Masokistin nakit

Mikäli Luoja suo ja sääolosuhteet sallivat, niin saattepa tietää asiasta josta kukaan ei ole kiinnostunut mutta joka on lähes jokaisen omassa pikku blogissa (tässä tullaan siihen ”so what” - kohtaan) ”ei niin hyvänä asiana” mutta joka voidaan hyvin helposti poistaa ja laittaa tilalle jotain parempaa. Syynä tähän kolmen päivän hiljaiseloon on ollut lähinnä pikku tunkkausprojektini jossa on tehty 12 -14 tuntista päivää ja ne myöhäisillan tunnit ovatkin sitten menneet yhden mun (nyt jo neljättä päivää kestävän) pakkomielteen parissa (khihihi) josta toki saatte kuulla sillä sen kanssa painiminen tulee todennäköisesti jatkumaan niin kauan että mua viedään lataamoon.

Eilen saatiin hoitoon rakas kummilikka med pilkullinen koiruus, ovat molemmat sunnuntaihin asti eli täällä on nyt hieman enemmän tätä menoa kuin normaalisti varsinkin nyt kun likka on oppinut ryömimään ja on ihan nakkilan kirkon vaiheilla ettei konttaaminen onnistu joten kaikki lattirajasta tuonne kolmenkymmenen sentin korkeuteen on vaarassa. Onnistuin myös halkaisemaan kaksi sormenpäätä, vasemman käden peukalo – ja nimetön jäivät betonilaatan (tunkkaushommissa käytettävien tuenta -alusta, 60 x60 cm ja vahvuutta 150 mm) ja kiven väliin sen verran lujaa että mokomat tosiaan halkesivat sormenpäästä katsottuna sen ensimmäisen nivelen matkalta mitä ei olisi välttämättä tarvinnut tapahtua koska nuo tunkkaushommat eivät ole sieltä puhtaimmasta päästä ja tämä suhteellisen mielenkiintoinen kipu heikentää oleellisesti puristusvoimaa. Tyhmä pää = kipeät nakit.

Kello on juuri nyt viisi ja koska lähtö on tunnin päästä niin mun täytyy mennä viemään koiruuksia lenkille jotta saavat tarpeensa tehtyä ja pääsevät jatkamaan tuota helvetin kuorsaamistaan. Että semmosta, tämä nyt oli tälläinen pikapostaus joten toivottelen hyvät lauantait kaikille ja toivon todella että kaikki menisi ok eikä huomenna tarvitsisi enää lähteä – maanantaina kun sitten alkaa hulabaloo ihan toisella suunnalla.

Olkaa ihmisiksi ja muistakaa juoda koska tälle päivälle on luvattu +29 asteen lämpötiloja - maanantaina palataankin sitten Suomen normaaleihin kesälämpötiloihin eli tuonne -25 asteen hujakoille mikä aiheuttaa rajoituksia hyviin moneenkin asiaan, mm. laiturinpäästä ei välttämättä kannata sukeltaa pää edellä ja ne mustikat kannattais varmaan kerätä nyt jos meinaa saada ne irti varvusta ilman M- hexogeenia tai C – 4:sta.


Ps. Nyt on muuten sisällytetty mainontaakin koska sallin yhden sponsorilinkin ”You may also like”- listaukseen....

8 kommenttia :

 1. Mielenkiintoista...
  Tässä kommenttilaatikon alaosan päällä lukee nyt "linkit tähän tekstiin" - kokeilenpa, julkaseeko se tämän vai heittääkö jonnekin muualle, kun klikkaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Blogger heittelee noita miten sattuu ja vaikka hallintapaneelissa on mahdollista muokata linkkien, päivämäärien ja muiden paikkaa, niin ei ne mihinkään siirry joten poistin koko helvetin linkkijutun kun ei näihin mun hourailuihini kukaan linkitä.

   Poista
 2. Ota Hota niin ei pakota.
  Pikkulikka ja koirat, ei parempaa vois toivoa elämältä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hotaa on mennyt astetta enemmän mutta onneksi on Minttu ja koirat ♥

   Poista
 3. Huomenna on helle ja mulla 9 tuntia töitä ikkunattomissa sisätiloissa... Misä mää rusketun, häh? No, ei pidä valittaa tuplapalkkapäivästä....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuplapalkka on tietysti hyvä juttu mutta kyllä sä näillä keleillä joudut kärsimäänkin sen eteen joten jaksamista (tulevina hellepäivinä).

   Poista
 4. Jestas, vetäisit sitten kaksi sormea yhdellä kertaa. Mahtaa tehdä kipeää.

  Sopivan lämmintä on ollut täälläkin. Eilen yritin tehdä sadetanssia, mutta sain vain pari pientä pisaraa aikaiseksi. Tänäänkin säätiedottajat lupaa sateita ja ukkosia, muttei tänne. Miksi? Minä vaan kysyn!!

  Koeta nyt ottaa iisimmin siellä =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy myöntää että kipeää teki isolla K:lla ja suurin harmi on se kun nakit ovat pelistä pois useamman päivän.

   Sadetta ei pahemmin ole saatu ja tämän päiväinen ukkoskuurokin kun jäi surkeaksi tyngäksi, niin sama paahtava keli jatkuu ja se ei ole hyvä juttu se.

   Joo, mä koitan ottaa iisisti ;D

   Poista

Käynnistäsi kiitollinen ja kommentistasi olisin suorastaan riemuissani!
(kommenttien valvonnan takia ne näkyvät vasta hyväksymisen jälkeen ja tämä saattaa kestää jonkin aikaa)

Kiitokset tekijöille:

 • Blogger archive page > Life is so full of tae!
 • Google Friend Connect Button > NetOops blog
 • Add Related Post Widget To Blogger (linkwithin) > My Blogger Tricks
 • Contact Form > Tw!st Blogger
 • Simple Search > Blogger Buster
 • How to display linkwithin related posts only in post pages > My Blogger Desk
 • How to Remove Subscribe to Atom links from your Blogger Blog > Superwebtricks
 • How to remove quick edit and wrench icons on Blogger > Blogger Plugins