Läskikuuri plussalla ja muutama päätös

Viimeöisessä punnituksessa vaaka näytti vihdoinkin positiivista sillä painoa on tullut 2,7kg lisää viime viikon punnituksen jälkeen ja kun tuohon määrään lisätään edellisviikon 1kg, niin saldo on 3,7kg joten aikataulua ajatellen tulos on 600gr plussan puolella. Laskennallinen tavoitehan on se 1,6kg/viikko joka on helvetillisen työn takana kun muistetaan ettei tämä mun elimistöni ole sieltä kaikkein normaalimmasta päästä. Eikä tämä missään nimessä käy helpommaksi koska loppua kohden täytyy syödä jumalattomia määriä niin perussafkaa kuin lisäravinteitakin sillä en suinkaan aio tehdä itsestäni mitään Jabba the Hutt'ia vaan sen lisäpainon on oltava kiinteässä muodossa. Tämän ja monen muun asian takia mun on tehtävä muutos tähän nykyiseen malliin jossa painojen kanssa äheltäminen ajoittuu alkuyöhön mikä taasen ei tiedä hyvää parisuhteelle ja niinpä hella savuttaa jo ennen kuin ehdin kunnolla ulko – oven sisäpuolelle. Eilen en treenannut vaan tein kahdeksan kilometrin pyörälenkin jonka aikana oli hyvä ajatella asioita ja tehdä muutama päätös, olkoonkin että tavallaan kusen omaan nilkkaani näiden päätösten takia mutta tuumasin ettei kaikkea voi mitata rahassa.


Monella saattaa olla käsitys että ympäri pyöreiden päivien ansiosta likviditeettipuoli on kunnossa mutta tosiasia on se, että leijonanosa tuloista menee vanhojen velkojen maksamiseen ja loppu kovilla olevan kaluston korjaamiseen/ uuden hankintaan (pakko, muuten lakkaa se vähäinenkin rahantulo). Lisäksi on normaalit ”arkielämän” laskut ja muu kulupuoli joten mitään ei jää, en edes muista koska viimeksi olisin ostanut itselleni uusia vaatteita tai koska viimeksi oltaisiin Valkyrian kanssa käyty jossain reissussa ja tämä viime mainittu on muuten asia josta saan kuulla harva se päivä jota en kyllä yhtään ihmettele. Kaikesta huolimatta päätin siirtyä kahdeksan tunnin päiviin ja omistaa aikaa niille asioille jotka ovat jääneet paitsioon vaikka se tietää monen asian siirtymistä pitkälle eteenpäin ja entistä tiukempaa taloudellista tilannetta mutta koska elämässä on muutakin kuin raha ja projektit, niin nyt mennään näin. Tunnustettakoon että nyt tuli hieman valitettua vaikka eilisessä tekstissä pärmätin aivan toista joten olkoon tämä kitinä todiste siitä että meikäläinen unohtaa hetkessä ne oikeat vaikeudet ja elämä pyörii minkäs muun kuin tämän oman pikku navan ympärillä.

Mulla oli joku muukin juttu mikä mun piti teille kertoa mutta meikäläisellä on paha tapa unohtaa asioita näissä tilanteissa joissa mä teen pyhiä päätöksiä T – paita kireällä ja sellaisen hurmoksen vallassa että se saa vaimon...ööö...jonkun mulle tuntemattoman kasvin vapisemaan miltei yhtä rajusti kuin Kelan hylkäyspäätöksen saaneen kansalaisen. Tosin osasyynä voi olla se että kasvi ja läppäri ovat samalla pöydällä joten..tai äh, pakko uskoa että raakkuun virtaa sellaista paatosta mistä Arno Kasvi maksaisi maltaita tai ainakin muutaman euron.
Helvetti sentään, kävin syömässä tämän päivän toisen aamupalan mutta se viimeöinen juttu ei tule mieleen vaikka miten yrittäisin ja se on sääli HAA! Nyt mä muistan! Se oli mieletön painajainen jossa ihme kaljupäinen jätkä tappoi Oudon Paimenen ja ryhtyi sen jälkeen pitämään blogia missä se kertoi avoimesti itsestään ja elämästään (med valokuvat) jossain helvetin kuusessa.
Nuo ovat hirveitä painajaisia ja täytyy ihmetellä minkä takia ihminen ylipäätään näkee tuollaisia....

Jiieeii!

Nyt mun on mentävä on mentävä mutta kuulkaas kuulkaas ja vielä kerran kuulkaas ettei tuota toista kuulkaasta luulla kirinjotusvihreeksi niin tänään on ensimmäinen kasituntinen joten me nähdään illalla ja jos tämä ”Uusi Aika med Spartalainen Järjestys” lähtee tästä hyvin rullaamaan, niin postausten suhteen palataan Luostarin malliin jossa päivän teksti ilmestyy 04.00 – 06.00 ja sosiaaliset hinkkaukset tehdään sitten illalla. Suomeksi sanottuna tämä on loistava aasinsilta ja tekosyy sille että mä (kiireestäni johtuen) vastailen eilisiin kommauksiin illemmalla (kiitos niistä, samanlainen itsekäs P mä olen ja oli hei muuten mukava nähdä Sirpaakin pitkästä aikaa).

Mahdollsimman hyvää maanantaita ja mitä parhainta viikon alkua, niin lomalaisille kuin meillekin joiden pitää eteenpäin raahautuman med kipiä selkä och very much v – käyrää loudattuna otsalohkon vasemmalle puolelle, hieman Brocan alueen etupuolelle.


Ps. Juu, aamulääkkeet on vetämättä ja siksi saitte tuon kognitiivis/cerebrum – tyyppisen tietoiskun Brocan alueen naapureista joita siis ovat V – käyrä, Horny Horninen ja Mä Haluun Ton. Edellä mainitut alueet eivät edusta aivojen parhaita sektoreita mutta ovat vallalla normi elämässä ja vallankin Horny Horninen näin kesäaikaan kun Hessus mikä babelus – lajin edustajat ovat pudottaneet talviturkkinsa ja näyttävät sen kauniin kehonsa mitä paljastavimmassa määrin. Aamenet tälle ja nyt dosetin kimppuun.


24 kommenttia :

 1. Apropos, lihotuskuurisi... Anoppini soitteli aamulla. Mä yritän ehtiä tämän päivän aikana naputtelemaan sulle mailia aiheesta Paimenen tankkausjuomat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No minä käyn sitten jossain vaiheessa katsomassa.

   Poista
  2. Ellet ole vielä käynyt, niin sielä pitäisi olla postia. Jo pari tuntia sitten kylläkin, mutta unohdin käydä soittamassa täällä kelloa.

   Poista
  3. Kiitos, vastaan illalla koska nyt mun on mentävä!

   Poista
 2. Onko tuo kuva se kuuluisa taideteos "broilerit porealtaassa" ? Taiteilija tuntematon...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No saattaahan se olla, meikäläinen kun ei tuosta taiteesta ole kovin hyvin perillä..

   Poista
 3. Onnittelut lisäkiloista!!!! Hah, täällä samasta tulee raippaa. Itseltä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos mutta älä hyvä nainen itseäs ruoski koska naisella pitää olla muotoja!

   Poista
 4. Hienoo, kiloja tulee lisää.
  On se meillä erillaista.Minä taistelen ettei tule lisää ja sinä että tulisi.Kumpi sitten lienee helpompaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taitaa olla kummassakin oma taistelunsa eikä niitä pysty oikein vertaamaan mutta eikös me sun kans sovittu ettet laihduta enää?

   Poista
  2. Niin mutta kun.....masu pullottaa,vähän.
   Tänään kylläkin kävin fysikaallisessa ja sieltä lupasivat että pyykkilauta saapuu, kunhan jaksan veivata vuoden heidän neuvomiaan liikkeitä.Ja minähän jaksan vaikka kipeää tekee selkään.

   Poista
  3. Naisella pitää olla muotoja joten ei pidä mennä muuttamaan itteään miksikään kukkakepiksi ja toivon tosissani että saisit helpotusta niihin särkyihis.

   Poista
 5. En tiedä miksi aiempi kommenttini ei näkynyt, mutta teen saman tarjouksen eli jost tarvitset lisää läskiä, niin riemumielin voin antaa omistani!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä horise nainen - mä olen nähnyt sun kuvias joten tiedän ettei sulla ole yhtään ylimääräistä!

   Poista
 6. Täältä kans sais kesäihrat lahjoituksena!

  Piti tulla mainitsemaan, että nää Paimenen jutut on aina jostain syystä (useimmiten) stressikäyrää laskevia, vaikka nyt kesällä en joka postaukseen ehtinytkään mukaan. *ruoskii itseään* Nyt arkeen palatessa täytyy lukea ahkerammin, ettei pää vallan poksahda...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitä sinä riukukinttu siellä oikein höpäjät!? Suhun ei sais läskiä vaikka liimais ja hyvä kun ilmiinnyit jotta mä pääsen kysymään että koskas nainen on ajatelluttehdä sen kissavideon (med kintut)?

   Poista
  2. Prkl! Perse ja etureppu kerää kyllä ihan tarpeeks läskiä vaikka raajat onkin kuin riisitautisella.

   Kissavideo... hmm. Onhan mulla kaiken maailman videoita taltioituina, katotaan saako niistä joskus jotain kasaan.

   Poista
  3. Te naiset paisuttelette turhaan asioita ja se on asia mitä minä en ymmärrä ja sitäpaitsi miksi jokaisen naisen pitäisi olla tietyn kokoinen tai tietyn muotoinen? Luojan kiitos näin ei ole koska muuten tämä elämä olisi sangen tylsää.

   No niin, sitten ei muuta kuin julkaisemaan!

   Poista
 7. Olipa nätti kuva tuo ylimmäinen, kanarouvat lilluttelevat nahkansa puhtaaksi ennen marinadiin siirtymistä.

  Ihan en ole kartalla kaikista käänteistäsi, mutta tuo painonnostokuuri kuulostaa rankalta. Mulla on jotenkin semmoinen tunne, että sinä olet sitä onnekasta läpipasko -tyyppiä joka saa mättää soosia ja soppaa ämpärikaupalla eikä mikään jää mahaa kasvattamaan.

  Täällä yksi yrittää pientä kurinpalautusviikkoa, fillarilenkkejä leppoisassa tahdissa iltayöstä. Koulujen alkamisen myötä pystyn taas luikahtamaan sinne painojen pariinkin. Kotona on pikkuisen tulenarka tilanne syömisten kanssa, joten joudun todella limboamaan saavuttaakseni riittävän matalan profiilin treenaamiseen. En kuitenkaan aio piilotella proteiinipulvereitani enkä muita kemikaaleja sillä samasta kattilasta syön muun perheen kanssa.

  Onnea vaan sulle massanlisäykseen, käyhän kurkkaamassa vaikka Fitnesstukun valikoimaan, kyllä löytyy kaikenlaista :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No valitettavasti mun elimistö on sellainen että mä en liho vaikka miten söisin ja tästä syystä sitä massaa on vaikea saada lisää. Joutuu tekemään aivan helvetisti töitä lihomisen kanssa eikä hommaa helpota yhtään se että samalla nostelen painoja (koska en halua olla Jabba). Lisäravinteita menee aina kreatiinista lähtien mutta näin alkuvaiheessa nekin tuntuu tulevan "läpi". Tiedän kokemuksesta että se ottaa taas muutaman viikon ennenkuin elimistö alkaa toimimaan eri lailla.

   Olisihan noita tarjolla jos jonkinlaista Fitnesstukkua sun muuta mutta mun rahatilanne ei salli ihan mahdottomia :D

   Poista
  2. Niinhän minä vähän arvelin, kun ei tartu niin ei tartu. Toivottavasti saat kuitenkin elimistön yhteistyöhön ja tarvittavan lisäpainon hankittua. Älä kuitenkaan juksaa vaakaa ompelemalla kalsareihin lyijypainoja.

   Tuo fitnesstukku oli vähän läpällä, kaikkea on tarjolla mutta loppujen lopuksi perusruualla, vitamiineilla ja liikunnalla saa parhaat tulokset.
   Onnea matkaan! Voin minäkin lahjoittaa pari kiloa, hyvin joutavat.

   Poista
  3. Ei tartu ei vaikka miten yrittää mutta josko sitä pitemmässä juoksussa sitten alkaisi tuo elimistökin mukautumaan ja joo, vaikka mä syönkin lisäravinteita niin kyllä ne kalorit ja sitä myöten kilot tulee kunnon ruuasta eikä mistään korvikkeista tai buustajista.
   Elä sinä lahjoita mitään koska sun kroppas on nyt niin hyvässä kuosissa ettei paremmasta väliä!

   Poista
 8. Sun täytyy kokeilla lisäkilojen keräämiseen Liiterin maapähkinävoita. Muutaman purkin jälkeen siitä kyllä tulee Jabba the Hut efekti lantuville, mutta kohtuukäytössä tulee lisämassaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä idea muuten nutta maapähkinävoi on eräs niistä tuotteista joihin en ole saanut makua vaikka olen muutamaan kertaan yrittänyt :D

   Poista

Käynnistäsi kiitollinen ja kommentistasi olisin suorastaan riemuissani!
(kommenttien valvonnan takia ne näkyvät vasta hyväksymisen jälkeen ja tämä saattaa kestää jonkin aikaa)

Kiitokset tekijöille:

 • Blogger archive page > Life is so full of tae!
 • Google Friend Connect Button > NetOops blog
 • Add Related Post Widget To Blogger (linkwithin) > My Blogger Tricks
 • Contact Form > Tw!st Blogger
 • Simple Search > Blogger Buster
 • How to display linkwithin related posts only in post pages > My Blogger Desk
 • How to Remove Subscribe to Atom links from your Blogger Blog > Superwebtricks
 • How to remove quick edit and wrench icons on Blogger > Blogger Plugins