Päivän ilonaihe: Venäjä - Ruotsi merimaaottelu (ns. jahtimakkarakisa)

Vaikka genitaalielimettää aivan kuoleman jälkeisen paikasti, niin onneksi viime päivien uutisointi on tarjonnut mahdollisuuden seurata klassikkoa joka on venäjällä nimeltään ”Ei saatana, taasko siellä joku veti kiville” ja Ruotsin puolella ”Nonni. Ne on taas vakoilemassa – yks kalastaja näki epäillyttävän pötkön”.
Tämä traditio on hyvin vanha sillä historiankirjat kertovat venäläisestä sukellusveneestä joka ajeli jo 1941 pitkin ruotsin rannikkoa ja koska tuohon aikaan miehet olivat miehiä eivätkä mitään pakosarjaan paukuttelijoita, niin nämä urheat toverit asettivat jälkipolville riman todella korkealle sillä he mennä jyryyttivät luukku auki! Siinä on mielestäni teko joka ansaitsee hatunnoston jo pelkästään siitä syystä että tuohon aikaan ilmassa lensi paljon muutakin kuin tiaisia ja ei ollut lainkaan mahdotonta että päähän ilmestui ylimääräinen reikä/reikiä. Sittemin näitä ”katotaan mahdutaanko me tuosta” - tilanteita on ollut paljon, mm. 1981 sattunut tapaus jolloin Antsun ohjaama U – 137  jysähti Karlskronan edustalla stemujen päälle keikkumaan ja sehän oli se kerta kun Guzinin eukon poikaa pimpaitti sen verran paljon ettei hääp huolinut ees tarjottua hinausapua vaan koitti ryskätä paatin omalla koneella selvemmille vesille. Ymmärrän Anatolia erittäin hyvin koska mikään ei ole niin vittumaista kuin joutua ruotsalaisen hinurin kynsiin (if you know what i mean...).

Ruåtsalaiset ovat laittaneet jopa liikennemerkkejä kiville karauttelevien tovereiden hillitsemiseksi

Oikeesti, sekä ruotsalaiset että venäläiset ovat mukavaa ja vallatonta porukkaa eikä mun mielestä näissä pikku pohjakosketuksissa ole mitään pahaa vaan päinvastoin: ruotsalaiset pääsevät ajelemaan omilla paateillaan ja venäläisen sotilastelakan maalarit pääsevät aika helvetin paljon helpommalla kun ei tarvitse koko pohjaa ryhtyä hiomaan – kiitos ruåtsalaisten rantakivien karhean pinnan. Tietolähteet kertovat myös että ruotsalaisilla on havaintoja telaketjujen jäljistä ja on kuuleman mukaan tiedetty asia että joissakin venäläisten sukellusveneissä on telaketjut mikä mahdollistaa kruisailun pohjamudissa ja tämä se on kuulkaa hurjaa hommaa. Minulla on nimittäin omat tietolähteeni ja satun tietämään että ruotsin rannikolla ajetaan pohjarallia juurikin näillä telaketjusukellusveneillä ja se kulkee nimellä ”шведский салака ралли” (Ruotsin silakkaralli). Yksi haastavimmista erikoiskokeista on Göteborgin edustalla sijaitsevan Andalen nakkikioskilta (no hei, siitä rannalta) lähtevä pikataival joka päättyy Tångabergin uimarannalle ja tämä Tångaberg tunnetaan kippareiden keskuudessa ”Helvetin hetteikkönä josta ei ole paluuta”. Liioilteltua puhetta sillä Tångabergin ranta on loppupelissä ihan ok jos muistaa käyttää neljän neliön varvastossuja.


Minä haluan Ruotsin merivoimiin..

Jotta ei menisi ihan ruåtsalaisten rienaamiseksi niin vihjaistakoon Военно-Морской Флот Российской Федерации,Vojenno-morskoi Flot Rossijskoi Federatsii:lle että seuraavista toimenpiteistä saattaisi olla apua:
1. Navigointijärjestelmien päivittäminen 2000- luvulle (meren pohjasta on aika helvetin huono suunnistaa tähtien mukaan)
2. Merikarttasarja ”Kivet ja karikot Ruotsin rannikolla 2014” ostaminen (useita kappaleita)
3. Ne nopeudet. Jos kaiku piippaa että kohta kolisee niin kyllä se on uskottava eikä päästeltävä nilkka suorana koska seurauksena on se että taas kolisee ja kalastajalla on asiaa rannikkovartiostolle. Oikeesti, puheluiden hinnat ruotsissa ovat het perkeleellisiä ja koska itämeri on aivan helvetin saastunut eikä fisua nouse enää entiseen malliin, ei kalastajilla ole varaa soitella alvariinsa teidän kiveliöillä makaavista paateistanne.

Tovereilla on pitkä kokemus kuivan maan laivaliikenteestä

Hyvä hyvä. Tässä on kyllä yks hyväkin pointti ja mulla meni viime yö kun olin yhteydessä muutamiin uhkapelisivustoihin kun ajattelin että tästä jahdista saisi aika hyvän vedonlyöntikohteen jota voitaisiin pelata useilla eri tavoilla:

Voittajaveto: pääsevätkö venäläiset haneen vai löytävätkö ruåtsalaiset heidät
Päivän pari: sekä venäläinen sukellusvene että ruotsalainen ohjusvene samalla karilla (saatanalliset kertoimet)
Tripla: joku kolmas maa tai ryhmittymä (NATO ois aika hyvä, nostais kertoimia) ottaa osaa piirileikkiin (ns. kindergarden – edition)
Sekä lukuisia yksilöityjä vetoja kuten montako kiloa pohjamaalia jää kiviin, paljonko polttoainetta kuluu (pintapaatit), sulaako reaktori vai ei, onko kelloissa tritiumia, minkä hampurilaismestan eväitä keikan aikana syödään (pintapaatit) etc. Saapa nähdä miten isot herrat suhtautuvat ehdotukseeni ja päästäänkö pelaamaan tätä jännittävää kohdetta vai ei. Sen verran vielä telaketjuista että minulla oli kunnia suorittaa asepalvelus T-55 taistelupanssarivaunun puikoissa ja voin sanoa että siinä on sellainen menopeli joka pitäisi olla joka ismolla ja iitalla: ei jää jumiin ees rantakiviin ja jos naapurin ränsistynyt tynnyrisauna alkaa häiritsemään esteettistä silmää oikein urakalla, niin ei muuta kuin 100 millisen putki haasiota kohti ja putkeen vaikkapa sirpalekranaatti niin naapurin saunomiset oli siinä. Ei saunaa, ei naapuria vaan paljon lastuja taivaan lintujen pesänrakennusaineeksi. Todella monikäyttöinen vehje jolla voi myös aurata, kyntää, tiivistää, rutata ja jopa sukeltaa! Viime mainittua ominaisuutta on testattu ja melko hyvin toimii, tarvitaan vain erinäisiä putkia ja paljon tiivistysainetta joka tuntee lempinimen karhunpaska.

Tää on omistettu meidän Ninjalle

Nonni. Mun on taas mentävä joten lopetan tämän rakkaudella ja lämmöllä naputellun kansainvälisen pohdinnan tähän. Haluan kuitenkin vielä toivottaa sekä venäläisille että ruotsalaisille menestystä kaikissa hankkeissanne ja muistakaa jahdata toisianne sillä te kummatkin tiedätte kuinka tylsää täällä Suomessa on. Meillä ei ole kuin Arkadian mäen mottipäät ja niistä ei paljon iloa ole koska niitten kanssa ei voi pelata edes hienoa ”Kymmenen tikkua laudalla” - peliäkään sillä ne reppanat eivät osaa laskea. Miettikää sitä.


Kaikille oikein hyvää sunnuntaita vaikka vettä tuleekin mutta se on aina parempi kuin -42 astetta pakkasta ja 3 metriä lunta. Muistakaa olla ihmisiksi ja jos tekemisen puute yllättää, niin ottakaa kiikarit mukaan ja lähtekää länsirannikkolle. Isoa vettä pitkin kun sihtaa niin ties vaikka näkis vedestä nousevan putken...(jota jahtaa hysteerinen venekunta).

Kiitokset tekijöille:

  • Blogger archive page > Life is so full of tae!
  • Google Friend Connect Button > NetOops blog
  • Add Related Post Widget To Blogger (linkwithin) > My Blogger Tricks
  • Contact Form > Tw!st Blogger
  • Simple Search > Blogger Buster
  • How to display linkwithin related posts only in post pages > My Blogger Desk
  • How to Remove Subscribe to Atom links from your Blogger Blog > Superwebtricks
  • How to remove quick edit and wrench icons on Blogger > Blogger Plugins