Lickety - lick: bloggaatko alasti?

Elokuun 17. päivä tämä mun rakas Jurttani täytti 7 kuukautta joten on kiitoksen aika kaikille teille, jotka olette tallustelleet laajan ja aution tundran halki tänne mun hikiseen, kamelinnahkaiseen telttaani ja tuoneet valoa mun lääkehuuruiseen elämääni (edit klo 14.49: kalenteri hieman hakusessa, seitsemän kuukautta tulee täyteen vasta ensi kuussa. Nythän eletään vielä heinäkuuta). On niin perin ilahduttavaa nähdä oikeita ihmisiä tavanomaisen pikkuväen ja Nils Holgerrsonien sijaan sillä uskokaa pois, se on todella raskasta kun joutuu jahtaamaan karvalakkia ympäri telttaa tai kun perunakattilassa istuu viisitoista My Little Ponya laulamassa Aretha Lituskaisen biisiä ”Sun sopassasi seisoo Lickety – Lick ja muut vitun töyhtöpäät”. Kaikkien terveiden antiriemuksi linkitänkin tähän tuon mielenrauhaani piinavan ponijoukon CV:n, niin pääsette tutustumaan sellaisiin hallusinaatioperkeleisiin kuten Sea Shimmer, Half – Note (jaa vähän tuttu hallu) ja Splasher – ihan vaan noin muutamia mainitakseni. Toinen ilon aihe on se että vaikka Jurtan muonavahvuus ei ole tällä hetkellä kuin 28 (since tammikuu 2014 khihihih), niin eilen eli tänään meni 40.000 raja rikki ja just kun katsoin niin tundralla vierailijoita oli 110 tuon neljänkympin päälle mistä nöyrimmät kiitokseni (tätä kirjoitettaessa kello on 22.10 mutta sovitaan että tämä on huomisen eli 24. päivän postaus).
*Lennättää lumilingolla tippaleipiä ja muita baakelseja väkijoukolle jota on kerääntynyt Jurtan edustalle, ei pelkästään juhlan takia vaan osittain myös siksi että väkijoukolla on varusteinaan soihtuja, talikoita ja kolme vuotta vanhoja Anttilan postimyyntikuvastoja *


Mulla on kuuma koska täällä tundralla on vieläkin yli kaksikymmentä astetta lämmintä mutta en valita koska kesä on niin lyhyt. Oikeastaan näitä mun viime päivien postauksia voisi kutsua nimellä naked truth ihan sen takia että mä kirjoittelen näitä alasti. Me Paimenethan muutenkin suosimme minimaalista vaatetusta ja yksi suosikeistamme on täkäläisten naisten käyttämä zeleg'hai joka on siitä mukava kaapu että sen saa riisuttua yhdellä nykäisyllä kun vaan tietää mistä kohdasta nykäisee mutta tämä ei suinkaan tarkoita sitä että täällä alvariinsa tai tänne saapuvilta vierailta kiskottaisiin ihokkaita, vaan tämä zeleg'hai on pohjoisten tundrien vastine muun maailman yöpaidalle joten sen kiskominen kuuluu noihin taidetakomon elikkäs makuuhuoneen puolella suoritettaviin rituaaleihin.


Asiasta viidenteenkymmenenteen ( ← vallan mahdottoman pitkä luku!), niin meikäläinen on päättänyt aloittaa Jurtan blogien promottamisen uudella tapaa mikä on nähtävissä het blogin otsikon oikealla puolella. Päivä per blogi, ainakin näin ensi alkuun ja katsotaan sitten miten jatkossa mutta tällä metodilla mennään siihen asti kunnes keksin jonkun uuden jutun. Tuo on hyvä systeemi ja paljon parempi kuin yksittäinen linkki koska se tarjoaa enemmän eikä vierailijan/kiinnostuneen tarvitse muuta kuin klikata mielenkiintoisen otsikon kohdalla niin jo vain singahtaa toisaalle ja pääsee lukemaan mitä juttu pitää sisällään. Hyvä hyvä. Kävin myös täällä https://www.quantcast.com/advertise/contact/ koska pieni näkyvyyden lisääminen ei ole koskaan pahasta. (Edit klo 22.55: Jurtan lukulistaan kuuluvien blogien mainostussysteemi oli pakko siirtää sivupalkkiin koska rrspumpin widget ei jostain syystä näytä kaikkien blogien nimiä mutta tuolla tapaa sain esim. Marrankin blogin otsikoitua).

No niin, vaimoni kertoi juuri että huomiseksi iltapäiväksi on luvattu vettä näille selkosille ja mikäli ennuste toteutuu, niin huomenna tulee lisää tekstiä eikä tämä jää päivän ainoaksi postaukseksi. Mun piti nytkin kirjoittaa enemmän mutta yltyvä päänsärky torppaa sen suunnitelman ja on kaiketi parasta että menen tästä vaakatasoon mutta kaikille yöeläjille mitä parhaimmat kuun ulvomiset ja leipureille sun muille aamuyöstä herääville oikein hyvät huomenet.Muistakaa olla ihmisiksi.

15 kommenttia :

 1. Otsikon kysymykseen vastauksena: Melkein..... ;)
  Viileämpiä kelejä työajoiksi ja tulikuumaa oloa kotona XD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pelkällä paidalla mennään edelleen?
   Kelitoivotukset olisi kyllä hienoja toteutuessaan mutta ehkäpä se vähempikin kuumuus täällä kotona piisais :D

   Poista
  2. Tulikuumilla kotioloilla tarkoitin tietysti alati roihuavaa rakkauttanne <3

   Poista
  3. Kiitosta vaan, kyllähän tuo vaimo on ihan mukava, varsinkin kun ottaa huomioon että se joutuu elämään tälläisen hullun kanssa

   Poista
 2. Melko vähissä vaatteissa bloggaan, joo... mutta onko sulla taas kalenteri vinksallaan, kun sanoit että blogi "täytti" elokuussa 7kk?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai niin, piti sanoa noista ponyista; mejän lapset ei oo piitannu niistä, ennen kuin nyt, kun ne löysi Netflixistä jaksoja... siis ne on 13 ja 15 :DD ehkä parin vuoden päästä Teletapit on taas in?

   Poista
  2. Tosiaan, elin kuukautta etuajassa mutta nyt asia on korjattu.Pony - kulttuuri on huikea ja netin syövereitä tonkiessani järkytyin huomatessani että jotkut ottavat fanittamisen sairaalloisen vakavalla tavalla.

   Poista
 3. Lisää vaatteita kiitos ja en ole ihmisiksi,olen eläimiksi. Nöf.nöf,hau,hau ja miu mau ☻

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaatteita ei näillä keleillä lisätä kuin siinä tapauksessa että pitää käydä sivistyneessä maailmassa! Nyt nautitaan kesästä kun se vihdosta viimein alkoi :D

   Mikäs eläinvillitys teikäläiseen on iskenyt? Oletko hommannut eläimiä (siis koti) vai onko sulla hoidokkeja?

   Poista
 4. Piruako niitä lumilingolla nakkelet niitä baakelseja ympäriinsä. Sinä tässä niitä tarvitset, että pääset sieltä neuvolatädin punnituksesta eroon :) Onnittelut komea luku kävijöitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kansanjoukkoja täytyy hillitä millä hyvänsä enkä tähän hätään keksinyt muuta kuin nuo baakelsit! Toisaalta, kyllähän ne läskikuuriani ajatellen olisivat olleet tarpeen itsellänikin mutta nyt oli pakko lingota kaikki Anni - Tädin ninjatähdet väkijoukon syötäväksi....ärh.

   Kiitosta onnitteluista!

   Poista
 5. Vaatteiden alla ollaan alasti, ja kerrottakoon, että ne vaatteet on melko vähissä (kotioloissa) näillä helteillä.

  Mut ei valiteta, kesä on tosiaan niin lyhyt!

  Hikinen pusu sinne

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo, ei sitä kovin paljon päällä ole koska nämä helteet ovat jatkuneet nyt jo sen verran kauan ettei ilma jäähdy edes yöllä. Meilläkin on olkkarin katossa iso tuuletin koko ajan vispaamassa ja makkarissa pienempi tuuletin joka imee tuuletusluukusta ulkoilmaa mutta silti on yöt tosi raskaita.

   Valittaa ei saa, varsinkin kun tämä kesä meni yhdessä hujauksessa sen alkupuoliskon pienen jääkauden takia. Pusuja myös sulle ja muista varoa legoja! :D

   Poista
 6. Pienimmät mahdolliset on, mitä nyt päälle voi pukea... Mutta Huomenna ollaan alasti!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Järkevä ratkaisu koska eilen säätiedot lupasivat vieläkin lämpimämpää keliä joka kestää ainakin viikonlopun yli.

   Poista

Käynnistäsi kiitollinen ja kommentistasi olisin suorastaan riemuissani!
(kommenttien valvonnan takia ne näkyvät vasta hyväksymisen jälkeen ja tämä saattaa kestää jonkin aikaa)

Kiitokset tekijöille:

 • Blogger archive page > Life is so full of tae!
 • Google Friend Connect Button > NetOops blog
 • Add Related Post Widget To Blogger (linkwithin) > My Blogger Tricks
 • Contact Form > Tw!st Blogger
 • Simple Search > Blogger Buster
 • How to display linkwithin related posts only in post pages > My Blogger Desk
 • How to Remove Subscribe to Atom links from your Blogger Blog > Superwebtricks
 • How to remove quick edit and wrench icons on Blogger > Blogger Plugins