Bad connection

Tundralla kärsitään nettiyhteyksien toimimattomuudesta jotka alkoivat jo eilen ja ovat näköjään pahentuneet sen muutaman tunnin aikana jotka olin kyljelläni joten en ole varma saanko julkaistua edes tätä mutta toivotaan. Enpä tiedä johtuuko tämä yksinomaan tundran oloista vai mistä koska eilen illalla rustatatessani jurttaa, kyllästyin jatkuviin 503 – virheilmoituksiin ja Bloggerin omiin ”pyyntöä ei voitu käsitellä – yritä myöhemmin uudelleen” - pop uppeihin jotka sitten saivatkin mun laittamaan koneen kiinni.Enivei, lisäsin FeedBurnerin (sivun alareuna) ja Googlen täsmähakukoneen (sivupalkki) enkä taida nykyisten juttujen lisäksi muuta sitten laittaakaan. Poistin myös ”Follow” -linkistä G+ :t koska ne vääristi tilastoja ja molemmat linkithän löytyvät tuolta ”About” - sivulta. Eli sangen mitään sanomatonta juttua näin aamusta koska tämä on yhtä taistelua taas näiden yhteyksien kanssa ja toivonkin että tilanne korjaantui mahdollisimman nopeasti koska asiaa olisi enemmänkin mutta kun kaikki tökkii niin se on jätettävä myöhempään ajankohtaan. Sadepäivät kun on siitä mukavia että voi roilata netissä ilman omantunnon jatkuvaa karjahtelua tekemättömistä töistä. Katsotaan kohta mistä kana kusee mutta siihen asti kaikille oikein hyvää tiistaita.

10 kommenttia :

 1. Tulin vaan sanomaan, että jos yhtään illalla kykenen niin väännän jonkinlaisen postin. Pää on ihan sekaisin vieläkin... *huokailee ja tuijottelee haaveellisesti ulos ikkunasta*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä uskon että sä olet sekaisin! :D
   Odotan mielenkiinnolla iltaa ja sitä millaista hehkutusta sieltä pukkaa :P

   Poista
 2. Sitä mä vaan sanon, että Safarilla on turha tänne kurvailla, Firefoxilla pääsee luikahtamaan kuin kettu kanalaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuuleppas rakas Hirnakka, ihan sinun takiasi ja koska tästä Safarista oli jo Luostarin aikoihin juttua, niin otin ja latasin Safarin koneelleni eikä tänne pääsyssä ollut mitään ongelmia vaan kaikki toimii oikeastaan helvetin sukkelaan.

   Muistaakseni sä oli Mac/OS - kansaa joten kenties vika löytykin siitä ympäristöstä koska Windowsin (Safari on kai IE -pohjainen juttu, en tiedä) kanssa ei ollut mitään ongelmaa.

   Poista
 3. Chrome pelittää ainakin minulla ihan hyvin, tänne pääsee välittömästi.
  Sitten ihan millä selaimella vaan on hankalia noi isot yläkuva-bannerit. Siis puhun nyt langattomasta yhteydestä. Meillähän näitä yhteyksiä on,minä käytän nykyään langatonta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Chromea meikäläinenkin normaalisti käyttää mutta nyt päätin Hirnakan innoittamana kokeilla Safaria ja tämä toimii ihan okei vaikka onkin täysin uusi tuttavuus meikäläiselle. Olen kyllä tutkiskellut aikaisemmin mutta olin jostain lukevinani ettei tätä enää tueta/päivitetä ja siksi en ole aiemmin testannut Safaria.

   Niin, ja langatttomalla täälläkin nykyään mennään.

   Poista
 4. Tuliketulla minä tänne ratsastin ja hyvin osasi pudottaa jurtan eteisenmatolle. Siellä se Paimen koneen ääressä istui niska painuksissa ja nortti savusi suupielessä.

  Etpä huomannut kun kurkistin ovesta.
  Kyllä me naiset sitten ollaan fiksuja ja nopeita.Heh,heh.

  Ja niin olihan mulla tuomisiakin,mutta tuo kettu tais ne syödä,kun lautasella on vain muruja.No, tuskin olisit pitänytkään sitruunakakusta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D
   Vai sitä on käyty niin nopsaan etten ole edes huomannut! Pyydän anteeksi mokomaa herpaantumistani ja jos nyt kumminkin viitsisit tuoda sitä sitruunakakkua - se kyllä maistuis.

   Poista
 5. Mulla on paha ongelma, kun meidän läppärin räyskä, jolla surffailin Operalla, vaihtui pari viikkoa sitten pöytäkoneeseen, jossa miehellä on oma puoli ja mä joudun käyttään guest sessionia, niin siinä mokomassa guest puolessa ei ole kuin firefoxi ja se on nykyään niin paska, että sillä ei toimi mun sähköposti ja selain kaatuu, kun teen postauksia omaan blogiin. Eikä oo vielä keksitty keinoa, miten sais siihen guest puolelle toisen selaimen... PÖH! Ja kun siihen koneeseen ei saa kahta erillistä profiilia, kuten vanhaan, kun se olis nyt maksullinen ja mehän ei makseta mistään. *miten niin mun pitäisi alkaa omavaraiseksi ja ostaa vihdoinkin elämäni ensimmäinen oma tietokone...*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kokeile Firefoxin kehitysversiota nimeltään Nightly. Hyvä, nopea ja siinä on korjattu/parannettu monia ongelmia eli kehitys on mennyt eteenpäin. Toinen ja moitteeton Firefoxin versio on Waterfox mutta suosittelisin tuota Nightlyä.

   Poista

Käynnistäsi kiitollinen ja kommentistasi olisin suorastaan riemuissani!
(kommenttien valvonnan takia ne näkyvät vasta hyväksymisen jälkeen ja tämä saattaa kestää jonkin aikaa)

Kiitokset tekijöille:

 • Blogger archive page > Life is so full of tae!
 • Google Friend Connect Button > NetOops blog
 • Add Related Post Widget To Blogger (linkwithin) > My Blogger Tricks
 • Contact Form > Tw!st Blogger
 • Simple Search > Blogger Buster
 • How to display linkwithin related posts only in post pages > My Blogger Desk
 • How to Remove Subscribe to Atom links from your Blogger Blog > Superwebtricks
 • How to remove quick edit and wrench icons on Blogger > Blogger Plugins