Paimenten rakkaus - yksinkertainen kaavio

Ylläoleva kuva on hyvin yksinkertainen kaaviokuva siitä kuinka Paimen rakastaa. Sydämessä kiertää jatkuvasti ”tunne” joka käy sen joka ainoassa sopukassa vahvistamassa rakkautta ja joka kierroksen tehtyään, se lähettää aivoille tiedon että pientä pakahtumista havaittavissa joten koitahan olla hölmöilemättä – käy vaikka pussaamassa sitä naistasi jos et muuta keksi.Näin yksinkertaisia me Paimenet olemme mutta näin me rakastamme ja tiedän että olen kirjoittanut tästä aiheesta joskus aikaisemminkin, tais olla silloin nuijasotien jälkeen mutta rakkaus on oikeasti sellainen asia jota tulee vaalia ja käyttääkseni vähemmän romanttista termiä, rakkaus kaipaa päivittämistä. Vaikkapa vain jonkun vähäpätöisen eleen muodossa mutta kuitenkin niin että se kumppani tajuaa että hei, mä olen tässä sun vierelläs joten no worries – kaikki onnistuu.

En ole tullut hulluksi (no ei tästä hullumaksi voi tulla) ja en tiedä onko kyseessä näiden päänsärkyjen aiheuttama herkistyminen mutta tuntui vaan jotenkin oikealta tuoda tämäkin asia esiin. Toissailtana nämä perin veemäiset olotilat alkoivat ja kun yritin pariinkin eri otteeseen saada ajatuksia paperille, en voinut muuta kuin luovuttaa ja sen tähden tässä on vietetty nämä muutama päivä hiljaiseloa. Tänään onkin sitten taas lähtö lekuriin ja saapa nähdä minkälainen hoito/raksut tällä kertaa arvotaan, niillä kun on se 42:n pallon bingoautomaatti joka on suht jännä laite. Minä istun kuponkini kanssa vastaanottohuoneen toisessa nurkassa ja lääkäri jolla on asiaankuluva mikrofoni systeemi kaulallaan, kauttaa esim. ”punainen kolmekymmentä neljä” ja sitten minä hikisillä käsilläni merkkaan osumat. Kyseinen voitto on bingokuponkiin merkattu nimellä ”Double pain läps läps”. Tuntien mun paskan tuurin tuo voitto napsahtaa aika usein eli se sisältää 62:n raksun pakkauksen antipsykoottisia lääkkeitä ja vartin verran pingismailahoitoa (siinä läpsitään pingismailalla niin lujaa poskille ja muuallekin lanttuun että odotusaulassakin vapistaan). Tään bingovoittoon kuuluu se että raksuista otetaan heti lääkärin vastaanotolla noin kolmannes eli ”vajaa kouruus”, niin kuin lääkäri leikkisästi sanoo ja pingpong – lätkällä mäiskimisen jälkeen ei muuta tapahdukaan vaan toivotellaan hyvät jatkot ja se on siinä. Toisaalta harmittaa kaikki ne odotusaulassa istuvat vanhukst ja pikkulapset kun ne näkee mun tulevan silmät soikeina ja pää kuhmuilla (se näyttää ihan oikeesti perunasäkiltä) lääkärin luota. Siksipä olen koittanut rauhoitella pikkulapsia sanomalla että älkää pelätkö, se kaatui hyttyspesään mutta vitut ne sitä usko koska mun puheeni on yhtä helvetin jokellusta ja kyllä ne jo lastentarha – asteella tietää ettei hyttysillä mitään pesää ole. Näin on sillä toissaviikolla (samaisen käsittelyn jälkeen) yks saparopäinen likka kuittasi mun hienon hyttyspesäteorian sanomalla että ”hyppää sinä hihhuli humppaa, ei hyytiäisillä mitään pesää ole”. Tosin se lisäsi vielä – siten ettei tytön mukana ollut vaari kuullut – mielestäni melko törkeän kommentin ” avohoito my ass”.

Mitäs muuta...mä olen pitkän aikaa pähkäillyt semmoista asiaa josko säästäis rahaa ja ostais oman YOTA:n, koska venäläiset ovat maailman sivu tehneet hyviä ja ennen kaikkea kestäviä innovaatioita joten uskonkin että tämä Vlad Martynovin johtama porukka jatkaa samaa linjaa. Tottakai suuret markkinajohtajat koittavat lytätä tämän uutuuden mutta tulee muistaa että joka ainoassa älypuhelimessa ja muussa laitteessa on ollut ja tulee olemaan lastentauteja. Kestävyydestä sen verran että jos ajatellaan vaikkapa rannekelloa, niin ostin eräältä venäjänreissulta digitaalisen version jossa oli myös analoginen näyttö ja yhtenä kauniin sunnuntaisen delirium tremensis – kohtauksen riivatessa päätäni, tuumasin että nyt rikon tuon perkeleen ajannäyttäjän. Isku vasaralla – se kesti. Porasin akkukoneella kellosta läpi – se kesti ja näytti aikaa virheettömästi joten mistään huonoista innovaatioista ei ole kyse.

Nyt tulee kiire..mutta huomenna torstaina on taas ”Reset Internet” - päivä ja siitä voitte lukea täältä. Nyt on mentävä.

Hyvää torstaita kaikille.
13 kommenttia :

 1. 'Rakkautta, rakkautta vaan'.. Jaksuja lääkärireissuun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rakkautta tosiaankin mutta lääkärireissu oli tapansa mukaan yhtä tyhjän kanssa.

   Poista
 2. Tiesinhän minä että sinä olet rakastettava Paimen vaikka eilinen oli jotain ihan outoa minulle.
  Pitkää pinnaa lääkärireissuun vaikka elämä läpsii avokämmenellä molemmille poskllle.On kesä ja pärjää ilman alimmaisia vaatteita ihan hyvin. Jo tästäkin syystä kannattaa vain hymyillä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eilinen nytoli provokaatio jolla yritin saada ihmisiä hermostumaan mutta kuten aina, nämä mun hienot kuningas ideat kaatuu ennen kuin ne on päässeet edes jaloilleen :D

   Vaatteiden "keveys" on juuri se juttu mikä tästä kesästä tekee niin perin mukavan asian :P

   Poista
 3. Fiksu ja Rakastettava ja Rakastava ja Rakastelevainen mies. Tartteeks sitä muuta? Sun eukko (hyi mikä sana) on onnenpirkko!
  ♥ ♥ ♥ ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä aika usein eri mieltä ja jupisee jotain että mistä häntä rangaistaan ;D

   Poista
 4. Hienoa, että vielä vuosien yhdessäolon jälkeen sulla on noin pakahduttavia rakkaudentunteita vaimoasi kontaan. Niitä tunteita kannattaa todellakin vaalia/päivittää, vaikka sitten niiden pusujen muodossa, jos et muuta keksi ;).

  Toivottavasti saat apua noihin päänsärkyihisi. Päänsäryt on kiinasta. Noi sun päänsäryt taitaa olla vielä jostain syvemmältä.

  Mukavia "päivityshetkiä" teille :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. siis KOHTAAN, prkl! Mää olen sit niin laiska oikolukemaan....

   Poista
  2. Joo, se on tämä kesä joka saa mut sekaisin ja mun rakkauteni koskee hyvinkin montaa elollista olentoa mutta keitä tai mitä ne ovat, jääköön salaisuudeksi.

   Päänsäryt ovat kiinasta mutta tällä hetkellä se ei niin haittaa, koska ainoa paikka missä vois näillä helteillä päivittää, olis pakastin ja se taas on sellainen paikka mistä lärväke ei tykkää ;D

   Poista
  3. Jääköön salaisuudeksi, ei kuulu mulle.
   Jos mulla olis jatkuvasti päänsärkyä, nii tulisin hulluks. Säähän tietty ot jo, ni se ei nii haittaa :)). Sori, toi on vaan sun mielipide sun hulluudesta, ei mun. Tosin hulluks tässä tulee kohta itekki. Tosin muista syistä, ku päänsäryn takia.

   Poista
  4. Hullu olen eikä siitä mihinkään pääse mutta toivotaan että sinä vältyt tältä muiden vieroksumalta (mutta sangen vapaat kädet antavalta) "taudilta" ;D

   Poista
 5. Lempee ja lämpöö <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lempee ja lämpöö myös sulle ♥

   Poista

Käynnistäsi kiitollinen ja kommentistasi olisin suorastaan riemuissani!
(kommenttien valvonnan takia ne näkyvät vasta hyväksymisen jälkeen ja tämä saattaa kestää jonkin aikaa)

Kiitokset tekijöille:

 • Blogger archive page > Life is so full of tae!
 • Google Friend Connect Button > NetOops blog
 • Add Related Post Widget To Blogger (linkwithin) > My Blogger Tricks
 • Contact Form > Tw!st Blogger
 • Simple Search > Blogger Buster
 • How to display linkwithin related posts only in post pages > My Blogger Desk
 • How to Remove Subscribe to Atom links from your Blogger Blog > Superwebtricks
 • How to remove quick edit and wrench icons on Blogger > Blogger Plugins