Tundralla jytisee: "Ei niin selvä syyskuu" -turnajaiset!

Syyskuu alkaa tundralla vauhdikkaasti koska täällä vietetään aina näin syyskuussa ”Not so sober september:iä” joka on täynnä aika helvetin tukevassa lääkityksessä keksittyjä mittelöitä joiden nimet ovat syntyneet niin ikään about 2,8 dosetillisen kunnossa med surkea englanninkielen taito. Englanninkieliset nimet selittyvät sillä että tämä syyskuu on omistettu tundralla vieraileville turisteille ja heitä saapuukin nykyään sankoin joukoin, alkuunhan he tulivat lähinnä alkavaa ruskaa ihastelemaan mutta nyttemmin ja yhä enenevässä määrin juuri näiden kilpailujen takia. Syyskuu joka on täynnä kilpailuja, on myös tavallaan paikallinen Elonkorjuujuhla sillä vartaissa paistuvat kokonaiset härät, nuotioilla valmistetaan täkäläisiä ruokia aina karkeista kosmoskyniin asti ja koko tapahtuma – aluetta valaisevat romanttiset tulet jotka ovat peräisin tynnyreistä joissa paikalliset yrittäjät polttavat -enemmän ja vähemmän hysteerisenä – viime vuotista kirjanpitoaan ja muita firmojensa touhuun liittyviä asiakirjoja. Lapsiakaan ei ole unohdettu ja he voivat paahtaa massakulttuurista poiketen play doh – muovailuvahaa ja syödä heti perkeleen mausteisia tacoja. Play doh'in ja tacojen yhdistelmä tunnetaan lasten vanhempien keskuudessa nimellä ”Greetings my home run”.

Voi vehviläinen näitä kilpailijoita....


Laitan tähän muutaman esimerkin ”Not so sober september”:in aikana kisattavista lajeista ihan sen takia että jos eksytte tundralle, niin rohkeasti mukaan koska jokaiseen kilpailuun on vapaa pääsy ja koska useimmat lajit vaativat parityöskentely niin meiltä kyllä löytyy sinkuille, eronneille tai muuten vaan raskautetuille vapaita paimenia ja paimenittaria joten tämä kuukausi tarjoaakin mitä parhaimman mahdollisuuden löytää itselleen se (iki)oma paimen tai paimetar.

5.9. Gathering hell yeah all little flesh baking compliant jelly – competition without molding or rolling stones pin
Tämä on kilpailu jossa paimenet kisaavat parhaimman hierojan tittelistä ja voittajaksi nousee se paimen jonka partneri on käsittelyn jälkeen silkkaa hyytelöä ellei peräti jellyfish. Kisa käydään Anatoli Sutkinmäen saunassa jonka koko on vaatimattomat 2480 neliömetriä ja jossa katsojat voivat seurata kisaa lauteilta, joskin oman lisähaasteensa tuo se että kisakatsomon lämpötila on 80 Celsius – astetta ja kisaohjelma on painettu vihtaan eli tähän meille suomalaisille tuttuun masokistipuskaan joten sitä on vähän saatanan vaikea seurata mutta paikalliset kyllä opastavat että mitä lehteä pitää kääntää. Helvetin esikartanoista tutun tahdin takaa Itä – Berliiniläinen saunottaja joka vihmoo vettä kiukaalle ihan sairaan kokoisella kuupalla elikkäs löylykauhalla n. viiden minuutin välein iloisten ”Ausguss, ausguss!” - huudahdusten säestämänä ja ei, mulla ei todellakaan ole mitään hajua mitä tuo ”ausguss” tarkoittaa.

8.9. Hardy hard – my poor plow and hey, my wife is blessed by sauna st(e)ov(w)estone
Sangen raskas laji johon kyntöauran virkaa toimittavat miehet valmistautuvat jo viikkoja etukäteen imuroimalla pakettitolkulla Viagraa ja kun kisapäivä sitten koittaa, Hankkijan haalareihin (joihin on tungettu 8 kg kiuaskiviä) pukeutuneet paimettaret tarttuvat ukkoja nilkoista ja kyntävät vaon johon pitää istuttaa tasaisin välimatkoin ruotsalaisia retiisejä (retiisistä retiisiin tulee olla täsmälleen 5 senttimetriä sillä jo kahden millimetrin poikkeamasta ropsahtaa saatanasti sakkopisteitä). Tarkkuuden lisäksi myös nopeus on voiton ehdoton edellytys ja tietysti myös se että kyntöaura kestää vaaditun kahdensadan metrin matkan. Haasteellista siksi että näillä selkosilla maa saattaa tähän aikaan jo aavistuksen jäässä ja on kai turhaa sanoa että tundran kesä – heinäkuun syntyvyystilastoissa on havaittavissa aivan järjetön romahdus.


13.9. Latrine lessons – cradle of all survivors aka ”Houston, we really have a truly situation here”
Monien kavahtama laji johon kilpailijat valmistautuvat muutaman päivän syömällä tolkuttomasti ruokaa sekä Imodium:ia jotta se nautittu ruoka varmasti pysyy sisällä ja kun mittelö sitten alkaa, urheiden gladiaattoreiden pitää juoda yhtä soittoa kaksi lirtaa Laxoberonia jonka jälkeen heidät työnnetään Bajamajaan ja lyödään ovi kiinni. Helppoa vai mitä? No ei ole sillä näiden paskahuusien ovet eivät suinkaan aukene tuttuun ja turvalliseen tapaan, vaan lukkomekanismeja on käsitelty ja niihin on lisätty erilaisia haittoja jotka shit-ritarin tulee selvittää päästäkseen ulkohuusista pois. Shit -ritarien esikuvana on arvostettu ja vihattu Sith Lordien orkesteri jonka edesottamukset ovat nähtävissä mm. Star Wars -nimisissä uutislähetyksissä joita täällä tundralla seurataan hyvinkin tiiviisti ja useamman Wookien voimin. Edelleen, Bajamajoista on luonnollisesti poistettu pytyt ja kun ensimmäinen minuutti on kulunut, alkaa Bajamaja hiljallee pyöriä oman pituusakselinsa ympäri taustalla soivan Mission Impossiblen pauhatessa noin 119 dB:n voimalla. Tätä lajia muuten sponsoroi useampikin pyykinpesuaineisiin erikoistunut firma eikä tämä laji sovi skitande öde – syndroomasta kärsiville melko ryhtevän infektioriskin takia.


17.9. Unlock my adenois because i want tickely tack all over my pharynx
Suutelulaji, joskin se poikkeaa tavanomaisesta siten että paimettaren kitarisoihin on kiinnitetty pienen kirurgisen toimenpiteen avulla yhdistelmälukko, joka avautuu vasta sitten kun paimetarta suuteleva paimen saa kielellään pyöriteltyä oikean numerosarjan ( parittomina kisavuosina kolmen numeron yhdistelmä ja parillisina kisavuosina viiden numeron sarja). Vaikea laji mutta hyvät ovat palkinnotkin! Viime vuoden voittaja sai kullatun paimensauvan, osan H & M:n lapsiorjista (Hannes & Mauritanialainen Co.), kuusi litraa jauhelihakastiketta sekä noin kolmesadan tuhannen velat, hän kun katsokaas ihastui tähän pariinsa niin paljon että menivät naimisiin ja vasta papin aamenen jälkeen paljastui että tämä suloinen räähkä oli korviaan myöten veloissa. Kisaa muuten koitettiin ensi alkuun toteuttaa ensin hieman ”alemmalla” versiolla Unlock my (sensuroitu) mutta se oli pakko hylätä sillä koko touhu meni sen verran vallattomaksi että kilpailijoita jouduttiin paimensauvojen avulla kampeamaan toisistaan irti ja siitä repesi myös sellainen isyystodistushelvetti että sen tiimoilta käydään oikeutta edelleen.


Että semmosta. Jouduin tässä muutama päivä sitten ns. hyppäämään omasta elämästäni pois kun eräs paimenista joutui hieman isompiin vaikeuksiin ja meillä on paimenten kanssa sellainen sopimus ettei ketään jätetään kuseen vaan silloin autetaan kun on tarvis. Kyseessä oli lumipalloefekti joka johtui väärien päätösten ja sitä kautta väärien tekojen summasta jotka sitten aiheuttivat sen, että yksi teko johti toiseen ja niin edespäin. Hieman surullinen ja valitettava juttu mutta onneksi tähän meidän ”veljeskuntaan” kuuluu varakkaampiakin paimenia jotka sitten mahdollistivat monen ison asian toteutumisen (tällä meidän ”veljeskunnalla” ei sitten muuten ole mitään tekemistä uskonnollisten, poliittisten tai muidenkaan kiihkoilujen kanssa vaan kyseessä on paremminkin ystävyys isolla Y:llä ja sanan varsinaisessa merkityksessä). Se siitä.
Tänään on kiireinen päivä johon sisältyy aikaa vievää virastoissa hyppäämistä ja tässä pitäisi ehtiä projektinkin pariin koska meikäläisen yhteistyökumppani joutuu niskaleikkaukseen parin viikon päästä ja työt kohteessa pitäisi saada telineiltä tehtävien töiden osalta valmiiksi. Kiirettä siis pitää koska oletettavaa on että kaverini on poissa rivistä pitemmän aikaa. Jep jep mutta eiköhän tässä taas ehtoolla nähdä joten olkaapa ihmisiksi ja tulkaa tundralle – täällä osataan viettää syyskuuta!

Gene Simmons – kieliterveisin:

Outo Paimen
Tundran Paimenet ry.
Diapers for all -foundation
Mission Impossible psta lavastemies George ”Geeko” Hakulinen
Colorado Latrine Sound Systems Incorp.
Tiffany's Tongue Tattoo
Tundran melko vittuuntuneet martat ry.
Hannes & Mauritanialainen
Keijo Itäpuun perikunta (even i'm still alive!)
Wichita's motorized wallnut extractors
Jomo melkein Kenyatta
(loput sitten joskus toiste)

10 kommenttia :

 1. Ou jee ♥
  5.9 ilmoittaudun hierotavaksi.
  8.9 ilmoittaudun pelastamaan paimenet muuhun käyttöön.
  Muut jätän väliin, varsinkin 17.9 koska sääntömuutos meni metsään.

  Kurkkaa s-postisi sillä muuten 50 vatsalihastreenin jälkeen alan vihata kaikkia miehiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nyt meni sitten tämäkin ohi mun poissaoloni takia mutta mä lupaan käydä lukemassa s- postini het kun mä olen saanut nämä Jurtan asiat kuntoon.

   Poista
 2. Mäkin voin tulla hierottavaksi. Onnellinen se paimen, joka pääsee möyhentämään mun hartioita.. voi tulla kramppi :P

  Nyt menen kotio. CU.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy otta hierontasessot uusiksi koska nämä päivät ovat menneet suoraan sanottuna tuuran perseeseen ja kaik' on jäänyt hoitamatta mutta nähtäillään, eiköhän tämä taas tästä lähde jos saan siviilipuolen kuntoon.

   Poista
 3. Kyllä sinne pitää kuule ängetä Suomenhevosen viikon kunniaksi myös jonkinlainen hevospelikilpailu. Itselle meinasi kerran tapahtua pikkuinen erhe, olin verryttelyhallissa ja kaveri perinteitä kunnioittaen tarjosi jägermeisterhuikat. Kas kun maistui huikka ja olin lähtemässä omaan suoritukseeni. Kaveri sitten huikkasi perään jotta annas se pullo pois. Olisi ehkä diskattu samoin tein? Tästä voisi soveltaa ei-niin-vakavamielisen kisattelun.
  Mie osallistun. Vaikka yksin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vai on semmoinenkin viikko ollut? No hittolainen, taas yksi asia joka meni sivu suun mutta ilman muuta me järjestetään Drunken Rider - show jossa sä saat olla esimerkkinä muille - laitat sitten kans riman korkealle että on muilla haastetta :D

   Poista
 4. Haluan olla silkkaa hyytelöä!!! Elikkä varaa tupla-aika tohon 5.9 hierontaan. Lähden jo kävelemään sinnepäin, sehän on jo ylihuomenna.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy jellyttää sut myöhemmin koska tuo meni ohi mutta onhan tässä näitä syyskuun lämpöisiä päiviä vielä jäljellä joten valmistaudu kohtaamaan Paimenten Sadistinen Maailma :P

   Poista
 5. Ei sitä Imodiumia, se on kallista :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kun en mä muistanut sen kakkosvaihtoehdon nimeä :D

   Poista

Käynnistäsi kiitollinen ja kommentistasi olisin suorastaan riemuissani!
(kommenttien valvonnan takia ne näkyvät vasta hyväksymisen jälkeen ja tämä saattaa kestää jonkin aikaa)

Kiitokset tekijöille:

 • Blogger archive page > Life is so full of tae!
 • Google Friend Connect Button > NetOops blog
 • Add Related Post Widget To Blogger (linkwithin) > My Blogger Tricks
 • Contact Form > Tw!st Blogger
 • Simple Search > Blogger Buster
 • How to display linkwithin related posts only in post pages > My Blogger Desk
 • How to Remove Subscribe to Atom links from your Blogger Blog > Superwebtricks
 • How to remove quick edit and wrench icons on Blogger > Blogger Plugins