Makuuhuoneen verho ja virkavalta - no good

Päätin aloittaa Spartalaisen kauden ja maksimoida kurjuuteni kaikilla tasoilla niin virtuaalisessa kuin virallisessakin elämässä. Jurtalta lähti kamaa roskiin ja lopetin blogini WP:n puolella, samoin linkitykset Faceen eli poistin Oudon Paimenen sivun tykkänään ja karsin linkkilistaani etc. Pienensin G+ - härpäkettä (se kun on pidettävä tiettyjen hallinnollisten juttujen suhteen), katkaisin Analyticsin ja VVTK:n välisen yhteyden ja poistin myös bloggerin followers – gadgetinkin. Viime mainittua en millään muotoa sen takia että väheksyisin teitä, vaan sen takia että sen kanssa oli ongelmia enkä osaa rukata sitä tuolla html:n puolella kuten en montaa muutakaan asiaa. Outbrainin ”You might also like” - linkit ovat nyt pelkkää tekstiä ja tulevissa postauksissa kuvien määrää saatetaan rajoittaa eikä ole sanottua lähteekö Jurtalta vielä lisää tavaraa vaikkei sitä täällä enää kovin paljon olekaan.

Khihihiiii..

Hajauttaminen on pahasta, olkoonkin että virallisen elämän puolella sitä on rahapulan takia pakko harrastaa mutta muuten on meikäläisen on turha yrittää räpeltää joka suunnalla koska siitä ei ole loppupelissä mitään hyötyä ja aikaa menee turhiin säätöihin ynnä muihin juttuihin. Parempi keskittyä olennaiseen. Virallisen elämän puolella käyn taistelua Säiden Haltijan kanssa joka tuntuu olevan perin vittumaisella päällä, eilen oli muutaman tunnin auringon paiste keskellä päivää mutta muuten tuli vettä med suht reipas tuuli eikä se vähäinen auringon paiste ollut mitenkään lämmintä. Projektit seisoo joten vähäiset taaleritkin seisoo ja tämän seurauksena seisoo myös Syyrialainenkin eli perinteinen, sandaaliavusteinen matkan taittaminen on enemmän kuin tosiasia ja näillä selkosillahan se tietää sitä että fiilikset ovat samat kuin Napoleonilla hänen ylittäessään Alppeja ( = ei jumalauta, minä kun luulin että tämän vuoren jälkeen ollaan perillä).

Tosin tässä Spartalaisessa hulluudessa on hyvätkin puolensa sillä onnistuin tänä aamuna lähettämään yhden kartan ja se oli melkoinen työvoitto koska olen hieronut sen perkeleen pikku mappelin kanssa n. kolme kuukautta ja kyseessä ei ole mikään vaikea asia mutta kun ei osaa niin ei osaa. No nyt on kartta vihdoin lähetetty ja vastaanottava taho sen hyväksyikin joten sen puoleen voin olla tyytyväinen. Juu, tiedän ettei tuo sano teille mitään eikä siitä kannata välittää, nämä on näitä mun outoja juttujani joita harrastan yön pimeinä tunteina. Päätin ottaa tämän Spartalaisuuden tosissani ja kylmästä kelistä huolimatta pukeudun remmisandaaleihin ja vanhaan makuuhuoneen verhoon koska eipä nuo tarjouslakanat meikäläisen kyydissä kestä. Lakana, tai antiikin ajan popliinitakki on sangen mukava ihokas ja vaikka se pärisee tuulessa ihan sairaasti, niin se tarjoaa sellaista liikkumisen vapautta mihin nykytrendien mukaisella vaatetuksella ei päästä.Niin, ja asusteen kruunaa eläkkeelle jääneltä kapiaiselta saamani rähinäremmi joka sopii Spartarättiini kuin nenä päähän.

False

Eilen illalla Aljohin kanssa kävellessäni sain jopa virkavallan edustajien huomion kun taivalsin pitkin tundraa meidän normaalilla iltalenkillä ja nämä sattuivat olemaan tavanomaisella, jokaviikkoisella valvontakierroksellaan. Hiljensivät kohdallani ja kysyivät että onko mulla kaikki okei ja minne olen matkalla. Kenties olisin selvinnyt kohtaamisesta vähän nopeammin mutta välittömästi kun repsikan paikalla ollut poliisi esitti em. kysymyksen, niin tuuli perkele tarttui Spartariepuni helmaan lennättäen sen kohti korviani. En voinut sille mitään että jostain alitajunnan syövereistä tulla putkahti mielikuva kuuluisasta kohtauksesta jossa Marilyn (joo, se Monroen likka) seisoo kadulla ja tuuli/kadulla olevasta viemäristä nouseva ilmavirta saa hänen hameensa nousemaan ja niinpä huuliltani purkautui: ”Oh suppidu duppidu duu”. Voi vittu mutta olisittepa nähneet konstaapelien ilmeet ja hetken aikaa pelkäsin että lennän virkakiesien takapenkille yhdellä duppiduu – otteella mutta en sentään vaikka keskustelumme saikin hieman jäätävämmän sävyin ja jouduin antamaan tarkan meriselityksen niin kotiosoitteestani, meneillään olevasta lääkityksestä (kysyivät että olenko tööteissäni) ja mahdollisesti rasitteena olevista seikoista jotka rajoittaisivat vapaalla jalalla liikkumistani. Noin viidentoista minuutin selonteon jälkeen pääsin jatkamaan matkaani. Meitä hulluja kun ei ymmärretä.

True

Tälläistä tällä kertaa – hyvää maanantaita ja alkavaa viikkoa kaikille, muistakaa olla ihmisiksi ja toteuttakaa itseänne koska se on aivan sama mitä muut ajattelevat. Meillä jokaiselle on vain tämä yksi elämä joten eläkää se itseänne älkääkä muita varten.

25 kommenttia :

 1. No nyt mä voin vihdoin avata silmät, kun se mu vainonnut kärsä ei enää ilmiinny "you might also like" otsikon alle ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hittolainen! En tullut ajatelleeksikaan mutta nythän on sitten sekin häiriötekijä pois ;D

   Poista
 2. Jopas on askeettisen näköistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu ja askeettisemmaksi käy jahka saan yhden jutun onnistumaan... :P

   Poista
 3. Tämä on erittäin tyylikäs!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja sulta tässä on koitettu oppia ottaa if you know what i mean.. :D

   Poista
 4. Hyvä on josku siivota :)

  Mä luulen, että sä olit niiden poliisien vuoron valopilkku.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin on!
   Pois kaikki roina (kun sitä varmaan taas joskus kertyy) ja onpahan vähemmän vahdittavaa kun ei tarvitse jokapuolella viilettää.

   Virkavallan edustajat on sen verran ovelia ettei ne näytä mitä niiden päässä liikkuu mutta sen sanon ettei se niiden katsanto lupaillut mitään hyvää :D

   Poista
  2. Jotenkin tuli vanha Tupla-mainos mieleen.. 'Taitaa (tyttö) tietää, että seinän takana olis patukkaa tarjolla'. *köh*

   Poista
  3. No mutta Puskis! :D
   Kyllä huomaa että reissuun ollaan lähdössä ja mitä sä muuten Artturiukselle valehtelit että sä luet sillä aikaa kun muut surffailee - kyllä minä likka tiedän sun touhus :P

   Poista
  4. Luen luen.. tai kuuntelen äänikirjaa, samalla voin silmäillä surffaripoikia ;)

   Poista
  5. Sä olet ovela! ;D

   Poista
 5. Poistit näköjään myös bannerin. Hetken ihmettelin, että minne tulinkaan, kun ei blogin nimeä näkynyt lainkaan.
  Tää on vähän niin kuin sellaista industrial stylea, vai?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, mitäpä sillä kun se osoitteessa näkyy ja oikeastaan tällä kaikella siivouksella pyritään saamaan käyttökokemusta miellyttävämmäksi (varsinkin prepaid - kansan).

   Poista
 6. Vastaukset
  1. Sinä oot niin rakastunut että sulle kävis vaikka halolla päähän mätkiminen :D

   Poista
  2. Äläs nyt, mä pistän kampoihin minkä kykenen!

   Poista
 7. Mä teen valituksen, kun mun blogi ei päivity täällä ollenkaan. Ihan kun muka olisin viimeks kaks viikkoo sitten postannut jotain, vaikka oon tehny vaikka kuinka monta postausta tässä välissä. No höh ja pöh. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Bloggeri on kyllä siitä kurja ettei se päivitä mutta yhtä paljon vikaa on meikäläisessäkin. Tässä on vaan mennyt muutaman säädön kanssa sen verran tätä omaa Blogsphere -aikaa etten ole (paitsi nyt) pahemmin ehtinyt näitä tämän puolenkaan blogeja lukemaan. Korjaan kyllä asian ja tuun poikkeen WP:n puolella.

   Mun on jo pitkään pitänyt ehdottaa että kävisit IFTTT:n puolella tekemässä samanlaisen "reseptin" kuin meikäläinenkin eli sellaisen missä sun postaukset linkittyis suoraan tänne Bloggerin puolelle.Olisko mitenkään mahdollista koska uskonpa että moni bloggerlainen pitäisi siitä (kun ei tarvitsisi kirjautua erikseen WP:n puolelle).

   Poista
  2. Mulla on itse tekemäni päivityslista blogeista, joita luen. Silti jostain kumman syystä Marran blogi päivittyy aina noin vuorokauden myöhässä. Kummallista.

   Poista
  3. Hemmetti, mäkään en nää omissani Marraa at all!! Just eilen aattelin, että missähän sekin likka luuhaa... :-D

   Poista
 8. Olen niiin samis tuon yhen lauseen kans! Meitä hulluja, kun ei ymmärretä!! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin se Maarit vaan on ja me sentään edustetaan älykköjen kärkeä! :D

   Poista

Käynnistäsi kiitollinen ja kommentistasi olisin suorastaan riemuissani!
(kommenttien valvonnan takia ne näkyvät vasta hyväksymisen jälkeen ja tämä saattaa kestää jonkin aikaa)

Kiitokset tekijöille:

 • Blogger archive page > Life is so full of tae!
 • Google Friend Connect Button > NetOops blog
 • Add Related Post Widget To Blogger (linkwithin) > My Blogger Tricks
 • Contact Form > Tw!st Blogger
 • Simple Search > Blogger Buster
 • How to display linkwithin related posts only in post pages > My Blogger Desk
 • How to Remove Subscribe to Atom links from your Blogger Blog > Superwebtricks
 • How to remove quick edit and wrench icons on Blogger > Blogger Plugins