Sukella Janne O:n maailmaan! (+mukavat kesäpeput)

Olen useaan otteeseen luvannut esitellä Jurtan valokuvaajia / taitelijoita ja nyt sitten aloitetaan, ensimmäisenä on vuorossa +Janne Oksa  joka on erittäin tuottelias valokuvaaja ja ahkera mies muutenkin. Janne on myös tietyllä tapaa magneetti ja jos oikein kauniisti kerjäätte, hän saattaa näyttää teille otoksia niistä kohteista joita hänen objektiivinsa ja kuvattavan kohteen väliin on "kävellyt". En ole huomannut kysyä miehen kokonaistuotannon määrää mutta sen täytyy olla huikea! Hyviä kuvia niin luonnosta kuin muualtakin ja Jannehan löytyy G+:n puolelta joten ei muuta kuin tutustumaan tähän värikylläiseen maailmaan jonne pääsette "sukeltamalla" alla olevan Feeder Ninjan tarjoaman ikkunan läpi tai käyttämällä tuota G+ :n linkkiä.
Omasta tilanteestani voisin sanoa että mieliala on melko perseestä sillä jatkuvan sateen takia työt seisovat kahdessa kohteessa enkä vielä tähän hetkeen mennessä ole keksinyt miten pääsen huomenna useamman kymmenen kilometrin matkan kolmanteen kohteeseen, Syyrialaisesta kun on jarrut edelleenkin paskana ja lompakko on kuin Kurtmäen Ellin reidet eli ns. nahat vastakkain. Perkele sentään että köyhää koitellaan mutta eipähän ole ensimmäinen eikä varmasti viimeinen kerta joten se siitä. Muuten täällä tundralla on ollut melkoista vaakalentoa kun ensin oli se koiranpentu hoidossa ja sitten heti perään rakas kummityttömme Minttu. Siinä riitti naurua ja paskankäryä kolme päivää sillä Minttu on siitä ihmeellinen pikkutyttö ettei hän juurikaan itke (kaksi kertaa kolmen päivän aikana) ja nukkuu yönsä heräämättä kertaakaan. Ihannetapaus vaikka vaimonihan meillä se hoitava osapuoli oli sillä likka ei ollut mun sylissä kuin jokusen kerran johtuen lähinnä siitä etten ehtinyt kuin nukkumaan yöni kotona, muu aika menikin sitten nälän aiheuttamien pakkoliikkeiden parissa maailman turuilla ja toreilla. Suoraan ja suomeksi sanottuna meikäläisen elämässä ei ole tapahtunut mitään mainittavaa koska se on ollut joko projektin parissa miekkailemista tai sitten Syyrialaisen alla kiroilemista joten lopetan tämän pikapäivityksen tähän. Koht'puoleen nimittäin pitäsi lähteä metsästämään varakiesejä jotta saisin huomisen menoni hoidettua ja toivottavasti homma onnistuu tai sitten tuli pitkä kävelyreissu - minähän nimittäin menen kun olen luvannut.Suomen kesä on todella mukava

Kaikille kuitenkin hyvää perjantaita ja alkavaa viikonloppua sillä kuulin huhuja että sunnuntaina pitäisi paistaa aurinkokin suht pilvettömältä taivaalta joten kait sitä kesää on vielä jäljellä vaikkei se tämän aamun +11 asteen kelissä siltä tuntunutkaan. Nyt ei sitten muuta kuin menette porukalla tenttamaan Jannea niistä "objektiivin eteen kävelleistä"  ja muista mielenkiintoisista kuvista joita saattaa löytyä kun äijää oikein roikottaa nilkoista.
Niin, jumalaisee, tämän on muuten 140. postaus ja siitä harvinainen että tein tämän bloggerin omalla tekstieditorilla lähinnä tuon feeder ninjan takia. Oli näet pakko testata sitä kun en saanut sitä tässä aiemmin toimimaan ja nyt kun tajusin mitä tein väärin ja homma toimi, niin päätin että naputellaanpa muutama sana tässä samalla.


Ihan oikeesti

Olkaa ihmisiksi älkääkä riehaantuko vaikka kesä onkin (sovitaan että unohdatte tuon - tottakai kesällä pitää irrotella!)

6 kommenttia :

 1. En tiedä miks blogger heitti kaikki kamat alakertaan vaikka hallintapaneelin puolella ne on oikealla paikallaan sivupalkissa. Ärh!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sain sentään korjattua...

   Poista
 2. Nuo kuvat ei oo kyllä siitä Ellistä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole Ellin kuvia ei... ;D

   Poista
 3. Meinaatko, että noi kuvat on ihan Suomen kesästä?

  Toi ylempi on kyllä aika hyvä, jopa mun silmään. Ja aatelkaa, jos en kävis täällä jurtalla, niin ei tulis edes naisten perseitä koskaan tuijoteltua, mutta täällä sekin hoituu :D :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei ne ole kun netin syövereistä nappasin mutta kuvastavat hyvin kesän ihannutta ja hyvä jos miellytti koska onhan ne...
   Jurtalla onnistuu melkein mikä vaan :D

   Poista

Käynnistäsi kiitollinen ja kommentistasi olisin suorastaan riemuissani!
(kommenttien valvonnan takia ne näkyvät vasta hyväksymisen jälkeen ja tämä saattaa kestää jonkin aikaa)

Kiitokset tekijöille:

 • Blogger archive page > Life is so full of tae!
 • Google Friend Connect Button > NetOops blog
 • Add Related Post Widget To Blogger (linkwithin) > My Blogger Tricks
 • Contact Form > Tw!st Blogger
 • Simple Search > Blogger Buster
 • How to display linkwithin related posts only in post pages > My Blogger Desk
 • How to Remove Subscribe to Atom links from your Blogger Blog > Superwebtricks
 • How to remove quick edit and wrench icons on Blogger > Blogger Plugins