The Glov - orgasmihanska

Harvoinpa ja taitaa olla muuten ensimmäinen kerta, kun tulee sanottua että älä lue tätä postausta mikäli kuulut niihin ihmisiin joilla on tapana vetää herne nenäänsä pienimmistäkin asioista koska nyt tulee sekoitus asioita joita ei pitäisi esitellä/joista ei pitäisi kirjoittaa samassa postauksessa.

Ennen varsinaista otsikon aihetta muutama huomion arvoinen asia maailmalta:
Asioita kärjistelevän ja huomionhakuisen uutisoinnin katsastettuani huomioni kiinnittyi ensimmäisenä Helsingin Sanomien linkkiin ”Masennus selitettynä neljässä minuutissa” josta pääsee katselemaan WHO:n tekemän ja asiaa käsittelevän ”I had a black dog, his name was depression”- videon joka on verkossa noussut esille näyttelijä Robin Williamsin kuoleman jälkeen. Mitä itse masennukseen tulee, niin päätin etten (ja itsekin F 32.1 – diagnoosin saaneena) puhu tästä sairaudesta mitään sillä se on jokaisen siihen sairastuneen henkiökohtainen helvetti ja asiasta tietämättömien ikuisen rienauksen kohde eikä tästä aiheesta käytävä keskustelu (sairastuneet vs. tietämättömät) johda mihinkään. Seurauksena on vain pahaa verta, typeriä mielipiteitä ja suoranaista vittuilua mutta tämä video on toteutettu yksinkertaisella, ytimekkäällä tavalla ja on mielestäni katsomisen arvoinen.


Sitten hypätäänkin toisiin aiheisiin jotka löytyvät http://techcrunchsivustolta ja linkkien kautta pääsee tutustumaan sellaisiin sovelluksiin kuin Truth, joka sallii tekstiviestien lähettämisen anonyyminä, joskaan en tiedä pelaako tämä muuta kuin ison veden takana ja siinäkin tapauksessa sekä lähettäjällä että vastaanottajalla pitää olla Truth asennettuna tai muuten vastaanottajan viestissä näkyy hänelle outo numero (Bay Area). Siinä mielessä perseestä oleva innovaatio että yleistyessään ja levitessään ympäri maailman ja sitä kautta tänne kylmälle pallonpuoliskollekin, puhelin on kohta niin täysi paskaa ettei sillä tee enää mitään ellei laitevalmistajat (not) suunnittele puhelinta joka blokkaa nämä anonyymit viestit.

Lisää anonyymiyttä luvassa Whisper'in muodossa ja kun vieritätte sivua alaspäin niin kohdasta ”competitors” löydätte neljä muuta munattomille tarkoitettua sovellusta jotka mahdollistavat tämän runkefäärdien suosiman no identity – viestinnän. Ärh.


Nyt rakkaat lukijat, pyydän että hiljennytte ja muistatte mitä tämän tekstin alussa kerroin koska maailmassa on asioita joita en pitäisi käsitellä samassa yhteydessä mutta maailmassa on myös paljon sellaista mitä ei pienen silmän pitäisi katsoa eikä sen pienen käden koskettaa, aivan kuten tässä allaolevassa laulussa oheistetaan:No niin, nyt kun te kuuliaisina ihmisinä olette kuunnelleet varoituksen sanat via Y – putki, niin saanen ylpeänä esitellä teille Kaikkien Rukkasten Äidin - The Glov'n joka tulisi olla jokaisen itseään roplaa kunnioittavan naisen yöpöydällä tahi sen yöpöydän laatikossa. Tätä vaalenpunaista moottorihanskaa on saatavana viidessä eri hintaluokassa ja karvalakkimalli – vai pitäisikö tässä yhteydessä puhua karvakinnasmallista – lähtee suht edulliseen 89 taalan hintaan. En paneudu sen paremmin Ultimate Climaxiin, The Naughty Supporteriin enkä tuplapakkaukseen tahi siihen 600 taalan sixpackiin koska te olette kuitenkin jo katsastaneet kaikki saatavilla olevat tuotteet ja uskoisin nopeasormisten näpytelleen tilauksenkin menemään koska syksy tulee kylmenevien kelien muodossa joten hanskojen hankkimisella alkaa olemaan kiire mikäli mielii nakkiensa pysyvän lämpiminä. Mikä loistava innovaatio! Tunnustettakoon että tilasin jo aikaa sitten itselleni sixpackin koska ymmärsin mitkä mahtavat voimat tuossa Mighty Pink'issä piilevät ja kuinka ne tulevat helpottamaan elämääni sillä katsottuani sen käsittämättömän pitkän, 18 sekuntia kestäneen esittelyvideon, tiesin etten voi elää ilman Glov'ta joka soveltuu lähes kaikkeen ja listasinkin muutamia juttuja mihin kyseinen rukkanen käy sen varsinaisen käyttötarkoituksen lisäksi:


- Liimaa lapanen kämmenessä heiluvaan härpäkkeeseen ja kas, voit morjestaa tuttuja ilman että sinun tarvitsee irrottaa kättäsi ratista. Saatanallinen parannus liikenneturvallisuutta ajatellen.

- Heitä jauhot sun muut ainekset vatiin elikkäs kulhoon, ota kinthaalla kiinni kipon reunasta ja säädä rukkanen täpöille niin jumalaisee, sun kakkupohjasi/kuivakakkusi valmistuu muutamassa nanosekunnissa vibran ravistellessa kulhoa ja kämmeneinarin sukeltaessa tasaisin väliajoin taikinaan ja sieltä pois. Tätä menetelmää käyttäen tein mm. eilen kaksikymmentäkaksi kuivakakkua samalla kun katselin Aravalla lainoitettua luontoa ja pakko sanoa että leipominen ei ole koskaan tuntunut niin hauskalta. Vielä nyt aamullakin löytyy olohuoneen lattialta legoista tippuneita amalgaameja.

- Mikäli olet laiska ihminen mutta tykkäät lähetellä tekstiviestejä, on Glov'n ”keskisormi” mitä parhain apuväline siihen hommaan, samoin kuin nenänkaivamiseen, laattojen saumaamiseen tahi mihin tahansa sorminppäryyttä vaativaan toimenpiteiseen johon sun inspiraatios ei oikein riitä.

- Alkoholisteille ja miksei muillekin kaappijuopoille tämä on ehdoton valinta sillä on aivan sama minne olet sammumassa koska voit ennen tajunnan lopullista hämärtymistä käynnistää molemmissa käsissäsi olevat Glov't ja katso, keskikämmenen koukut kiskovat sua eteenpäin ja kohti kotia/makuuhuonetta eikä sun tartte sammua sinne ojaan tahi keittiön lattialle. Mielestäni valtion viinan jakelusta huolehtivan Altian pitäisi herätä viimeistään nyt ja liittää kyseinen ”take me to the home” - kinnas jokaiseen myynnissä olevan lestin kylkeen ja näin huolehtia asiakkaistaan sekä pienentää yhteiskunnallisia, paleltumiskuolemista aiheutuvia kuluja.


Olen niin iloinen tästä hienosta keksinnöstä että olen ryhtynyt suunnittelemaan syrjäseuduilla asuville (laajat, pitkäkestoiset sähkökatkokset) sekä vähävaraisille Two Strike – polttomoottorimallia jonka kaksitahtiversio on lähes ilmainen eikä se nelitahtisenkaan hinta tule päätä huimaamaan. Diesel -version lanseeraminen menee todennäköisesti pitkälle ensi kevääseen koska mulla on vitullisia vaikeuksia hehkutusjärjestelmän kanssa. Mainittakoon että polttomoottorimallit ovat yhtä huomaamattomia kuin esikuvansakin ja sitäpaitsi turvallisempia – käynnistysnaruun voi kiinnittää heijastimen millä on suuri merkitys varsinkin ”take me to the home” - toimintoa käytettäessä.

Tämmöstä tällä kertaa ja toivottavasti uutuuksien esittelystä oli apua joillekin koska mä tiedän että tänä päivänä on todella vaikea löytää esim. kunnon hanskoja jotka istuvat käteen kuin Papasmurf siihen Junttilan kiinteistön seinään. Mahdollisimman hyvää maanantaita ja kevyitä polkuja kaikille – tundralla on muuten tosi kurja keli jota kait pitäis jatkua koko päivän.

Ps. Oli muuten 200. postaus!


10 kommenttia :

 1. Mä en käy vieraissa! Mulle riittää omat vasen ja oikea käsi.... XD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mutta Polga!
   Vaan entäpä jo on oikeakätinen, niin eikös vasemman käyttäminen ole vieraissa käymistä? :P

   Poista
 2. Itseään kunnioittavan naisen paras apu on miehen munnu.Siihen ei kintaat pysty.
  Tulee just huomenna tähän aikaan vuorokausi, kun se taas todistin.

  Hyvä päivä tänään. Sain lahjoitettua elämätapa intiaaneille vanha kangaspuut ja sain kaksi uutta jumppaliikettä sekä maininnan, ei tevettä naista tartte kuntouttaa enempää.I love.

  Onnea sinnikyydestä.200 on komea luku, katsoi sitä miltä puolelta tahansa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo joo mutta sä oletkin parisuhteessa. Ajatteles niitä lukemattomia sinkkuja jotka eivät huoli mitään irtonumeroita vaan joutuvat elämään puutteessa ja ahdingossa, heillehän tämä moottorilapanen on mitä parhain apuväline!

   Intimaanit olivat varmasti mielissään lahjoituksestasi ja uskonpa että Karma palkitsee sut tästä jalosta liikkeestä, jos ei heti niin ainakin myöhemmessä vaiheessa koska pyyteetön auttaminen on sellainen asia jota Korkeimmat Voimat katselevat suopealla silmällä.

   Kuntoutuminen hyvä juttu ja kyllähän tuo 200 olis komea luku jos se sattuisi olemaan vaikkapa lompakossa :)

   Poista
 3. Ah! Tuon viimeisen käyttötrakoituksen vuoksi voisin hankkiakin... paitsi etten mä harrasta alkoholia. Sorry.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voisihan tuota "take me to the home" - toimintoa käyttää muussakin tarkoituksessa, esim. talvisen pulkkamäen riennoissa! Pulkalla alas ja koukuilla ylös...hmmm... se vaatisi kyllä märkäpuvun tai ainakin helvetin korkeakauluksisen puseron ;D

   Poista
 4. Vaikka tämä sun tuote on tosi mainio niin sain justiinsa melkein orgastiset hanskat Tokmannilta 40% alennuksella ja hinnalla alle 2 euroa :D Niissä on yläpuoli pehmoinen ja alapuoli takertuvaa kumia. Laitan sellaiset käteen ja mun ei tarvitse matoa koukkuun laittaessa ottaa siihen matoon lähikontaktia. Ei tarvitse kuin sanoa sille madolle; Anteeksi. Ei se tunnetila nyt ihan orgasmia vastaa, mutta tosi onnelliseksi tekee :D Ihan vaan varmuudeksi tarkennan puhuvani onkimadosta :D Niillä samoilla hanskoilla voi kalaan lähikontaktia ottamatta irrottaa kalan ja pyytää siltäkin samalla anteeksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sä puhut Kimmo - työhanskoista joillla mainoksen mukaan on helppo vetää käteen! :D
   Minä muuten pohdin tän Glov - tekstin kirjoittamisen jälkeen että miksei kukaan ole integroinut noihin näppylähanskoihin moottoria?!!
   Voi vehviläinen mutta siinäpä olisi varma myyntimenestys kaikille yksinäisille, parisuhteessa eläville (hetket jolloin ilmoitetaan että nyt sitten meni kioski kiinni) ja muille itsensä kanssa leikkville ihmisille. Täytyiskö meidä laittaa firma pystyyn ja sä voisit muuten toimia mannekiinina/esittelijänä sillä kuvittele nyt kun sulla ois moottoriKimmot käsissä ja sä hivelisit sitä sun matoas niillä....:D

   Poista
 5. Niiden hanskojen lempinimeksi tulisi sitten varmaan tuplaO. Ongintaan ja onanointiin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä teisin että sä alat kehittelemään tätä loistavaa ideaa! :D
   Tupla -O on oikein hyvä nimi runkkukimmoille ja mä voisin kyllä osallistua kustannuksiin jos sä hankit ja testaat nuo iloa tuottavat kinthaat :P

   Poista

Käynnistäsi kiitollinen ja kommentistasi olisin suorastaan riemuissani!
(kommenttien valvonnan takia ne näkyvät vasta hyväksymisen jälkeen ja tämä saattaa kestää jonkin aikaa)

Kiitokset tekijöille:

 • Blogger archive page > Life is so full of tae!
 • Google Friend Connect Button > NetOops blog
 • Add Related Post Widget To Blogger (linkwithin) > My Blogger Tricks
 • Contact Form > Tw!st Blogger
 • Simple Search > Blogger Buster
 • How to display linkwithin related posts only in post pages > My Blogger Desk
 • How to Remove Subscribe to Atom links from your Blogger Blog > Superwebtricks
 • How to remove quick edit and wrench icons on Blogger > Blogger Plugins