Gmail - tiliäsi vakoillaan

Oh my, maaninkalainen Pimpaimen kuva pellolla - jonka tekijöiksi muuten veikkaisin nuoria, noin 7 – 12 vuotiaita alieneita joille tämä kiistelty ja mahdottoman kiinnostava räpsä (tässä tapauksessa olkinen) on vielä tuntematon seikkailu sekä paljon muuta on tapahtunut näiden muutaman päivän aikana joiden aikana en ole ehtinyt paljon Jurtalla poikkeamaan. No eilen kävin taputtelemassa hikistä telttaani uuteen uskoon ja niinpä lukulistani blogeissa näkyy ote päivän teksistä, toivon nimittäin tämän auttavan lukulistaani tutkailevia löytämään helpommin kiinnostavaa luettavaa koska pelkkä otsikko ei paljon kerro. Paransin myös Radio Jurtan ja World Greatest Food – sivujen näkyvyyttä sillä näiden kohdalla alasvetovalikko jostain syystä tökki ja niinpä ne ovat nyt omilla sivuillaan. Niin, ja olisin kiitollinen mikäli joku lähettäisi niitä ruokareseptejä/ohjeita lisää. Katsokaas kun Bloggerin tilastojen mukaan tuota sivua tutkiskelee muutkin ihmiset kuin minä niin olisihan siitä sitten iloa muillekin ja vastapalveluksena ohjeen lähettäjä saa pysyvän linkityksen omaan blogiinsa, minä kun ei pers'aukisuuteni takia muulla tapaa pystyy korvaamaan/hyvittämään. Lisäksi väänsin muutamia juttuja taustalla joiden toivon helpottavan satunnaisia matkaajia.


Nämä pari päivää ovat menneet oikeastaan öljyntorjuntatöissä jotka saivat alkunsa erään vesijohdon rikkoutumisen seurauksena ja lattialla olevan roinan takia viemäriputken tukkeutumisen eli tulvan joka taasen aiheutti suuren kompressorin hajoamisen ja sitä kautta melko runsaan öljyvuodon. Olisihan tuon voinut sanoa lyhyemminkin eli normaali paskasta tuurista aiheutuva lumipalloefekti joka sai jätkän näyttämään Exxon Valdesin vanavedessä uivalta sorsalta. Näiden kuluneiden päivien aikana tuli pumpattua, kauhottua ja lapioitua kymmeniä kuutioita öljyn sekaista vettä ja muuta roinaa minkä jälkeen olikin vuorossa painepesurin kanssa heiluminen, saastuneen jäteveden toimittaminen ongelmajätelaitokselle ja rakenteiden kuivausta etc. Sokerina pohjalla tietysti se että kyseessä oli halli jossa minä ja pari kaveria olemme vuokralla joten siinä meni kaiken muun lisäksi meidän kompressori (sellainen isompi, tuotto muutama kuutio minuutissa) joten kustannuksia kustannusten perään mutta kuten sanottu, ihminen on työntekoa varten luotu eläin joten kaipa nämäkin menoerät saa joskus maksettua.


Läskikuuri on asemasotavaiheessa eli paino ei putoa muttei myöskään nouse mutta jahka saan näitä asioita hieman balanssiin, niin eiköhän sitä kolesterolia ala kertymään ja tavoitteenani onkin supistaa verisuonia sen verran ettei ainakaan hyytiäisten (Culicidae) pikku vampirella – kärsät ylety imppaamaan sangen vähäistä verimäärääni. Meillä paimenillahan ei elimistössä kierrä kuin puolitoista litraa verta koska meidät on luotu ankeita olosuhteita silmällä pitäen ja jotkut pahantahtoiset runkefäärdit väittävät että tuo vähäinen verimäärä korreloisi aivotoiminnan kanssa, ts. olisimme mukamas niin sanottuja mottitopeja mutta mielestäni tuo arvio on sekä törkeä loukkaus meitä kohtaan, myös täysin päin maaninkalaista peltoa mikäli tälläistä termiä voidaan tässä yhteydessä käyttää. Se siitä verenkierrosta ja loppuun muutama uutinen joista ensimmäisen tarjoaa TechCrunch ja uutinenkoskee Mac – käyttäjiä sekä erästä selainta.
Toinen uutisointi android – puhelimista löytynyttä tietoturva –aukkoa ja on siksi erittäin tärkeä! Uutisen mukaan hakkerointi on helppoa eikä ihmisten Gmail – ja muihinkaan tileihin pääsy ole vaikeaa, vakoilu/haittasovellus asentuu vaikkapa uuden taustakuvan muodossa joten tämä uutinen kannattaa lukaista ja tsekata mahdolliset uhkatekijät. Itsellänihän tuota ongelmaa ei ole koska käytössäni on vanha Nokian 3720c (kaikkihan te muistatte näppärän *#0000# - näppäinyhdistelmän jolla saa nokialaisen tiedot luurin näytölle) jolla ei edes pääse nettiin vaikka kuinka yrittäisi. Tai no, pääsee mutta jokainen voi kuvitella millaisen surffailukokemuksen tuo persereiän kokoisella näytöllä ja antiikin Rooman aikaisella teknologialla varustettu puhelin tarjoaa, niin ymmärtää etten käytä sitä kuin puhelimen varsinaiseen tarkoitukseen eli puheluiden soittamiseen. Nykyäänhän nuo varsinaiset puhelut ovat sivuseikka kaiken muun shaiban rinnalla joten oikeastaan on ihan oikein että tätä uutta sukupolvea muistutetaan omasta kuolevaisuudestaan pikku vakoiluohjelmien muodossa. Tai niinkuin eräs rannikkoseudulla seksipalveluiden parissa työskentelevä ystävä (joo, se on nainen) tapaa sanoa: ”Share my ass”.


Nyt on myös keksitty mobbaus joka on taas näitä uusia läskinpoltto – villityksiä ja olekin tuuminut josko lanseeraisin jo pitkään suunnittelemani Paimentamisen, todella käyttäjä ystävällisen treeniohjelman joka on helppoa kuin heinänteko: Tilataan paimen kotiin ja.....


Hyvää perjantaita ja alkavaa viikonloppua kaikille – meikäläinen joutuu lähtemään naapuritundralle mutta palajan myöhemmin päivittämään rakkaan Jurttani asiat ajantasalle ja eikähän sitä tule katsastettua Blogspheren aavikoitakin.


16 kommenttia :

 1. Kokeilin tuota taikasanaa omaan nokialaiseeni, se sanoi "tunnistamaton palaute".

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama mulla...

   Oikein rattoisaa ja rauhaisaa viikonloppua tundran vaeltajille!

   Poista
  2. Josko teillä on sitten sen verran uudet luurit koska vanhoissa tuo tähti - risuaita - neljä nollaa - risuaita - koodi toimii ja se tuo esiin sekä tekniset tiedot että sen, koska puhelin on otettu käyttöön (mikä on hyvä ominaisuus käytettyä puhelinta ostettaessa).

   Poista
 2. Mullapa on tarpeeksi vanha puhelin! Toimii tuo *#0000# ja kertoo, että kyseessä on Nokia 6210c. Ja vielä versionumerot ohjelman päivityksestä perässä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toinen puhelimeni kertoi myös tietonsa, hän on Nokia 3110c jne.

   Poista
  2. Nonni!
   Vanhassa vara parempi ja kiitos kun todistit että koodi on oikea, meikäläisestä kun tuntuu välillä että ihmiset luulevat mun repivän näitä juttuja omasta päästäni.

   Poista
 3. Ei munkaan luurissa koodi toimi mutta ei hätää,en osta käytettyä kun on uusiakin tarjolla.
  Hmmm.Oikea Paimen ja verta suonissa. Eikös niillä ole jäänestoa vain?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikeat Paimen ja aitoa verta tai verensekaista jäätä jos totta puhutaan, ne om maalarit joilla virtaa pakkasneste ja muut ohenteet.

   Poista
  2. Niinpä virtaakin :D

   Treenikuuri tuottaa tulosta.Pitää alkaa ratkomaan housunsaumoja ja paidanhihoja.Kiristää niin ikävästi ja paino noussut 2 kiloa vaikka en näytä lihoneen yhtään.

   Poista
  3. No sehän menee sitten oikeaan suuntaan koska lihas painaa enemmän kuin....hmmm....lepotilassa oleva, hieman valkoiseen vivahtava liha :D

   Poista
 4. Mä en jaksa kikkailla luurin kans enää, johan tuo Ameriikan Isoveli kaikkia vahtii muutenkin aj söi Nokiankin siinä ohimennessään.

  Mulla on kurkussa kaktus ja huomenna pitäs selviytyä lähiopetukseen klo 10-15 ja iltasella pitää elojuhlat kavereille. Onneksi sunnuntaina saan nukkua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi kurjuus!
   Olet sitten tulossa kipeäksi...hmm...sitä lähiopetusta ei voi mitenkään passata?

   Poista
  2. No ei oikein, niitä kun on peräti kaksi päivää koko talvena ja mielelläni haluan nyt kuulla, milloin on luennot ja tentit jne. Toisaalta pääsen luistamaan sen varjolla raivauksesta täällä kotona, mies saa piiskata lapset hoitamaan osansa.

   Poista
  3. No onneksi pääset kotona helpommalla mutta kyllä mua siltikin hirvittää että miten sun käy....toivon kuitenkin sydämeni pohjasta että pysyt terveenä koska nämä taudit on nykyään sellaisia pirulaisia ettei niistä tahdo selvitä millään.

   Poista
 5. Aikanaan kun työkseni noiden nokialaisten kommunikaatiovälineiden kanssa pelasin, tuo koodinpätkä oli oikein tuttu ja joskus jopa hyödyllinen. Oli niitä muitakin, en vain enää suostu muistamaan. Eivätkä varmaan toimikaan enää. Malli 1610 eli 'kymmentä yli neljä' oli surullisen kuuluisa kapistus. Yleensä kymmentä yli neljä oltiin jo afterwork -lasillisilla ja siellä kai tuokin malli on servetin kulmaan suunniteltu.

  Huvittuneena lukaisin uutisvirrasta sen peltoilmestyksen. Kuvaa piti suurentaa, että kaikki viisi airoparia sain lasketuksi.

  Pitää pari videota kaivella ja linkittää omaan päiväkirjaan jahka tästä tokenen.
  Mukavaa viikonloppua Jurtalle. Lätkikselle terkkuja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ahh, sinäkin siis muistat!
   Katsos kun tämä mun uskollinen työpuhelimeni eli tekstissä mainittu 3720c on otettu käyttöön vuonna 2006 ja pelittää edelleen, niin minä en uudemmista tiedä juur mitään. Toisena työpuhelimena mulla on CAT B25:nen joka on miltei pomminkestävä mutta eipä siinäkään älypuhelinten hienouksia ole mutta esim. kameran osalta pystyy säätämään jopa valotusaikoja ja kaikkea muuta mitä mä en luonnollisestikaan osaa.
   Älypuhelimet ei mulla duunissa menestyis koska ne ei yksinkertaisesti kestäisi ja tuota varsinaista vapaa - aikaa on niin vähän etten sitä varten viitsi ostaa älypuhelinta (eikä mulla olis kyllä varaakaan).

   Poista

Käynnistäsi kiitollinen ja kommentistasi olisin suorastaan riemuissani!
(kommenttien valvonnan takia ne näkyvät vasta hyväksymisen jälkeen ja tämä saattaa kestää jonkin aikaa)

Kiitokset tekijöille:

 • Blogger archive page > Life is so full of tae!
 • Google Friend Connect Button > NetOops blog
 • Add Related Post Widget To Blogger (linkwithin) > My Blogger Tricks
 • Contact Form > Tw!st Blogger
 • Simple Search > Blogger Buster
 • How to display linkwithin related posts only in post pages > My Blogger Desk
 • How to Remove Subscribe to Atom links from your Blogger Blog > Superwebtricks
 • How to remove quick edit and wrench icons on Blogger > Blogger Plugins