Isäni on takertunut lasku (Bill Clington)

Jep jep. Meno länsinaapurissa kiihtyy ja nyt siellä jahdataan toverien rantaan unohtamaa ja sitä kautta merelle ajelehtinutta pallogrilliä! Ei tuo mikään lähetin ole vaan se on Annika Nyckelgårdin vuonna 1962 suunnittelema grilli joka julkistettiin Tjällmo'n maailmannäyttelyssä 1963 ja kyseinen läskinpaistoväline on tarkoitettu nimenomaan vesillä liikkujille sen erinomaisten kelluntaominaisuuksien takia. Annika Nyckelgårdhan tunnetaan meillä Annika Avainpihana ja hän on kirjoittanut useita lastenkirjoja joista kuuluisimmat ovat Min pappa är Bill Clington (Isäni on takertunut lasku) ja Hooray! (Prostituoidut blurayna!).
Toinen mikä hämmästyttää tänä kiireisenä lokakuun aamuna on se, että olen aina tiennyt meidän suomalaisten olevan innokasta internet-kansaa mutta sitä en osannut arvata että Lappeen Rienolla oli käytössään jo vuonna 1965 hieno online – suksivarausjärjestelmä!
Asian voitte tarkistaa myös tästä; viides hakutulos joka johtaa samalle sivulle.

Koska me suomalaiset americcalaistumme yhä enenevässä määrin ja meilläkin on nykyisin tapana viettää Veisteltyjen Kurpitsoiden juhlaa (sen normaalin ovelta ovelle tapahtuvan kerjäämisen lisäksi) johon olennaisena osana kuuluvat örkit, haamut ja muuta kummajaiset niin päätin tarjoilla teille linkit sekä Weird Worm'in ja Oddee'n sivustoille jotka ovat täynnä outoja juttuja ja omituisia tapahtumia. Ihan noin niinkuin lämmittelyn vuoksi että olette sitten varsinaisena juhlapäivänä oikeissa fiiliksissä.


Venäläisten lähetin purettuna

Daa, tälläistä tällä kertaa koska mun pitää tientää mittaamaan kosteuksia mutta päivästä ei pitäisi tulla kovin pitkä tai ainakin toivon niin. Projektin puolesta kun ei ole muuta kuin tuo kosteuksien mittaaminen (tasoitepinnan pitää olla kuiva [maks. 2,5 p-%] ennen vesieristyksen asentamista) ja sitten mun pitäisi käydä katsomassa pienempiä talvirenkaita Syyrialaiseen. Nykyiset kun ovat 16-tuumaiset ja Syyrialaisen painon takia lokasuojien ja renkaan väliin ja turhan vähän tilaa joka ilmenee lumen pakkautumisena ja sitä kautta renkaiden lämpiämisenä. Eilen tarjottiin 15 – tuumaisia vanteita renkaineen ja nämä viisitoistaiset olisivat matalammalla profiilillakin joten ne olisivat oikke hyvät mikäli hinta on järkevällä tasolla, kyseessä kun ovat vajaan talven ajetut elikkäs käytetyt gummit. Tai rubberit lontooksi tai oikeastaan tiret elikkäs väsyttävät. Mä olen muuten saanut aika monta kertaa turpaani kun mä olen leikkinyt amerikkalaista ja olen astellut rengasliikkeen tiskille missä olen leveällä teksasin murteella tokaissut että ”Guut moorning vaan evribadi, tarttis gettiä Syrukseen uuret väsyttävät”. Normi vastaus on se että ensimmäisten seitsemän iskun jälkeen jotka yleensä suuntautuvat lipstikkien, ylemmän hengitysaukon ja frontaalilohkon alueelle, minut ohjeistetaan varsin kovaäänisesti painumaan vittuun jokeltamasta ja tehostaakseen tätä ohjeistamista, iskuja satelee vielä muutama kappale takaraivon sekä munuaisten kohdalle. Herääkin kysymys siitä mihin kunnon asiakaspalvelu on kadonnut? Okei, nyt eletään waikeiden witsausten aikoja mutta vois sitä mun mielestä esittää tämän negatiivisen ja non – transaktioon johtavan palautteen jollakin muulla tapaa. Antaisivat ees mainoskynän ja sanoisivat että katsellaan sitten ens talvena.


Hyvää keskiviikkoa kaikille ja muistakaa olla ihmisiksi!

Ps. Shatake oli sen verran pöllyissään ettei sen intiaaninimien antamisesta tullut mitään mutta josko sitten huomenissa..
Pss. Oli muuten 260. postaus!

8 kommenttia :

 1. Laika -vainaasta tulisi hyvä pressa koska nehän ovat muutenkin olleet kautta aikain kuudenkympin ja kuoleman väliltä!
  Mulla ei ole niinkään mitään Putinia vastaan vaan sitä että nykyään säädetään vähän liikaa. Siis sellaiset maat ovat säätämässä sellaisten maiden asioita joille ne eivät kuulu hevon helvettiä ja jos palataan itänaapurin tilanteeseen, niin mä luulen että siellä muistetaan Tsetsenia varsin hyvin ja nämä "ehkäisevät toimet" ovat sitten sitä mitä ne ovat. En tiiä...minoon vaan tämmönen tyhmä paimen.


  Mutta olihan ne länsipuolellakin sekoilleet, joku hullu oli riehunut Ottawassa aseen kanssa ja oliko hääp ampunutkin jonkun...en ehtinyt katsella uutisia enkä ole vielä ehtinyt netistä tsekkaamaan tilannetta.

  VastaaPoista
 2. Marra23.12

  Niin ja piti vielä kommentoimani, että se on muuten oikeesti tosi ärsyttävää kun suomalainen asiakas esim tervehtii englanniksi ja erehdyn luulemaan, että kyseessä on ulkomaalainen asiakas ja sitten palvelen englanniksi ja lopulta selviää, että suomalainenhan se siinä ja kyllä siinä sitten tuntee itsensä noloksi. Kerrankin vedin koko maksukortin toimimattomuus -tilanteen englanniksi läpi ja jätkä olikin suomalainen. On sillä varmaan ollut hauskaa, juu... Tämä on johtanut siihen, että puhun ulkolaisillekin suomea siihen asti, kunnes todistaa suomen kielen taidottomuutensa toteamalla englanniksi jotain sellaista, josta selvästi tajuan, että se ei mun suomea ymmärrä. Että silleen. En kannata väkivaltaa, mutta ymmärrän tuon rengaskaupan reaktion ooiiiikein hyyyvin :D

  VastaaPoista
 3. No joo, brassailijat ovat erikseen mutta kun minä koitan luoda kansainvälistä, vilpitöntä ja merellistä tunnelmaa korpikylien rengasliikkeisiin niin mitä saan palkaksi? Katkenneita legoja, verta vuotavan ylähengitysaukon ja verenpurkauksen turvottamat läskinpalat jotka pimentävät molempien okuläärieni näkökentän! Ei oo reilua...taidan vaihtaa tshekin kielelle ja katsoa tuleeko yhtä kipiästi pataan kuin lontoonkieltä praataamalla ;D

  VastaaPoista
 4. Marra23.21

  Harmi kun meidän talossa ei asu enää se hyvännäköinen tsekkiläinen jääkiekkoilija. Hitto, se ei pelannut tarpeeks hyvin viime kaudella. Tai sitten se lähti maanpakoon, kun ei ymmärtänyt miksi tervehdin sitä nostamalla täyttä koirankakkapussia ilmaan, kun en muutakaan voinut... :D

  VastaaPoista
 5. Ajattele jos se käsitti väärin ja pelästy! Nyt se reppana manaa kotimaassaan meitä ja kertoo hurjia saagoja Paskalla Morjestajien omituisesta maasta ;D

  VastaaPoista
 6. Sanna7.59

  Eikö ole porukassa ketään, joka olis syntyny 3.3.? :D

  VastaaPoista
 7. Sininen Susi, päivää.

  VastaaPoista
 8. Tuosta otsikosta tulee koko ajan mieleen Tatun ja Patun Avaruusseikkailusta eräs avaruusolento, jonka puhe kääntyi yleiskielelle jokseenkin seuraavasti: 'Äitisi otsassa on sukka..' ja loppua en muistakaan ulkoa nyt.

  VastaaPoista

Käynnistäsi kiitollinen ja kommentistasi olisin suorastaan riemuissani!
(kommenttien valvonnan takia ne näkyvät vasta hyväksymisen jälkeen ja tämä saattaa kestää jonkin aikaa)

Kiitokset tekijöille:

 • Blogger archive page > Life is so full of tae!
 • Google Friend Connect Button > NetOops blog
 • Add Related Post Widget To Blogger (linkwithin) > My Blogger Tricks
 • Contact Form > Tw!st Blogger
 • Simple Search > Blogger Buster
 • How to display linkwithin related posts only in post pages > My Blogger Desk
 • How to Remove Subscribe to Atom links from your Blogger Blog > Superwebtricks
 • How to remove quick edit and wrench icons on Blogger > Blogger Plugins