Pitkäsääristen jumalattarien Klaani

He ovat täällä! Nuo jumalaiset, käsittämättömän kauniin ulkomuodon omaavat olennot jotka taivaltavat pitkillä säärillään ja joiden puhe on lumoava sekoitus puron solinaa ja mystistä kujerrusta. No niin niin, kyseessä on jokavuotinen Mansikkatyttöjen Klaanin saapuminen ja tästä kesästä tulee näköjään varsin poikkeuksellinen sillä he saapuivat todella aikaisin ja heitä on normaalia enemmän, mikä on luonnollisesti pelkästään positiivinen asia koska eipä nuo Salman R – housuissa (saatanalliset sarkahousut) hiihtelevät vanhat parrat ja poplarimummot paljon silmää ilahduta ja heitä sentään saa tuijottaa koko pitkän ja pimeän vuoden. Olkoonkin että ovat hemmetin mukavaa porukkaa.


Ajelin illalla jurtalle päin ja olin suistaa uskollisen Syyrialaiseni ojaan sillä kahdesta linja – autosta purkautuva Mansikkatyttöjen Klaani on näky mikä ei jätä ketään kylmäksi ja tästä on elävänä todisteena Mylkkösen Andrei. Häntä näet oltiin kuskaamassa ruumisautolla ison kuusen juurelle mammittelemaan mutta coronerin päästessä mansikkatilan kohdalle ja Andrein jo pahoin kangistuneen ruumiin aistiessa Mansikkatytöt, tämä jysäyttää nyrkkinsä arkun kannesta läpi ja huudahtaa: ”Nyt saatanan korppi painat jarrua – virolaiset jumalattaret ovat täällä!”. Tapauksesta on kahdeksan vuotta ja Andrei saavutti viime viikolla kunnioitettavan sadan yhdeksän vuoden iän, joten aivan liian aikaisin miespoloa oltiin monttuun tunkemassa. Tapaus aiheutti suurta iloa kylällä ja Andrein comebackin kunniaksi järjestettiin hienot juhlat jonne kutsuttiin luonnollisesti hänet henkiin herättäneet Mansikkatytöt. Andrein perikunta sen sijaan ei ilahtunut ja saaga kertookin että Andrein vanhimman tyttären mies, ahne autokauppias läheisestä kaupungista, suivaantui menetettyjen kopeekkojen takia niin vitusti että ryttäsi upouuden ja rahoitusyhtiön nimissä olleen Avensiksensa tuhannen pimpaimen palasiksi ja vammautti kateettomien shekkien kirjoittamiseen käyttämänsä oikean kätensä niin pahasti ettei noiden paskapaperiin verrattavien lappusten kirjoittamisesta tule enää mitään. Hyvä hyvä.


Mansikkatyttöjen saapuminen tietää sitä että työmatkoista tulee haastellisia ihan sen takia että olen kohtelias Paimen eikä hyviin käytöstapoihin kuulu tuijottaa ihmisiä. Niinpä minun on tästä päivästä eteenpäin vedettävä ylleni tumman harmaat kokohaalarit ja spreijattava naamanikin harmaaksi sillä mansikkatila sijaitsee molemmin puolin pitkää, lähes mailin mittaista suoraa ja minun on roikuttava sivuikkunasta polvitaipeitteni varassa. Se on aika helppoa kun muistaa kytkeä suoran päässä Syyrialaisen autopilotin päälle ja veivaa sivuikkunan kokonaan auki ettei lasi paina laihoja, rustottuneita polvijänteitäni. Niinpä minä sitten roikun kuin joku perkeleen lepakko pää alaspäin enkä suojaväritykseni takia erotu Syyrialaisen harmaasta kyljestä yhtään. Käsissäni olevien kiikareiden linssit ovat niin ikään harmaat jotteivat ne heijastaisi auringonvaloa ja paljastaisi meikäläistä. Onhan tuossa manooverissä haittapuolensakin sillä viime kesänä lensi koppakuoriainen niin syvälle korvaan, että paikallinen lääkäri joutui tekemään hartiavoimin töitä jotta tuo lentävä möttiäinen saatiin irti kuuloelimeni uumenista. Jos olisin matkannut eri suuntaan niin koppis olisi kilpistynyt kuulolaitteeseeni mutta tuurini mukaan se tietenkin lensi tähän vapaa -aukkoiseen reikään ja koska korvani ovat melkoiset siipimutterit, myös korvakäytävät ovat sitä luokkaa ettei niille edes vedä vertoja vanhempien talojen viemärit ja niinpä se päätyi jonnekin oikean silmäni ja nenäontelon väliseen maastoon tuolla kalloni uumenissa.


Vietin koko viime yön tanssien aurinkotanssia ja suorittaen uhrimenoja peruuttakseni ensi viikonlopuksi luvatut kylmät kelit, tänne tundralle ei luvattu kuin +9 asteen päivälämpötiloja ja öisinkin lämpötilojen pitäisi liikkua jossain +3 asteen tietämissä ja se ei ole ollenkaan hyvä juttu. Minä katsokaas vanhana kommunistina ja tysuojeluvaltuutettuna olen sangen huolissani Mansikkatyttöjen terveydestä! Olisi suorastaan järkyttävää jos joku heistä saisi kuumeen tai palelluttaisi muutoin itsensä, puhumattakaan paljaana olevasta selästä ja sen jatkeena olevasta per jaloista. Pilkkihaalarit tahi muut arktiset tamineet eivät käy kuuloonkaan sillä ne ovat epäkäytännöliset pellolla ja on suuri vaara että raskasta asustettava hento tyttö kaatuu nenilleen ja ties vaikka loukkaisi tulevaa äidin virkaa varten kehittyneet rauhasensa. En halua jatkaa ajatusta koska sellaisen tragedian ajatteleminen saa minut pois tolaltani.


Mansikkatyttöjen saapuminen tietää myös sitä että minun on alettava nielemään noin kolmekymmentä senttiä pitkää rautatankoa, sillä se ehkäisee pääni kääntymisen ja tämä on erittäin tärkeää silloin kun repsikan paikalla sattuu istumaan se meillä asusteleva valkyyria. Minua ei pelasta mikään jos hän havaitsee katseeni kääntyvän jumalattaria vilisevälle pellolle ja mikäli näin käy, siinä on kuulkaa hengenlähtö enemmän kuin lähellä ja ulkoruokintaan joutuminen tosiasia. No, kohtahan pääsen testaamaan kun mun täytyy lähteä viemään häntä lääkäriin eli toivotan teille hyvää tiistaita – minä lähden nielemään sitä rautatappia.


Ps. Jurtalla on tehty hieman muutoksia kuten huomaatte mutta kaikki on tallessa, vain hieman paikkaa vaihtaneena. Kokeilen nimittäin yhtä juttua kun heti kun mulla on aikaa ja nämä muutokset ovat valmisteluita tätä koetta varten.
25 kommenttia :

 1. Kannattaisi varmaan koettaa tunkea se rautatanko alakautta... :P Eli muu maa mansikka. Meitsi onkin tällainen persjalkainen kotimainen versio.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noh noh, eipäs nyt ruveta tankoja alavärkkiin tunkemaan eikä sun pidä itseäs mollata koska suomalainen on kuitenkin se ainoa oikea nainen!

   Poista
  2. Sinnoot sulonen :)

   Poista
  3. Totta minä puhun - kyllä suomalainen nainen on paras!

   Poista
 2. No nyt se selvisi. Meillähän repsikan paikalla istuu mies, joten nyt tiedän miksi sillä on mansikka-aikaan aina niska kipeänä. Kattelis ukko jalkoja kotona, mulla on suuri osa kokonaispituudestani(178 cm) jalkoja. Mutta ei käy, mikähän siinä on? :D
  Be careful nyt siellä ajaessasi. Se Avensiksen muuten ei ole väliä, eihän se ole auto. Volvo on auto (vai mitä Marra?). Niin ja Syyrialainenkin, kai ...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Volvo on ainoa oikea auto ;)

   Poista
  2. Niinpä. Teilläkin siis on AUTO...

   Poista
  3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  4. Kylläkyllä.. :)

   Poista
  5. Volvo on auto, kyllä kyllä. Ja uskokaa tai älkää, ajoin tällä viikolla jo pienen matkan Nissanilla, koska kävin hakemassa polttimoita Fiatiin. Enhän raaskinut ajaa Volvolla, koska se vahattiin sunnuntaina ja se on nyt NIIIIIN komea!!!

   Mä olen muuten aina miettinyt, että mikä ihmeen auto se syyrialainen oikein on. Mutta ei kai se auto olekaan? ;)

   Poista
  6. Kyllä se volkkarikin polttoainetta kuluttaa ihan mukavasti eli on AUTO sekin :D
   Syyrialainen on joku pakettiauto, ainakin luulisin niin.

   Poista
  7. Jaahas, taas tämä hemmetin volvokeskustelu ryöpsähti käyntiin :D
   Suomalaisen naisen jalat - olivat ne sitten pitkät tai lyhyet - ovat aina miellyttävää katseltavaa ja Marra, Syyrialainen on Peugeotin tehtailta lähtenyt voimanpesä jolla on oma sielu ja tavaratilaa useamoi kuutio.

   Poista
  8. Tulipa mieleeni jotain hävytöntä naisten jaloista, mutta taidan kerrankin istua sormieni päällä ;)

   Poista
  9. Toi on ilkeetä....joten kakaise ulos vaan ;D

   Poista
 3. Tää blogger sekoilee koko ajan, arrrgghh!

  VastaaPoista
 4. Tangon alakautta asentaminen kuulostaa huomattavasti helpommalta!
  Muistatko, kun kerroit saaneesi omalta valkyyrialtasi synttärilahjaksi ne hevosen "sivullekatsomisen estolaput". Ymmärrätkö jo vihjeen???? Ihan taatusti olivat mansikka-aikaa ajatellen sulle hankittu ;)
  Pöh, eiks persjalkaset enää kelpaakaan? Edes juustokakku kädessä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tai limettipiirakka kädessä? Nih.

   Poista
  2. Te kelpaatte hyvin. Sanon kokemuksesta, että kun olen pitkäsäärinen ja menen baariin 12 cm koroissa joilla olen sitten vissiin jo 184 cm pitkä, niin kyllä se mun päätä lyhyempi kaverini kerää ne iskuyritykset enkä minä. Kaikkein suosituimmat miesmagneetit mun kavereista on lyhyitä naisia. Niillä on paljon paremmat mahdollisuudet, koska lyhyt nainen käy kaikille miehille, mutta pitkä nainen vain harvalle. Toki pitkätkin naiset saa huomiota, mutta lyhyet vielä enemmän, koska harvan miehen itsetunto kestää iskeä pidempää naista. On niitäkin, mutta ne on harvassa. Joten hyvät persjalkaiset, teillä on paljon enemmän valinnanvaraa miesten suhteen kuin meillä pitkäsäärisillä :)

   Poista
  3. Täysin totta Marra! Olen itse 178 cm ja vaikka en korkokenkiä juuri käytä, niin ainahan se kenkä vähän pituutta tuo. Mutta nuorena ne oli ne lyhyet ja kikattavat akat, joista miehet (mäntit) kiinnostui :DD

   Poista
  4. Silmälaput muistan oikein hyvin ja ilmeisesti olet oikeassa mutta sanon tämän nyt toistamiseen eli älkää hyvät naiset mollatko itseänne - suomalainen nainen on paras eikä sen ole väliä onko hän pitkä vai lyhyempi sillä se on se luonne ja ymmärrys joka ratkaisee. Nih.

   Poista
 5. Mansikka-asia-asiaa http://www.jagrofresh.com/health_nutrition_information.html ja tässä kuvaa tytöistä http://www.wallpaperhere.com/Strawberry_Girl_6269/download_1024x768 ja lisää http://www.123rf.com/photo_7953074_wild-strawberry-shrub-in-the-garden-closeup-of-ripe-fruits.html
  Ihan piruillakseen, koska en saa mansikoita enkä komeita poimijanuorukaisia!!! :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi jeesus noita maniskkatyttöjä.
   Olen varma, että tuolta Paimen lataa itselleen Strawberry Girl Wallpaperin :D Jäämme odottamaan koska punaista lävähtää silmille kun tänne Tundralle tulee lukemaan.

   Poista
 6. Joo, kannattaa tarkistaa lääkitys ja tehdä se niin kunnolla että katsoo vain eteensä,huomaamatta masikkka tai mustikka tyttöjä.

  Lyhyt nainen tässä lähtee lyllertämään töihin.
  Ihan rauhassa saa olla kun ei ne pihapihlajat kovin tuijottelee perään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Polgalle kiitokset kuvalinkeistä mutta minä pidän Jurtan puhtaan valkoisena tietystä syystä ja Ritva, mä joudun jatkuvasti tarkistelemaan tuota lääkitystä tämän hulluuteni takia kun se on nin kovin ailahtelevaa lajia :D

   Poista

Käynnistäsi kiitollinen ja kommentistasi olisin suorastaan riemuissani!
(kommenttien valvonnan takia ne näkyvät vasta hyväksymisen jälkeen ja tämä saattaa kestää jonkin aikaa)

Kiitokset tekijöille:

 • Blogger archive page > Life is so full of tae!
 • Google Friend Connect Button > NetOops blog
 • Add Related Post Widget To Blogger (linkwithin) > My Blogger Tricks
 • Contact Form > Tw!st Blogger
 • Simple Search > Blogger Buster
 • How to display linkwithin related posts only in post pages > My Blogger Desk
 • How to Remove Subscribe to Atom links from your Blogger Blog > Superwebtricks
 • How to remove quick edit and wrench icons on Blogger > Blogger Plugins