Mun joululahjalistani! (tai alku: rimba, rothco ja muut)

En sitten ehtinytkään illalla julkaisemaan joululahjalistaani koska päivä oli pitkä, mulla on menopaussi joka alkoi joskus 70 – luvun puolivälin kanttiin ja kun vihdoin viimein pääsin koneen ääreen, niin aika meni lukulistan ja muutamien...hmmm....jurtan säätöjen kanssa. Nyt sen kummiskin julkistan ja se on kopio siitä listasta jonka lähetin Joulupukille niin etana – kuin sähköpostissakin ja se on seuraavanlainen:


- Army Star'in Rothco Union suit (ja nimenomaan punainen, 12 kpl)
- uudet patterit molempiin kuulolaitteisiini
- V-2287 Fetish Koiramaski (tosi kätevä Aljohin ja muiden koirien kouluttamisessa koska tämä räysä päässään kouluttaja todellakin näyttää koiralta elikkäs ns. alfaurokselta mutta sitä minä en ymmärrä miksi nämä Kennelliiton kamat on laitettu jollekin pornosaitille? Eikös tuo helvetin ”nahan näköisestä materiaalista valmistettu lakki” ole ihan yleisesti käytössä mm. Toko – ja muiden koirakisojen tuomareilla ja ellen väärin muista, niin olen nähnyt yhden eteläsuomalaisen näyttelytuomarin käyttävän juuri tätä mallia. Laittaisivat Mustin & Mirrin hyllytuotteeksi tämänkin niin ei tarttis etsiskellä pitkin nettiä mokomaa kuonopipoa)
- neljä rasiaa yksittäispakattuja rusinoita
- Bluray - sarja ruotsalaisten saavutuksista toisessa maailmansodassa (jos sellainen löytyy)
- puheeseen reagoiva Nils Holgersson action crush test epic – figuuri
- V-2077 Suitset (Rimba) (koska mä haluan antaa ne lahjaksi yhdelle mukavalle naiselle joka asustaa itäisillä mailla ja jolla on pari hevosta, muutama koira ja kohta niin paljon kanoja ettei se tiedä itsekään. Niin, ja tämä saitti onkin ilmeisesti jonkun tukkukauppiaan sivusto koska näköjään Wahlstenkin on siirtänyt nämä hevostuotteet tälle sivustolle...tai ainakin Google ohjas mut takas tänne. Varmaan päätteli että mä olen eläinrakas ihminen ja oikeassahan se oli. I love animals & aliens).
- kuution mötti lakritsijäätelöä
- 3000 euron lahjakortti mihin tahansa ruokakauppaan
- tusinan pakkaus +2 asteen pitovoidetta (koska se on aivan helvetin hyvää varsinkin kun sitä laittaa Domino – keksien päälle)
….ja tähän mun on valitettavasti lopetettava vaikken päässyt alkua pidemmälle. Kello käy ja mun on lähdettävä kun tätä päivää sotkee Valkyrian lääkärireissu joka tietää sitä että mun on kesken päivän käytettävä sitä lekurissa ja paineltava takaisin projektin pariin. Ärsyttävää mutta minkäs teet kun asut keskellä jumalan hylkäämää ryteikköä josaa linja – auton voi nähdä vain ja ainoastaan silloin kun joku turistibussi on eksynyt reitiltään ja suhauttaa kylän läpi niin paljon kuin kieseistä lähtee med matkustajien kauhistuneet katseet. Oikeesti, ne taitaa pelätä kun eivät ole tottuneet näkemään ihmisiä jotka saattavat suolistaa hirveä kylän ainoan kylmäaseman pihassa tai joukkoa kylän nuoria jotka larppaavat tosissaan. Täällä kun ei millään vaahtokumi -tai pahvimiekoilla hutkita vaan aseina käytetään oikeita talikoita, puntareita, kirveitä ja jopa maageilla on aidot aineet joita he ovat saaneet lapsirakkailta farmaseuteilta sun muilta apteekkialan ihmisiltä. Täm'oon hieno kylä jonne kannattaa poiketa varsinkin ens kuun alusta kun täällä alkaa pikkujoulukausi. Uskallan meinaten väittää että te ette ole nähnyt kuinka neitseitä uhrataan tai 400 metrin perhosuintikilpailua jossa matka taitetaan jään alla. Kannattaa tulla katsomaan, mä voin hommata teille visitors – passit ettei teitä lehherreta.


Hyvää maanantaita ja alkavaa viikkoa kaikille.

19 kommenttia :

 1. Helmi Nainen9.05

  Helpostihan nuo sun toiveesi on toteutettavissa. Aika maltillisia kuitenkin pyydät! Ajatteles; alapa matkaisännäksi ja järjestät matkoja kylääsi, just vaikka pikkujouluaikaan! Tuollaista ei joka paikassa näekään ja voisit vetää välistä aina muutaman roposen. Ilmoittaudun ekaksi vieraaksi!! Jos takaat, ettei mua lehherreta.
  Kuka tulee mukaan????

  VastaaPoista
 2. Mä voin tulla Helmin mukaan, niin saadaan ryhmämatka vai onko se jo tyhmämatka?
  Joululahjalistasi muuten ok, mutta näinä talouden epävakaina aikoina ei pukki(kaan) tuo 3000:ta ekua rahaa.

  VastaaPoista
 3. Ritva N10.17

  Ihan ok toiveet ja voin minäkin tulla tyhmämatkalle. Sehän olisi oikein kivaa matkustaa yhdessä ja yrjötä linjaautossa.

  Jos vain joku lupaa ettei "matkan" aikana laiteta suukapulaa. Sillä silloin on hyvät piilopaikat arvossaan,jos joku sitä ehdottaa. On se niin saatanaallinen tosi !!!

  VastaaPoista
 4. Vaatimattomia pyyntöjä sulla. Tosin olen Rantiksen kanssa samaa mieltä siittä, että silkkaa rahaa tuskin tulet saamaan, mutta paljon muuta "kivaa" kyllä.
  Tyhmäryhmämatkallekin ilmoittaudun heti mukaan, jos lupaat, että lounas tarjoillaan oikeassa jurtassa (se keitetty lampaanpää + aivot + silmät).

  VastaaPoista
 5. Jos Polga saa lampaan aivot, niin mää haluan pässin kivekset. Ohje on tässä, ensin liotat ja sitten:

  Otat ne kivekset pois "pusseistaan", ja viipaloit ihan ohueksi.Sitten dippaat vuorotellen kananmunaan, jauhoon, taas kananmunaan ja vielä korppujauhoon.Pikkasen suolaa ja pippuria,paistetaan pannulla voissa. Nam!

  VastaaPoista
 6. ... samoin tehdään aivoille (Freudilla olisi varmaan asiaa: kirjoitin ensin aviolle...)

  VastaaPoista
 7. Ritva N15.48

  Namia.
  Kyllä mulle kans kelpaa leivitetyt kivekset :D

  VastaaPoista
 8. Tuli tuosta larppaamisesta heti mielikuva siitä Häjyjen kohtauksesta, missä ne pääsankarit hutkitaan lapiolla haudan partaalle: "Myö ei olla tehty teille mittään pahhaa" tjsp... hrrh.

  VastaaPoista
 9. Mäkin ilmoittaudun ryhmätyhmämatkalle (tjsp), voin sit syödä sen lampaan maksan ja tehdä veripalttua.

  Joululahjoista.. voisin melkein taas haluta sen aikakoneen. Tai ainakin loppumattoman sammion suklaasalmiakkimanteleita. Jooko?

  VastaaPoista
 10. Nöyrällä asenteella mennään joten pienetkin asiat tekee mut onnelliseksi.
  Matkaisännäksi? Siinä olis kyllä ideaa mutta mun aikani ei riitä moiseen koska hommaa täytyis pyörittää päätoimisesti mutta kyllä mä voin sulle reissun järjestää ja seuraava kysymys kuuluukin että haluatko yöpyä Aljohin kanssa meidän sohvalla vai kenties jonkun täkäläisen (ja ihan helvetin rikkaan) metsänomistajan luona?

  VastaaPoista
 11. No ei missään nimessä tyhmämatka koska meidän kylä on suurimpia sivistyksen kehtoja sitten antiikin kreikan!
  Pukillehan kaikki on mahdollista joten papparainen saa luvan painaa sitä settua (koska mä uskon että sillä on oma setelipaino).

  VastaaPoista
 12. Se tulisi olemaan ryhmämatka ja onkos sitä suunnitelmissa temppuveden kanssa läträäminen vai mistä tuo yrjöäminen tuli?
  Kiitos kiitos ja kyllä FedEx varmaan pystyy yhden tietokoneen toimittamaan. Mua huolenaihe on sen vaatima ilmastointi ja siitä aiheutuvat jättesuuret sähkölaskut.

  VastaaPoista
 13. Marra20.14

  Hmm, mullakin olis joululahjalista, mutta en taida julkaista sitä... Sen sijaan voisin alkaa kilpailijaksi sun ryhmätyhmämatkalle, vai mikä se oli. Jos vaikka saisin joululahjarahat siitä, että myisin aitiopaikkoja operaatioon "näin kaupunkilaistyttö suolistaa sian". Possusilla on enää pari viikkoa armon aikaa lihoa. (Lähettäkään niitä perunoita tänne päin, kiitos :D)

  VastaaPoista
 14. Niinhän ne on ja teretulemast vaan, kyllä mulla täällä Jurtalla on valmiudet valmistaa yks lampaanpäänkeitto kaikkine lisukkeineen joka muuten nautitaan aidoilta, kovaksi tärkätyiltä (suolavedessä keitetyt ja auringossa kuivatut) lehmän pötseiltä. S'oon kuules hyvä ja syvä lautanen !

  VastaaPoista
 15. Oh, se oli varsin brutaali kohtaus mutta niin on täkäläinen elämäkin. Tullessani hetki sitten kotiin, näin matkalla kuinka kahden kyläkunnan edustajat ottivat yhteen ja täytyy antaa tunnustus Alimöttölän kyläläisille; he näet olivat rakentaneet kaksi suurta linkoa ja pommittivat Uhkuan kyläkulmalaisia öljyyn kastetuilla työttömillä joiden silmäkulmiin oli teipattu neljä sytkää kumpaiseenkin. Hyvä keksintö.

  VastaaPoista
 16. Marra20.41

  Rantis hoiti jo osuutensa omenoiden muodossa :) Perunaa on haettu kaupasta säkkikaupalla, harmillista kun ei löytynyt edukasta rehuperunaa mistään. Ens vuonna fiksummin...

  VastaaPoista
 17. Ritva N20.49

  Ei nyt Alkoa kannateta vaan tämä tyhmä blondi kärsii matka pahoinvoinnista. On, on siihen kyllä lääkkeet.
  Mitä viinaan sitten tulee, kaadoin just salmiakkikossu toffeelikööri sekoituksen pöydälle ja se on nyt ihan tahmee.

  VastaaPoista
 18. Halleluja, nyt on keksitty työttömillekin jotain järkevää käyttöä sen sijaan, että niitä kieriteltäisiin kaiken maailman työkokeiluissa sun muissa orjahommissa. Yhteisön hyväksi minäkin voisin uhrautua!

  VastaaPoista
 19. OI! Sinä se tiedän miten naista houkutella, Paimen-rakas :)

  PS. Just olin päivittelemässä kun sä vastasit eiliseen :P

  VastaaPoista

Käynnistäsi kiitollinen ja kommentistasi olisin suorastaan riemuissani!
(kommenttien valvonnan takia ne näkyvät vasta hyväksymisen jälkeen ja tämä saattaa kestää jonkin aikaa)

Kiitokset tekijöille:

 • Blogger archive page > Life is so full of tae!
 • Google Friend Connect Button > NetOops blog
 • Add Related Post Widget To Blogger (linkwithin) > My Blogger Tricks
 • Contact Form > Tw!st Blogger
 • Simple Search > Blogger Buster
 • How to display linkwithin related posts only in post pages > My Blogger Desk
 • How to Remove Subscribe to Atom links from your Blogger Blog > Superwebtricks
 • How to remove quick edit and wrench icons on Blogger > Blogger Plugins