Raa'an tofun seksi - indeksi
Koska aamu alkaa päin persettä ja kohta pitäisi olla valamassa lattiaa, niin testatkaapa miltä te maistuisitte kannibaalin suussa. Testin tarjoilee http://www.recipestar.com/quizzes/view/cannibal-taste ja testin mukaan meikäläinen maistuu ylipaistetulta/-keitetyltä tofulta joten kun en saanut mitään piristävää tuoltakaan suunnalta, niin päätin samantien laskea (rehellisesti) oman seksi – indeksini täällä http://www.lintukoto.net/testit/seksi-indeksi/index.php ja testin lähteenä on käytetty Lähteenä käytetty Elina Haavio-Mannilan ja Osmo Kontulan seksitutkimusta vuodelta 1991. Testisivulla oleva linkki tähän tutkimukseen ei kuitenkaan toiminut ja kun tarjosin sitä Googlen hakuun, niin se johdatti minut huuto.net:in keskustelupalstalle jossa joku näytti rutisevan omaa tulostaan ja näyttipä siellä olevan tyrkyllä joku toinenkin tämän alan testi. Laitan tähän oman tulokseni joka enteilee sitä että on aika soittaa museovirastoon ja päästää ”Old Lärväke” viettämään eläkepäiviä koska perseestä näyttää olevan tämäkin osa -alue. Nyt ei puutu muuta kuin se että selkä sprakaa keskenpäivän ja paskon housuuni niin tulee tästäkin fucking torstaista almost täydellinen. Enpä tiedä.....voisihan sitä ommella pään mattoon kiinni ja koittaa vaikkapa miltä tuntuu poimia mustikoita kun kajuutasta roikkuu muutaman neliön rätti jonka joku Marttayhdistyksen muori on paukuttanut kasaan velaksi ostetuilla mattopuilla hysteerisen raivon vallassa vuonna 778 jkr. ( ← mulla on menossa ”ei turhia pilkkuja ylipitkään lauseeseen” - päivä).

Edellisestä yhdynnästä kulunut aika-indeksi
0,0
Täysin keskimääräinen tulos. Et erotu joukosta tällä saralla mitenkään; et voitoksesi muttet myöskään tappioksesi.
Yhdyntätiheysindeksi
17,0
Keskiarvoa parempi tulos, muttei mitenkään dramaattisesti. Ei kuitenkaan mitenkään hävettävä asia!
Itsetyydytysindeksi
-2,0
Täysin keskimääräinen tulos. Et erotu joukosta tällä saralla mitenkään; et voitoksesi muttet myöskään tappioksesi.
Partnerimääräindeksi
25,0
Keskiarvoa parempi tulos, muttei mitenkään dramaattisesti. Ei kuitenkaan mitenkään hävettävä asia!Olkaa ihmisiksi, mä lähden valamaan lattiaa ja käymään siellä Museovirastossa kysymässä paljonko ”Old Lärväkkeen” siirtäminen museorekisteriin maksaa.

15 kommenttia :

 1. Jospa Old Lärväkkeestä voisi saada joko kansallisen suojelukohteen tai Unicefin Maailmanperintö -kohteen noin niinkuin nähtävyytenä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Helkkari mutta se olisikin juttu muttei ao. tahot taida suostua mokomaa listaamaan :D

   Poista
 2. You would most likely taste like broiled chicken, sanoo minusta kannibaali. Hiillostettu kana. Enhän mie ees polta tupakkaa, miten voin maistua hiillostetulta?

  Seksitesti taas... Miten se, montako partneria mulla on ollu, liittyy siihen, millainen mun seksielämä on nyt? "Parantamisen varaa on, mutta ihmisten selvä enemmistö ei toteuta seksuaalisuuttaan näin aktiivisesti" jos nuoruudessa on kokeillut vahän useampaa... Pöh, sanon minä. Sitäpaitsi partnerien määrä ei varmastikaan korreloi seksin määrän tai ainakaan sen laadun kanssa.

  Toivotaan sun selälle voimia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nämä taitaa olla paremminkin näitä mainosjuttuja mutta josko sä käyt niin kuumana että sait siksi tuollaisen tuomion? :)

   Joo, ei se että on monen kanssa pielustellut tarkoita sitä että ne paaksaukset olisivat merkki laadusta - pikemmin se kertoo siitä että kaikki käy oksanreiästä obduktion kohteeseen. (en muista onko tuo obduktio oikein mutta sitä rosteripöydällä makaavaa meinasin).

   Poista
 3. Ei muuten ollut mikään yllätys toi kannibaalin tulos: "You would most likely taste like mesquite fish"
  Mistä hiivatista se tiesikin?

  Pidä huoli siitä kropastasi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sä olet sellainen saalis jonka moni haluaisi haaviinsa tarttuvan... :D

   Poista
 4. Säähä olet ton seksi-indeksin mukaan iha normaali. Kannattais vähä varoo, ettet menetä huolella rakentamaasi hullun mainetta. Haukkuivat mua nunnaksi, hah!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä mitään ole rakentanut...hullu olen ollut syntymästäni asti ja kaipa tuo seksitestin tulos meinaa että olen varsin tylsä/tavanomainen sängyssä. Mene ja tiedä.

   Poista
 5. Mä maistuin mausteiselta kalalta, varmaan uimisen takia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, sähän tosiaan käyt vetämässä sen kilometrisi joten mistä sen tietää vaikka testin laatijalla on ennustajan kykyjä ;)

   Poista
 6. Yhtään en hämmästynyt, että tuo testilinkki kosahti kun yritin kannibaalitestiin. Siinä latautumista odotellessani mietin, mistä hemmetistä sinä näitä linkkejä löydätkin??
  Ja koska testi jäi tekemättä, veikkaan itse, että surströmningen lienee se vastaus. Piimäkastikkeella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sulla on Hirnakka jotkut estot päällä siinä sun selaimessas koska sehän tökki jo Luostarin aikoihin (tai sitten Luostarista tarttui niin jykevät seurantaohjelmat että ne roikkuvat vieläkin menossa mukana) :D

   Mitä on surströmningen? Minä kun en ole tuohon ruotsin kieleen perehtynyt...

   Poista
  2. Se on kansallisherkku HAPANSILAKKA!!! :D

   Poista
 7. Ehhhehhe...mulla sanottiin seksitestissä, että mulla on Poikkeuksellisen vahva selkäranka!!! Mä en oo nyt ihan varma, onks se hyvä vai huono asia ;) Riippuu, ehkä kuka sitä kysyy.
  Kannibaalitestiin mä en edes päässy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nonni!
   Mienaten vaan että molemmille uimareille (Rantis ja Puskis) tuli tuomioksi fisu joten eiköhän tämä sun vahvaselkäisyytesikin ole tosiasia ;D

   No höh. Mä olisin niin halunnut tietää mitä kannibaali ois tuumannut Blogspheren energisimmästä naisesta....(sun on pakko rynkyttää linkkiä niin kauan että pääset tekemään testin)

   Poista

Käynnistäsi kiitollinen ja kommentistasi olisin suorastaan riemuissani!
(kommenttien valvonnan takia ne näkyvät vasta hyväksymisen jälkeen ja tämä saattaa kestää jonkin aikaa)

Kiitokset tekijöille:

 • Blogger archive page > Life is so full of tae!
 • Google Friend Connect Button > NetOops blog
 • Add Related Post Widget To Blogger (linkwithin) > My Blogger Tricks
 • Contact Form > Tw!st Blogger
 • Simple Search > Blogger Buster
 • How to display linkwithin related posts only in post pages > My Blogger Desk
 • How to Remove Subscribe to Atom links from your Blogger Blog > Superwebtricks
 • How to remove quick edit and wrench icons on Blogger > Blogger Plugins