Tattoo mies nimeltään Gregorius IX (black cow - theme)

Edit 27.08 klo 08.15: Lisäsin lukulistalleni "Hypätään kaninkoloon" - blogin jota pitää nuori naisihminen nimeltään Noora joten käykääpäs tsekkaamassa.

Ensin pieni tietoisku:
Vihdoinkin ortopedin pakeille! Tänään tuli kutsu ja päivämäärä on 6. 10. kun mun on oltava Tules – polilla näyttämässä tätä selkääni. Hyvä juttu tai ainakin toiveet ovat korkealla sen suhteen että saisin edes lääkityksen koska en usko että ne näyttää veistä kun ennusteet on sen verran heikot, fysiatrin el sanoi jo viime lokakuussa että leikkauksella voidaan pelastaa jäljellä olevat hermot mutta kipu jää ja sehän se tässä pahin juttu just onkin. Kulkisin vaikka nenä perseessä jos sen voisi tehdä ilman kipuja ja vielä kun saisi yönsä nukuttua niin aina parempi. Mielenkiintoista on myös nähdä mikä on hoitavan sairaalan kanta opiaatteihin joita ei ole aiemmin vanhan alkoholistitaustan takia määrätty mutta josta on käyty keskusteluja pitkin tätä vuotta ja näiden keskustelujen (ja parin tekemäni valituksen) takia asenne on muuttunut myönteisempään suuntaan. En tiedä sitten että onko syynä se kun kaikki muut on jo kokeiltu ja näiden kokeilujen takia mulla on melkoinen määrä raksuja joihin on palanut rahaa melkoinen määrä. Paska juttu taasen on se ettei näihin mun päänsärkyihin ole otettu mitään kantaa pitkään aikaan ja sama juttu olkapunoksen hermojuuren ja muiden asiaan liittyvien ongelmien kanssa koska ne ovat varsinkin näin syksyn ja talven tullessa yhtä helvettiä. Alle kymmenessä plus -asteessa sormet menee aivan valkoisiksi ja niistä häviää tunto totaalisesti. Nimenomaan totaalisesti sillä en tunne edes sitä miten päin esim. ruuvi on kädessä ja farkkuja ei voi pitää koska en saa avaimia taskusta – sormet taipuvat täysin hervottomina enkä työnnettyä niitä taskuun. No, toivotaan parasta ja pelätään pahinta eli se tästä valituksesta ja katse eteenpäin.

Kyseessä on ns. toverin loimutus (vrt. lohen loimuttaminen)

Nimittäin, me paimenethan elämme ikuisesti ja näin ollen mullakin on ollut (ja on) kavereita aikojen alusta saakka joista voidaan mainita esimerkiksi sellaiset herrat kuin  Geerson, Kehat ja Merari joiden kanssa tuli aikoinaan käytyä pilkillä ja monissa muissakin riennoissa joten tunnen tätä nykyä vähän monta heppeliä und muuta sandaalin kuluttajaa. Tällä kertaa haluaisin puhdistaa hyvän ystäväni Ugolino di Conti :n maineen, jonka tämä syntymänimi ei avaudu kenellekään mutta annas olla kun kerron että sama dude tunnetaan paremmin nimellä Gregorius IX, niin johan alkaa kellot kilkattamaan ja äijää syytetään Inkvisition keksimisestä sekä sen alkuun saattamisesta joka on täysin tuulesta temmattu juttu jonka tulen ihan heti kohta miltei välittömästi todistamaan. Siis sen että Ugo oli syytön tuohon kauhistuttavaan jahtiin. Sen sijaan äijäparka oli syyllinen vesiliukoiseen liimaan sekoitetulla pigmentillä käsitellyn lehmän käyttämiseen eräässä raviurheilutapahtumassa joka järjestettiin armon vuonna 1258 jolloin Monte de Ovalen ravirata aukaistiin ja ensimmäiset lämminveristen tasoitusajot ravattiin.

Näppärimmät lukijat tajusivatkin jo sen että mistä on kyse mutta selvitettäköön hieman:
Otetaan sana Inkvisitio ja ja puretaan se osiin jossa
- Ink = muste, jota alunperin valmistettiin sekoittamalla nokimustaa pigmenttiä vesiliukoiseen liimaan
- visit taasen tulee lontoon kielestä jonka yksi monista käännöksistä/merkityksistä on ravata
- ja io joka on puolestaan yks nainen jota Zeuksen piti hieman naida naksauttaa mutta tämän hankkeenhan torppasi ylijumalan sangen kiivasluontoinen muija Hera. Olkoonkin että Zeus otti ja muutti Io:n valkeaksi lehmäksi mutta sitten hommaan sotkettiinkin jo satasilmäisiä jättiläisiä jolloin koko touhu lähti lapasesta ja niinpä aikakirjoihin jouduttiin merkitsemään ensimmäinen eläimiin sekaantuminen. Samana päivänä muuten aktiiviset suomalaisnuoret perustivat EVR:n joka on vieläkin voimissaan mutta  joka on tänä päivä hylännyt jumalien kanssa veivaamisen ja he tyytyvät nyttemmin vain aukomaan turkistarhaajien ovia und ikkunoita sekä muita kiinteistöissä sijaitsevia räppänöitä joista voidaan mainita mm. 150mm halkaisjalla olevat ilmanvaihtoventtiilit. Tosin respektit ja prosit järjestön englantilaiselle Animal Liberation Front:ille jo pelkästään siitä syystä että he ovat mm. vapauttaneet Boots Groupin laboratoriosta Beaglekseja, noita universumin parhaita englanninpienijänisihanmitävaankunhanannattemulleruokaa – koiruuksia.


Tapaus mikä on johtanut tähän koko historian kestäneeseen väärinkäsitykseen, juontaa juurensa juuri noihin raveihin ja herra di Contin juovuspäissään lyömään vetoon jossa hän lupasi voittaa ravit mustalla, sarvipäisellä nartulla jonka sponsorina toimii EVR. Lehmähuijaus kuitenkin paljastui ja Ugolino otti tapauksen sen verran raskaasti että veti perseet olalle ja kun raveissa totalisaattorina toiminut Pietro Cavalle – del monte mies tuli kapakassa kysymään Ugolta että mitä vittua sä olet taas puuhaillut, niin Ugsu ei humalatilaltaan saanut muuta kuin örvellettyä sanan ”Inksviiishhhtiiiooo..”  ja tämän jälkeen  – jostain kumman syystä –  kaikkinainen poikkitieteellinen ja hyvinkin kokeellinen toiminta ihmiskehon kestävyydestä on (erilaiset venytykset, raajojen kestävyys ja keppiä perseeseen – metodit) laitettu mun hyvän kaverin Ugolino di Contin syyksi ja toivon totisesti että tämä asia tuli nyt selväksi. Kyse ei siis ollut mistään kiduttamisesta vaan leikkimielisestä ja yhteen lehmään kulminoituvasta pilasta. Nih. Ja Ärh.

Meidän pieru (vrt. englanninkielen our fart)


Hyvää yötä ja tulevaa keskiviikkoa – mä taidan lähteä ottamaan iltalääkkeeni jotka käsittääkseni jaetaan aivan näillä näppäimillä. Ellei peräti koko soittimen mitalta. En tiedä koska täällä kopissa on täysin pimeää, vain jokunen Heinä – keiju ja muutama sata elmonvalkeata valaisee tätä mansioni itäsiipeä joka muuten on tarkalleen 12 neliömetriä.

17 kommenttia :

 1. Hesarin kuukausiliitteessä kesällä oli juttu Ahvenanmaasta, ja kuva hidastustöyssystä varoittavasta liikennemerkistä, jossa siis luki "farthinder". Kuvatekstissä että suomalaiset ei ymmärrä ja englantilaisia naurattaa.

  Hienoa, että viimeinkin sait sen ajan! Ja seuraavaksi siirrymme toivomaan, että siellä käynnistä olisi jotain hyötyäkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, näitä varsin monimerkityksellisiä sanoja on paljon ja lähestulkoon kaikista pystyy vääntämään jotain jos viitsii nähdä hieman vaivaa.
   Mitä taasen ortopedin pakeilla käyntiin tulee, niin toivon totisesti että nyt alkaisi tapahtumaan jotain - edes sen lääkityksen osalta.

   Poista
 2. Hyvä kun pääset ortopedille. Se on aina arpapeliä millainen sattuu kohdalle, mutta pidän peukkuja sitten lokakuussa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   Kyllähän tuo käynti määrittää elämänlaatua jos ei nyt loppuelämäksi niin hyvin pitkäksi aikaa joten olisihan se mukava jos kohdalle sattuisi sellainen lekuri joka todella kuuntelisi eikä toimisi "minä olen jumala ja siksipä aina oikeassa" - metodin mukaan.

   Poista
 3. Täältähän tuli vastaa päivä paras uutinen. Hyvä,hyvä.
  Nyt laittamman kaikki ulokkeet pystyyn ja toivomme että apu löytyy ja pysyy.

  Minä jumppaan hulluna ja toivon että puukko ja lääkkeet kiertää minut kaukaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, kyllä mä olin tosi mielissäni kun olen jo yli vuoden odotellut tätä kutsua joka määrittää aika monet asiat pitkäksi aikaa eteenpäin.

   Koittaa nyt rauhoittua sen jumppaamisen kanssa - muista se BMI !

   Poista
 4. Hyvä, että hoidetaan. Mä epäilen, että mulla on kilpirauhasen vajaatoiminta kun suurin osa oireista sopii.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No oletko sä käynyt testauttamassa? Verikokeistahan näkee paljon kun kilpirauhasta varten otetaan omansa (siis se ei ole automaattisten tulosten listalla).

   Poista
  2. No emmä ole vielä ehtiny. Herranjestas.

   Poista
 5. Kommasin omaan blögiini laiskana ja itsekeskeisenä märisijänä! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kävin vastailemassa sulle, sinä joka sekunnin sadasosassa muodostat allianssin kuin allianssin :D

   Poista
 6. Kivakiva, että pääset taas uuden tohtorin syyniin. Totisesti toivon, että jotain tolkkua tuohon löytyisi, johan sua on piinattu ihan riittämiin.

  Englantilaista kaveriani nauratti aina Ikean parkkiksella kun kyltissä luki Utfart. Hän lisäsi aina O:n siihen eteen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin toivon minäkin koska tässä on menty jo vuosi ilman mitään kipulääkkeitä ja se ei ole mukavaa se.

   outfart :D

   Poista
 7. Loistavaa. Tiedät kyllä, mikä. Pus!

  VastaaPoista
 8. Löysin tänään tosi oudon sivun ja mainostan sitä heti sullekkin :D Reseptit kun tulee sinne sähköiseen kansioon kanta.fi sivuille niin nyt sieltä pääsee viivellä lukemaan lääkäreiden sanelut. En kyllä tiedä onko se kovin hyvä asia, kun olen koko ehtoon kulkenut miehen perässä ja komentanut sanomaan "Et sää kokoaikaa poraa roinota" :D Heinä-keiju, onko teillä siellä Farmville peli antamassa valoa :D Toivottavasti saat sieltä ortopedilta parempaa apua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on hyvä sivusto jota käytän suht ahkeraan, joko kiduttaakseni tai sitten viihdyttääkseni itseäni! :D

   Kuules Kiki, Farmville kuuluu tätä nykyä täällä torpassa Harry Potter - peleihin noin niikus nimensä puolesta: "Pelaatko sä sitä jonka nimeä ei saa lausua?" :P

   Poista

Käynnistäsi kiitollinen ja kommentistasi olisin suorastaan riemuissani!
(kommenttien valvonnan takia ne näkyvät vasta hyväksymisen jälkeen ja tämä saattaa kestää jonkin aikaa)

Kiitokset tekijöille:

 • Blogger archive page > Life is so full of tae!
 • Google Friend Connect Button > NetOops blog
 • Add Related Post Widget To Blogger (linkwithin) > My Blogger Tricks
 • Contact Form > Tw!st Blogger
 • Simple Search > Blogger Buster
 • How to display linkwithin related posts only in post pages > My Blogger Desk
 • How to Remove Subscribe to Atom links from your Blogger Blog > Superwebtricks
 • How to remove quick edit and wrench icons on Blogger > Blogger Plugins