Father's celibater (Pikku Heidi - edition)

Tiesittekö että ruotsalaiset käyttävät siivoamiseen patosokeria jonka päälle ovat americcalaiset ja muut lontoot kieltä puhuvat langettaneet hirvittävän kirouksen? Entäpä tiesitkö tämän että Hänen & Enemmän itseensä – nimisen firman palveluksessa työskentelee sen vuoristossa asuva likan kaltaisia ”orpoja” tuhansittain? Miksi lontoon kieltä puhuvat kyselevät Kuinka norjalaista mäkihyppääjää? Kohta saat tietää ja mikä parasta, opit uuden ja sivistyneemmän loukkauksen sen entisen ja hyvin vulgäärin ”mother fucker”:in tilalle.Minua on usein syytetty salaliittoteorioiden lietsomisesta mutta kiistaton tosiasia on se, että meitä kusetetaan joka päivä ja vieläpä rankimman mukaan ja tämä teksti tulee selvittämään sanojen kaksoismerkityksiä muutaman esimerkin avulla. Kaikki lähti siitä kun jouduin eilen illalla kuuntelemaan hyvin nuorten ihmisten ( 3. - 4. luokkalaisia) kielenkäyttöä ja se oli hirvittävää kuunneltavaa jopa tälläiselle vanhemmalle paimenelle joka viljelee demonien nimiä enemmän kuin olisi suotavaa. Noiden isänmaantoivojen toisilleen kohdistamat solvaukset olivat hyvinkin genitaalipainotteisia ja ehdottomaksi ykköseksi nousi juurikin tuo mother fucker joka sai meikäläisen miettimään soveliaampaa vastinetta ja löytyihän se viimein (kahdeksan tunnin yhtäjaksoisen miettimisen jälkeen) ns. vastaparista joka on niinkin simppeli kuin Father's celibater. Oi kyllä, fathers celibater'issa on alkuperäisen mother vaihdettu maskuliiniseen father'iin ja nussiminen täysin vastakkaisen toimenpiteeseen eli selibointiin. Selibaatti kun tarkoittaa nimensä mukaisesti selibaattia tahi pidättyväisyyttä ja näin ollen tämän selibaatin aikaansaaja (vanha termi kuohitsija) on siis celibater eli seliboija eikä suinkaan seliboitsija. Lähetin aiheesta kirjelmän sekä Suomen kielenhuoltotoimistoon ja Suomen kielenkääntäjien liitolle jotka kummatkin vastasivat hyvin ystävälliseen sävyyn ”Haista sinä jätkä pitkä pimpain äläkä puutu meidän duuneihin. Taivuttele vaikka kätees mutta älä tule meille tarjoamaan noita päin persettä olevia käännöksiäsi”.

Järkytyin saamastani palautteesta niin paljon että huuliltani purkautuivat lontoonkieliset sanat How rude! Joka ei suinkaan tarkoita että Kuinka töykeää!, vaan on americcalaisten ja londoniumin ympäristössä asuvien omituinen vitsi jolla tarkoitetaan että Kuinka (How) norjalaista mäkihyppääjää? (rude, lausutaan ruud) sillä me kaikkihan muistamme Roger Ruud'in, tuon loistavan mäkihyppääjän joka oli maailman huipulla vuosina 1980 – 1985.
Salaliittoteoria nro 1.


H&M:ää on usein syytetty lapsityövoiman käytöstä ja eräissä asiaa koskevissa kirjoitteluissa kyseisen firman väitetään käyttävän nimenomaan orpoja joiden perään ei pahemmin huudella ja vielä vähemmän kysellään. Mikä sitten on H&M? En tiedä vielä itsekään mutta selvää on, ettei kaikki ei ole sitä miltä se näyttää sillä alun Hennes näyttäisi viittavan ruotsalaisen naisen omistukseen (hennes) ja koska firman nimen toinen osa muodostuu tavutuksen (ja aivan helvetin huonon ääntämisen) avulla saatavasta sanaparista moor (more) – itseen, niin jälkimmäinen osa taasen viittaa varsin selvästi narsistiin joka panostaa omaan itseensä yhä enemmän ja enemmän. Oh my, ota nyt tuostakin selvää....onko siis kyseessä narsistinen nainen joka paukuttaa räteistä saatavat tulot itseensä vai onko hänellä itserakas mies joka imuroi firman tuotot? Siinäpä vasta dilemma.
Salaliittoteoria nro 2

Viittaus Häneen & Enemmän itseen tuli lähinnä sen takia koska ryhdyin ajattelemaan orpoja ja jostain muistini syövereistä paukahti esiin Heidi (video käynnistyy hieman hitaasti, kärsivällisyyttä), tuo vallaton pieni tyttö joka asui vähintäänkin epäilyttävissä olosuhteissa melko ikääntyneen ukkelin kanssa jota väitetiin hänen isoisäkseen. Kaiken lisäksi oli hämärän peitossa asuvatko he sveitsissä, itävallassa vai saksassa ja onkin syytä epäillä että laittomia rajanylityksiä tehtiin jatkuvasti, kenties verotusteknisistä syistä tai mahdollisesti lastensuojeluviranomaisten pelossa – mene ja tiedä. Niinpä ”Orpo” ja ”toi on hei mun ukki” my ass, jotain hämärää kuviossa on ja siksipä sana Heidi sopii tehostamaan Father celibater – uusiorienausta ihan sairaan hyvin ja näin solvauksesta saadaan muoto ”Heidi's father celibater” ja tuo jos mikä on sen luokan solvaus että sitä ei pidä käyttää kuin todellisen tarpeen ilmiintyessä ja niitähän ilmiintyy – me kaikki tiedämme sen.
Salaliittoteoria nro 3

Lopuksi varoituksen sana ruotsalaisille joiden päälle americcalaiset ovat langettaneet melko ryhtevän kirouksen. Kirous itsessään on hyvin vanha ja Jurtan saamien tietojen mukaan se on lähtöisin New Orleansin seudulta, tarkemmin sanottuna Lake Cataouatche:n rannoilta. Tämä on kuitenkin epävarmaa tietoa. Kirous liittyy niinkin arkipäiväiseen esineeseen kuin imuriin ja vielä on hämärän peitossa miksi americcalaiset ovat vittuuntuneet ruotsalaisiin imureihin niin paljon että ovat katsoneet ne loihtimisen arvoisiksi mutta näin on kuitenkin käynyt ja jonhan sen nimikin kertoo – Damnsugar eli kirottu sokeri. Ruotsinkielinen nimi ei kuitenkaan ole tämä alkuperäinen, vaan se muutettiin 1566 Ruotsin kirkkolliskokouksen yhteydessä järjestetyssä ”Ei jumaliste, millä me saadaan tää loitsu kumottua” - seminaarissa tai paremminkin pahojen henkien manaamistilaisuudessa muotoon dammsugare ja tällä parin kirjaimen (n pois, m tilalle ja e perään) muutoksella koitettiin ”padota” americcalaisten vahva taika siinä sen paremmin kuitenkaan onnistumatta sillä tilastokeskuksen tekemän tutkimuksen mukaan ruotsalaiset imurit kärsivät luonnottomista teknisistä vioista ja ovat näin ollen ns. mindervärdig:ejä eli mielen värittäjiä. Tepseli seinää ja kirottu sokeri tarjoilee sellaiset visiot elikkäs hallusinaatiot ettei siivoamisesta tule hevoisen pimpainta.
Salaliittoteoria nro 4


Olkaatten siis varovaisia ja ihmisiksi muutenkin tai teille käy niinkuin joululaulusta tehdyssä remixissä (kirkolliskokous 1566) lauletaan: ♪ ♪ ”Ei itkeä saa, ei imuroida saa – voi saatana tulla perseesi taa..”

Kiitokset tekijöille:

  • Blogger archive page > Life is so full of tae!
  • Google Friend Connect Button > NetOops blog
  • Add Related Post Widget To Blogger (linkwithin) > My Blogger Tricks
  • Contact Form > Tw!st Blogger
  • Simple Search > Blogger Buster
  • How to display linkwithin related posts only in post pages > My Blogger Desk
  • How to Remove Subscribe to Atom links from your Blogger Blog > Superwebtricks
  • How to remove quick edit and wrench icons on Blogger > Blogger Plugins