Nettiriippuvuuden hoito: Digital Destroyer

Tilasin tähän mun nettiriippuvuuden hallintaan Digital Destroyer'in ja voin kertoa että se toimii. Tämä loistava keksintö tuli perjantaina eikä mennyt kuin n. 15 minuuttia, niin se oli täysin aktivoitunut enkä sen jälkeen päässyt nettiin ennen kuin nyt sillä vaikka Digital Destroyer deaktivoitiin eilen kello 20.00:n aikoihin, niin taustaohjelmien ajaminen vei aikaa myöhään yöhön ja se tais olla kahden aikaan kun viimein sain tämän ruotoni vaakatasoon. Digital Destroyer on melko pieni, vajaa metrin mittainen paketti mutta sen kaksi kameraa, herkästi aktivoituva äänipalautejärjestelmä ja neljä uloketta tekevät siitä ei pelkästään tehokkaan nettistopparin, vaan se myös ehkäisee kaikkien elektronisten laitteiden käytön ja niinpä myös Yle:n verolaatikko pysyi pimeänä mikä oli toisaalta hyvä koska minä olen tulipunainen kommunisti enkä voi sietää tv:stä tulevaa kaupallista hapatusta. Ellei se koske elektroniikkaa, kauniita naisia, ruokaa, uusia talikkomalleja tahi kirjanpidon polttoon tarkoitettuja pienoiskrematorioita.Totta puhuakseni tämä Digital Destroyer on ollut testattavana muutaman kerran aikaisemmin lähinnä ympäristötekijöiden osalta koska sen ohjelmiston kehitys oli sen verran alkuvaiheessa ettei se aktivoitunut kuin muutaman kerran illassa ja silloinkin vain latausta tai peräpään tiivisteen vaihtoa varten, se kun on näetsen viimeisintä kyborgitekniikkaa ja siinä aika hemmetin paljon orgaanisia osia (jotka vielä tässä vaiheessa vuotavat aivan helvetisti). Nyt ovat tekijät kuitenkin saaneet ajettua lisää päivityksiä ja DD on erittäin interaktiivinen systeemi, joskin sen responsive – ominaisuus tekee siitä sangen hankalan sillä ei ole niin pientä kattilakaappia, sohvantakusta tai kaapin väliä mihin ei tämä little terrorist mahdu ja sentähden käyttäjältä vaaditaan erityistä tarkkaavaisuutta. Sain ennakkoon, tarkemmin sanottuna torstaina ohjeet joiden rinnalla Disputatiopro declaratione virtutis indulgentiarum näyttää hikiseltä kauppalapulta joten aloin kiireesti tekemään niitä toimenpiteitä mitä tässä listauksessa vaadittiin:

- pulttasin molemmat läppärini olkkarin seinälle
- keräsin kaikki johdot lattialta siistille lenkille ja nostin johtoniput verhotangon päähän
- Tv, Sininen Raimo (bluray), Koti melkeinsisäänpääsytaimet - sydeemi (Home Entertainment System) ja vanha DVD – soitin saivat paikkansa katossa, jonne kiinnitin ne reikänauhaa ja Hiltin pyssyä apuna käyttäen.
- lattioiden täydellinen imurointi ja desinfiointi
- terävien ja muiden haitallisten tavaroiden siirtäminen pois lattiatasosta sekä seiniltä vaadittuun puolentoista metrin korkeuteen (hautasin suurimman osan takapihalle)
- laturipakettien sekä perätiivisteiden haku lähimmästä riistäjäkapitaliketjusta

Noin kolmena aikaan perjantaiaamuna kaikki oli valmista ja kaaduin suoraan taidetakomon puolella sijaitsevaan aviovuoteeseemme ja ennen kuin pääni ehti koskettaa tyynyä, vieressäni makaava ja desibeleiltään Iron Maidenin konserttia vastaava ääni ilmoitti: ”Sulta jäi iltalääkkeet ottamatta joten käys ottamassa ne samalla kun sammutat sen keittiön lieskarin valon”.
Eihän siinä auttanut muuta kuin tehdä työtä käskettyä eikä vaimo muuten niin tarkka olis noista mun lääkkeistä mutta tässä muutama yö takaperin en muistanut ottaa iltaraksuja ja – hänen omien sanojensa mukaan, minen muista mitään – hän oli herännyt keskellä yötä ihme ääniin ja kuuleman mukaan mulla oli päällä eukon vaalea leninki ja olin hakannut imurin putkella rakkaan vaimoni kaktusta jota tämä onneton on kasvattanut vuosikausia. Vaimo katselee touhua muutaman nanosekunnin ja karjaisee että mitä vittua sä touhuat joten olin pikaisesti esitellyt itseni Jeanne D'arc:iksi ja sanonut että ällös sisko pelkää, ma torjun tuon inhan Krakenin hyökkäyksen jotta sa voit lepoas jatkaa. Esittelystäni, asusteestani ja miekkavalinnastani vaimo tajuaa mistä on kyse ja heläyttää meikäläiseltä älyn mäjelle Annika Hiltus – Kuttusen teoksella ”Parisuhdeongelmat ja niiden ratkaiseminen”. Teos on lähemmäs neljäsataa sivua ja kovakantinen joten mua nukutti pitkälle seuraavaan iltapäivään ja pää muistutti perunasäkkiä koska vaimo oli antanut muutaman lisälaakin ihan silleen varoiksi koska se on aika huolellinen tyyppi.

Mutta palataanpa Digital Destroyeriin ja lyhyeen loppukatsaukseen jossa voidaan todeta että kymmenen kuukauden ikäiset kummilikat jotka osaavat kävellä pitämällä kiinni huonekaluista, ovat tätä nykyä elektroniikkateollisuuden ja kaiken Nou nou, siihen ei pidä sun koskeman – tuotteiden (tahi laitteiden) pahimpia vihollisia. Ääntä nopeammat liikkeet, utelias mieli med kaiken huomaavat silmät ja ahnaat pikku kätöset takaavat sen ettei mikään ole turvassa. Ei vaikka miten koittaisi piilottaa tai nostella korkeuksiin ja nyt kun ollaan siinä vaiheessa ettei likalle riitä mikään joutavan päiväinen lepertely vaan sen kanssa pitää tehdä, selittää sen miksi en ole pystynyt olemaan tämän rakkaan Jurttani parissa tai ylipäätään missään päin internetin suuria syövereitä. Silti, mennyt vuorokausi oli sen väärtikin koska netissä ehtii olemaan aina mutta muksut kasvavat vauhdilla ja nämä ovat niitä parhaita aikoja likan kanssa vallankin ko hääp on niin kiltti tyttö. Koitin mä blogata sillä tapaa että yritin painella näppistä ongenvavalla mutta eihän siitä mitään tullut ja nyt on jokunen näppäin painettuna todella pohjaan. Ärh.Asiasta viidenteen. Beagleillä ei ole kaikki mullat samassa ruukussa, ainakaan mitä paskantamisen suhteen tulee koska sen oikean pudotuspaikan hakeminen on jotain sellaista mitä ei kenenkään kuolevaisen pitäisi joutua todistamaan, odottelemisesta puhumattakaan. Se kun ei yksinkertaisesti käy että beagle vääntäisi tortut tien viereen ja homma olisi siinä. Ei kun pitää hypätä ojan yli tiheimpään puskaan/heinikkoon ja pyöriä siellä noin puolesta tunnista kalenterikuukauteen ennen kuin SE OIKEA kohta löytyy ja vasta sitten vedetään selkää köyryyn ja mikäli sattuu olemaan tuulinen ilma, jökötetään korvat vaakatasossa ja mulkoillaan ympäristöä ettei vaan kukaan pääse yllättämään.
Miettikääpä pommikonetta jossa miehistönä on pelkkiä beageleksia: lähestytään kohdetta jolloin pommiluukkuja hoitava beagles ilmoittaa että nyt oltais pelipaikalla niin kaikki muut ulvahtelevat kuorossa että älä nyt hulluja höpäjä, ei kait me näitä pommeja tonne pudoteta missä on porukkaa noin perkeleesti?!! Ei veikkonen, me kaarretaan noin sadan viidenkymmenen kilometrin päässä näkyvän metsään laitaan ja rojautetaan lasti sinne koska se vaikuttaa paljon paremmalta mestalta.Sama juttu vaikkap lähi -idän kriisikohteeseen lähetettyjen laskuvarjojääkäreiden kanssa: kone liitää pitkin länsirannan maisemia ja laskuvarjoheppelit seisovat puntit tutisten koneen oviaukolla, karjahdellen niitä ihme lukujaan valmistautuen roiskaisemaan itsensä taisteluun mutta ei, beaglekset ilmoittavat että juttu on niin ettei tällä kohtaa hyppää yksikään tyyppi koska ettekö te saatana näe että täällä on pelkkää aavikkoa – me katsotaan parempi pudotuskohta. Useiden tuntien lennon jälkeen laskuvarjoporukka viimein saa hyppyluvan ja syöksyy alas – vain huomatakseen leijuvansa kohti kaunista Skånelaista metsikköä heti helvetin kaukana länsirannasta tai ylipäätään mistään asutuksesta. Paikallinen, norjalaiseen villapaitaan ja pyöreihin kakkuloihin pukeutunut ja suht järjettömästä ylipainosta kärsivä bongari kuitenkin huomaa taivaalla immelmaneja tekevän kuljetuskoneen (beaglet ovat tortun vääntämisen jälkeen varsin riehakkaalla päällä) sekä alas leijuvat jääkärit ja näin on kansainvälinen selkkaus valmis – kiitos beaglemiehistön. Kaikesta tästä voidaankin päätellä että jokaisen beaglen omistajan sisällä asuu pieni hippi joka enemmin pan pielustelee kuin pommittaa. Amen.


Oikein hyvää sunnuntaita teille kaikille toivottaa

- Beagleliiton B29 – jaosto
- Digital Destroyer
- Päästä pideltävät paimenet ry.
- Suomen hallusinaatioiden vastainen liitto
- Birkala's parachute
- Skåne bongars och bambilovers sammanslutning
- Jepuan Aarne Oy


13 kommenttia :

 1. Sanna10.13

  Meilläpäin tekee taivaalla immelmanneja varmaan se sarjakuvista kuuluisa beagle, koskapa laitteena on punainen kaksitaso. Ja Mimo on selvästi sukua beagleille... pöpelikköön pitää mennä ja suhina vaan käy, kun siellä mennään eestaas pitkän aikaa ennen kuin oikea paikka löytyy.

  Mukavaa, että ootte saanu sinne kummilikan taas "käyttöönne" :)

  VastaaPoista
 2. Olen monta kertaa miettinyt että kokee koirat olevansa jotenkin suojattomia kun se paskomispaikka pitää olla mahdollisimman piilossa vai mikä siihen syy, tuksin häveliäisyys? :D


  Kummilikka oli tosiaan perjantaista eiliseen iltaan mutta nämä helvetin kiputilat veivät suurimman ilon enkä sitten eilisiltana kyennytkään muuhun kuin makaamaan sohvalla ja toivomaan että olo korjaantuis ees jollain tapaa.

  VastaaPoista
 3. Tämä tuli vahingossa tänne vaikka sulle Sanna rakkaani piti vastata

  VastaaPoista
 4. Sanna12.34

  Ehkä se ilopilleri kuitenkin vähän lievitti sun kipujakin? Siinä olemalla...

  Kaikki koirat ei kuitenkaan hae suojaa, Nicki tekee minne vaan ja mieluummin niin, että märät heinät ei osu pyllyyn... :) kerran se oli tehny kuopuksen kenkään, kuistilla. Rupes oikeen tavaksi ottaan siellä asioinnin, kun siellähän ei oo kylmiä märkiä heiniä, ja silti se kuvittelee olevansa kai ulkona, kun ei kerran olla varsinaisesti sisälläkään... mutta se onkin noista se tyhmempi.

  VastaaPoista
 5. Olet oikeassa. Likalla on varsin positiivinen vaikutus meikäläiseen ja sen touhuamista on mukava seurata koska tuon ikäinen saa revittyä ilonaiheita mitä ihmeellisimmistä jutuista :D


  Aljohin taasen on paskannettava niin että sillä on perse heinissä mikä pistää miettimään että yrittääkö se lingota torttuaan jonnekin suuntaan vai käyttääkö se märkää heinikkoa kosteuspyyhkeenä? Aljohin muut tava huomioon ottaen veikkaisin ensimmäistä vaihtoehtoa :P

  VastaaPoista
 6. Viisas teko. Netissä saa helposti menemään tunnin jos toisenkin (olkoon, päivän jos toisenkin).

  VastaaPoista
 7. Totta. Illalla nukkumaan mennessä rauhottuu paljon paremmin kirjaa lukemalla kuin netissä sohlaamalla, Minä ainakin.

  VastaaPoista
 8. Ritva N19.29

  Kyllä minäkin osaa rajoittaa netti aikaani tehokkaasti, kun migreeni hirttää päälle jos liikaa surffailee tai vaikka katsoo telkkaria. Mutta lääke auttaa, mitä nytkin on mennyt sumussa neljä päivää.
  Sinun päänsärky kyllä on ihan omaa luokaa ja se surettaa minua usein. Mulla se lakkaa mutta sulla se on päällä aina. Oi, voi kun voisinkin auttaa.
  No, ei surra kun pikku likka on tullut kylään. Se on sitten ihanaa kun pikkuinen käsi tarttuu joka paikkaan. Kyllä on kokemusta. Itse aloin kävelee 6 kk ikäisenä ja esikoistyttöni 6 kk ja 2 viikkoa. Kuopus viivytteli 8 kk ikään.
  Kun vielä puhe tulee samaan tahtiin niin ihanuus on valmis.
  Onnellista aikaa kummityttösi kanssa ♥
  Ei kait koiralla ole vaikeutta ulostamisessa, kun niin hakee. Onko kenties pelko kivusta kaiken takana.

  VastaaPoista
 9. Nettiä on helpoin rajoittaa siitä selausikkunan oikeassa yläreunassa olevasta pienestä ruksista painamalla :)

  VastaaPoista
 10. Tehdään sulle Helmi ajastin, joka ilmoittaa, että nettiaikasi tältä päivältä on käytetty... :D

  VastaaPoista
 11. Helpotusta migreeniisi toivon mä koska se on kaiken lamauttava tila jota ei toivois kenellekään.
  Kummilikka on kyllä varsinainen pakkaus ja sitä katsellessa unohtuu tämä paska maailma tykkänään joten tyttö toimii parempana psyykelääkärinä kuin kaikki valkotakkiset Mengelet yhteensä.
  Ei Aljohin perseessä mitään vikaa ole, tuo pyöriminen ja paikan hakeminen on beaglesten tapa.
  Mukavaa maanantaita!

  VastaaPoista
 12. Niinpä mutta mistä se Voima joka saisi käden tekemään niin? ;D

  VastaaPoista
 13. Niin mutta Helmi, kun kerran on syksy ja varsin ankeat kelit, niin on paljon parempi roilata netissä kuin värjötellä pihalla.
  Voidaankin sanoa että internetillä on suorastaan tervehdyttävä vaikutus :D

  VastaaPoista

Käynnistäsi kiitollinen ja kommentistasi olisin suorastaan riemuissani!
(kommenttien valvonnan takia ne näkyvät vasta hyväksymisen jälkeen ja tämä saattaa kestää jonkin aikaa)

Kiitokset tekijöille:

 • Blogger archive page > Life is so full of tae!
 • Google Friend Connect Button > NetOops blog
 • Add Related Post Widget To Blogger (linkwithin) > My Blogger Tricks
 • Contact Form > Tw!st Blogger
 • Simple Search > Blogger Buster
 • How to display linkwithin related posts only in post pages > My Blogger Desk
 • How to Remove Subscribe to Atom links from your Blogger Blog > Superwebtricks
 • How to remove quick edit and wrench icons on Blogger > Blogger Plugins