Hai Hou jne.

Sitä, joka on keksinyt sanonnan ”Vaikeudet kasvattavat luonnetta”, voisi survaista melko pitkällä kepillä perseeseen koska tämän(kin) typerän lausahduksen lanseerannut ihminen on ollut mitä suurimmalla todennäköisyydellä joku 23.000,- euron kuukausipalkalla elelevä floha joka aikansa kuluksi on kehitellyt lohdutuslauseita köyhille. Siksipä tuokin viisaus pitäisi päivittää muotoon ”Vaikeudet kasvattavat oikean käden ojentajalihaksia” ja jotta sanonta aukeaisi kaikille, siitä tulisi olla myös japanilaistyylinen viisaus ”Älä ärsytä nortitta kulkevaa Paimenta”. Toinen hyväksyttävä ja hieman pidempi muoto menisi tähän tapaan: ”Nälkäinen Paimen on kuin Ikean kaluste – tuntuu ensin mukavalta mutta on käytännöllisesti katsoen aivan perseestä”.

Paljon olisi kerrottavaa ja tuumin ohikiitävän hetken että paljastan enemmän itsestäni ja elämästäni mutta päätin etten tee sitä ainakaan vielä, katsotaan sitten mitä tulevaisuus tuo tullessaan. Valkyyria ja Aljoh kuuluvat tottakai pesueeseen mutta muuten nämä asiat näillä selkosilla ovat muuttuneet siinä määrin että se näkyy myös näissä teksteissä kenties hieman vakavamielisempänä otteena. Mitäpä sitä tekopirteyttä viljelemään kun kerran vituttaa niin ettei veri kierrä, joskaan tämä ei tarkoita sitä että meikäläinen käyttäyisi runkefäärdin tavoin täällä Blogspheren laajoilla aavikoilla – se jääköön virallisen elämän puolelle. Toinen asia on ajan puute koska Karman kanssa on menossa nyt menossa vaihe jossa vaikeudet seuraavat toistaan ja rahaa tuntuu menevän tolkuttomasti, ts. enemmän kuin sitä ehtii takomaan sillä Syyrialaisen imusarja/suutin remontti teetti pitkän päivän lisäksi 420,- euron lisälaskun sen aiemman (laakerit/jarrut remppa) 770,- euron lisäksi ja kun tähän lisätään Aljohin leikkaus à 360,- euroa, niin pelkästään noista koostuu polvia notkauttava summa. Lisää on tulossa – joskin ihan toisenlaisten asioiden muodossa joten ymmärtänette että tässä joutuu olemaan maailmalla suurimman osan vuorokaudesta ja se sitten pakostakin heijastuu myös tähän tekstin tuottamiseen.

Eilen illalla kun sain nämä nettiyhteydet viimein toimimaan, rikoin ensimmäiseksi yhden blogin elikkäs oman testiblogini kun kierrätin sen läpi (kaiketi?) turhan monta mallia/pohjaa. Testiblogi joka ei ole tällä hetkellä julkinen, kyllä näkyy mutta kun sinne yrittää siirtyä hallintapaneelin puolelta niin se ei onnistu joten se poistettakoon ja perustettakoon entistä ehompi (jukinen) testiblogi jossa testailen uusia malleja sitten kun taas on tuota aikaa enemmän. En tiedä mistä johtuu sairaalloinen kiinnostukseni tämän tapaiseen touhuun, kenties se on vastapainoa kaikelle muulle mutta olen pitkin kevättä harrastanut sellaista että lataan muutaman hyvältä tuntuvan mallin/pohjan ja yhdistelen niiden muotoiluja jolloin siitä pohjana toimivasta saa aivan toisenlaisen ja usein myös toimivamman. Netin syövereissä kun näitä blogien malleja riittää vaikka Uotilan lapsillekin. Esimerkiksi tätäkin pohjaa saa valmiina neljässä eri värissä, kahdella sivupalkilla jne. Näitä on myös simppeli säätää ja tänä aamuna palautin kommalaatikonkin oletusarvoonsa joten nyt pääsen vastailemaan jokaiselle suoraan, originaalissa versiossa kun ei ollut tätä mahdollisuutta ja nyt myös näkyvät teidän avatarinne kommenttien yhteydessä. Kuulostaa kenties omituiselta harrastukselta mutta kannattaa kokeilla sen iänikuisen pasianssin pelaamisen sijaan koska testiblogin luominen ei vie aikaa ja sillä ei ole väliä jos jotain menee päin helvettiä. Sen sijaan kun onnistuu muotoilemaan mieleisensä, niin sitä voi sitten käyttää omassa ja varsinaisessa blogissaan joka muuten kannattaa koska lähes kaikki netin syövereistä hankitut blogimallit toimivat paremmin kuin nämä bloggerin omat, esimerkkinä ”responsive” - mallit jotka näkyvät jokaisella laitteella (tietokone, kännykkä, tabletti) ilman sen kummempia säätöjä. Meikäläisellä ei tosin nyt ole aikaa tähän touhuun mutta jos teitä kiinnostaa niin klikatkaapa itsenne http://www.blogcrowds.com/ sivustolle (linkki löytyy myös oikealla olevasta sivupalkista) jossa on paljon hyviä malleja.

Puskis ja hänen mystinen kissansa


Kymmeneltä pitää olla menossa mutta suurena toiveenani on että pääsen illalla taas päivittämään lukulistaani ja hoitamaan Jurtan asiat ajantasalle. Julkinen anteeksipyyntö Puskikselle Hiljaisten Salien aikataulun osalta - yritän hoitaa sen kuntoon mitä pikimmin ja Hirnakalle terveisiä Guillermolta, olit näköjään päässyt seuraamaan hänen arkeaan ja kun kävin lukemassa sen sun postauksen niin minäpä otin ja soitin sille saatanan heppelille että johan on kumman että täällä asti saa lukea sun mölyämisestä - omituisesta paimentamisesta puhumattakaan jolloin Guillermo kertoi että hänen ja lampaiden lääkkeet olivat menneet sekaisin, tapaus josta hän on hyvin pahoillaan (vaan miksi tuo hihitteli koko ajan?) ja haluaa esittää vilpittömät anteeksipyyntöönsä. Kertoipa kutale vielä että kyllä hän oli nähnyt (meillä paimenilla on ihan sairaan hyvä näkö) sen ponnaripäisen naaraan muttei kohteliaana miehenä kehdannut tuijotella kovin pitkään koska pelkäsi megreh – ajatusten valtaavan mielensä (meidän paimenten kieltä jos teidän ei tarvitse tietää mitään). Että semmosta.

Hirnakalla on omituinen tapa hypellä kilpikonnien päällä. Kuva viime kesän Espanjan reissusta


Yksi Guillermon (väärin) käyttämistä tropeista


Olkaa ihmisksi ja nauttikaa Vihreästä Talvesta – kohta se vaihtuu Valkoiseen.

12 kommenttia :

 1. Se mikä ei tapa, vituttaa.

  Kerro sitten, kun aika on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mutta kaipa se taas tästä kun ei nämä asiat tästä muutu - se on vaan pakko koittaa vääntää vaikkei aina huvitakaan.

   Poista
 2. Hei, älä huoli Saleista. Sulla on muitakin hommia nyt. Heitän ananksella, jos et usko.

  Kivan kuvan löysit meikäläisestä. .

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hommia on kyllä enemmän kuin tarpeeksi ja tämänkin hetken sain kun pitää odotella kaivinkonekuskin tuloa mutta kyllä mu ihan oikeesti hävettää kun HS:t on jääneet niin huonolle hoitamiselle.

   Mikäs kuvassa - sinähän olet kaunis kuin mikä.

   Poista
 3. Älä näistä blogijutuista stressaa. Niille tulee aikansa taas kun muu elämä tasoittuu.
  Voimia taistoon. Onneksi et ole luovuttajatyyppiä. ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No en mä nyt niin stressaakaan mutta silti, ei tämä antisosiaalisuuskaan ole oikein vaikka tässä vähän kiireitäkin on mutta niinhän niitä on kaikilla.

   Poista
 4. Kiva, kun oot taas takaisin :)

  Lainatakseni Haloo Helsingin biisiä, totean, että "mikä ei tapa, se todellakin hajottaa". Ja nostan nykynuorille hattua rehellisestä asenteesta, koska noinhan se pukkaa menemään, vaikka ennen olikin tämä suomalainen sanonta, että muka vahvistaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep. Toisinaan pistää vituttamaan kun kaikki menee päin helvettiä vaikka kuinka koittaa tehdä parhaansa.

   Poista
 5. Komppaan Marraa:

  Kun elämässä kaiken menettää
  Silloin vapaus on ainut mitä käteen jää
  On ylämäki raskas askeltaa
  Mutta alamäkeen liian usein katoaa
  Jos se ei tapa niin se todellakin hajottaa
  Ei muistojen päälle kultakerrosta saa
  Hymyilet tai itket kuinka vaan
  Ole hetki niinkuin huomista ei olisikaan

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On muuten hyvät sanat - kiitos niistä.

   Poista
 6. "elämästä katoaa se todellinen puoli
  jos on sulle kirosana
  murhe taikka huoli
  antaa vituttaa vaan
  antaa vituttaa vaan..."

  https://www.youtube.com/watch?v=WjotX1Bw4xg

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noinhan sen pitäisi mennä mutta kun ei niin ei..

   Poista

Käynnistäsi kiitollinen ja kommentistasi olisin suorastaan riemuissani!
(kommenttien valvonnan takia ne näkyvät vasta hyväksymisen jälkeen ja tämä saattaa kestää jonkin aikaa)

Kiitokset tekijöille:

 • Blogger archive page > Life is so full of tae!
 • Google Friend Connect Button > NetOops blog
 • Add Related Post Widget To Blogger (linkwithin) > My Blogger Tricks
 • Contact Form > Tw!st Blogger
 • Simple Search > Blogger Buster
 • How to display linkwithin related posts only in post pages > My Blogger Desk
 • How to Remove Subscribe to Atom links from your Blogger Blog > Superwebtricks
 • How to remove quick edit and wrench icons on Blogger > Blogger Plugins