Naisten pukeutumisessa käyttämät värit paljastavat heidän seksuaalisen vetovoimansa!

Jurtan remontti onnistui suht hyvin ja sen kunniaksi laskin piruuttani pitääkö se väitetty ”Värit kertovat naisen viehätysvoimasta ja seksuaalisesta aktiivisuudesta” oleva väite paikkaansa. Apuna käytin Holstein – Goddardin käyrää joka on muuten ehdoton näissä naaraisiin liittyvissä jutuissa koska se hylkää automaattisesti PMS:n aiheuttamat poikkeamat ja ennakoi syvien vatsalihasten aiheuttamat non -stabiilit käyttäytymismallit jotka taasen vaikuttavat siihen kuinka usein ns. kioski on kiinni. Tulokset olivat yllättäviä sillä esim. sininen väri joka perinteisesti edustaa kylmää, tuottikin tässä tuloksessa päinvastaisen tuloksen jonka mukaan sinisen sävyihin pukeutuvat naiset ovat seksuaalisesti viehättävämpiä sekä aktiivisempia kuin muut langalla istuvat kottaraiset. Tälle Holstein – Goddardin metodille on kehitetty apuväline joka tunnetaan Holmbergin muuntajana ja se kääntää H&G:n (ei pidä sekoittaa Hennesen & Gauritsiin joka muuten on läntisessä savossa toimiva sorvaamo) tuottaman käyrän luettavaan, analyyttiseen muotoon jotta tuloksia voivat tutkia muutkin kuin me joilla on lääkitys mennyt hieman pitkäksi.


Niinpä Holmbergin muuntaja antoi tälläisen analyysin sinisestä naaraasta (siis väri, ei kalmo):

Sininen väri edustaa merellistä liikettä ja merien sitomaa lämpöä. Kautta aikain ihmiset ovat seisoneet merien rannoilla tähyämässä kauas ulapalle, toivoen pääsevänsä kohti uusia seikkailuja tai aloittaakseen kokonaan uuden elämän. Meri on myös tarjonnut vastaanottavan sylinsä niille, jotka eivät ole enää jaksaneet elää ja tästä syystä merta kohtaan ovat tunteneet suurta mielenkiintoa ja kaipausta niin uskalikot, asioiden kyntämiseen kyllästyneet kuin tiedemiehetkin sillä täytyy muistaa että maailman meristä on tutkittu vain noin 10%.
Niinpä siniseen ja sen sävyihin pukeutuneet naiset vaikuttavat samalla tavalla, alitajuisen viettelevästi joka kiehtoo ja kiinnostaa usein pakkomielteisyyteen saakka. Näissä väreissä kulkevat naarat ovat myös taidetakomon puolella kuin meri: nautinnolliset, aaltoilevat liikkeet jotka saavat aikaan mitä suurimman nautinnon ja muistettavaa on myös ettei nämä olek koskaan kylmiä sillä he varastoivat pinnan alla kytevää seksuaalisuuttaan kuten meri lämpöä.”


Okei, Holmebergilla riittäisi juttua vaikka kuinka sinisestä väristä, siihen pukeutuvien ihme asennoista ja kiimakausista mutta se on liian pitkä lista tähän laitettavaksi. Ihan sen takia kun muistaakseni testiä tulostaessani tuota analyyttistä osiota pukkasi 22 sivua pelkästään sinisen värin osalta ja kun ajoin ohjelman läpi kaikki yleisimmät värit, niin multa meni 8 riisiä paperia pelkästään niihin. Puhumattakaan niistä riiseistä jotka mulla oli lautasella med jotain sellaista mitä te ette oikeasti halua tietää (vanha Paimenten herkku joka on kielletty kaikissa ns. sivistysvaltioissa). Aika helvetin mielenkiintoisia tuloksia kumminkin ja minä voin kyllä myydä näitä tuloksia jos ketä kiinnostaa. Pelkästään jo sen takia että kun lähdette metsästämään ukkoja niin tiedätte pukeutua oikein koska esim. punaista jota pidetään lämpinä ja aistikkaana värinä, onkin todellisuudessa -siis miesnäkökulmasta katsottuna – suuri vaaran merkki. Holsteinin, Goddardin ja Holmbergin muodostaman trion mukaan punaisiin pukeutuvat naiset ovat kyllä kuumia mutta vähän liiankin kuumia koska tämän triangelin mukaan (josta varsinkin Holberg jaksaa hehkuttaa) punaiseen pukeutuvat naiset saavat orgasmin ennenkuin äijäparka saa edes housunsa pois. Karmaisevaa luettavaa onkin analyyttisen osion viimeinen rivi jossa lukee tähän tapaan:
Partnerin taisteltua alehallista ostettujen housunjensa toimimattoman vetoketjun kanssa, punatar (voi kiesus mitä termistöä) katsoo häntä jäätävästi ja toteaa: Sori mutta mä sain jo ja mua ei todellakaan enää kiinosta mitä noiden sun tarjouksesta ostettujen housujen sisältä löytyy”.

Näiden tapausten tiedetään aiheuttaneen lukuisia, yleensä ravintoloiden vessoissa tapahtuneita itsensä hengiltä päästämisiä elikkäs suicideja ja se on kovin valitettavaa sillä siistijät ovat usein hentorakenteisia, alipalkattuja naisia eikä heillä ole köyhyyden aiheuttaman puutteellisen ruokavalion takia riittäviä voimia nostaa pois tieltä sitä usein jo kylmennyttä ja sinistä torsoa joka maata rojottaa pytyn ja seinän välissä. Lisäksi näkymä aiheuttaa psyykkistä kuormitusta sillä mikään ei ole niin vittumainen näky kuin turpea ukkeli med sepaluksesta pilkistävä lihankappale jota voisi helposti luulla varsin ryhteväksi palkeenkieleksi. * Brrhhh *
(Tosin Holmberg mainitsee vielä etovampana näkynä tälläiset kuivan kesän oravat kuten meikäläinen ja hän käyttääkin tekstissään kuvausta ”....paitsi ne kuivat käävät joiden kroppa ei kelpaa kuin halpatuontilompakkojen raaka – aineeksi sillä heidän kuivasta, ryppyisestä nahastaan roikkuva pikku lirputtimensa on jotain sellaista mitä tavallisen kuolevaisen ei tulisi koskaan nähdä. Se on kuin Itellan virkailijan vitutuspäissään vinoon lätkäisemä postimerkki jonka kylkeä koristaa se ainoa, äärimmäisen ohut suoni joka muistuttaa enenmmän kuin elävästi huolimattoman leimasimen heilautuksen aiheuttamaa ohutta, siniseen häivähtävää viivaa”.) Helvetti sentään! Tosin Holmberg ei nimestään huolimatta ole ruotsalainen vaan hän on ns. Timothy of Night elikkäs Yön Timo elikkäs suht pitkään aurinkoa ottanut kaveri joten hän ei välttis tiedä mitä suustaan päästelee. Toisaalta Savannikipittäjillä on melko perkeleelliset vehkeet joten saattaapa tuo olla tottakin, mene ja tiedä eikä tämä muuten ole mikään rasistinen lausunto vaan hyvinkin isänmaallinen toteamus.


Palatakseni väreihin niin syksyn voimakkaita värejä suosivat naiset käyttäytyvät käyrän mukaan kuin esikuvansa eli syksyn lehdet (Holmbergin määritelmä). Ensi alkuun mieletöntä ravistusta ja ujellusta, sitten yht'äkkiä ihan sairasta kuorsausta joka tämän Mr. Holmbergin mukaan kuvastaa syksyisessä myrskyssä kieppuvaa lehteä joka viimein joutuu antamaan periksi ja tippuu maahan. Tätä kaikkea on kuvattu 22 sivun verran ja se pitää sisällään kaiken mahlasta lehtiruoteihin ja testiä ajaessani luulin jo hetken että olen syöttänyt ohjelmaan itsensä Arno Kasvin henkilötiedot koska näiden voimakkaiden syysvärien analyysi muistuttaa enemmn biologian oppituntia kuin kiihkeää kuvausta siitä mitä taidetakomon puolella tapahtuisi tälläisen kottaraisen kanssa. Voihan tietysti olla että se oli sen verran taiteellista että se meni meikäläiseltä yli. Jatketaan. Maaväreistä ruskea ja musta edustavat emoa, jolla Holmberg viittaa tähän nykynuorison alalajiin ja kertoo että nämä emot pitävät enemmän (äidilliset vaistot) rutistelusta kuin itse uh – uh – touhusta ja siksipä he usein tukehduttavat uhrinsa partnerinsa painamalla tämän pään rintojensa väliin. Emoilla on näet poikkeuksetta vallan perkeleelliset daisarit ja niitä Holmberg intoutuu kuvailemaan vaatimattomien 149 sivun verran (tissifriikki, ei peppumiehiä). Minulle hekilökohtaisesti Emot ovat olleet täysi mysteeri jo pitemmän, aikaa sillä luulin että kyseessä on jotenkin erilaisten nuorten äitien muodostama ryhmittymä kunnes eräs lajin edustaja vastasi tiedusteluuni tähän tapaan: ”Voi vittu käpy, eiks kannattais fiksata ittensä?” Minen oikein ymmärtänyt, näkikö tämä nuori nainen hallusinaatioita luullessaan minua männyn hedelmäksi? Toisekseen, mitä minun pitäisi korjata sillä meikäläinen on ehjä muualta paitsi pän sisältä mutta eihän tämä tyttölapsi voinut sinne nähdä? Vai voiko? Enivei, tytön törkeä kielenkäyttö ja tummat silmänaluset paljastivat että emothan ovat stressaantuneita kanalanomistajia! Johan sen nyt nimikin sanoo! Voi helvetti että sitä pitää olla tyhmä kun ei ole tuotakaan aikaisemmin tajunnut ja tämä innosti mua sen verran että ihan varmasti hakkaan seuraavat Kelan korvaukset kananmuniin. Vielä kun löytäis tuon tapaamani ja korjauskehotuksen antaneen tyttölapsen kanalan niin minä ostaisin mulkeroiseni häneltä. Josko tuo vaikka piristyis.


Loppuun säästin testin kenties yllättävimmän tuloksen sillä harmaata ja sen sävyjä joita yleensä pidetään mitään sanomattomina, ovatkin todellisuudessa ne värit joihin hot babet ja muut asiansa oikein hoitavat naaraat pukeutuvat. Nimittäin, harmaa väri edustaa hämäkin seittiä ja tähän väriin pukeutuva onkin varsinainen spider joka kietoo kollin kuin kollin lankoihinsa ja taputtelee siihen kuntoon/pakettiin ettei mitään rajaa! Lisäksi hämmähäkistä tulee kaikenmaailman assosiaatiota jotka muuten ovat ainoita geeniperiytyviä ja tämä on todistettavissa mm. 5 – 15 vuotiaiden urospuolisten henkilöiden luola – tahi pysäkkikoppimaalauksissa. V****a on kuin verkonsilmää, mikäli tälläinen rivo ja usein paatuneiden yhdistelmäajoneuvojen kuljettajien käyttämä ilmaisu sallittaan. Eli näillä ohjeilla kun menette niin hyvä tulee ja muistakaa ettei vara venettä kaada joten suosin täysin vaatteitta kulkemista, sillä se on oikeastaan ainoa tapa välttyä virheellisiltä ylilyönneiltä.


Hyvää maanantaita ja alkavaa viikkoa kaikille – muistakaa paketoida lähimmäisenne.

11 kommenttia :

 1. Häh ja minä pukeudun mustaan,harmaaseen ja valkeaan.
  Taidan olla psykopaatti.
  Voi perkele, lähden tästä merensyliin.
  Kiitos kun neuvoit,olin jo unohtanut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ethän sä mikään jakomielitautinen ole vaan multipersoona ;D

   Poista
 2. Muut voi hoidella miestenmetsästyksen, mua ei vois vähempää kiinnostaa. Sitäpaitsi naisia vartenhan naiset radallelähtiessään pukeutuu; ei ne halua kuulla kommentteja "sun ei pitäis pukeutua siniseen, se sopii vaan blondeille ja sun ihon värikään ei yhtään käy siihen, ja sun käsilaukkukin on ihan väärää sävyä" Ja miehet taas viis veisaa siitä, mitä naisella on päällä, niitä kiinnostaa vain se, mitä siellä mekon alla on, ja miten siihen pääsis lähikontaktiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on...

   Poista
  2. Eipäs nyt naiset yleistetä!
   Totta on se, että monien miesten ainoana tarkoituksena päästä pukille mutta se ei suinkaan koske kaikkia koska samanlaisella yleistyksellä voitaisiin todeta kaikkien naisten olevan huoria ja sehän ei pidä paikkaansa.

   Juttu on nähkääs niin, että mitä enemmän ikää tulee, niin sitä enemmän ryhtyy arvostamaan vallan muuta kuin naimista koska se ei siitä paljoa muutu vaikka kohdetta vaihtaisi joka helvetin päivä - tapahtuma itsessään noudattaa samaa kaavaa joten kyllä ne ovat ne muut arvot/jutut jotka naisessa kiinnostaa, olkoonkin että pielustelu on sangen mukavaa puuhaa.

   Poista
  3. Niin ja tässä postauksessahan ei tietenkään ollut mitään yleistykseen viittaavaakaan :D

   Poista
  4. Ovela nainen ! :D
   Sen takia mä susta tykkäänkin!

   Poista
 3. Uskon joka sanaa tuossa tutkimuksessa siltä osin kun se koskee sinistä! Olen aina, siis AINA, rakastanut sinistä väriä, merta, järviä ja vettä ylipäänsä!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miten niin vain sinisen osalta - koko tutkimushan on silkkaa faktaa ;D

   Poista
 4. Jaahas.. Mä en tykkää harmaasta ollenkaan. Nyt on menossa sininen kausi punaisin piristyksin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm...sininen kausi? No niin..

   Poista

Käynnistäsi kiitollinen ja kommentistasi olisin suorastaan riemuissani!
(kommenttien valvonnan takia ne näkyvät vasta hyväksymisen jälkeen ja tämä saattaa kestää jonkin aikaa)

Kiitokset tekijöille:

 • Blogger archive page > Life is so full of tae!
 • Google Friend Connect Button > NetOops blog
 • Add Related Post Widget To Blogger (linkwithin) > My Blogger Tricks
 • Contact Form > Tw!st Blogger
 • Simple Search > Blogger Buster
 • How to display linkwithin related posts only in post pages > My Blogger Desk
 • How to Remove Subscribe to Atom links from your Blogger Blog > Superwebtricks
 • How to remove quick edit and wrench icons on Blogger > Blogger Plugins