Psyyken väsyminen: Kylmä sauna med märkä PapaS.

Aljohilta poistetaan kohtu tänään ja Syyrialaisen uusista etupään laakereista toinen hajosi heti joten sitä normaalia arkeahan täällä tundralla eletään. Tosiaan, koira alkoi osoittaa sairastumisen oireita muutamia päiviä sitten jonka eläinlääkäri sitten totesi lieväksi kohtutulehdukseksi ja määräsi siihen lääkkeet. Eilen illalla Aljohin tila näytti menevän huonompaan ja tämänpäiväisellä visitiillä samainen lääkäri kertoi että tulehdus on menossa vakavampaan suuntaan ja asian kiireellisyyden takia päästiin jonon ohi ja saatiin leikkausaika huomiselle. Hinta 360,- euroa vaikkei sillä ole mitään merkitystä kun perheenjäsenestä on kyse, joskin vituttaa aloittaa viides ”makaronia med lihapullat” - viikko kun on tuo rahantulo hieman nihkeämpää tällä hetkellä ja Karma näyttää ilahduttavan erilaisilla tapahtumilla. Syyrialaisen remontti tuli kokonaisuudessaan maksamaan 770,- euroa (osat + työt kaksi päivää, nyt auto on kunnossa) ja kun siihen lisätään kohtuleikkauksen vajaa neljäsataa, niin olin suorastaan pakotettu ostamaan ulosvetäjän ja hieman isomman ruustukin eli ruuvipenkin jotta saan venytettyä työttömyyskorvauksen vaadittuihin mittoihin.


Tässä ollaan Aljohin seurana valvottu kohta kolme vuorokautta kahden tunnin unet/yö – tekniikalla ja tänään huomasin ettei ajatuksen juoksu ole parhaimmalliin kun löysin itseni saunan lauteilta bokserit jalassa ja t – paita päällä. Harvoin saunaan mennään vaatteet päällä ja vielä harvemmin kylmään saunaan eikä minulla ole mitään hajua mitä mä siellä tein enkä sitä kuinka kauan tämä olin istunut kun havahduin siihen että nyt ei ole kaikki kohdallaan. Luojan lykky ettei istuntoni tarkoitus ollut Papasmurffin lähdätys koska kahvi med nortti – ruokavalioni on vetänyt pakin siihen kuntoon että peristaltiikan loppupäästä kurkistava PapaSmurffi olisi mitä todennäköisimmin mukaillut näitä nykyisiä ja perin vetisiä kesäkelejä. Häivyin saunasta vähin äänin enkä maininnut vaimolle mitään koko asiasta syystä ettei tässä mielentilassa jaksa kuunnella niitä naisellisilla viisauksia joita saa (rakkaan Valkyriani tuntien) kuunnella hamaan hautaan asti. Naisilla on näetsen jossain asioissa uskomaton muisti ja jotkut asiat ovat taasen sellaisia ”no et tasan ole maininnut kertaakaan” eli voimme päätellä vaimoni kuuloelimien olevan hyvin samanlaiset kuin rakkaan Aljohin joka on voittanut VKMM:n (Valikoivan Kuulon Maailmanmestaruus) useampana vuonna peräkkäin.


Tässä täytyisi koittaa nukkua pari tuntia koska leikkausaika on heti aamusta ja tässä vaiheessa on täysi arvoitus kuinka kauan operaatio kestää eivätkä nuo välimatkatkaan ole sieltä lyhyimmästä päästä enkä halua vaarantaa sen paremmin pesuettani kuin ketään muutakaan tiellä liikkujaa. Mä en kuulkaa ystävät rakkaat jaksa tämän enempää mutta lupaan osallistua tähän blogspheren elämään heti kun saan tämän ikävän asian hoidettua alta pois ja hieman univelkoja pois. Toivottavasti ymmärrätte ja suuri kiitos kannustavista kommenteista.

Ps. Niin, ja tulin sitten laittaneeksi pikku ”bannerinkin” kun en muutakaan keksinyt.
24 kommenttia :

 1. Banneri on kaunis.
  Älä sinä rakas Paimen meitä sure, täällä me ollaan! Hoida nyt vaan tärkeämmät asiat alta pois ja hiihtele sitten vasta tundralle, ihan rauhassa....
  Aljohille lykkypotku persuksiin ja sulle nuijaa nukkuaksesi! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hitto kun nämä mun vastaukset tulee - tilanteista johtuen - näin jälkijättöisesti mutta kiitos ♥

   Poista
 2. Voi kääk minkä lykkäs Aljohille :(

  Toivottavasti leikkaus ei kestä kauaa ja parantuminen sen jälkeen on nopeaa. Kaverin koiralla oli sama juttu vuos sitten. Ei yhtään mukavaa. Onneksi poisto auttaa suht nopeasti olotilaan.

  Ainaski kolme litraa jätskiä potilaalle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kolme litraa annettu ja kaikki on ok. Kiitos tsempeistä!

   Poista
 3. Tuo on niin yleistä vanhenevilla nartuilla, ja mejänki pitäs homma hoidattaa ennen kuin tulee tosipaikka eteen... se on vain se raha - kertaa kaksi... Toivottavasti leikkaus sujuu hyvin ja koira paranee nopeasti!

  Banneri on hieno, tulee vähän Tolkien-fiilis siitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, nyt kun asian tiimoilta on keskustellut ihmisten kanssa niin yllättävän monen kohdalle on tämäkin "vitsaus" osunut. Pentujen teettämisellä on kuulemma ehkäisevä vaikutus mutta enpä tiedä sitten onko se niin varmaa ja kulunkia niistä pennuistakin tulee.

   Poista
 4. Banneri on hieno!

  Ja lämpimiä ajatuksia maailman parhaalle jurttakoira Aljohille. Toivon sydämestäni, että kaikki menee hyvin ja toipuminen sujuu mallikkaasti myös.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos - kaikki meni hyvin ja Aljoh kiittää muistamisesta!

   Poista
 5. Lykkyä leikkaukseen ja toipumiseen <3

  Kohta näet, kuinka koiran leikkaushaavat ommellaan niin paljon kauniimmin kuin ihmisillä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tack tack ja olit muuten oikeassa, se haava on ommeltu niin hyvin että tuskinpa jää edes kunnon arpea muistoksi!

   Poista
 6. Hurmaava on banneri minun mielestä.Tulee mieleen kaukainen maa.

  On se hyvä kun leikaamalla saa Aljohin kuntoon.Märkäkohtu siellä varmaan on ja tunnen koiruutta kohtaan kanssasisaruutta.Kaikki pois mikä haittaa.

  Olet kyllä todellakin ollut väsynyt.En puhu siis omasta elämästä nyt pyhää pöläystä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, onneksi märkäpesäke ei ollut halkaisijaltaan kuin kaksikymmentä milliä joten leikkaus oli paljon helpompi kuin pahemmassa tapauksessa.
   Kertoisit nyt vaan omat ja uusimmat juorut - sulle on kuitenkin sattunut taas yhtä ja toista :D

   Poista
 7. Uskon, että Aljoh toipuu hyvin ja on pian lenkkeilykunnossa ♥
  Mutta toivottavasti sinä saat nukuttua paremmin, muuten tulee Jääkäsi ja laulaa tuutulaulun:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aljoh toipuu mutta sun ei olisi pitänyt puhua Jääkäden tuutulaulusta koska nyt sen kokemuksen puuttuminen jäi vaivaamaan mua (ja tulen todennäköisesti vainoamaan sua sen takia ;D)

   Poista
 8. Anonyymi20.37

  Toivottavasti Turre voi hyvin :) tai mahdollisimman hyvin. Edwina.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Edwina - Aljoh on ok ia voi paksusti.
   Mitäs teikäläisen elämään?

   Poista
 9. Paljon paljon tsemppiä Aljohille ja isäntäväelleen.

  VastaaPoista
 10. Voi Aljohia, toivon pikaista ja hyvää paranemista. Onneksi siellä ei ole mikään hirveä hellekausi, jotta haava parantuisi tulehtumatta.

  Sinulle on terveisiä blogissani :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kaikki meni hyvin ja olen myös kiitollinen siitä ettei nyt ole helteitä.
   Kävin lukemassa sen paimenpostauksen ja palaan lukemaan uudestaan jahka saan nämä jurtan asiat kuntoon (hitto että mua nauratti :D)

   Poista
 11. Kaunis banneri ja Aljohille onnea leikkaukseen. Ystäväni koiralla olis sama homma, mutta kaikki meni hyvin ja koira eli vielä monta vuotta pirteänä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitosta vaan - kaikki meni ok ja Sannalle just sanoin että nämä kohtutulehdukset tuntuvat olevan kovin yleisiä - lähes joka kolmannen (siis joiden kanssa olen asiasta keskustellut) ihmisen koiruudelle on tehty tämä operaatio.

   Poista
 12. voih ja oih. Betty täältä lähettää terkkuja. Kovasti toivomme että kaikki menee hyvin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja kerro Bettylle terkkuja!

   Poista

Käynnistäsi kiitollinen ja kommentistasi olisin suorastaan riemuissani!
(kommenttien valvonnan takia ne näkyvät vasta hyväksymisen jälkeen ja tämä saattaa kestää jonkin aikaa)

Kiitokset tekijöille:

 • Blogger archive page > Life is so full of tae!
 • Google Friend Connect Button > NetOops blog
 • Add Related Post Widget To Blogger (linkwithin) > My Blogger Tricks
 • Contact Form > Tw!st Blogger
 • Simple Search > Blogger Buster
 • How to display linkwithin related posts only in post pages > My Blogger Desk
 • How to Remove Subscribe to Atom links from your Blogger Blog > Superwebtricks
 • How to remove quick edit and wrench icons on Blogger > Blogger Plugins