I'm Back - olen selkä (vol. 2)

Mikäli näet silmiesi edessä uudistuneen Jurtan ja tämän tekstin, puhumattakaan siitä että linkit ym. toimivat, jotain positiivista on tapahtunut ja se on hyvä se. Hylkäsin nimittäin virtuaalisen maailman en suinkaan tämän blogin rustaamisen takia vaan siksi, että suoritin muutaman päivän ajan itsetutkiskelua ja laitoin muutamia asioita järjestykseen poistamalla epäolennaisia ja hyvien käytöstapojen mukaisia ”sidonnaisuuksia” kuten naapureiden automaattisen auttamisen, teennäisten hyvien huomenien toivottelun ja pari muuta juttua jotka toivat kosolti vihamiehiä mutta voi voi, elämä on ja niin edespäin. Lyhyesti sanottuna lakkasin elämästä muille ja se kuulkaa on varsin vapauttavaa koska jos lähiympäristön ja hieman kaukaisimpienkin kontaktien jokainen yhteydenotto alkaa kysyvällä ”Ehtisitkö..”, ”Viitsisitkö..” tai ”Ei sulla sattuisi olemaan..” - lauseella niin eipä noilla ns. tuttavilla ole niin väliksi ja jos rehellisiä ollaan, niin meikäläiselle on aivan sama vaikka hukkuisivat paskaan.

Esimerkkinä naapuri joka suivaantui mulle siitä kun en lainannut hänelle akkuporakonettani eikä hän tästä syystä saanut sisälle kirpputorilta ostamaansa pöytää mikä tietysti pistää vituttamaan koska eihän sellaisesta olohuoneen pöydästä ole kovin paljon iloa pihalla. Miksikö sitten en lainannut? No jos on varaa ryypätä niin arkena kuin viikonloppuisin ja kun kerran asenne on se, ettei mikään (muu kuin temppuvesi) saa maksaa mitään, niin on aika selvää että jostain joutuu tinkimään ja tällä kertaa se oli akkuporakone. Ehdotin että siirtäisivät pöydän asuntoon olohuoneen ikkunan kautta josta se mahtuisi hyvin ja sain vastaukseksi ettei ei jumalauta, siinä joutuu siirtämään sohvan sekä verhot joten siinä on aivan liian paljon hommaa eikä se näin ollen käy. No, kahvitelkoot ulko -oven edessä koska se jos mikä on teko josta Taivaan Isäkin tykkää. Ajatelkaa nyt; hikiselle pöydälle leväytettävästä tarjouspitkosta saavat osansa niin naakat, supit,oravat, muutama miljardi muurahaista ja taivaan peittävät talitintti – parvetkin joten tässä outside – olkkarissahan toteutuu se profetia jossa sanotaan ”Mitä teet yhdelle näistä pienimmistäkin....” eli amenet ja nominet sille kahvihetkelle.


Suurin syy paskamaiseen ja yleisesti hyväksyttyjen normien vastaiseen käytökseeni on kuitenkin tämä aivan perseestä oleva taloudellinen tilanne. Tajusin nimittäin että juostessani jokaisen perkeleen piipittäjän tekemässä sitä sun tätä saamatta siitä mitään korvausta, dissaan ennenkaikkea omaa rakasta Valkyriaani joka joutuu kärsimään tästä meikäläisen SPR/Talkooväkeä yli rajojen – tyylisestä touhustani ja siksipä siihen oli tehtävä muutos. Saattaa kuulostaa itsekkäältä ja sitä se varmaankin on mutta muistettakoon myös se, ettei tämä ”jeesaas vähän” - ovi ole auennut kuin yhteen suuntaan joten mitäpä sitä enää aukomaan. En yritä nostaa nostaa itseäni jalustalle suurena hyväntekijänä koska sitä en suinkaan ole mutta nyt on tilanne se että jokainen tulkoon toimeen omillaan. Pakko pitä pesueen puolta ja tehdä vain niitä manöövereitä joiden ansiosta Valkyriani ja Aljohin ei tarvitse kituuttaa eik nähdä nälkää. Katkeroitunut? Ehkäpä hieman mutta toisaalta myös hyvin helpottunut koska nykyinen ja stressittömämpi tilanne heijastuu positiivisella tavalla myös parisuhteeseen ja sitä kautta Valkyrian oman pään sisäiseen tilaan joka on joutunut koville kuluneen vuoden ja varsinkin tämän kesän aikana. Mun ärähtelyt, tiuskimiset ja perkeleet ovat jääneet paljon vähemmälle millä on suuri merkitys sen tähden, että Valkyrian entisessä elämässä näitä tunteenpurkauksia seurasi se ainainen turpaan ottaminen ja se on jättänyt pysyvät jäljet hänen psyykkeeseensä.

Okei, nyt tuli sellaista juttua mikä olisi paremmin sopinut ”Kiellettyyn kaupunkiin” jos saan sen nyt edes tehtyä mutta toisaalta mitäpä sitä antaa parempaa kuvaa kuin mitä se on. Kaikilla on vaikeutensa ja mulla sekä vaimolla omansa – me kun ei kuuluta pilvikansaan joka elää pumpulissa ja joiden suloiset Mutterimunpilveni tai Iltaruskonpipperinpalaset kipittävät sen oman pumpulikasan ihgulla paimentolaismatolla niissä vitun adorableissa, pinkeissä potkuhousuissaan. Ei, ei todellakaan vaan vetoisessa vuokrakasarmissa ja kun vehkeestä ei tule kuin kuumaa ilmaa ja pullanmuruja niin ovat nuo liian alhaisessa lämpötilassa paistetun kinkun väriset pikku teppaajatkin jääneet vähemmälle. Aljoh sen sijaan on suloinen mutta se alkoikin mun peräpukamistani jotka äityivät vallan saatanallisiksi – mikäli tälläistä termiä voidaan käyttää peristaltiikan loppupään ja sen ikioman, suolistonukan (valkoinen parta) ja sisäisten verenvuotojen (se fucking punainen lakki) värjäämän Papasmurffin ulko -ovesta. Amenet ja nominet myös tälle.

Sitten loppukevennykseen joka myös loppukidutuksena tunnetaan eli: tämä mun ”Valaistumiseni” tulee myös näkymään jonkin verran täällä Blogspheren puolella ja se saattaapi (no ihan varmaan) vaikuttaa näihin teksteihin sekä joihinkin muihin juttuihin koska mun tarvitsee ottaa vähän erilaisempi ote kaikkeen mikä liittyy tähän mun rakkaaseen Jurttaan ja kaikkeen siihen mitä se tähän asti pitänyt sisällään. Edelleen, jos näet tämän tekstin ja muutenkin kaikki toimii suht normaalisti niin hyvä mutta meikäläisen taidot ja paskan tuurini tietäen luvassa on sekaisin oleva blogi med toimimattomat linkit (joita muuten puuttuu varmaan aika paljon) mutta olkaat kärsivällisiä koska mä koitan taputella kaiken kasaan vielä tämän illan aikana. Niin, ja tämä oli sitten viimeinen muodonmuutos pitkään aikaan koska minen jaksa veivata näiden kanssa (enhän sanonut tuota viimeksi, enhän?).
Nyt sitten kokeillaan...
18 kommenttia :

 1. Vastaukset
  1. Reply test. Mathox:illa tämä hukkasi kommentit mutta Chromella näkyy joten en tiedä miten muiden selaimien kanssa käy...

   Poista
 2. Mäkin testaan!

  Joskus terve itsekkyys vaan on ainoa oikea tie.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos testauksesta!
   Joo, ei siitä tule mitään jos koko ajan hyppää toisten mieltymysten tai suoraan sanoen siitä kysyjän omasta laiskuudesta johtuvien juttujen perässä.

   Poista
 3. Nice try! Toivotan onnea tuolle ja olkoot olot V:lle ja Aljohille suotuisammat - kuten myös itsellesi. Aikanaan yritin jeesiä pariakin kaveria - missä ovat he nyt? Haa, ei näy, ei kuulu ja itse asiassa hemmetin paljon parempi niin!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Polga <3
   Siinähän tuo just nähdään, apua ollaan kyllä ruinaamassa mutta annas olla kun itse tarttis hieman jeesiä niin ketään ei näy. Uskon että teikäläinenkin on auttanut "hieman enemmän" - kuten sanonta kuuluu ja se on tosi kurjaa kun toinen antaa isosti mutta se unohdetaan heti kun on saatu oma tilanne hyvälle mallille (vaikka tiedetään esim. toisen liikkumiseen tms. liittyvät rajoitukset/vaikeudet). Perkele.

   Poista
 4. Se on eri asia, jos on ilmoittautunut vapaaehtoiseksi talkoolaiseksi, mutta jos toiset alkaa pitää sitä itsestäänselvyytenä, ei ole se hyvä homma.
  Kaikenlaista riesaa on sillä sinun Valkyyriallasikin... ihanaa, että sillä on sinut! Siis en väitä, että sinäkin olisit riesa (ainakaan aina) mutta - ja niin edelleen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tottapa tuo ja tänä päivänä homma tahtoo mennä just niin että kaikkea aletaan pitämään itsestäänselvyytenä eikä ajatella sitä että sillä auttajallakin saattais olla muutakin tekemistä, suurin osa kun näistä täkäläisistä avunpyytäjistä ei saa sitä omaa persettään nostettua edes suhteellisten pienten ja helppojen suhteen.

   Minen ole riesa ainakaan silloin kun saan ruokaa, se toinen ääripää onkin sitten taas ihan eri juttu :P

   Poista
 5. Täähän pelaa hyvin!
  Ton auttamisen kanssa olen Polgan kanssa samoilla linjoilla. Minulla oli ystävätär, jota autoin ja kuskasin joka paikkaan med hänen iso koiransa. Sitten suuttui kun en mennyt viiniä lipittämään illanistujaisiin. Eipä vaivautunut edes kysymään minun vointiani, joka silloin oli tosi alamaissa. Se siitä ystävyydestä.

  Joten auttamiselle on syytä laittaa rajat. ja pitää niistä kiinni!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ugh!
   Puhut viisaita sanoja nainen sillä epäkiitollisuus on tänä päivänä sitä luokkaa ettei mitään rajaa ja siksipä Spartalainen meininki on kaikkein paras - katsotaan miten suhtautuminen muuttuu kun kaikki ei olekaan niin itsestään selvää.

   Voin kuvitella tuon sun tilanteen koska sä olet hyväntahtoinen ihminen joka mielellään jeesaa ja jota tämä paska ämmä on sitten alkanut käyttämään hyväkseen. No, ehkäpä Karma muistaa häntä jossain vaiheessa.

   Poista
 6. Terve itsekkyys on hyvästä. Hienoa, jos se löytyi <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo....kait se löytyi kun tuli ettei enää jaksa hakata päätään mäntyyn. Kaikki vaan jotenkin kulminoitui näihin menneisiin muutamaan päivään enkä tiedä mikä sitten oli laukaiseva tekijä mutta nyt on aika helkkarin paljon paremmat fiilikset.

   Poista
 7. Minä tykkään ja kovasti! Siis just siitä, että otat aikaa Valkyyrialle ja Aljohille.
  Suuret pointsit ja märät pussaukset poskelle. ♥

  VastaaPoista
 8. Uudistunut hyvään suuntaan, sanoisin.

  Ihan samoilla linjoilla muden kanssa. Itsekyys on hyvästä ja nyt taas huomattiin kuinka tärkeä sinulle on perhe. I love you ♥

  Mulla oli kerran ystävä joka oli todella ystävä (omasta mielestään). Ystävä niin kauan kun lainasin rahaa. Sitten kun laitoin rahahanan kiinni, ei ole kuulunut Pyhää Pöläystä koko ämmästä.Sitä ystävyyttä en kaipaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos ja rakkautta täältäkin suunnasta sinnepäin ♥
   Näinhän se menee että ne läheisimmät "ystävät" ovat niitä pahimpia selkäänpuukottajia ja kuppaajia, he vain yrittävät verhota tekonsa tämän ns. ystävä - nimikkeen taakse.

   Poista
 9. Peukut terveelle itsekkyydelle!

  VastaaPoista

Käynnistäsi kiitollinen ja kommentistasi olisin suorastaan riemuissani!
(kommenttien valvonnan takia ne näkyvät vasta hyväksymisen jälkeen ja tämä saattaa kestää jonkin aikaa)

Kiitokset tekijöille:

 • Blogger archive page > Life is so full of tae!
 • Google Friend Connect Button > NetOops blog
 • Add Related Post Widget To Blogger (linkwithin) > My Blogger Tricks
 • Contact Form > Tw!st Blogger
 • Simple Search > Blogger Buster
 • How to display linkwithin related posts only in post pages > My Blogger Desk
 • How to Remove Subscribe to Atom links from your Blogger Blog > Superwebtricks
 • How to remove quick edit and wrench icons on Blogger > Blogger Plugins