Nainen on kuin puheohjattu enter-näppäin

Nainen on kuin puheohjattu enter – näppäin joka on säädetty reagoimaan pienimpäänkin äännähdykseen ja kuten tiedämme, tahattomalla enterin painalluksella saa tapahtumaan asioita jotka ovat usein peruuttamattomia ja vieläpä kalliita. Eilinen postauksenihan käsitteli kätevien DIYkristmäs – vinkkien lisäksi varsin synkkää likviditeettitilannettani joka varjosti muutenkin kurjaa, nälästä aiheutuvien pakkoliikkeiden täyttämää päivääni. Aamulla vielä ajattelin että soitan muutaman puhelun asianosaisille ja jätän kosteusmittaukset, piipunpellitykset sun muut siltä päivältä ja keskityn hoitamaan raha-asioitani (lue: soittamaan ranteet auki - musiikkia ja istumaan nyyhkyttävänä rauniokasana olohuoneen nurkassa) mutta vanha orjan vaistoni sai minut vetämään sen kirotun kaavun ylle ja lähtemään kohti riistäjäkapitalistien hohtavia huoneita. Synkistä ajatuksista huolimatta tein työtä tunnollisesti enkä oikeastaan jaksanut välittää toimeksiantajien ruoskaniskuista enkä edes siitä, että seisahtuakseni hetkeksi northstateoimaan, nuo upouusissa Tommy Hilfiger'eissään kulkevat riistäjät päästivät verikoiransa raatelemaan jo pahoin kauhtuneita ja noin neljäänsataan kertaan paikattuja housujani. Ahkeroin, itkin ja sain muutaman lyönnin sillä punaniskakapitalistin rouva huomasi minun niistävän pyyhkivän kyyneleitäni heidän järettömän kalliisiin verhoihinsa jotka rouvan etelästä tuotettu sisäkkö oli hetkeä aiemmin silittänyt ja ripustanut roikkumaan käyttäen apunaan täysin laitonta keittiöjakkaraviritystä.

Mitäs pidätte? Kävin solariumissa jotten ole ihan valkoinen ja katsokaa kuinka ihanan pipon ja tollasen kaulurin mun rakas vaimo oli kutonut mulle! Ihgut vai mitä?

Luulin ettei päivästäni voisi tulla enää synkempi mutta oli väärässä sillä vuodelta 300 ekr. oleva nokialaiseni soi ja rakas vaimoni lähestyi minua asialla joka koski matkustamista ja hän kysyi että mitä mieltä olisin siitä jos me lähtisimme Turkkiin? Koitin muodostaa kapitalistin ruhjomilla huulillani kieltävän vastauksen mutta en saanut muodostettua minkäänlaista sanaa tahi järjellistä ääntämystä ja niinpä kitapurjeeni tuottivat omituisen korahduksen, jonka rakas vaimoni – tuo puheohjattu enter-näppäin – tulkitsi myöntäväksi vastaukseksi ja niinpä kuulin hänen heleän, tärykalvojani repivän äänensä hänen ilmoittaessa että me lähdemme helmikuun alusta Antalyaan. Kyseinen mestahan on kappadokkien (< - linkki sisältää kisaohjelman kuten huomasitte), kebabbien ja kukkakebbien luvattu maa eikä reissu olisi voinut tulla enää yhtään ahdistavampaan elämäntilanteeseen, siitäkin huolimatta että se on joku saatanan Katso – lehden halpismatka mutta joka todellisuudessa tulee maksamaan kolmen maailmanympärysmatkan verran. En kuitenkaan tuonut julki negatiivista asennettani koska minä rakastan vaimoani ja tiedän ettei hän turhan usein pääse matkustamaan joten tyydyin nyyhkyttämään vastaukseksi hennon ”Voi rakas! Sehän on hieno juttu!”
Enempää en ehtinyt sanoakaan sillä menetin tajuntani silkasta vitutuksesta, tosin riistäjäkapitalistin filippiiniläisen sisäkön mukaan olin huutanut lattialle lyyhistyessäni Wy! Wy me!
Sisäkön perkele kertoi myös että hän oli ensin luullut minua tshekkiläiseksi mutta tajunnut sitten että lontoonkieleni on aivan perseestä ja että olinkin kysellyt jotain ihan muuta. Katsokaas kun Wy me on tshekin pohjois -osien murretta ja tarkoittaa että ”ottaisin kolmesataa grammaa aurinkokuivattuja tomaatteja mikäli niitä löytyy?”


Raskaan, pieksemistä täynnä olevan päivän jälkeen vietin koko illan ja yön realisoiden omaisuuttani, lähettämällä velka-anomuksia ja panttaamalla suurimman osan sisäelimistäni sekä luovuttamalla verta kolmisen litraa enkä näiden toimien takia ehtinyt tänne rakkaalle Jurtalleni mikä musersi minua entisestään. Enkä ehdi nytkään sillä minun on lähdettävä kengittämään Syyrialaista, tuota uskollista ja harmaata ratsuani sillä jos se lipeää ladulta tämä kaiken murheen lisäksi, niin se voipi olla se joka katkaisee tämän kamelin selän toistamis kolm neljännen kerran.

Jääkää siis hyvästi nyt mutta suurissa toiveissani on että kohtaamme illalla ellen erehdy äännähtämään jotain sellaista, minkä rakas vaimoni tulkitsee myöntäväksi vastaukseksi ja huomaan olevani marttojen painitreeneissä tahi muussa vastaavassa illanvietossa. Niin, ja muistakaa olla ihmisiksi.....
8 kommenttia :

 1. Sanna9.30

  Liian hyvälle oot opettanu sen naises. Eipä kyllä, on minunki mies tarjonnu kotimaan lomamatkan - lainarahalla, jonka panttina on mejän talo. Jee.

  VastaaPoista
 2. Ritva N11.39

  Auts ja voi kauhistus. Lomamatka ja rahatilanne ihan kamala.Ei hyvää päivää. Nyt ei kaikki mene kuin Strömsössä.
  Tai sitten Rakas naisesi tietää, rahaa on tulossa helmikuussa.

  Taidan jatkossa vältellä lääkäriä. Murjoi vasemman polveni turvoksiin. Röntgen kuvattu ja jos ei se tuo selvyyttä sitten magneettikuvaus.
  Se on siinä ja siinä alako käyttää keppejä vai porkkanaa.

  VastaaPoista
 3. Koittakaahan pärjätä.

  VastaaPoista
 4. Niasta ei voi koksaan opettaa liian hyvälle sillä naiset ansaitsevat kaiken kunnioituksen, rakkauden ja ylipäätään kaiken muun mitä mies voi tarjota.

  VastaaPoista
 5. No paljastu niin että Valkyria oli ajatellut asioita ja yllätti meikäläisen varsin iloisella tavalla joten matkasta ei aiheudu harmaita hiuksia vaikka hieman menoja tuleekin.


  Nonni. Sitä se tekee kun ihmistä väännellään kohtuuttomastai. Toivottavasti ei mitään vakavampaa.

  VastaaPoista
 6. Juu, kylhän myö pärjätään.

  VastaaPoista
 7. Hesus sentään mikä ilmestys! :D
  Tuollaisen dooriksen vierestä kun heräisi niin hätäkakka olisi tosiasia...kulmahampaat ja kaikki.


  Matkassa on paljonkin hyvää koska Valkyria hoitaa pääsääntöisesti kotirintamaa ja meikä viilettää maailmalla niin yhteinen aika on jäänyt viime vuosina melko vähiin ja mikä parasta, rakas vaimoni yllätti mut aika iloisesti joten matka ei rahallisesti aiheuta kovinkaan paljon ylimääräisiä sydämenlyöntejä.


  Juu, koitetaan ottaa rauhallisesti heti kun saan muutaman homman hoidettua eli parin viikon päästä pitäisi helpottaa.

  VastaaPoista
 8. HelmiNainen23.35

  Sulle jos kelle sen reissun kuuluukin napsahtaa. Tokihan se on sun(kin) selkänahastas pois, mutta silti...tuo se paljon hyvääkin. Jospa Valkyria onkin vaan Fiksu!?

  VastaaPoista

Käynnistäsi kiitollinen ja kommentistasi olisin suorastaan riemuissani!
(kommenttien valvonnan takia ne näkyvät vasta hyväksymisen jälkeen ja tämä saattaa kestää jonkin aikaa)

Kiitokset tekijöille:

 • Blogger archive page > Life is so full of tae!
 • Google Friend Connect Button > NetOops blog
 • Add Related Post Widget To Blogger (linkwithin) > My Blogger Tricks
 • Contact Form > Tw!st Blogger
 • Simple Search > Blogger Buster
 • How to display linkwithin related posts only in post pages > My Blogger Desk
 • How to Remove Subscribe to Atom links from your Blogger Blog > Superwebtricks
 • How to remove quick edit and wrench icons on Blogger > Blogger Plugins