Herrat Roiskepakara & Sir Sativa

Kelit ovat suosineet maalaustöitä jotka ovat sujuneet sunnitellun mukaisesti mutta nyt pitää kiristää tukisukkaa ja lisätä tahtia koska sunnuntaista lähtien kelien pitäisi kylmetä. Myös Karma tietää tämän ja hän päätti yhdessä Saatanallisen päänsäryn sekä Lääkkeistä Aiheutuvan Paskanlentämisen kanssa pitää huolen siitä että tämä perjantai ja viikonloppu olisivat mahdollisimman mielenkiintoisia. Minähän olen kyllästymiseen asti toitottanut sitä ettei mulla ole kunnon kipulääkkeitä ja tästä syystä olenkin tehnyt erilaisia comboja kaikista niistä mitä mulle viime vuosien aikana tyrkytetty eikä näistä kootuista eristä ole juur mitään apua. Särky on ja pysyy mutta perse rallattaa sitäkin enemmän ja se on kuulkaa haasteellista kun reilussa kymmennessä metrissä peristaltiikka ilmoittaa että sulla on kuule jätkä tasan kolmekymmentä sekuntia aikaa mennä vessaan ja aika alkaa nyt. Siksipä mulla roikkuukin köysi nostokorista koska nuo Brontojen sun muiden henkilönostimien liikkeet on sen verran rauhallisia ettei sitä normaalia alastulotapaa voi käyttää tai voi, mutta loppu 8 – 5 metriä sitten tullaankin savet puntissa ja se on tilanne jota koitan välttää. Köysi näetsen mahdollistaa palomies/Tarzan – tyylisen ja varsin vauhdikkaan alastulon eikä takaisin ylös tarvitse kiivetä koska koria/puomeja voi ajaa myös maan kamaralta käsin. Toinen painava syy on se että näillä selkosilla rakastetaan erilaisia ja mahdollisimman rienaavia lempinimeä joten mikäli sattuisi käymään niin, että rojautan puntit täyteen ja tämä tieto leviäisi alkuasukkaiden keskuuteen niin olisin siitä hetkestä eteenpäin joko dreijaperse, tuhnusuti, savitela tai jotain muuta eikä noissa lempinimissä sinänsä mitään mutta tulevien töiden ja oman itsensä markkinoimisen kannalta ne eivät ole niitä kaikkein parhaimpia. Varmaa näet on, että housuihin paskominen poikisi seuraavanlaisia keskusteluja:

- ”Joo -o, pitäisi maalata tuo talokin mutten tiedä mistä löytyisi maalari kun oma aika ei oikein riitä”.

- ”Oletko kysynyt Roiskepakaralta joutaisiko se?”

- ”En ole vielä mutta kun tuossa Örttisenmäen Tanen kanssa juttelin niin sain sen käsityksen että Löysärectumilla on kuulemma kiireitä jonkun naapuritundralla olevan projektin parissa ja voipi olla ettei hääp ehdi”.

- ”No äläs nyt, mä just eilen puhuin Töhnämönkerön kanssa ja se kertoi että se naapuritundran projekti valmistuu ihan parin päivän sisään joten olen varma että Kurahaara ehtii sulle maalaushommiin. Voithan sä vaikka mainostaa että teillä on safka ja vaipat talon puolesta”.

- ”Helkkari, jos juttu on näin niin minähän soitan heti sille Röpöreiälle ja kysyn josko se ottaisi tän maalauskeikan. Kiitti vinkistä”.Tällä tapaa ja voin vannoa ettei tuossa ollut pätkääkään liioittelua sillä täällä sattui pari päivää sitten tapaus jossa erään vanhemman herrasmiehen naapurissa asuvan ja sangen vauhdikasta elämää viettävän nuoren miehen pihaan ilmestyi iso saviruukku ja ruukun täydeltä kasveja. No, nämä kukat sekä ruukku olivat peräisin hänen äidiltään mutta vanhempi herrasmies joka ei taasen tätä tiennyt, ryhtyi levittämään kylällä tietoa (tottakai varmaa sellaista) että nyt se saatanan pojankloppi viljelee kannabista aivan hänen makuuhuoneensa ikkunan alla. Mainittakoon että molemmat sissit asuvat rivitalossa ja ovat ns. seinänaapureita. Ei ole auttanut vaikka kyläläiset ovat kuinka valistaneet vanhaa pierua ja vannottaneet ettei kyseessä ole kannabis vaan tuiki tavallinen kukka sillä sama propaganda jatkuu väittämillä että hän on kyllä ruotsin vuosinaan nähnyt kuinka kannabista kasvatetaan (not) joten hän kyllä tietää mistä on kyse – kyseinen kasvi ei tarvitse kasvaakseen kuin hyvin vähän auringonpaistetta ja tuuliset olosuhteet. No, nyt tämän vanhemman herran uusionimiä ovat Herra Tuulivoimalaheinä, Darkvihne, Mr. Ruukkuhuume ja Sir Sativa. Edellä kertomani on täysin totta joten voitte kuvitella ettei näillä selkosilla tarvitse tehdä kovin isoa mokaa niin siitä kuulee loppuelämänsä ja teidän täytyisikin joskus tulla paikallisen baarin terassille kuuntelemaan alkuasukkaiden juttuja niin pääsisitte todistamaan sitä omituisten nimien kirjoa mikä keskuteluissa esiintyy. Voin valehtelematta sanoa että suurimmalla osalla täkäläisistä ihmisistä on jokin lempinimi jota käytetään jokapäiväisessä kanssakäymisessä täysin luonnolliseen tapaan ja vain todella harvoja kutsutaan ristinimellä. Katsokaas kun kukaan meistä ei ole täydellinen joten se fataali virhe pääsee tapahtumaan ennemmin tai myöhemmin ja se olikin sitten siinä. Kylä ei unohda koskaan.

 

Ookke, kais sitä on vielä tehtävä yks epätoivoinen raksucombo ja toivottava etten saa uutta lempinimeä koska päänsäryn myötä on hermo sen verran pinnassa etten oikein jaksais kuunnella sitä rienaamista (mikä on kyllä yleensä sangen hauskaa koska täällä sitä ei tehdä ilkeässä mielessä vaan paremminkin hyväntahtoisesti piruillen). Niin, eikä se vaatteiden vaihtorumbakaan oikein innosta.
Teille sen sijaan haluan toivottaa mahdollsimman mukavaa perjantaita ja alkavaa viikonloppua mutta! - muistakaa olla ihmisiksi sillä vaikka maailma ei teitä huomaa, niin jollekin ihmiselle te olette koko maailma. Ihan oikeesti, typerien tempauksien seurauksena on ”turhia” hautajaisia ja niitä on näinä päivinä aivan liikaa.


Kiitokset tekijöille:

  • Blogger archive page > Life is so full of tae!
  • Google Friend Connect Button > NetOops blog
  • Add Related Post Widget To Blogger (linkwithin) > My Blogger Tricks
  • Contact Form > Tw!st Blogger
  • Simple Search > Blogger Buster
  • How to display linkwithin related posts only in post pages > My Blogger Desk
  • How to Remove Subscribe to Atom links from your Blogger Blog > Superwebtricks
  • How to remove quick edit and wrench icons on Blogger > Blogger Plugins