Kuukauden toinen - taistelutanner anonyymeille

Ahdistaako? Haluatko purkaa pahaa oloasi? Tuntuuko siltä että haluaisit tappaa jonkun? Meneekö naapurilla paremmin ja se pistää vituttamaan?

Mikäli vastasit ”Kyllä” johonkin edellä mainituista tai sinua ärsyttää jokin muu, olet saapastellut aivan oikeaan osoitteeseen koska sinulla on kunnia osallistua Tundran Paimensäätiön järjestämään Kuukauden toiseen. Valaistaanpa hieman asiaa: me paimenethan olemme syntyneet palvelemaan ja meitä on käytetty orjina läpi vuosituhansien, itse asiassa isoisoisoisoisäni6885 toimi Edenin puutarhan alipalkattuna talonmiehenä aina omenapuusta otetun hedelmän aiheuttaneeseen kiistaan saakka sillä hän sai tämän valitettavan tapauksen takia potkut ja ikuisen kirouksen ylleen – eikä aiheetta; tarkemmissa tutkimuksissa kävi näet ilmi ettei sitä kuuluisaa applea syönytkään hommasta syytetty Eeva, vaan tämä hemmetin ahne esi – isäni ja nyt sitten tilanne on mitä on. Katsokaas kun meillä Paimenilla ovat asiat kyntäneet tuosta päivästä lähtien ja niinpä meidän kuulee usein lausuvan sanat ”Taas jäi kara käteen” ja tuolla nimenomaisella, katkeralla sanonnalla viitataan tämän kirouksen aikaan saaneeseen esi-isään.
Menneet ovat kuitenkin menneitä ja sitä kepillä perseeseen joka niitä muistelee eikä tämä lampaiden kyttääminen ja ihmisten palveleminen oikeastaan ole hullumpaa, kyllä kaikkeen muutamassa vuosituhannessa tottuu (not) kun oikein yrittää. Niinpä minulla on kunnia tarjota teille helvetin kitisijöille Kuukauden toinen eli tapahtuma, jossa kaikki – siis ihan kaikki - saavat ilmaista mielipiteensä anonyyminä (no niin kuin tähänkin asti) ja raivota sydämensä kyllyydestä ja tällä tapaa purkaa sitä tukahdutettua, äärimmäisen kuluttavaa pahaa oloaan. Nimensä mukaisesti Kuukauden toisesta tulee joka kuukauden toinen päivä toistuva tapahtuma jolla pyritään varmistamaan ettei kenenkään sisäinen viha pääse kasvamaan liian suureksi ja kantajaansa tuhoavaksi voimaksi. Ensi kuun Kuukauden toinen tulee todennäköisesti keskittymään yhteen tai kahteen aiheeseen mutta saadaksemme tämän uuden ja hienon tunteiden purkamistapahtuman polkaistuksi kunnolla käyntiin, tehdään niin että minä heittelen muutamia väittämiä joita te sitten koitatte epätoivoisesti puolustaa niillä surkeilla vastaväitteillänne. Tapellaan nyt oikein kunnolla ja seuraavana päivänä (= seuraavan postauksen eli huomisen tekstin ilmestymisen jälkeen) ei sitten kukaan muistele pahalla koska tämä Kuukauden toinen on voimassa vain tämän postauksen ajan ja jos tästä myöhästyy, on odotettava seuraavaan Kuukauden toiseen koska jälkijättöiset vihan purkaukset ja vittuilut jätetään huomioimatta. Miltäs kuulostaa? Tai mitäpä minä sitä ennakkoon kyselemään, kuulenhan minä sen sitten kun (jos teillä on munaa) vastaatte esittämiini ajatuksiin joita ei muuten perisuomalaisen luonteen tuntien ollut kovin vaikea miettiä. Niin, ja kyllä minä tiedän että tämän ilmestyessä on kuukauden ensimmäinen päivä mutta minulla on öisin muutakin tekemistä kuin istua koneen ääressä joten tästä se lähtee:1. Kaikki lapsilisät tulisi lakkauttaa

Totta. Kaikkihan me tiedämme ettei noita lapsien hyvinvointiin tähtääviä rahoja käytetä pikku pilttien hyväksi, vaan rahat menevät pääsääntöisesti vanhempien omiin harrastuksiin ja yhä yleisemmin päihteiden väärinkäyttöön – koska pitäähän sitä päästä rentoutumaan. Herääkin kysymys että miksi niitä kakaroita pitää vääntää maailmaan jos sitä hommaa pitää valtion puolesta tukea? Ehei, paljon parempi olis syntyvyyden säännöstely ja jos äpärästä ei kyetä oman hurvittelevan ja tyhjänpäiväisten hyödykkeiden hankkimiseen keskittyvän elämän takia huolehtimaan, ei muuta kuin piltin pää pölkylle ja se on sitä myöten selvä. Valtion tarkoituksena ei todellakaan ole rahoittaa vanhempien itsekeskeistä elämää.
2. Eläkkeiden raju leikkaus

Täysin luonnollista koska kyse on koko elämänsä duunia tehneestä väestöstä joka on kyllä ehtinyt laittaa rahaa sivuun vai väittääkö joku esim. nähneensä eläkeläisen ajelevan paskalla autolla? No ei todellakaan vaan viimeistä mallia olevilla kieseillä joilla sitten tukitaan normi ihmisten käyttämt liikenneväylät kun ei nähdä eikä kuulla mitään mutta auto pitää olla. Sama se on asumisen suhteen; hienot kämpät isoilla tonteilla, kesämökki ja onpa vielä osake kaupungilla sitä siskontyttären mahdollista opiskelua varten. Monet tutkimukset muuten osoittavat että suurin osa eläkkeen nauttijoista on tehnyt varsinaisen duunin ohella pimeää työtä ja käärinyt näin sievoiset säästöt joten rahasta ei tosiaankaan ole tiukkaa ja siksipä eläkkeiden suuret, noin 49%:in luokkaa olevat leikkaukset ovat täysin perusteluja. Koskien kaikkia eläkkeitä.3. Työttömien ulkonaliikkumiskielto

Asia mikä olisi pitänyt toteuttaa jo aikoja sitten. Työttömät ovat turhaa sakkia jotka kuluttavat yhteiskunnan resursseja ja ovat haitaksi muutenkin tukkimalla kauppojen käytävät, julkiset kulkuneuvot ja jalkakäytävät. Tästä syystä on oikeutettua määrätä heille ulkonaliikkumiskielto varsinkin kun jokaisella on kuitenkin (jostain ihme syystä – ettei vain olisi pimeää rahaa?) varaa tietokoneeseen ja he voivat aivan yhtä hyvin hoitaa asiansa netin kautta ja tilata jopa ruokansakin heidän suosimista ja veroja kiertävistä ulkomaalaisyrityksistä jotka myös Kebab - paikkoina tunnetaan. 
 No niin nillittäjät, näitä maatamme rasittavia ja yleistä vitutusta aiheuttavia epäkohtia olisi riittänyt riittänyt vaikka kuinka paljon mutta sovitaan nyt että jätän noihin kolmeen jotka eivät edusta sitä listan törkeintä kärkeä mutta ovat muuten ikävä asia tässä hyvin johdetussa maassamme. Mikäli vastaväitteitä ei tule, oletan että kaikki ovat samaa mieltä kanssani ja eiköhän sitten tehdä niin että laitetaan kansalaisaloite moisten epäkohtien poistamiseksi.

Repikää siitä yhteiskunnan loiset.

34 kommenttia :

 1. Vastaukset
  1. Janne prlke...olisit nyt ärähtänyt ees vähän ;D

   Poista
 2. Tähän "radiohiljasuuteen" on varmaan syynä se, että minä eikä varmaan kukaan muukaan usko, että nämä väittämät olis sun omia mielipiteitä näistä asioista vaan ovat ns. provoja. Jos olisit oikeasti itse tuota mieltä niin voisin nousta barrikaadeille. Ny en viihi :)).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saamari, mä taidan olla ihan turha jätkä kun en saa ketään hermostumaan. Ei olis pitänyt sanoa tuota ".... vastaatte esittämiini ajatuksiin joita ei muuten perisuomalaisen luonteen tuntien ollut kovin vaikea miettiä ..." niin ois voinut mennä paremmin läpi :D

   Poista
 3. Anonyymi13.24

  No vittu. Eihän tästä tuu mitään tappelua aikaiseks kun olen sun kanssa tasan samaa mieltä tänään :D. Anonyyminä tottakai niinku pelin henkeen kuuluu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mää rikon taas sun sääntöjä. En jaksa anonyyminä huudella varsinki, ku kirjotustyylistä jo tunnistaa suurimman osan sun vakilukijoista, näin se vaan on. Sori, jos taas kritisoin sun suurta ideaa :D.

   Poista
  2. Sinä se olet mainio persoona ♥
   Ensin manataan vittua ja sitten jo lytätäänkin mun hieno kuningasidea :D :D

   Poista
 4. Hahahaaaa... Mä en nyt kuitenkaan jaska kommentoida anonyymina. Liian monimutkaista tälle yksinkertaiselle eukolle.

  Mutta olen mahdollisesti tuon "kuukaudesta toiseen"- aatteen kannattaja. Sorry Paimen, mutta näin se menee....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinäkin Simpukkani..mutta olet samaa mieltä että kerran kuussa vois päästellä höyryjä pihalle?

   Poista
 5. Anonyymi14.02

  WTF?!?!?! Kuule jätkä, tuo nyt vain EI KÄY!
  1. Lapsilisät
  Mun päiväraha ja sossun avustus riittää nipin napin mun omaan ruakaan ja vaatteisiin. Millä helkkarilla mää sit eteläsä talvisin ja syksysin käyn jos lapsilisiä leikataan? Ei helkkarisa! Koko aika on kuiteski muistettava että elämä voi mennä huanommakskii. Jos nääs anoppi jää varhaiseläkkeelle, ni sit sillä ei oo ennää varaa maksaa mein kakaroitten ruakaa ja vaatteita, eli tästä lomailusta tullee joku päivä loppu joka tapauksesa.
  2. Eläkkeet
  No erelliseen viitaten, anoppi tarttee eläkkeensä ja miälellään vähä sitä vois korottaakki. Noi mein kakarat nääs kasvaa ja tarttis lissää ruakaa koko aika. Ja varmaan niille jossain vaiheessa tarttis miättii jottain elekanttei harrastuksiaki. Toisaalta, sossu varmaan maksaa ne..
  3. Tyättömien ulkonaliikkumiskialto
  Ei käy! Millä mää sit käyn kaupunkil kaffeel ja illal juhlimas!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ruokaa saa metsästä jota teillä (ilmeisesti) siellä Loimaan eteläpuolella riittää. Etelään ei kannata eikätartte mennä koska siellä ei tule muuta kuin ryöstetyksi ja mulla on ultimate suunnitelma sulle: anoppi lihoiksi niin jo vain sillä perinnöllä rilluttelee niin kauan kun elimistö kestää ja kakarat voi heittää helvettiin - Spartassakin ne nakataan esikouluiässä mäjelle jotta oppivat elämään. Stana.

   Poista
 6. Anonyymi16.24

  Mää täältä Majasta anonyyminä huutelen, että jes kaikkiin muihin paitsi ykköseen. Kyllä mun pitää saada ostaa viiniä lapsilisärahoilla että kestän jälkikasvua paremmin!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se viinin kans läträäminen sais siellä Majassakin rauhoittua helvetti sentään, kuulin että olivat Iittalan tehtaille palkanneet virolaisia (sekin on jumalauta suomalaisilta pois!) kun on ruvennut niitä litkulestejä menee ihan tolkuttomasti. Heevetin heevetti!

   Poista
 7. Anonyymi17.41

  Ihan samaa mieltä! Kaikki työttömät ja köyhät vaan ojaan ja multaa päälle. Eihän ne osaa edes pukeutua muodin mukaan! Ihan silmään sattuu Stockan Herkussa jos sinne joku semmonen vahingossa eksyy.
  Ja meillä ainakin laitetaan kaikki lapsilisät suoraan pilttien korkeakorkoisille säästöön, niin helvetisti tulee rahaa ovista ja ikkunoista, että noi kämäset lapsilisät säästetään, jotta piltti saa 18 v + 1 päivä allensa tuliterän Bemarin. Eli annetaan niiden nyt vaan olla.
  Eläkeläiset, mitä ne on?
  Kyselee Pyöree, valkonen ja kiiltävä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Stockan herkku? Perilliset? Ei olekuule pelkoo bemarin ostosta sillä johan ne kyrvänsyylät kuolee sydänveritulppaan ennen kuin ajokortti - iässä ovat ja sitä paitsi korkeakorkorkoiset on perseestä - uhkapelisivustot on tienaamista varten!

   (en ole muuten muistanut käydä kattomassa vastasitko niihin unissa näkemiini numeroihin liittyvään kysymykseen. Tein johtopäätöksiä tosta pyöreestä ja valkoisesta mutta kait nekin meni päin vittua ja kyselen joltain ihan oudolta)

   Poista
  2. No outo mä kyllä olen, sitä ei käy kieltäminen!!!! Mut et silti oo tainnu multa kysellä....

   Poista
  3. Arvasin että tämä menee vikaa ja sinä et muuten ole mikään valkoinen ja pyöreä vaan oikein silmänmukainen nainen <3

   Poista
 8. 1) Lapsilisät köyhien lapsille ja rikkailta pois.
  2) Eläkkeet kuuluu työtätekeville kun me pirut maksetaan niitä eläkeveroja.Ne jotka ei maksa, syököön kysiään.
  3) Työttämät töihin. Olis täällä meilläkin tytötä vaikka lamppat söis, mutta kun ei kelpaa. Saavat saman kun makaa kotona.

  Enkä minä mikään anonyymi satu nyt olemaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anonyymi21.06

   Tulisitko lampainesi ritva tänne vähän lähemmäs, mä tulisin heti hommiin! Eläimiä ja luontoa, nam! T. Ylläoleva

   Poista
  2. Ei ole lampaita mitä tuoda mutta nautoja kiljuu navetoissa parisataa :D

   Poista
  3. Ei kun lapsilisät kokonaan pois,samaten eläkkeet ja työttömätpitäisi ampua niin saatais Kelastakin porukkaa vähemmäks ja kokonaissäästö tulisi olemaan huikea!
   Kokonaisvaltainen ratkaisu sen olla pitää eikä mitään puolivillaista pomilointia!

   Poista
  4. Mitäs tehdään sairauspäivärahalle.Joutaa varmaan sekin samaan läjään.

   Poista
  5. Kaikki pois vaan ja jengi metsään etismään evästä itselleen. Valtiolla tekee muutenkin tiukkaa rahoittaa ulkoisia yrityksiä niin ei sen todellakaan tarvitse ketkuja elättää.

   Poista
 9. No tämä oli lyhyt vääntö.... jos sitä menis naputtelemaan uutta tekstiä tai voishan sitä lähteä vakoilemaan uusia uhreja..eikun blogeja...

  VastaaPoista
 10. Anonyymi1.19

  Vittu mitä paskaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No reply, tsekkaa päivämäärä ja kellonaika.

   Poista
  2. voi hitto, pieleen meni... ;)

   Poista
  3. Ai perkele, se olitkin sinä :D

   Poista
  4. Jokainen mun työkaveri olis tunnistanut mut tosta lauseesta...

   Poista
 11. Luin tän jo eilen ja nyt uudestaan, enkä oikein keksi mitään sanottavaa.

  Ensinnäkin lapsilisät muodostavat meillä helkkarin ison osan matkakassasta (vaikka ollaankin niin perskeleen rikkaita joo) (as if) ;)

  Toisekseen eläkeläisiä tarvittaisiin enemmänkin kaikenlaisiin vapaaehtoishoommiin ja saisivat tietysti hoitaa kaikki lapsenlapset ynnä muut kylän kakarat, kun nyt joutilaina vetelehtivät.

  Kolmanneksi työttömiä luusereita tarvitaan tuonne tolkullisten ihmisten sekaan mm. pyöräilijöille harjoitusmaaleiksi ja muutenkin herättämään pahennusta kunnollisissa ihmisissä.

  Joo.. ei oikein irtoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tässähän tuli koko joukko hyviä parannusehdotuksia ja varsinkin tuo viimeinen, ajattelin heti että myös puolustusvoimat voisivat käyttää työttömiä harjoitusmaaleina. Varsinkin Rovajärven kovapanos - ammunnoissa sillä Rovalla on niin runsas suurpetokanta että ne kykenisivät huolehtimaan jäännösten siivoamisesta. Taidan kirjoittaa asiasta ylemmälle taholle.

   Poista
  2. Erinomainen idea *peukut*

   Poista
 12. Anonyymi18.07

  Ai ny anot saa temmeltää.
  Ykkösestä just samaa mieltä: lapsilisät on monella vaan makaamassa korkeakorkoisella tilillä. Turhia ovat!
  Eläkkeiden raju leikkaus, juu, ilman muuta, mutta neljä tonnia on sitten minimi mistä ei saa leikata, sen yli saa.
  Työttömät töihin ja äkkiä. Tekemättömiä töitä on joka puolella.

  Lisäksi vielä .. olkoon...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mikä helvetin neljä tonnia? Ministereitäkö sitä ollaan kun on tuollainen eläke? Kyllä se juttu on niin että sen rajan pitäisi olla neljä euroa mutta työttömistä kyllä samaa mieltä, ne vosivat esim. talvisaikaan korvat suurimman osan aurauskepeistä.

   Poista

Käynnistäsi kiitollinen ja kommentistasi olisin suorastaan riemuissani!
(kommenttien valvonnan takia ne näkyvät vasta hyväksymisen jälkeen ja tämä saattaa kestää jonkin aikaa)

Kiitokset tekijöille:

 • Blogger archive page > Life is so full of tae!
 • Google Friend Connect Button > NetOops blog
 • Add Related Post Widget To Blogger (linkwithin) > My Blogger Tricks
 • Contact Form > Tw!st Blogger
 • Simple Search > Blogger Buster
 • How to display linkwithin related posts only in post pages > My Blogger Desk
 • How to Remove Subscribe to Atom links from your Blogger Blog > Superwebtricks
 • How to remove quick edit and wrench icons on Blogger > Blogger Plugins