FV 2:sen hallusinoivat vaikutukset

Päivän info niille jotka käyttävät Dropbox – palvelua; tuntematon hakkeri väittää saaneensa 7 miljoonan käyttäjän tunnukset haltuunsa ja on kuulemma julkaissut väitteensä keskustelupalsta Redditissä. Väitteen mukaan tunnukset on ladattu Pastebin-palvelun sivuille. Että semmosta, kävin tekemässä tarpeelliset muutokset vaikken juuri käytäkään a.o palvelua mutta nämä ovat aina ikäviä juttuja ja varsinkin aktiivikäyttäjiä kohtaan.


Päivän valitus eli tähän päivään mistä tulee astetta haasteellisempi tuon selän takia, se otti ja napsahti taas eilen sellaiseen positioon että kulkeminen muuttui normi askeltamisesta sandaaleita kuluttavaksi hiihtelyksi mikä tietysti haittaa elämistä mutta nyt se haittaa erityisesti koska se tapahtui kesken projektin. Selkä varoitteli jo iltapäivästä mutten kiinnittänyt siihen sen parempaa huomioita koska se on jokapäiväinen ilmiö mutta kotiin tullessani oli pakko kiinnittää huomiota kun vajaan kolmenkymmen metrin matka parkkipaikalta kotiovelle kesti melkein puoli tuntia. Sisälle päästyäni en sitten muuta tehnytkään kuin makasin sohvalla ja valvoin. Kahden viime yön unet ovat jääneet alle neljään tuntiin ja kun viime yö meni vanhoista kipulääkkeistä tehtyjen combojen parissa joita tuli buustattua uniavitteilla, voin kertoa että nyt on pipo siinä kunnossa etten uskalla lähteä Syyrialaisella liikenteeseen. Muuten äly toimii ja pelittää mutta reaktiokyky on sitä luokkaa ettei pidä lähteä vaarantamaan muita tiellä liikkujia ja se tietää taksin hommaamista. Ei ole ensimmäinen kerta ja on melko helvetin naurettavaa/typerää suhauttaa taksilla töihin koska näillä selkosilla etäisyydet ovat sitä luokkaa että menopaluu töihin ja takaisin maksaa enemmän kuin päivän ansio on mutta se on pakko – projektia on saatava etenemään vaikka sitten väkisin. Kivuista ja tappiollisesta päivästä johtuen fiilikset ovat varsin (sensuroitu).


Päivän ilonaihe /hermoromahdus taasen on se, että huomenna haen uuden koneen (jonka merkkiä en vieläkään tiedä) ja lahjoitan toisen nykyisistä koneistani Valkyrialle. Toissailtana tehtiin valmisteleva testi ja poistin koneelta kaikki omat juttuni ja optimoin muutenkin rännärin ottamaan vastaan Sokerivuoren Markun....hmmm mitenkähän sen nyt sanoisi nätisti....loistavat, paljon värejä sisältävät ja täysin järjettömät ajanvietepelit joiden tuhoava vaikutus nähtiin siinä vaiheessa kun Valkyria kirjautui ensimmäistä kertaa tähän sinivalkoiseen someen ja valitsi sen iki-ihanan FV2 - sovelluksen joka aiheuttaa meikäläiselle todellisia psyykevinoumia, raivokohtauksia ja erityisesti kehoa rasittavia lääkkeiden yliannostuksia FV2:sen aikaan saamien koneen jumittumisen, kovalevyn sulamisen (totta, kerran vaihdettu) sekä muiden perkeleen ongelmien takia. Aiemmin tämä koneeni jonka nyt siis uhraan tuolle itsestään saatanasta olevalle viihdykkeelle, on toiminut kuin unelma mutta annas olla kun ensimmäiset happy farmerit ja muut, hallusinaatioihini rinnastettavat lentävät siat sekä liukumalla etenevät kanat ja ne saatanan huojuvat kasvit (todennäköisesti LSD – johdannaisia) ilmestyivät näytölle niin jo vain helvetin portit aukesivat ja kone hirtti kiinni ensimmäisen kerran. Okei, kyseinen peli kyllä latautui ja seurasin selaimen alanurkasta kuinka evästeiden armeijaa saapui bussilasteittain, seurantaohjelmien laajat heimot saapuivat osa hevosella ja osa helikoptereilla samaan aikaan kun tämä epäpyhä sovellus läväytti näytölle kehotuksen kutsua kavereita mukaan! Täytyyhän sitä kavereidenkin koneet jumittaa ja mikä sen mukavampaa kuin se kun saa kovalevyn 1800 asteen lämmössä survoa maahan niitä vitun vihneitä, vierailla toisten pikku plantaaseilla ja ottaa inboxin kautta vastaan lahjoja jotka ovat sellaisia että ne ylittävät rationaalisen ajattelun kyvyt ja vaativat usean vuosikymmenen terapoinnin. Vai mitä sanotte jostain helvetin magic -vehnästä jonka avulla saa vasikalle tuttipullon kunhan ensin kerää sitä kolmen kuukauden ajan n. 12 tuntia päivässä ja unohtaa kaiken muun. Mitä sitä nyt esim. ruokaa laittamaan, pääasia että liukuvilla kanoilla menee hyvin ja vasikka saa taikapullonsa.


Selain kaatui useamman kerran, kone jumittui tämän tästä ja kerran jopa sen verran pahasti ettei vanha tuttu Ctrl+alt+del – komentokaan auttanut vaan mun oli katkaistava virta mikä tiesi astetta pidempään uudelleen käynnistämistä. Huomiona se, ettei koneella oltu kertaakaan käyty Facen puolella joten tässä pääsi näkemään kuinka paljon paskaa sieltä itseasiassa tulee enkä enää yhtään ihmettele että FB osti WhatsApp'in 16 miljardilla taalalla vain saadakseen 450 miljoonaa puhelinnumeroa tai ainakin internetin pahat kielet väittävät tämän olleen se todellinen syy. Jokainen kuitenkin tavallaan ja pisteet Markulle loistavan palvelun keksimisestä joka tuntuu leviävän siihen malliin että kohta sairaaloihinkin voidaan kirjautua FB – tunnuksilla sen perinteisen Kela – kortin kanssa pelaamisen sijaan. Hyvä hyvä. Google saisi tehdä saman Kelalle ja LinkedIn vaikkapa apteekeille. Twitterillä verotoimistoon etc. Onhan näitä.

Kitinästäni ja valituksistani huolimatta haluan toivottaa kaikille oikein hyvää keskiviikkoa, meikäläinen ryhtyy soittelemaan taksia (ja taidanpa ottaa muutaman raksunkin). Muistakaa olla ihmisiksi.

17 kommenttia :

 1. Koitahan pärjäillä siellä.

  Mä olen kerran koittanut pelata FV:tä, kuului yhteen some-kurssiin. En pystynyt. Ihan järjetöntä hommaa :P

  VastaaPoista
 2. Marjaana9.51

  Mä en edes tiedä mikä FV on - meillä keskitytään enemmän räiskintäpeleihin. Tai siis esikoinen keskittyy...


  Toivottavasti selkä pian tokenee!

  VastaaPoista
 3. Ritva N10.13

  Voi harmituksen harmitus. Selkä naksati vinoo ja kipeä on, tiedän.
  Mulla kans kun siivoilin navetan vessaa.Kumarruin ja oi voi mikä kipu. No, onneksi isäntä oli paikalla ja hokkupokkus ja niks naks paineli selän kuntoon.Kipeää teki mutta nyt taas kunnossa.
  Eikä maksanut mitään.
  Sulla taitaa olla nuori vaimo kun pelejä pelaa :D

  VastaaPoista
 4. Sanna10.54

  Kurja selkä! Paranemisia sille.
  Mulle tulee aina välillä mieleen, liittyisinkö facebookiin, mutta onneksi vielä inhoreaktioita tulee enemmän kuin liittyisinkö -ajatuksia. Niinkuin tuota lukiessakin tuli.

  VastaaPoista
 5. Puolinainen7811.15

  Oi niitä aikoja kun pistin herätyskellon soimaan yöllä päästäkseni keräämään jonkun farmvillesadon ajoissa :D. Nyt olen jo päässyt eroon siitä perkeleestä :D

  VastaaPoista
 6. Hirnakka21.11

  Voihan kehno ja rähmä sun selkääsi :(
  Minä kerran laitoin oman farmin siellä FV:ssä pystyyn kun kaverit lähettelivät kaikenlaisia porkkanoita. Se mun farmi nahistui sitten ihan parissa päivässä. Pitäiskin käydä joskus katsomassa onko ihan autioitunut.
  Mutta niitä FHS:n elukoita minä autan kartalla eteenpäin. Häijy Supinen on niin luihu.

  Koittaa nyt parantua. Seksi vie ja taksi tuo -lauloi Nylon Beatkin aikanaan (korvamato).

  VastaaPoista
 7. Marra21.53

  Peleistä en tiedä mitään, mutta tiedän millaista on tulla töistä taksilla ja kuluttaa juuri ansaitsemansa roposet... pyllystä, mutta aina ei vaan mahda tilanteelle mitään...

  VastaaPoista
 8. Haa joo ja mun on pitänyt antaa tää kuva sulle, jos sillä olis käyttöä :P

  VastaaPoista
 9. Joo, se ei oikein mieltä ylennä ja lisää menoja siunaantui illalla kun onnistuin saamaan yhden hermorataihmisen tulemaan kotikäynnille ja hän teki taikojaan tuolle mun selkäruodolle. Olo on helpompi mutta kyllä se sitten maksoikin.

  VastaaPoista
 10. Dai, nämä on ikäviä tilanteita ja selkä naksahti pahempaan jamaan kuin pitkiin aikoihin joten enpä tiedä kauanko tätä hiihtelyä taas kestää.


  Voi sentään millaisen mielikuvan sä sait aikaan! sieluni silmin näin sun pelaavan kieli poskella FV:tä (kuulin meinaten että sä pidät kieltäsi pihalla kun teet jotain oikein keskittyneesti) mutta mikä on FHS? Sen tiedän että esim. Kiki on fanaattinen Pet Rescuen pelaaja mutta tämä FHS on sellainen mistä en ole kuullutkaan.


  Koitetaan parantua ja mun täytyy tulla ehtoolla poikkeamaan ( nyt on kiire) koska näin syötteestä että olet ollut risteilemässä joten täytyy tulla katsomaan kuva - antia ja tietysti uteliaisuuttani tulen kyttämään sorruitko törsäämään oikein kunnolla ;D

  VastaaPoista
 11. Puolikas!
  Oletko sä ollut noin fanaattinen FV:n pelaaja? :D
  Nyt ei sitten muuta kuin farmi uudestaan pystyyn niin mä yhytän sut ja Valkyrian ihan sen takia että mä haluan nähdä mitä tapahtuu :D

  VastaaPoista
 12. Kiitos. Eilisen hermorataihmisen tekemän operoinnin jäljiltä hieman parempi mutta yhtä kaikki, hiihtelemällä mennään ja jos kauniisti halutaan sanoa, niin tiedän tarkalleen missä selkärankani kulkee. Joka helvetin sekunti.
  Facessa on hyviäkin puolia mutta se mainostaminen ja siihen liittyvät ei toivotut jutut ovat ne minkä takia moni ei käytä facea.

  VastaaPoista
 13. No sä selkävaivaisena tiedät miltä se tuntuu ja kyllä minäkin eilen elättelin toiveita että josko se siitä mutta ei se ainakaan vielä ole kohdillaan.
  Valkyria ei ole mikään nuori vaimo ja sehän tässä huolestuttaakin :D

  VastaaPoista
 14. Se on hyvä ettei teidän muksut tiedä mitään FarmVillestä sillä kyseinen peli on itsensä antikristuksen kehittelemä ja ihmisen täysin orjuuttava peli jonka pelaajat joutuvat kuoltuaan suoraan helvettiin ;D


  Kiitos, mä toivon kans että tämä kipu hellittäisi ja pääsisi taas liikkumaan normaalisti.

  VastaaPoista
 15. Kiitos, kaipa tämä tästä jotenkin suttaantuu ajan kanssa tai sitten ei mutta sais ainakin tuo särky hellittää.


  FV on jotain sellaista mikä ylittää normaalin ajattelun mutta ei se pelaaminen vielä mitään, järkytyin kun kuulin Valkyrialta että siellä on jengiä jotka pelkästään katselevat/seuraavat kun toiset pelaa
  Ei hyvää päivää....

  VastaaPoista
 16. Kiitos!
  Tämä on niin hyvä että tätä on pakko promottaa :D

  VastaaPoista
 17. Puolinainen789.34

  Joo kyllä mä kävin tossa kesällä katsomassa että mitä sinne kuuluu, mutta ei, siel ois ollu niiiiiiin paljon hommaa että tuntui ihan ylitsepääsemättömältä! Ei enää eieieieii

  VastaaPoista

Käynnistäsi kiitollinen ja kommentistasi olisin suorastaan riemuissani!
(kommenttien valvonnan takia ne näkyvät vasta hyväksymisen jälkeen ja tämä saattaa kestää jonkin aikaa)

Kiitokset tekijöille:

 • Blogger archive page > Life is so full of tae!
 • Google Friend Connect Button > NetOops blog
 • Add Related Post Widget To Blogger (linkwithin) > My Blogger Tricks
 • Contact Form > Tw!st Blogger
 • Simple Search > Blogger Buster
 • How to display linkwithin related posts only in post pages > My Blogger Desk
 • How to Remove Subscribe to Atom links from your Blogger Blog > Superwebtricks
 • How to remove quick edit and wrench icons on Blogger > Blogger Plugins