Itäisten selkosten TKE

TKE:llä (Torpan Kaunis Emäntä) näyttää olevan sukset ristissä Äiti Maan kanssa ainakin sen kuvan perusteella jonka ehdin hetki sitten nähdä mutta toisaalta se on ollut aina sellainen juttu, ettei Itäisten Selkosten väkeä päästetä helpolla koska he ovat hemmetin itsepäistä kansaa. Eivät usko järkipuhetta vaan vetävät itsensä aivan loppuun lähinnä työllä mutta myös muulla tapaa joten ei pidä ihmetellä jos noilla selkosilla liikkuessaan pääsee kuulemaan varsin outoja keskusteluja. Tein nimittäin tässä muutama kuunkierto sitten ristiretken joka suuntautui noille seuduille ja siellä heidän siihen kaupunkiin, jossa nelijalkaisia arvostetaan ja jossa pystyssä veivaaminen on niin suuressa suosiossa että sitä varten on oikein oma kilpailukin ja kadulla kulkiessani pääsin kuuntelemaan kahden edelläni kävelevän alkuasukkaan keskustelua joka meni suunnilleen näin:

- ”....olihan se rankka kokemus mutta onneksi se on takanapäin”.
- ”Eilenkö sä pääsit pois?”
- ”Jep. Leikkauksen jälkeen oli pakko maata pari päivää ja se on asia jota minä en ymmärrä. Eihän autojakaan seisoteta helmojen hitsaamisen tai koneremontin jälkeen missään hallissa vaan ne otetaan heti käytöön”
- ”No niin...onhan se toisaalta noinkin mutta mulle on jäänyt epäselväksi mitä sulle tehtiin eli oliko kyseessä suurikin leikkaus?”
- ”Kilin kellit. Pari pikku säätöä eli sydämeen vaihdetti molemmat läpät ja aortta uusittiin tykkänään kun originaali muistutti venttiilin sielua eikä semmosen pillin läpi veri kulje, ei vaikka ois kuinka ohutta. Sovin lääkärin kanssa että minähän en sitten ala turhaa leikkauspöydällä makaamaan joten ne korjas ton mun vasemman polveni ja siinä menikin sitten tovi kun joutuivat uusimaan sen lähes kokonaan, hevonen perkele kun potkas polvilumpioon niin kovaa että säpäleet tunki tallihousujen saumoista läpi. Noh, nyt siinä on ruuveja yhden rautakaupan verran ja muovia Avensiksen etupuskurillinen joten kaipa sillä taas jonniin aikaa köpöttelee. Lopuks ne kääns mut selälleen ja luudutti kaks alinta selkänikamaa yhteen, minä onneton kun tulla rojahdin tallinparvelta peräkärryn laidan päällä ja tietysti selkä edellä. Jottei tässä nyt mittään ihmeempiä, tää oli paremminkin sellanen vuosihuolto.”
- ”Jaahas jaahas, sä olet nyt sitten tulossa kontrollikäynniltä”.
- ”....kontrollikäynniltä? Onkos sulla kuumetta kun tuollaisia höpäjät? Salilta minä oon tulossa ja vituttaa ihan tajuttomasti kun en pystynyt vetämään kuin puolentoista tunnin treenin ja senkin vaan 80%:lla maksimipainoista. Polvi ei vielä taivu ja en tiedä laittako ne liian pienen putken sen aortan tilalle kun vähän päästä silmissä sumenoo ja korvissa naksahtelee”.Mainittakoon että keskustelun osapuolet olivat kummatkin naisia, toinen oli tämä ponnaripäinen sissi ja toinen sellainen vaalea naaras. Sen verran lujaa naikkoset kipittivät ettei tälläinen rapakuntoinen paimen perässä pysynyt mutta kuulin kuin ne vaihtoivat aihetta ja keskustelivat jotain joka liittyi valkosipuleihin, viskiin ja muutamaan vallattomampaan juttuun jota minä en hurskaana ja ihan mielettömän ujona ihmisenä aio teille paljastaa. Suosittelen kuitenkin vierailua Itäisillä Selkosilla sillä siellä jos missä näkee rankkoja juttuja. Ne perkeleet putsaavat talojensa rännitkin niin että roikkuvat hampaillaan rännistä koska kuka hullu sitä nyt yhdellä kädellä lehtiä kauhoo....se kun on niin hidasta.


Arbal um seragumer!!

Tundralla ei sentään sada räntää mutta ei paljon toisinkaan, lämpömittari näyttää +2,7 astetta ja kylmä myrskytuuli riepoo puista lehtiä sangen jäätävän vesisateen kera eli ei mikään mukava keli. Eilisille suunnitellut maalaustyöt vaihtuivat oviremonttiin ja muihin pienempiin projekteihin koskien kylläkin samaa kiinteistöä mikä oli hyvä ettei tarvinnut lähteä ajelemaan pitkin maakuntaa, nuo pienet ”nyppyhommat” ovat siitä epäkiitollisia että suurin osa ajasta menee siirryttäessä kohteesta toiseen (ja siitähän kukaan ei maksa mitään). Tänään uusi yritys jos sää selkenee koska homma ei ole paljosta kiinni. Nämä ovat kyllä viimeisiä aikoja tehdä homma sillä työtä jarruttavat kosteat aamut ja iltojen muuttuminen yhä kylmemmiksi, maalin kun täytyisi hieman kuivahtaakin ennen kuin mennään kovin alhaisiin lämpötiloihin ja se vaatii näillä keleillä yhä enemmän aikaa joten päivässä ei ole kovin montaa tehollista maalaustuntia. Piiskana hommassa on lisäksi se että liftin (nostimen) päivävuokra on hieman alle satasen per päivä mikä tarkoittaa sitä että joka päivälle olisi saatava valmiita neliöitä tai muuten urakka kusee kintuille ja se ei ole hyvä juttu se.


Lopuksi vielä sellaisia uutisia että onnistuin viime yönä asentamaan koneelleni Nils Holgersson 2.1.1 ja tuo ohjelmahan on tarkoitettu nimenomaan hallusinaatioiden analysointiin ja halluissa esiintyvien absurdien muuttujien kartoitukseen. Samainen lähde (joka muuten toimii Open Source – periaatteella) tarjosi myös Mitä helvettiä se höpäjää 1.1.2 ja tämä loistava sovellus auttaa aviomiehiä ymmärtämään naisväkeä ja heidän jaa vähän hämäriä ideoita, päähänpistoja ja alati muuttuvia mielialoja. Täydellinen ohjelma joka sisältää mm. simultaanitulkkauksen vaimo – suomenkieli ja tämä tulkkausohjelma antaa myös reaaliaikaiset ja highly recommended – vastaukset kulloinkin käytävään dialogiin (ns. body protect-toiminto). Yksi parhaista on vastausgeneraattori joka takaa aviomiehelle täydellisen rauhan nettiroilaamisen suhteen sillä kone suoltaa tasaisin väliajoin Kyllä, Joo tottakai mä teen sen, Mennään vaan ja Tietysti sä voit ostaa sen – tyyppisiä vastauksia ja eilisen koekäytön perusteella voin sanoa että tällä ohjelmistolla on suorastaan parisuhdetta tervehdyttävä vaikutus! Sitä en tiedä paljonko köyhdyin mutta se nyt on sivuseikka.


Hyvää tiiistaita kaikille ja jos satutte Jurtalle, käykääpä katsomassa sekä World Greatest Food – sivua jonne on lisätty Polgalta saatu omenapaistosohje ja eilisen tekstin kommalaatikkoa jonne Puskis pudotti toisen uuniomenahommelin. Kiitos niistä ja lisää reseptejä/ohjeita saa laittaa, olisin niistä erittäin kiitollinen ja mainittakoon vielä että World Greatest Food – sivulla käy väkeä päivittäin joten se teidän reseptinne ei jää pelkästään meikäläisen iloksi.Kiitokset tekijöille:

  • Blogger archive page > Life is so full of tae!
  • Google Friend Connect Button > NetOops blog
  • Add Related Post Widget To Blogger (linkwithin) > My Blogger Tricks
  • Contact Form > Tw!st Blogger
  • Simple Search > Blogger Buster
  • How to display linkwithin related posts only in post pages > My Blogger Desk
  • How to Remove Subscribe to Atom links from your Blogger Blog > Superwebtricks
  • How to remove quick edit and wrench icons on Blogger > Blogger Plugins