Läskikuurin päätös

Tämä aamu tökkii ja pahasti joten lyhyestä virsi kaunis: Läskikuuri ei toteutunut siinä mittakaavassa kuin olin ajatellut mutta sain sentään taiottua 14 kiloa lisää ja olen tähän tulokseen suht tyytyväinen kun ottaa huomioon että mun kroppa toimii tavalla mikä mahdollistaa sen että mä voin normaalisti syödä vaikka kuinka paljon lihoamatta lainkaan. Siksipä tuo 14 kiloa vaati ruokavaliota joka poikkesi normaalista ja jota buustattiin lisäravinteilla enkä valehtele yhtään jos sanon että lisäkilojen hommaaminen ei ollut mitään helppoa puuhaa. Jos nyt pudottaisin takaisin normaaliin, päivittäiseen ruokavaliooni, ei menisi kovinkaan pitkään kun olisin jälleen aloituspainossa koska tämä mun aineenvaihduntani on jotenkin omituinen sillä tapaa ettei voida puhua mistään perinteisestä läpipaskosta vaan kroppani yksinkertaisesti prosessoi kaiken syömäni ruuan niin ettei sitä painoa kerry. Se, että pidänkö tämän nykyisen massani, riippuu monesta asiasta kuten siitä että saanko mä vihdoin kipulääkkeet vai en koska elopainon ylläpitäminen vaatii muutakin kuin syömistä.Mun piti ruotia myös sitä kuinka Kymäläisen Sunan mielestä Paavo Pesusieni on vaarallinen (hullut demarit) ja kuinka kauppa kusettaa kuluttajaa vaakojen avulla mutta nyt on olotila sellainen että mä en jaksa. Sen verran kuitenkin että te jotka käytätte Firefox:ia, niin päivittäkää selaimenne viimeisimpään versioon koska vanhat versiot – myös Thunderbirdovat alttiita haittaohjelmille.
Tänään pitäisi tulla fysiatrian polilta soitto ja saan kuulla mihin ruutuun minun pitäisi hypätä seuraavaksi mutta alkaa olla mitta niin täynnä tätä turhanpäiväistä sairaalassa juoksemista että se voip olla etten hyppää yhtään mihinkään.

Olis tehnyt mieli kirjoittaa pitempäänkin mutta en kykene joten toivotan kaikille oikein hyvää maanantaita ja alkavaa viikkoa.9 kommenttia :

 1. No olen siinä mielessä tyytyväinen että parempi tuo 14 kiloa kuin ei mitään mutta mitä puheluun tulee, niin se ei ollut ihan sellainen kuin toivoin. Toki sain kuulla hyviäkin uutisia.

  VastaaPoista
 2. Kiitos Simpukka rakas ja kyllä tämä kuuri töitä vaati juuri tämän mun omituisen aineenvaihdunnan takia. Puhelu taasen olli sitä normaalia eestaas - meininkiä mutta kiitos peukutuksesta.
  Mahtoiko syötteessä olllut kuva olla teikäläisestä? Tai ei sen väliä. mun on ihan pakko tulla tarkistamaan :D

  VastaaPoista
 3. Niin ja kiitos kun olit hengessä mukana <3

  VastaaPoista
 4. Kiitos oma Sannabannani. Läskikuurin tulokset näkyvät jonkun verran vahvempina käsivarsina ja jotain on tuossa hartioiden, selän ja rintakehän kohdalla muttei mitenkään järisyttävässä määrin.


  Lisäravinteet ovat perkeleen kalliita mutta kun perusruokaa pitäisi syödä tolkuttomia määriä (jota kyllä meni kuurin aikana todella paljon) jotta saisi kaiken mitä kroppa tarvitsee. Olen toisaalta onnellisessa asemassa koska mä tunnen tyyppejä - sekä miehiä että naisia - jotka lihovat jo pelkästä suklaalevyn näkemisestä ja tästä syystä heidän elämänsä on varsin kurjaa.

  VastaaPoista
 5. Hyvä saavutus! Eräs ystäväni (ja sisaruksensa) kärsii samasta kuin sinä. Ystäväni painaa ehkä 50 kiloa ja on aina (AINA) halunnut olla isompi, mutta ei vaan tartu. Siskonsa joutui lapsia odottaessaan sairaalaan tarkkailtavaksi, kun paino vain laski.

  Toivottavasti puhelu oli hyvä *bd*

  VastaaPoista
 6. Kiitos kiitos!

  No sulla on sitten näkökulmaa tähän asiaan/ongelmaan. Joitakin ihmisiä saattaa ärsyttää kun mä valitan "alipainosta" mutta voin kertoa että siinä on omat ikävät puolensa kuten huonompi kylmänsietokyky, vaatteiden mitoitus etc.

  VastaaPoista
 7. Sanna21.46

  Sehän sitten asettui oikein mukavasti! Ei nimittäin ole kivaa, jos kaikki ne neljätoista haluaa olla vaikkapa navan ympärillä, tai reisissä. Tai poskissa.

  Ja niinkuin jossain postauksessani totesinkin, on todistettu juttu, että lihavana olleet ja painoa pudottaneet ei voi syödä niin paljoa, kuin samassa painossa aina olleet. Siis lihomatta ainakaan. Aina samanpainoisena pysyneet voi syödä 10 lättyä siinä kun laihduttanut vain 8 lättyä.

  VastaaPoista
 8. Sanna21.48

  Heh, nyt vasta tajuan mitä tuo bd tarkoittaa :)) Kiitos Puskissalle! Aikanaan Verkkoklinikalla surffaillessani näin tuota bdbdbdbd -juttua etenkin lapsettomuuspalstalla, ja ihmettelin mitä kummaa bydetystä...

  VastaaPoista

Käynnistäsi kiitollinen ja kommentistasi olisin suorastaan riemuissani!
(kommenttien valvonnan takia ne näkyvät vasta hyväksymisen jälkeen ja tämä saattaa kestää jonkin aikaa)

Kiitokset tekijöille:

 • Blogger archive page > Life is so full of tae!
 • Google Friend Connect Button > NetOops blog
 • Add Related Post Widget To Blogger (linkwithin) > My Blogger Tricks
 • Contact Form > Tw!st Blogger
 • Simple Search > Blogger Buster
 • How to display linkwithin related posts only in post pages > My Blogger Desk
 • How to Remove Subscribe to Atom links from your Blogger Blog > Superwebtricks
 • How to remove quick edit and wrench icons on Blogger > Blogger Plugins