Mies vs. nainen - lopussa totuus

Me paimenethan olemme alati huolisamme teistä naisista ja nyt täällä tundralla vasta murhe on kun saimme eilen tietää muutamia juttuja teidän...hmmmm...hieman kyseenalaisita tehdasasetuksistanne jotka toisaalta auttavat ymmärtämään teitä mutta toisaalta ovat sellaista faktaa että jopa paimenista vanhin, Efraim Levertovolainen, kauhistui näistä tiedoista niin paljon että viskoi päällensä noin puoli kuutiota tuhkaa ja lausui arameankielisiä rukouksia aamuneljään asti. Olis varmaan pitemmällekin mutta vanhalta räähkältä kopsaistiin äly mäjelle koska heppelin vinkuminen ja kitinä häiritsi meidän ”Save the Kottaraiset” - hätäkokousta joka polkaistiin pystyyn tämän tietoomme tulleen informaation takia. Edelleen, tiedot teikäläisten tehdasasetuksista eivät ole pelkästään järkyttäviä, vaan ne täyttävät ai kauheeta -, jessus sentään – wtf -luokitukset ja se jos mikä on todella hälyttävää.


Tiedoista käy mm. ilmi se että te olette addiktio herkempiä esim. kokaiinin suhteen ja mikä kauhistuttavinta, älykkyttä mittaavissa testeissä teillä ei suinkaan aktivoitunut pulman ratkaisemiseen tarkoitettu aivojen harmaa aine vaan se valkea joka jonka pääasiallisena tehtävänä on hoitaa viestintää. Toisin sanoen kun ollaan tilanteessa jossa psykopaatti uhkaa ihmisjoukkoa kirveellä, joukon miespuoliset ryhmittyvät puolustusrintamaan ja miettivät miten saadaan piripää ja hänen heiluttama axe haltuun, kun taas saman joukon ja niin ikään uhan alla olevat kottaraiset kerääntyvät rinkiin ja alkavat lörpöttelemään syksyn uusista rättimalleista, viimeisimmistä meikkiuutuuksista ja muista tuiki tärkeistä asioista jotka ovat oleellisia kuoleman ollessa muutaman kirveen heilautuksen päässä. Eikä tässä kaikki, sanoisi simppa riepuvarastolta sillä teillä on jo pienestä vauvasta asti ongelmia tämän henkiinjäämisen kanssa koska vauvoille tehdyt testit osoittavat, että te tuijottelette uhkaavaa aikuista silmiin kun taas me miespuoliset mieluummin tutkimme punkan päällä killuvaa mobilelelua, pääasiallisena tarkoituksena saada tietoomme että a) miten sen saa irti ja b) voiko sitä käyttää lärvinsä miltei klyyvariin kiinni tuovan adultin nujertamiseen.Hetkellinen ja päälle tunkeva stressi on teille ylitsepääsemätön asia mutta teidän synnynnäinen taipumuksenne sairastua ADHD – tautiin ei tullut mitenkään yllätyksenä koska tämä aihe on niin vanha että sitä on kuvattu Vorkutan takamailla löytyneestä Gleberein luolastossa jonka seiniä koristavat 20 000 – 30 000 vanhat, esihistorialliset maalaukset jotka muuten on tehty sarjakuvamaiseen muotoon ja esittävät poikkeuksetta huutavaa, imurin (opossumi jolta on lyöty ilmat pellolle) ja kakkuvatkaimen (tuohon aikaan eläneen metsäkauriin sääriluu joka yläpäästään haarautui kolmeen osaan) kanssa heiluvaa naarasta joka käskyttää miestään käynnistämään mammutin. Asia jota tutkijat alkuun ihmettelivät mutta nyttemmin on käynyt selville että jo tuohon aikaan strutsinmunat olivat käypää kauppatavaraa ja niitä myytiin toisinaan tarjouksessa joten kyseessä lienee esiaste nykyiselle ”Hei nyt on ihan oikeesti vitun kiire sinne Prismaan ennenkuin ne tarjousjuustot loppuu” - ilmiölle.

Teillä on myös ongelmia avaruudellisessa hahmottamisessa ja se käy ilmi kun teidän käteenne antaa jonkin arkipäiväiseen elämään liittyvän kappaleen ja pyytää teitä kertomaan miltä se näyttää toiselta puolelta ilman että te käännätte sen ympäri. Nimittäin, teidän ratkaisumallinne tähän dilemmaan on se että te painelette kylppäriin, sipaisette hieman huulipunaa ja hyvin useasti myöskin lisäätte hieman mascaraa (varsin yleinen on Loreal'in Miss Mangoako täältä tuubista tulee), föönäätte lettinne ja soitatte pikapuhelun ystävättärellenne (kesto n. 1,5h ja linkkimastot punaisena) minkä jälkeen tulette takaisin kiikuttaen peiliä jonka avulla tähtäilette kappaleen taakse ja kerrotte miltä se näyttää.

No niin, nuo eroavaisuudet pitävät jossain määrin paikkansa ja niistä on lisää Tiede – lehden julkaisemassa artikkelissa jossa verrataan miehen ja naisen välisiä eroja aivojen osalta. Päätin näin aamutuimaan aloittaa tällä koska mulla on tapana lueskella paskalehtien otsikot ja sen jälkeen siirtyä lukemaan niin digi – kuin tiedepuolen uutisia mikä ei suinkaan tarkoita sitä että pitäisin itseäni muita viisaampana vaan ihan oppimismielessä, meikäläistä kun sattuu kiinnostamaan tietotekniikan lisäksi se miten ihmisen aivot ja ylipäätään psyykkinen puoli toimii. Myönnetään että lehtiartikkeli on vanha mutta silti, se osaltaan kertoo näistä miesten ja naisten välisistä erovavaisuuksista joissa on aika yllättäviä eroja siitä huolimatta että artikkelin mukaan kummankin sukupuolen ajattelumallit eivät loppujen lopuksi poikkea mitenkään radikaalilla tavalla toisistaan. Itsestäni voin kertoa sen että olen paljon kärsimättömämpi kuin vaimo ja teen tiettyjä asioita rankemmalla kädellä (esim. siivous) kuin eukko joka mielestäni menee kämppää puunatessaan yltiöpäisyyksiin ja olenkin usein ihmetellyt että kas kun ei vahaa kukkiensa lehtiä tms. Toinen hyvä esimerkki on jumittavat vetoketjut tai liian pienet napit jotka eivät suostu lähtemään itäisten kasojen vittuillessaan tekemistä ja aivan liian pienistä napinlävistä, ei mulla kestä hermo nyplätä niitä vaan noin kahden nanosekunnin yrittämisen jälkeen vuokrahaasiomme seinistä kaikuu iloinen ritinä ja se oli sitten siinä. Ei kun kauppaan ja uutta, toimivaa vermettä ostamaan. Ei liene vaikeaa arvata että mulla menee kengännauhoja tavallista enemmän..Tuossa artikkelissa mainittiin myös aivojen sukupuolisuus ja tietyt prosenttimäärät ja pohdinkin tässä että mahtaako aivojen naisellisuudella olla tekemistä käden taitojen kanssa. Naisethan ovat paljon herkempiä ja vahvemman tunnepuolen omaavia yksilöitä mutta myös poikkeuksetta paljon taiteellisempia kuin miehet ja tämän takia ajattelin omaa alaani ja siellä työskenteleviä naismaalareita joista hyvin suuri osa on taiteellisesti erittäin lahjakkaita artesaaneja. Toisin sanoen blokkaako miesten suurempi testosteronitaso taiteellisen lahjakkuuden ja onko miespuolisilla taiteilijoilla naismaiset aivot? Anteeksi nyt vaan kaikki äijätaiteilijat mutta te olette melko herkkää porukkaa joista parhaimpna esimerkkinä ja ilman mitään fobioita ovat taiteen piirissä työskentelevät B -rapputalkkarit elikkäs Pepaeinarit jotka saattavat pillahtaa poruun jos paarma puree tai oman kultasen elikkäs sen rakkaan Aarnen villasukassa on reikä. En tiedä mutta jotenkin näiden täytyy liittyä toisiinsa mikä ei tietysti ole * Brrhhh * paha asia koska kyllähän miespuolisiakin taitelijoita tarvitaan ja nykyäänhän hanurin näppäily on yleisesti hyväksytty harrastus.


Kieltämättä hieman omituinen aamunavaus eikä mulla ollut tarkoitus loukata ketään, kunhan tässä pohdin kuinka maailma toimii ja koska mä tiedän kuinka kyrpiintyneitä te olette noihin mun digi – puolen juttuihini, niin päätin sitten lähestyä tätä aivo – asiaa joka näin loppuyhteenvetona osoittaa miesten olevan kiistattomia luomakunnan kruunuja!
(khihihih)

No joo joo, minäkin rakastan teitä ja toivotan teille oikein hyvää lauantaita – tundralla näyttäis tulevan varsin aurinkoinen päivä.


26 kommenttia :

 1. Tiesitkin varmaan kirjoittaessasi tuota kävelleesi heikoilla jäillä... Minähän en avantoa kaihda, mutta jos sinä putoat jäihin, niin voi tulla suru puseroon :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiesin mutta mä luotin sinun ja muiden älykkyyteen sekä kykyyn tulkita näitä mun ...hmmm...tutkielmiani :D

   Poista
 2. Mahtava yhteenveto, (odota käyn lisäämässä mascaraa...),
  tiedän kuitenkin, (hetki kultaseni, sipaisen hiukan huulipunaa vielä),
  sä tykkäät meistä juuri tämän kaiken takia (... käykö jos piirrän tähän vatsaani sulle pienen kukkasen)
  ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi sun viimeinen lausees sai mut ihan sekaisin.....mun piti jotain kommentoida, sen muistan mutta kaikki ajatukset pakeni päästä ja nyt mä vaan istun hiljaa paikallani ;)

   Poista
 3. Markus Kajo miettii uusimmassa kirjassaan: "... ... millä todennäköisyydellä nainen aikoo perustaa piirin, jossa opetellaan kiroilemaan sadalla kuudellakymmenelläkolmella eri kielellä, sekä lisäksi käsimerkein. Tai piirin, jossa pantomiimin ja hauskojen tehosteäänten keinoin kuvaillaan kantelujen etenemistä Itä-Suomen vesioikeudessa? Täytyyhän ihmisen mielen sisällä muutakin pyöriä kuin kaurapuuro, saippuasarjat ja Hello Kitty -somisteiset koulu- ja askartelutarvikkeet! Ja verhojen silittäminen."

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No jopas on tekstiä...mikä mahtaa olla tämän kirjan nimi? Ihan sillä että vaikka mulla on jostain syystä keskittymisvaikeuksia lukemisen suhteen mutta tuon opuksen vois lukea jos sattuu osumaan kohdalle.

   Poista
  2. "Kettusen kuudes aisti" on kirjan nimi ja minut sai sen lainaamaan takakannen teksti: "Miten asiakas voi muka aina olla oikeassa? Jos yksi asiakas sanoo että myyjällä on paidanhelma tulessa ja toinen asiakas sanoo että eikä ole, niin onko tulessa vai ei?"

   Poista
  3. Kiitos tiedosta!
   Näiden sun poimintojen perusteella kirja vaikuttaa sellaiselta että se todellakin kannattaa lukea!

   Poista
 4. Eläköön se pieni ero.Toiset on Venuksesta ja toiset Marsista.
  Ei siitä tulis mitään jos kaikki oltas miehii tai naisii.

  Minä oon syntynyt oikeeseen sukupuoleen. Tykkään olla nainen ja laittaa huulipunaa.
  Ja sekin on hyvä asia että miehet on miehiä.On niistä mulle paljon iloa ollu ja tulee olemaan.

  Miehet voi olla luomakunnan kruunuja mutta naiset heiluttaa kaulaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, maailma ois aika hemmetin kurja paikka ilman teitä, tai oikeastaan niin tylsä ettei täällä kannattais elää ja siksipä olenkin hyvin kiitollinen Korkeimmille Voimille jotka aikoinaan päättivät väsätä olennon nimeltä nainen ;D

   Poista
  2. Sinä naisten mies ♥

   Sanos nyt mulle totuus meneekö mulla ihan putkeen vain perseelle tämä homma..
   Paino 60 kiloa ja vyötärö alkaa samalla kymmenellä. Joka lihas ja varsinkin vatsa tulessa.Treenattu kaksi viikkoa tauotta. Olenko ansainnut huomenna lepopäivän.Vain kevyt juoksulenkki,kenties.
   Olenko ollut ahkera tyttö??

   Poista
  3. !!!!
   No nyt puhutaan sen verran ohuista mitoista etten kehota menemään yhtään alaspäin. Tosin en tiedä sun pituutta mutta jos olet esim. 170 cm niin sun BMI on 20.76 eli olet skaalan alapäässä joten jos tuosta vielä tiputat, niin sitten aletaan menemään ns. anorektikko - osastolle ja se ei ole hyvä juttu se.
   Edelleen, treenaamisessa täytyy muistaa että syömisellä on suuri merkitys jossa ei merkkaa niinkään se määrä vaan nimenomaan se millä kroppaansa ruokkii. Pätee myös laihduttamiseen.
   Kehoa ei pidä myöskään rasittaa liikaa tai se ei "ota vastaan" joten suosittelen pitämään lepopäiviä, vähintään yksi per viikko. Itse olen käyttänyt treenatessani ja käytän myös tämän läskikuurini aikana 4 - 1 tahtia jossa nuo neljä päivää treenataan ja sitten pidetään huilipäivä, tahti joka sopii ainakin tälle meikäläisen elimistölle mutta jokainenhan meistä on erilainen eikä ole olemassa "yhtä ja ainoaa oikeaa totuutta" joten parhaimpaan tulokseen pääsee kuuntelemalla mitä omalla kropalla on asiaa (mikä on tärkeää).

   Loppupäätelmänä voidaan sanoa että kyllä, sä olet ollut ahkera tyttö tai oikeastaan vähän liiankin ahkera :D

   Poista
  4. Kiitos, sä tummut tietävän nämä jutut.
   Mun painoindeksi on muuten 23.7 eli normaali. Katos kun oon tällänen 159 cm hukkapätkä vaan.
   Se "Kielletty kaupunki" oli tälläsille keskusteluille ihan oikee paikka. Miten sillä menee?

   Poista
  5. Sanontahan kuuluu ettei kukaan ole profeetta omalla maallaan mutta esim. tuota treenirytmitystä noudattaen tulee tulosta - joskin viime päivinä on treenaaminen kärsinyt tämän selän takia ja se ottaa päähän suht rankasti.

   Sun pituus/paino - suhde on silti ihan ok eli sutjakan kropan omaat joten mä toivon ettet mene yltiöpäisyyksiin koska naisella täytyy kiinteästä kropasta huolimatta löytyä myös ne naiselliset muodot.

   Kiellettyä kaupunkia rakennetaan tiili tiileltä mutta Aika ja Taidottomuus ovat ne demonit jotka jarruttavat sen valmistumista. En kuitenkaan aio vaipua synkkyyteen ja ehkäpä tässä syksyllä, jonain päivänä sivulistauksessa näkyy ne kaksi sanaa...

   Poista
 5. Ovela yhteenveto, luomakunnan kruunulta!

  VastaaPoista
 6. Heh, juuri shoppailin hajuvettä ja meikkejä netistä. En kyllä havainnut yhtään kirvesmurhaajaa lähistöllä (ellei vasara kädessä kylppärissä heiluvaa miestä lasketa) :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän naisen pitää hyvältä tuoksua ja kait se meikkaaminen on teille pakkomielle joten en ala siitä sen enempiä pärmentämään.
   Vasaran kanssa heiluva äijäs viittaa ilmeisesti jonkinlaiseen remonttiin vai oletko kenties shoppaillut netistä pikku hyllykköjä tai muuta vastaavaa jota siippas joutuu näin yömyöhällä asentelemaan? :D

   Poista
  2. Mies asentaa uutta kylppärin kaapistoa.

   Poista
  3. Joo, asia selkis mulle kun kävin toissapäivänä? lukemassa sen sun postauksesi.

   Poista
 7. Mä en käytä ollenkaan huulipunaa, mun mielestä todella ärsyttävä tuote.

  Ja mun miehellä on tapana sanoa, että mä olen sika mieheksi. Siis minä. Että jos mä olisin mies, niin mua sanottais siaksi. Hmmmm....? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sulla on kyllä semmoset huulet ettei ne mitään huulipunaa kaipaakaan ja mitä tuohon miehes sanontaan tulee, niin jo on melko raju vertaus tai sitten sun käytös/otteet ovat todella räväköitä tai sitten asia on niin kuin raviurheilua harrastavat eläkeläiset sen kuvailisivat: " Sillä likalla on laveat liikkeet" :D

   Poista
 8. Kyllä oikeassa olet. Minä se meillä päätän tiskaanko ensin vai imuroinko? Sei siitä luomakunnan kruunusta:(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sulla on sitten sama kohtalo kun meikäläisellä :D

   Poista
 9. Tällä naisella on ollut pari päivää addiktio suhun kun jotain unohtui sanoa enkä millään saanut sitä mieleen. Nyt kiljaisin kauppareissulla ripulilääke ja mies luuli, että kohta roiskahtaa :D Siitä mun piti sulle mainita kun jossain postauksessa oli Imodium, että nyt saa apteekista samaa tavaraa Lopex-nimellä ja se on paljon halvempaa. Toisissa apteekeissa on vaan joku ihme fetissi piilottaa se vetolaatikkoon ja jättää se Imodiumi tyrkylle. Kylläpäs nyt helpotti, oli tärkeä asia :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi sentään että mä rakastan sua! <3
   Harva nainen nimittäin ajattelee ripulia, paimenta ja Lopexia ollessaan kauppareisussa joten tuo jos mikä lämmittää vanhan kurabärseen sydäntä aivan erityisellä tavalla ;D
   Kiitos muuten vinkistä ja kirjasin välittömästi Lopexin ostettavien survival - tuotteideni listalle :P

   Poista

Käynnistäsi kiitollinen ja kommentistasi olisin suorastaan riemuissani!
(kommenttien valvonnan takia ne näkyvät vasta hyväksymisen jälkeen ja tämä saattaa kestää jonkin aikaa)

Kiitokset tekijöille:

 • Blogger archive page > Life is so full of tae!
 • Google Friend Connect Button > NetOops blog
 • Add Related Post Widget To Blogger (linkwithin) > My Blogger Tricks
 • Contact Form > Tw!st Blogger
 • Simple Search > Blogger Buster
 • How to display linkwithin related posts only in post pages > My Blogger Desk
 • How to Remove Subscribe to Atom links from your Blogger Blog > Superwebtricks
 • How to remove quick edit and wrench icons on Blogger > Blogger Plugins