Lentävä Paimen ja lontoolainen packkiback - kitka

Tiedättekö mikä ruskea, rapia 170cm pitkä ja lentää ilmassa samaan aikaan kun siitä irtoaa kappale ja siitä kuuluu seuraavanlainen ääni: ”Ber harem elenden zur melos gherum ab horu ermeh!”
No helvetti, sehän on ruskeaan kaapuun pukeutunut paimen joka lentää ilmassa liukastuttuaan katolta lennähtäneisiin sammaleisiin ja tappajavisvaan ja joka kiroaa aasialaisten sandaaliensa huonoa pitoa sekä puujalkaansa joka mennä viipottaa kohti korkeuksia taivaalla lentävien palokärkien ja tikkojen suureksi iloksi . Jep. Taloyhtiön remontti on nyt siinä vaiheessa että ovat saaneet katon pestyä ja kuten näissä tundralla tapahtuvissa remonteissa käy, niin eipä kolahtanut postilaatikkoon mitään ennakkoilmoitusta ja tässä eräänä päivän maailmalta palatessani, oli koko takapihan terassi ja siellä olevat kalusteet sellaisen sammal – killerivisva – lehtivihreämäihä – liuotin kombinaation peitossa ettei mitään rajaa.

Taustalla mun helvetin hienoa koira - aitaa ja tilataideteos jonka tein joskus silloin kun vielä tuli juotua temppuvettä

No minäpä sitten päätin useamman päivän sohvalla maanneena (selkävamman takia, tottakai) että nytpä otan ja pesen ikkunat ainakin ulkopuolelta koska myös ne olivat samaisen tatinan peitossa eikä vaimoa voi päästää teikkojen päälle keikkumaan koska hänen kinttunsa on siinä jamassa että hyvä kun pystyy vaappumaan eteenpäin. Näin myös tapahtui ja homma eteni, olkoonkin että Korkeimmat Voimat yhdessä Karman kanssa päättivät ilahduttaa mua itsestään saatanasta olevalla vesisateella mutta tuumasin että homma tehdään nyt kun siihen on ryhdytty – satoi tai ei. Etupihan ikkunat putsattuani siirryin takapihalle ja jossa odotti melko suurehko raivaustyö sen takia että asuntojen väliset aidat (kolme metriä, sähköistetyt) vaihdetaan ja työtä tekevät heppelit olivat kasanneet kaikki aitojen vieressä olleet kamat keskelle takapihaa sekä ikkunoiden eteen, joten mun oli siirreltävä ne ennenkuin pääsin ikkunoiden kimppuun. Siirrellessäni ektoplasman kyllästämiä kalusteita päätin että putsaan myös ne, olkoonkin että tässä vaiheessa rankkasade oli sitä luokkaa että sen mukana taivaalta satoi sekä laskuvarjo – ja basehyppääjiä, akkoja med äkeet selääs ja jysähtipä takapihan nurmelle myös Nils Holgersson sen vitun hanhilaumansakin kanssa. Muutaman tunnin uurastuksen jälkeen kaikki oli valmista, ikkunoita myöten ja onnittelin itseäni tämän Hooverin padon rakentamiseen rinnastettavan urakan suorittamisesta sytyttämällä North State – merkkisen arkun naulan ja läpsin itseäni selkään ”Hyvä poika” - teemaa noudattaen. Rituaalin loputtua otin ensimmäisen askeleen poistuakseni etupihan ja edelleen tuulikaapissa sijaitsevan hätäsuihkun (muija asentamut koska mä olen kuuleman mukaan aina niin paskanen kun mä tulen himaan) kautta sisätiloihin ottamaan vastaan rakkaan vaimoni kehut (not) ja nauttimaan virkistävää tarjouskahvia jonka ajattelin valmistaa vieläkin halvemmalla keittimellä.

Naapurin ottama kuva siitä että aika saatanan korkealla kävin kun kytätkin lähetti hulikupperin seuraamaan että mikäs paimen se täällä lentelee.

Juu ei. Ensimmäisestä askeleesta se lähti, tunsin kuinka molemmat jalat suuntautuivat eteenpäin vauhdilla jota olisi pystytty kuvaan vain ja ainoastaan todella huippulaadukkaalla suurnopeuskameralla ja kuulin jo siinä vaiheessa kuinka ruotoni si - nivel viritteli yhdessä muiden nikamien ja välilevyjen kanssa meidän kaikkien tuntemaa ”Hoosianna” - nimistä biisiä (agitato, a due cordi, con dolore by ylä C). Ilmalentoni aikan ehdimme käydä Taivaan Isän kanssa melko pitkän dialogin jossa käsittelimme urakoitsijan surkeaa informointia sekä aasialaisten sandaalien pohjamateriaalien kehitystä aina Ming – dynastian ajoilta näihin päiviin asti ja tulimme siihen tulokseen että kyllä ne vanhat, olkipohjaiset teppaimet olivat huikeasti paremmat kuin nämä nykyiset ja perin haikeat, petrokemialliset paskat joiden lepokitka on jossain 0,0000000000000012889 Fµ ja jos teitä kiinnostaa laskea omien, jostain helvetin halpahallista ostettujen feikkicrocksien tahi muiden vastaavien läpyttimien kitkakertoimia etc., niin tällä pääsee alkuun: T - Fµ= ma jossa T on jännitysvoima ja Fµ edustaa kitkavoimaa.

Ooolraittis tai Allright (kaikki oikealla) niinkuin lontoota puhuvat ystäväni sanovat, mun back is back joten I'm back eli selkäni on palannut joten myös minä olen palannut minkä on täysin luonnollinen asia koska on yleisesti tunnettu asia että ihminen liikkuu selkänsä kanssa ja jotkut jopa selkä edellä. Jälkimmäistä liikkumistapaa näkee toisinaan rakennusalalla jossa kaiken maailman huithapeliurakoitsijat joutuvat poistumaan työmaalta selkä edellä, täällä tundralla kun on tuo puukko, puntari tahi muu astalo niin kovin herkkä ottamaan kontaktia lähimmäisen ja varsinkin aivan paskan työn tehneen lähimmäisen backkiin elikkäs selkään. Back'kia ei siis pidä missään nimessä sekoittaa pack'kiin jonka sisältämät kuusi lestiä mallasvettä ovat tundralla asuville vihkiveteen verrattava asia jota ei pidä lähestyä pahat mielessä, oli tilanne sitten mikä tahansa.
Toinen naapurini joka on kuvanveistäjä, teki vittuillessaan mulle onnettomuudestani oikein patsaan. Sen nimi on " Aamu - usvan kiristämät haarat". Taidan käydä vähän taputtelemassa äijää että oppii tavoille.

Nyt näyttäisi siltä, että urakoitsija tuo paikalle takapihojen väliaitoja ja koska aurinko paistaa eli tappavisvajäämien todennäköisyys on terassin kuivumisen myötä minimaalinen tai ainakin toivon niin, pääsen asentamaan takaisin Aljohia varten ostamani, varsin koristeelliset ja koiraa täysin pitelemättömät aidanreuhakkeet takaisin paikoilleen – ne kun näet täytyy integroida väliaitoihin tuttua ”voi vittu, nämähän jää näköjään vajaaksi” - menetelmää käyttäen. Heti kun olen saanut tämä King's request'n elikkäs Kuninkaan toistaman kysymyksen tehtyä, palaan Jurtalle ja vastailen kommentteihin, hyökkään lukulistani kimppuun ja alan häriköimään ihmisiä sähköpostilla mutta nyt, oikein hyvää tiistaita ja muistakaa olla ihmisksi.


Med lööv and sincerely (since = lähtien, e = on vaan e ja ely = meille kaikille tuttu Ely - keskus)
- Your Paimen -
10 kommenttia :

 1. Noi sun kielenkäännösjutut on kyllä vertaansa vailla :) joskus mie niitä jopa allaseison.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rakas Sannaseni, tuosta sun allaseisomisesta tietää että me ollaan hengenheimolaisia! <3

   Poista
 2. Oi jee, asia on ananas.
  Nyt se selkä on sitten ihan sökö mutta silti tilaan sulta ikkunanpesun ja justiinsa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tosiaan tiedä mikä kausi nyt on menossa kun selkä ottaa osumaa tämän tästä mutta tokihan mä sun ikkunat tulen pesemään het kun kunto on kohdillaan ja ruoto pysyy ees jotenkin suorassa.

   Poista
 3. No auts. Toivottavasti sait edes yhden hanhen kiinni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En saanut, eilinen päivä, ilta ja yö meni sängyn pohjalla maaten ja hetken jo pelkäsin että nyt tuo hemmetin ruoto pamahti viimeisen kerran.

   Poista
 4. Jos sait hanhen kiinni, niin voin paistaa sen sulle leivinuunissa:)
  Muuten kuulostaa siltä, että tulee lyhyempi luettelo kun luettelet mikä paikka EI ole kipeä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ruokahärkkääjä! :D

   Ritvalle tuossa totesin että nyt on huonon tuurin kausi menossa kun selkä kettuilee tämän tästä ja se on huono juttu koska ei kipeällä selällä tehdä mitään, tosin olen koittanut tänään väkisin tepata vaikka se tuottaakin melkoisen hien otsalle.

   Poista
 5. Hyvä, että et joutunut viranomaisten hampaisiin lento ilman lupakirjaa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanos muuta! Se vielä olisikin puuttunut että ICAO olis antanut mojovat sakot, minä kun en täytä 8ihan) kaikkia niiden vaatimuksia ;D

   Poista

Käynnistäsi kiitollinen ja kommentistasi olisin suorastaan riemuissani!
(kommenttien valvonnan takia ne näkyvät vasta hyväksymisen jälkeen ja tämä saattaa kestää jonkin aikaa)

Kiitokset tekijöille:

 • Blogger archive page > Life is so full of tae!
 • Google Friend Connect Button > NetOops blog
 • Add Related Post Widget To Blogger (linkwithin) > My Blogger Tricks
 • Contact Form > Tw!st Blogger
 • Simple Search > Blogger Buster
 • How to display linkwithin related posts only in post pages > My Blogger Desk
 • How to Remove Subscribe to Atom links from your Blogger Blog > Superwebtricks
 • How to remove quick edit and wrench icons on Blogger > Blogger Plugins