Rakkimus on Blogspheren hauskin bloggaava koiruus ja sen postauksia lukiessa ällistyy joka kerta siitä kuinka hyvin se havannoi ympäröivää maailmaa! Lisäksi Rakkimuksen syvältä luotaavat luonneanalyysit eri ihmisistä ovat varsin valaisevaa luettavaa :D

  VastaaPoista
 9. MItkä silmät! :D
  Tässä se nähdään eli todistit juuri kuinka koira (olkoonkin ettei sitä ole vielä hankittu) kuvastaa omistajansa luonnetta; hehkuvat silmät, sama harrastus mikä nähdään lähes fanaattisena suhtautumisena vesielementtiin, psyykettä heilauttava vaikutus rannalla seisoviin kunnan miehiin... ;D

  VastaaPoista
 10. No eipä mitään ja tulin laittaneeksi vastauksen tuonne alemmas -_*

  VastaaPoista
 11. Käyn hätäseen kaupassa

  VastaaPoista
 12. Ritva N16.36

  Ei koiraa ei blogia eli sulkeudun suosioonne ja laitan tähän faktaa tietoa.
  Jos yli 50 v. nainen ei pysty seisomaan yhdellä jalalla 10 sekuntia on hänellä suuri riski saada lonkkamurtuma. Myös jo ei voi kyykistyä murtumat lisääntyy.
  Itä-Suomen yliopiston tutkimus 14 vuodelta ja 2500 naista. Näyttö kiistaton.
  Jos mulla ois koira.....

  VastaaPoista
 13. Enpäs ole moista tiennytkään!
  Hittolainen sentään mutta ihmistä koitellaan monin tavoin ja harmit senkun lisääntyy mitä vanhemmaksi käy :/


  Koirista puheen ollen, sä taisit olla kans kissaihmisiä?

  VastaaPoista
 14. Ritva N20.36

  Kyllä vaan, kissaihminen täällä. Miu mau.
  Mitä tuohon murtumariskiin tulee, se on helppo välttää. Pitämällä paino kurissa, harrastamalla liikuntaa ja huolehtia lihaskunnosta.
  Helppoa kun se vain ymmärtää ja ei vain odota tulevaa.
  Mites muuten sun läskikuuri jaksaa.
  Joko sitä ollaan tässä kunnossa?

  VastaaPoista
 15. Läskikuuri ei taida toteutua ihan siten kuin mitä olin suunnitellut, painoa on toki tullut lisää 12kg mutta parin viimeisen viikon aikana nousu on ollut todella hidasta.

  VastaaPoista
 16. Helmi Nainen21.49

  No jo mä oon ihmetellyt, miten noi mun kissat on noin kamalan Villejä!!!! (kai tää noihin kehrääjiinkin pätee...)
  Kerros tarkemmin, mitkä Aljohin tempuista on isäntänsä kaltaisia?

  VastaaPoista
 17. Tottakai pätee ja vieläpä paremmin sillä kissoilla on kautta aikain ollut mystinen kyky myötäelää omistajansa elämää, ts. toimia omistajansa täydellisenä kopiona.


  Mitä taasen Aljohiin tulee, niin ehkäpä mä olen sen kanssa samalla aaltopituudella kaikessa mikä liittyy ruokaan tai sen puutteeseen sekä itsensä kolhiminen on meillä lähes identtinen ominaisuus ;D

  VastaaPoista
 18. Pitikö tuloksen olla yllätys? Tottakai blogistin koira on paheellinen, koska se saa paljon enemmän virikkeitä ihmiseltään kuin niiden kahden kuivan kääkän piskit.

  VastaaPoista
 19. Ai kauheeta noita sun sanojas :D

  VastaaPoista
 20. Lukijakunnassa on ainakin yksi matemaatikko ja yksi arkkitehti :D

  VastaaPoista
 21. Not my headache :D

  VastaaPoista

Käynnistäsi kiitollinen ja kommentistasi olisin suorastaan riemuissani!
(kommenttien valvonnan takia ne näkyvät vasta hyväksymisen jälkeen ja tämä saattaa kestää jonkin aikaa)

Kiitokset tekijöille:

 • Blogger archive page > Life is so full of tae!
 • Google Friend Connect Button > NetOops blog
 • Add Related Post Widget To Blogger (linkwithin) > My Blogger Tricks
 • Contact Form > Tw!st Blogger
 • Simple Search > Blogger Buster
 • How to display linkwithin related posts only in post pages > My Blogger Desk
 • How to Remove Subscribe to Atom links from your Blogger Blog > Superwebtricks
 • How to remove quick edit and wrench icons on Blogger > Blogger Plugins