Ja katso: Naftatynnyri jyräsi hänet

Päätin sitten rustata tätä Jurttaa uuteen uskoon ja suht valmis se on vaikka muutamia hienosäätöjä pitää tehdä mikäli mun taitoni vaan niihin riittävät. Aika näyttää jääkö tämä pysyväksi vai ei mutta tämä on siitä hyvä että kaikki ”roju” on jemmassa ja linkit, lukulistan sun muut saa näkyviin kun klikkaa bannerin vasemmassa laidassa olevaa ”kolmea viivaa”. Tämä on mielestäni lukijaystävällisempi kuin se vanha sillä tekstin fonttina on 14 ja värejä oli pakko muuttaa koska originaaleista ei näillä silmillä saanut selvää, tosin en tiedä miten käy kun kirjoitan tätä pienemmällä fontilla elikkäs Libren writella mutta sittenpähän sen näkee kun julkaisen. Sitä vaan en tajua miksi mobliilpuolella näkyy otsikko kahteen kertaan (varmaan ihan yksinkertainen juttu mutta ei ole mennyt jakeluun) ja koitan kyllä korjata sen, samoin kuin sivun alaosan uudempi/vanhempi – tekstin linkin värit vaikka kyllähän sitä jokainen osaa navigoida vaikkei niitä numeroita tai next/previous – juttuja näykään.


Selkä on niin paskana että olen maannut käytännöllisesti katsoen eilisillasta lähtien sohvalla kun tuli punnerrettua yhtä naftatynnyriä Syyrialaisen kyytiin. Aina ei viitti kerjätä jotain kaveriksi ja kun ei tuo Syyrialaisen perse nyt niin korkealla ole niin ajattelin että minäpä sen siitä punnerran auton kyytiin mutta kilin kellit, selässä tuikkas siihen malliin että läks jalat alta. Se tietysti vitutti mutta vielä enemmän otti päähän se että tynnyri kaatui kyljelleen ja jyräs mun ylitseni tien toisella puolella olevien mummojen katsellessa mun toilailua. Annoin tynnyrin kieriä ojaan ja kampesin itseni Syyrialaisen peräkoppiin piiloon ja huutelin sieltä hyvät päivät vaikka teki mieli kirota niin perkeleesti, se kulkaa tekee melko mojeeta kun täys tynnyrillinen naftaa suhauttaa paimenen ylitse...ärh.


Joo – o, tyhmästä päästä kärsii koko kärsä ja niin eespäin mutta tehty mikä tehty eikä siitä sen enempää. Tietysti olisin mielissäni jos joku sattuu poikkeamaan ja kertois mielipiteensä tästä uudesta pohjasta ja sen toimivuudesta kun jokaisella on erilaiset systeemit käytössään niin sais vähän kuvaa siitä miten tämä näkyypi/palvelee noin niinkus yleisellä tasolla. Eipä mulla tässä muuta mutta taidan naputella lisää vielä tänään.

8 kommenttia :

 1. Hola sinä ylitse jyrätty.

  Näit kauheasti taas vaivaa, mutta pakko tunnustaa, että näyttää tismalleen samalta mun puhelimen näytöllä :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervehdys!

   Viitsitkö katsoa uudestaan koska vaihdoin oletusarvon "yksinkertainen" - malliin ja ainakin esikatselussa näkymä muistutti tätä tietokonemallia. Puhelimesta en voi tarkistaa koska mulla on Nokian "Maa aikojen alussa" eikä sen persereiän kokoiselta näytöltä näe mitään - nettiyhteyden muodostuminen kun kestää about 459 tuntia enkä viitsi venata noin pitkään.


   Poista
  2. Korjausta edelliseen; mobiilimalli on nyt picture window koska Blogger muutti sen yksinkertaisen aivan samanlaiseksi kuin oletusarvonkin mutta tuo nykyinen näyttäis pysyvän.

   Poista
 2. Onhan tää tästä läppärin näytöltä (ja on mulla isokin näyttö vieressä) tosi hyvä. Minusta parempi ja selkeämpi kuin se edellinen. Ja tyylikäs!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos. Vielä kun osaisin rukata tuon bannerin teräväksi niin sit ois kaikki suht hyvin. Oon koittanut saada sitä kaikilla mahdollisilla tavoilla mutta noin isona sitä ei saa, ei sitten millään - pienempänä kyllä mutta sitten jää typerät, valkoiset alueet ympärille.

   Toinen juttu on se että tässä pohjassa on "kiinteänä" kahteen kertaan blogin ylätunniste ja jos sen poistaa vaikkapa vaan toisesta (eli tallentaa tyhjänä, kokonaan niitä ei saa poistettua paitsi html:n puolelta), niin sit häviää otsikko koko blogista ja tämä on se syy miks otsikko näkyy kahteen kertaan mobiilipuolella (mikä sinänsä ärsyttää suunnatomasti).
   Mutta hyvä jos kerran tykkäsit.

   Poista
 3. Hienohan tämä on :)

  VastaaPoista

Käynnistäsi kiitollinen ja kommentistasi olisin suorastaan riemuissani!
(kommenttien valvonnan takia ne näkyvät vasta hyväksymisen jälkeen ja tämä saattaa kestää jonkin aikaa)

Kiitokset tekijöille:

 • Blogger archive page > Life is so full of tae!
 • Google Friend Connect Button > NetOops blog
 • Add Related Post Widget To Blogger (linkwithin) > My Blogger Tricks
 • Contact Form > Tw!st Blogger
 • Simple Search > Blogger Buster
 • How to display linkwithin related posts only in post pages > My Blogger Desk
 • How to Remove Subscribe to Atom links from your Blogger Blog > Superwebtricks
 • How to remove quick edit and wrench icons on Blogger > Blogger Plugins