Nestle! Little Shepherd's Delicacy! Halleluja! Ride a Journalist! (ja tietty normikorahtelut)

Nestle on paras ihan siitä syystä että siellä on tajuttu Paimenien arvo eikä hetkeäkään liian myöhään sillä 15 – 25. päivä kuluvaa kuuta matkustan WHC:n kokoukseen Dohaan, missä laitetaan maailman perintökohteet uusiksi ja jossa meidät Tundralla tallustelevat paimenet on tarkoitus nostaa kärkipaikalle koska me olemme katoava ja väärin ymmärretty yhteisö. Hyvä hyvä.

Nestle on nimittäin lanseerannut Bona – lastenruokasarjaansa Pikkupaimenen herkun, joka ei pelkästään sisällä lammasta vaan on myös sen verran suun mukaista ruokaa että se kelpaa niin kilejä vahtiville pikkupaimenille (1 -3 vuotiaat) kuin hampaattomille vanhoille pieruillekin (88 – 130 vuotiaat) ja on mm. tästä syystä noussut tundrien ykkösmämmiksi. Bonuksena mainittakoon myös se, että tyhjentyneiden pilttipurkkien kansista saa aivan saatanan hyvä naksuttimet kengänpohjiin ja sen myötä vanha kunnon steppaus elikkäs tapdance eller stepdance on tämänhetkisistä liikuntamuodoista suosituin (heti pielustelun jälkeen). Vanhat paimenet veivaavat yötä päivää pikkuisten kanssa Blackface Minstrelin Sand dance:n tahtiin ja siinä kuulkaa sandaali suhisee kun he yrittävät jäljiltellä näitä liikesarjoja joita alla olevassa videossa nähdään varsinkin minuutti kahdenkymmenen sekunnin jälkeen. 

 Minullehan henkilökohtaisesti tuon askelkuvion harjoittelu tuottanut mitään vaikeuksia, riitti kun otin aamulääkkeet niin jo vain saatana jalat alkoivat lyömään setsuuria ja heilumaan holtittomasti puolelta toiselle. Stepdance on ihan oikeasti hyvä liikuntamuoto ja mikä parasta, sitä voi jokainen treenata kotonaan eikä tämä harrastumuoto tule kalliiksi; jokaisella meistä – tai ainakin toivon niin – on jonkinlaiset kengät joten riittää kun investoi kahteen Pikkupaimenen herkkuun ja muuta ei tarvitakaan. Purkkien kannet voi joko liimata tai ruuvata kengänpohjiin mutta pääasia on se, ettette tee niinkuin minä eli meikäläinenhän joutuu lääkityksestä johtuvien perkeleellisten liikeratojen takia naulaamaan purkit kengänpohjiin niin, että se kuuden tuuman naula tulee jalkapöydästä läpi ja jonka sitten kotkaan eli taitan tuohon jalkapöydän päälle. Ei irtoa purkin kansi, ei vaikka ottaisi iltapäivälääkkeet samaan syssyyn aamulääkkeiden kanssa. Tässä muutama steppausta ja sen historiaa valaiseva linkki sekä valokuva jonka otin tänä aamuna todisteeksi siitä että minulla todellakin on tätä kyseistä Pikkupaimenen herkkua.


Skeptikoille taasen tiedoksi että tuon taivaallisen babymuonan nimen lyhennys LSD ei suinkaan tarkoita Lysergihapon dietyyliamidi:a, vaan se tulee sanoista Little Shepherd's Delicacy. Ettäs perkele tiedätte – ei täällä sentään alvariinsa olla kuutamolla vaikka kirkkaita värejä näkyykin hela tiden ja omituiset äänet käskevät tekemään jos jonkinlaisia manoovereitä. Esimerkkinä mainittakoon eilinen, jolloin pääni sisään tunkeutunut komentosarja käski minun peruuttaa kamelilla kuusitoista kertaa aaltopellistä tehdyn taukohuoneemme seinään, samalla kun hakkaan itseäni marjapuimurilla niskaan ja luennoin aiheesta ”Mikä saa tasapainoisen suomalaisen naisen pitämään Volvoa autona?”. En tiedä miksi tuon tein mutta äänet loppuvait siihen paikkaan ja olen muuten tuolla luentosarjalla saanut tohtorin arvonimen, taisi olla Kööpenhaminassa 1951 jolloin jaksoin vielä kiertää maailmalla oikein tosissaan. Tällä samaisella reissulla tutustuin erääseen norjalaiseen naiseen jolla on kenties seksikkäin ääni mitä olen kuullut ja hänen ulkomuotonsakin on enemmän kuin him kiih ajatuksia herättävä. * vaipuu omiin muisteloihinsa ja pitää omituista, korahtelevaa ääntä *

Sitten arkipäiväisiin asioihin: kiirettä pitää ja vastoinkäymiset kasaantuvat eli kokolailla normi kesää tässä mennään, toissailtana kotiuduin hieman ennen klo 22.00 ja eilinen alkoi aikaisella herätyksellä ja kun illalla pääsin kotiin, painelin suoraan suihkuun ja punkkaan kun en yksinkertaisesti enää muuhun kyennyt. Syyrialaisesta – joka muuten on Peugeot Boxer (Marralle tiedoksi) – hajosi etupään jarrut ja koska täällä tulee tällä hetkellä vettä kuin saavista kaataen, pääsen hallille katsomaan voiko niille antaa jotain ensiapua koska tällä hetkellä ei ole varaa jarruremonttiin. Päivästä tulee kuitenkin normaalipituinen juuri tämän epäonnen takia joten pääsen alkuillasta laittamaan Jurtan ja muut asiat ajantasalle. Niin, ja Polgalle kiitos kuvalinkeistä!Olkaapa ihmisiksi ja muistakaa ostaa Pikkupaimenen Herkkua koska se on hyvää ja vaikuttaa näin aikuisiällä suotuisasti mm. miehisiin ruumiintoimintoihin ja tuolla mainiolla purkkiruoalla on paljon terveyttä edistäviä vaikutuksia.

Päivän vinkki on tarkoitettu sinkuille: Ottakaa jotain täysin vierasta ihmistä - joko vastaan kävelevää tai vaikkapa kahvilassa istuskelevaa - korvista kiinni ja antakaa hänelle kunnon pusu sillä koskaan ei tiedä mihin tämä spontaani ja yllättävä teko voi johtaa. Parhaimmassa tapauksessa siihen että voitte lähettää minulle hääkutsunne, tietysti ensin varmistuttuanne siitä että teillä on häissänne tarpeeksi hyvää ruokaa ja kun minä sanon että tarpeeksi niin minä todella tarkoitan sitä. Käykää täällä opiskelemassa.


Ja muistakaa...:


14 kommenttia :

 1. Ehkä kannattais seuraavaa väitöskirjaa varten tutkia, miksi joku pitää nyrkkeilijää autona, vaikka siinä on vähän väliä joku rikki ja poikki... ;) Mie ihastuin Keski-Suomen reissullani Renaultiin, mutta ensihuuma karisi äkkiä, kun vehkeessä ei toiminut minkäänlaiset puhaltimet sisätiloissa, sähkötoimisten ikkunoiden toiminta oli niin ja näin eikä sitä saanut edes käyntiin ennen kuin oli näyttänyt avainta jollekin ruudulle kojelaudassa, laittanut ovia lukkoon ja auki kertaalleen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Renuista mulla ei ole kokemusta joten en osaa sanoa siitä mitään mutta sen sanon, että autot ovat menneet huonommiksi kuin ennen. Liikaa elektroniikkaa ja kaiken maailman turhia systeemejä jotka eivät näissä Suomen oloissa kestä.

   Poista
  2. No jestas, kun niiden järjestelmät menee rikki siitä, kun salama lyö lähelle!!!

   Poista
  3. Just ton takia mulla on vanha volvo, koska siinä ei ole mitään elektroniikka, joka voisi mennä rikki! Komppaan Vin Dieseliä, jonka roolihahmo totesi jossain leffassa, että "we need cars without computers". Aamen.

   Poista
  4. Jep. Tuossa olet oikeassa koska kaikki vanhat autot ovat paljon varmempia kuin uudet joiden kehityssuuntaus on kuin nykyisten puhelimien: alkuperäinen käyttötarkoitus saa väistyä toisarvoisten juttujen tieltä...

   Poista
  5. Niin just, Marra!

   Poista
  6. Sitäpaitsi niitä voi osata korjata jopa itse... no minä itse nyt ehkä vähemmän, mutta nämä tietokoneohjatut autot vaan hiljenee ja sanoo "en liiku, olen jostain kohdasta rikki" ja sitten pitää olla vikakoodin lukija, josta pitää katsoa, mikä vika autossa on, jotta pääsee korjaamaan. Ja jotkut pitää viedä korjaamolle jopa lampunvaihtoa varten, koska puolet moottorista pitää purkaa ennenkuin pääsee umpion luo.

   Poista
  7. JEP. Vanha Volvo, ei tietokoneita autoihin, näillä mennään. Elokuun alussa katsastus, vielä olen nukkunut yöni jotenkin...

   Poista
 2. Vika linkki on väärä! Meillä ei ruuan kaloreita yms. lasketa noin... tai jos nyt välttämättä haluat, saat selleriä purjosuikaleilla porkkanasuikeropedillä ;) Niin, että jos sen takia pitäis naimisiin, ei käy. Mutta jos ihan muuten vaan, saat tokana hääkutsun! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hääkutsusta kiitos!:D
   Eihän sitä kesäiseen aikaan kukaan jaksa raskasta syödä ja kun rantakunnossa pitäisi (kai) pysyä, niin täytyyhän niitä kaloreitakin laskea vaikka pienet synnit maistuvat paremmilta :P

   Poista
  2. *istuu odottamaan hääkutsua postilaatikon viereen*, sataa ja palelee...

   Poista
 3. Muuten:
  Sinulle olisi haaste blogissani.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, mä kävin katsomassa ja kommentoin asian tiimoilta sun tämän päiväisen tekstin k - lootassa.

   Poista

Käynnistäsi kiitollinen ja kommentistasi olisin suorastaan riemuissani!
(kommenttien valvonnan takia ne näkyvät vasta hyväksymisen jälkeen ja tämä saattaa kestää jonkin aikaa)

Kiitokset tekijöille:

 • Blogger archive page > Life is so full of tae!
 • Google Friend Connect Button > NetOops blog
 • Add Related Post Widget To Blogger (linkwithin) > My Blogger Tricks
 • Contact Form > Tw!st Blogger
 • Simple Search > Blogger Buster
 • How to display linkwithin related posts only in post pages > My Blogger Desk
 • How to Remove Subscribe to Atom links from your Blogger Blog > Superwebtricks
 • How to remove quick edit and wrench icons on Blogger > Blogger Plugins